Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Απάντηση
Nikos 74

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Έπεισε τον Τάισον για ανανέωση ο νέος κόουτς! "sign re malaka ( το αυτόγραφο! ), είμαι θαυμαστής σου, στο δωμάτιο μου, είχα αφίσα σου δίπλα από της Παπαρίζου!
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Δημοσίευση από Magpies4 »

Είναι συγκεκριμένες οι θέσεις στις οποίες όταν φέρουμε πανωραφίσιο παίκτη θα κλείσουμε μιά τεράστια τρύπα στο ρόστερ.

1. Αριστερό μπάκ: έχω τεράστια χαρά που κλείνουμε Γιαννούλη. Μιλάμε για upgrade.

2. Φόρ : νομίζω και εκεί θα έρθει δυνατή μεταγραφή.

3. Χαφ : Ένα χαφ σκύλος, και ένας πιό μπαλάτος. Για να περνάει η μπάλα σωστά από τα μπάκ στην μπροστινή γραμμή και να δουλεύει το τρανζίσιον.

4. Αρ. εξτρέμ: Εναν ταχύτατο αντικαταστάτη του Τάισον. Ο ΠΑΟΚ σήμερα δεν έχει διεμβολιστές. Ίσως λίγο ο Σορετίρε αλλά δεν ξέρω αν μπορεί.

5. Σεντερ μπακ: Χρειαζόμαστε και έναν θηριώδη σέντερ μπακ, ίσως και δύο. Αλλά αυτή την στιγμή ο ένας θα κλείσει τρύπα.

Γιά να δούμε λοιπόν.

(*) Το οτι έρχεται ο Γιαννούλης μας λέει οτι θα έχουμε 4 αριστερά μπακ. Θεωρώ τουλάχιστον ο Μπάμπα (ο 40χρονος) θα αποχωρήσει. Για μένα η πτώση του Μπάμπα οφείλεται καθαρά στην πραγματική του ηλικία, όχι στο ότι τον έκαψε ο Λουτσέσκου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”