Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από free4 »

gash04 έγραψε:Ξεκλείδωσε τα όλα σβήσε όλα τα μηνύματα του free4 και κάνε BAN στους admins!
Τέτοια ευκαιρεία σπάνια! :)
Come on cop..
Για έλα κατά δω..

Καλορίζικος, σιδεροκέφαλος, καλά ψυχικά αποθέματα και καλά μυαλά!!!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Γιάνκο μετά την δημιουργία νέων ενοτήτων ξέχασες μάλλον να ξεκλειδώσεις την "Σεζόν 2009-2010". Αν πας να μπεις απευθείας μόνο σ αυτή την ενότητα ζητάει ακόμα κωδικό.... Για κοίταξε το...

(υ.γ. Τα σχόλια για party time, γλέντια και ποπ κορν είναι πάντα καλοδεχούμενα... :) )
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

To να κάνουμε πάρτυ στο φόρουμ είναι??? :) :)
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Στην ενοτητα του ποδοσφαιρου 09-10 δεν μπορεις να μπεις ζηταει κωδικο....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

novito έγραψε:Γιάνκο μετά την δημιουργία νέων ενοτήτων ξέχασες μάλλον να ξεκλειδώσεις την "Σεζόν 2009-2010". Αν πας να μπεις απευθείας μόνο σ αυτή την ενότητα ζητάει ακόμα κωδικό.... Για κοίταξε το...

(υ.γ. Τα σχόλια για party time, γλέντια και ποπ κορν είναι πάντα καλοδεχούμενα... :) )
Το είχε πει κι ο Νοβι αλλά τίποτα ακόμα...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

scouser4 έγραψε:Στην ενοτητα του ποδοσφαιρου 09-10 δεν μπορεις να μπεις ζηταει κωδικο....
Μπορείς να μπεις αν πας μέσω "ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο » Αγωνιστικά ", δε μπορείς να μπεις απευθείας στην ενότητα "Σεζόν 2009-2010 " αν πας να μπεις απευθείας απ την αρχική π.χ. .... Λογικά θο διορθωθεί για να μας διευκολύνει, μόλις σταματήσει ο Γιάνκος την καρπουζοφαγία...
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Χαχαχα οκ thanks :)
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Είναι πολύ κακό πράγμα η ανωριμότητα κάποιων να μην μας επιτρέπει να συζητάμε και άλλα ενδιαφέρονται και ουσιαστικά ζητήματα.

Γενικά το λέω με αφορμή ένα σημερινό περιστατικό.

Άλλα διαβάζουν κάποιοι, άλλα καταλαβαίνουν. Συνήθως αυτά που θέλουν να καταλάβουν.

Εμφανίζονται για πρώτη φορά σε ένα φόρουμ και με το πρώτο ποστ αρχίζουν να βρίζουν ανθρώπους και καταστάσεις που δεν γνωρίζουν και άλλα τέτοια ωραία.

Παιδιά, αν ο ανθρώπινος πολιτισμός έφτασε εδώ που έφτασε το έκανε λόγω μιας σημαντικής λέξης που λέγεται διάλογος!

Για τον οποίο όμως είναι απαραίτητη η παιδεία.

Τέλος πάντων, η κίνηση των admin να σβύσουν το τόπικ που άνοιξα ήταν πολύ σωστή και την επικροτώ. Δυστυχώς δεν είμαστε ώριμοι για κάποια πράγματα.

Συνεχίζουμε...

Συνεχίζουμε...
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Ελα ρε DimisK ολοι ξερουμε το ποσο παλικαρος εισαι
και το ποσο σεβαστικος εισαι μην μασας !! :) :)
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Xaxaxa!!! Σε ευχαριστώ αδελφέ! Το χρειαζόμουν!!! :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Σωτομήτσε δυστυχώς απ ότι φαίνεται έπρεπε να γίνει...
Ίσως ακόμα να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε διάλογο για όλα.... Μάμησε τα...
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

μαλλον εχασα κατι καλο ε?
ευτυχως γιατι αν το εβλεπα θα τα εριχνα τα γ@μοσταυριδια!
συνεχιστε παληκαρια! εμεις εδω ειμαστε! :)
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Επειδή εγώ το έσβησα το τόπικ Dimi να σου πω την αλήθεια περίμενα να πεις κι εσύ ότι αποχωρείς από το σάιτ και αισθάνεσαι θιγμένος και όλα τα σχετικά, αλλά δεν είχα κουράγιο να σου στείλω pm να σου εξηγήσω τους λόγους που το έκανα οπότε απλά περίμενα το αναπόφευκτο.
Τελικά είχα άδικο .. αν και μου φαίνεται περίεργο πώς και δεν τρελάθηκες κι εσύ να πεις ότι φεύγεις ..
Anyway .. Συνεχίζουμε!
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

DimisK έγραψε:Είναι πολύ κακό πράγμα η ανωριμότητα κάποιων να μην μας επιτρέπει να συζητάμε και άλλα ενδιαφέρονται και ουσιαστικά ζητήματα.

Γενικά το λέω με αφορμή ένα σημερινό περιστατικό.

Άλλα διαβάζουν κάποιοι, άλλα καταλαβαίνουν. Συνήθως αυτά που θέλουν να καταλάβουν.

Εμφανίζονται για πρώτη φορά σε ένα φόρουμ και με το πρώτο ποστ αρχίζουν να βρίζουν ανθρώπους και καταστάσεις που δεν γνωρίζουν και άλλα τέτοια ωραία.

Παιδιά, αν ο ανθρώπινος πολιτισμός έφτασε εδώ που έφτασε το έκανε λόγω μιας σημαντικής λέξης που λέγεται διάλογος!

Για τον οποίο όμως είναι απαραίτητη η παιδεία.

Τέλος πάντων, η κίνηση των admin να σβύσουν το τόπικ που άνοιξα ήταν πολύ σωστή και την επικροτώ. Δυστυχώς δεν είμαστε ώριμοι για κάποια πράγματα.

Συνεχίζουμε...

Συνεχίζουμε...
Ντίμη, επιεδή ξέρεις πολύ καλά οτι διαβάζω αλλά δε γράφω, πιστεύω οτι καλά σου είπανε τα παλικάρια ότι σου είπανε. Αν σας την πέφτανε γαύροι ή βάζελοι ή χανούμια, τι θα κάνατε? Τι θα λέγατε? Οτι ήσασταν σύλλογος και όχι σύνδεσμος? Καλές οι νέες ιδέες, αλλά να ακούτε και κάποιους που ξέρουνε κάτι παραπάνω και ζούνε σε εμπόλεμη κατάσταση πολλά χρόνια τώρα. Κι εσύ στη χαβούζα είσαι, αλλά αμφιβάλω αν ήρθες ποτέ αντιμέτωπος με rock καταστάσεις. Φιλικά.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Αδελφέ μου agave ήρθα και παραήρθα αντιμέτωπος με rock καταστάσεις στην Αθήνα. Και μάλιστα σε επικίνδυνα σημεία (ΣΕΦ, Λεωφόρος, Φιλαδέλφεια, Ομόνοια, Νίκαια κ.α.). Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί κάποιος θα πρέπει να τα "διαφημίζει" αυτά που πέρασε. Για να του πείτε μπράβο; Μα εγώ ότι έκανα -και κάνω για τον ΠΑΟΚ από άλλο πλέον μετερίζι - δεν το έκανα για να διαφημίσω ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΛΙΚΗ, αλλά γιατί έτσι αισθανόμουν. Να αρχίσω τώρα να απαριθμώ που πήγα 25 χρόνια τώρα με τον ΠΑΟΚ για να σας πείσω; Δεν έχω κανένα λόγο και δεν ενδιαφέρομαι να πείσω κανέναν. Ότι πιστεύω και νιώθω για τον ΠΑΟΚ το νιώθω για ΜΕΝΑ! Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν αδελφέ μου.
Έχω περάσει απίστευτες καταστάσεις, αλλά δεν πρόκειται να μπω στην λογική αναφοράς τους. Γιατί άραγε να το κάνω και σε ποιους; Ποιοί κρίνουν; Κάποιοι κάφροι που μπαίνουν στο φόρουμ και με το πρώτο ποστ βρίζουν θεούς και δαίμονες για πράγματα που δεν καταλαβαίνουν λόγω έλλειψης παιδείας; Και ειρωνεύονται και λένε "έλα στον Πανελλήνιο να σου εξηγήσουμε"; Τι να μου εξηγήσουνε; Και ποιός τον διόρισε εκπρόσωπο αυτού του ιστορικού συνδέσμου του οποίου είμαι μέλος από το 1986; Που αμφιβάλω αν τότε είχε γεννηθεί. Τι ήταν; Αρχηγός; Πρόεδρος της Δημοκρατίας και έπρεπε να του ζητήσουμε την άδεια;
Λυπάμαι αλλά τέτοια άτομα έφτασαν τον ΠΑΟΚ στο χείλος του γκρεμού και δεν επιθυμώ να έχω ουδεμία σχέση μαζί τους. Και οι οποίοι δεν έχουν καμία απολυτως σχέση με τα ιδανικά και τα πιστεύω του Πανελλήνιου με τον οποίο έχω κάνει αμέτρητες εκδρομές και έχω αξέχαστες αναμνήσεις...

Τέλος πάντων. Και το τι κάνει ο καθένας είναι δικαίωμά του. Μπορεί βέβαια να κριθεί γι' αυτά αλλά όχι με το "καλημέρα".

Κι έτσι απαντώ και στον Yianko γιατί δεν...αποχώρησα από το φόρουμ. Πολύ γρήγορα πίστεψα ότι έκανα λάθος για την ανάρτηση αυτού του τόπικ γιατί κατάλαβα ότι είμαστε ανώριμοι για τέτοιες συζητήσεις.Αν μπορούσα να το σβύσω θα το έκανα αμέσως! Δεν μπορούσα όμως. Και το σβύσιμο του Yiankou με ανακούφισε ειλικρινά. Και τον ευχαριστώ και δημόσια.

Τώρα αν κάποιοι με αφορμή αυτό το ποστ θα εύχονταν να αποχωρήσω, είναι άλλο θέμα. Και φυσικά δεν πρόκειται να τους ακούσω γιατί εδώ εγώ αισθάνομαι καλά, περνάω όμορφα, κάνω ενδιαφέρουσες συζητήσεις με ανθρώπους επιπέδου, έχω γνωρίσει πάρα πολλά παιδιά.

Και μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα φόρουμ, όχι για τη ζωή μας. Καλό είναι κάθε τι να το κρατάμε στη σωστή του διάσταση και να μην του δίνουμε μεγαλύτερη ή μικρότερη αξία από αυτή που έχει.

Και ναι....συνεχίζουμε.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”