Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
gervasio artigas

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Δημοσίευση από gervasio artigas »

ο χαρτακιας εχασε απο ομαδα που στο τριτο γκολ ο σκορερ σε αδει τερμα πανω στη γραμμη κοντεψε να βγαλει τη μπαλλα αουτ
These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 5):
Ally Samagoal, vs40, aivas19, χξς', GEOL
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Όσο αυτή η ομάδα θα έχει αρχηγούς Μπακασέτα, Κουρμπέλη, Μάνταλο, δεν πρόκειται να δει προκοπή.
These users thanked the author WeWillRockYou for the post (total 9):
Ally Samagoal, gervasio artigas, vs40, Jean Valjean, aivas19, astral, Franky, χξς', Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Δε γινεται να παρουσιάζεις ξαφνικά στο χορτο την Κ19, και να πω οτι είναι ταλέντα με ογκο/δύναμη. Οι ξυλοκοποι σου πάνε με τη βοήθεια του διαιτητή το ματς εκεί και δεν κάνεις τίποτα. Σπαταλισε διχως λόγο 70 λεπτά με τον Μασουρα,, οταν ο Ντελιας είναι σε τοπ φορμα. Ο Καρετσας δεν κάνει ακόμη για εθνική, μόνο για, λίγα λεπτά υπο συνθήκες. Εχει πολυ ταλέντο αλλά στο μαρκάρισμα ειναι κατω του μηδέν. Δεξιά πρέπει να παιζει ο Ντελιας οταν θέλει να εχει μέσα τον Μπακασετα. Είναι πολλά τα φάουλ. Το Μουζακιτης - Μανταλος είναι έπος. Πραγματικά δεν έχω λόγια. Πόνεσε πολύ η ήττα από τα κουλούρια. Μηδεν ποδόσφαιρο από ομαδα ράγκμπι όχι ποδοσφαίρου :redcard:. Και ο διαιτητής επιβραβευσε το έκτρωμα της Σκωτίας. Καπου έλεος με τις αβάντες τους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 09 Οκτ 2025, 22:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author vs40 for the post (total 2):
Dimpatra, Kourdos
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Ο άλλος ο κλόουν έβγαλε αλλαγή τον Παυλίδη για να βάλει τον βουτηχτή μέσα ώστε να βρει το γκολ. Χαχαχαχαχα. Και τι βρήκε; 2 βουτιές η μία με κίτρινη. Μην τυχόν και βάλει τον Δουβίκα με 4 γκολ 1 ασίστ ήδη, ένα καμπιονάτο παίζει ο άνθρωπος, ο άλλος σκουπίζει όμορφα τον πράσινο πάγκο της Σπόρτινγκ που είναι και πιο σημαντικό(το χρώμα εννοώ).
These users thanked the author wickerman for the post (total 2):
vs40, GEOL
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Ο άλλος στο τέρμα και με την Δανία έκανε ανοησία , πριν μια βδομάδα επίσης αλλά η μπάλα έσκασε δοκάρι και σήμερα έδωσε δώρο . Μισή φάση δεν βγήκε στα στημένα τους με γροθιές να καθαρίσει . Ο Βλαχοδημος παίζει βασικός Σεβιλλη εντωμεταξύ.
Ο Ιωαννιδης είναι τεράστια απάτη και με πολύ κακή νοοτροπία. ΟΛΑ βγαίνουν στην φόρα και εκεί στην Πορτογαλία θα το πάρουν χαμπάρι και θα χτυπάνε την κεφάλα τους .
Από εκεί και πέρα πολύ κακό κοουτσάρισμα . Δεν μοίρασε τα χαφ βάση όγκου και ευλυγισίας . Κρίμα.
Ακόμη ένας ρατσιστής διαιτητής σε διεθνή διοργάνωση
These users thanked the author chri5ti9 for the post:
vs40
Άβαταρ μέλους
χξς'

Δημοσίευση από χξς' »

astral έγραψε: Πέμ 09 Οκτ 2025, 22:42 Ένα κάρο μλκιες από την αρχή της χρονιάς αλλά στα λόγια τον έχουν βγάλει Νοηερ του Πειραιά.
Αστους να τον λατρευουν.
Και πιο πανω απο Σμάιχελ κ Κααν ειναι αυτος .
Για παντα στον γαυρο η παιχτουρα τους !
Αστους
These users thanked the author χξς' for the post:
astral
gervasio artigas

Ο Βλαχοδημος την περασμενη Κυραικη επαιξε ΜΟΝΟΣ του την ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ
These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 2):
GEOL, john4serres
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δύο γκολ δώρο από αυτόν που κατα πολούς το καλοκαίρι θα έκανε τη διαφορά στην άμυνά μας κ ένα ακόμη δώρο από αυτόν που έπρεπε μα παίζει με το στανιό αντί του τερματοφύλακα της Σεβίλλης
These users thanked the author renegade for the post (total 3):
icue, GEOL, Dimpatra
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Κρίμα...και την είχα πιστέψει αυτή την εθνική αλλά δυστυχώς και ο Γκάνταλφ αποδεικνύεται λίγος...με μανταλους, μπακασετες, ιωαννιδη, Κουρμπελη κλπ...
These users thanked the author Sardan for the post:
Dimpatra
kokoblokos

Δημοσίευση από kokoblokos »

100 % ευθύνη Γιοβάνοβιτς. Ο Τζoλακης έφταιγε για το 3ο , αλλά όχι για την ήττα. Στον Μέγα Αλέξανδρο στο β' τοπικό, έχει καλύτερους από τον Μασούρα και τον Κουρμπελη. Εννοείται οτι την Κυριακή τρώμε μια χαλαρή 3αρα από τους Δανούς και την Δευτέρα αν δεν εχει τα κακαλα να παραιτηθεί ο Ιβάν, να τον παραιτήσει η ΕΠΟ και να φέρει αλλον.

Απαράδεκτος Γιοβάνοβιτς.

Υ.Γ με τέτοιο Ιωαννίδη κσι τέτοιο Βαγιαννιδη τι περιμένει η Σπόρτινγκ. Απο τριτη ομάδα της Πορτογαλίας θα την περάσει και η Σετούμπαλ
These users thanked the author kokoblokos for the post:
GEOL
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εμένα πάντως αυτό το τέρμα δεν μου αρέσει. Και το έλεγα και πέρυσι που έκανε την σούπερ σεζόν.
Κάτι με χαλάει.
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Επίσης, μόνο εγώ έχω προσέξει ότι ο Μπακαπέφτας σπαταλάει πολλές επιθέσεις με καλές προϋποθέσεις για την ομάδα δοκιμάζοντας να σουτάρει από οπουδήποτε ακόμη και με το ανάποδο πόδι; Εννοώ σε φάσεις που υπάρχει εύκολη πάσα ασίστ δίπλα του κι όμως αυτός δεν σκέφτεται τίποτα άλλο από το σουτ. Ρε φίλε όμως είσαι πάναργος, μαούνα, αργοκουρούτα που μέχρι να στρίψει και να φέρει τη μπάλα στο πόδι όπως τη θέλει τον κλείνουν για πλάκα. Δηλαδή σήμερα αν μέτρησα καλά και στα 3 σουτ που επιχείρησε του βάλανε κόντρα σε slow motion κιόλας. Εγώ αν ήμουν ο Τζόλης ένα γαμωσταυρίδι θα του το έριχνα του αρχιμαλάκα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Πέμ 09 Οκτ 2025, 23:01, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
icue

Δημοσίευση από icue »

nunies4 έγραψε: Πέμ 09 Οκτ 2025, 22:58 Εμένα πάντως αυτό το τέρμα δεν μου αρέσει. Και το έλεγα και πέρυσι που έκανε την σούπερ σεζόν.
Κάτι με χαλάει.
Δεν μπορω να πω οτι τον εχω παρακολουθησει ιδιαιτερα αλλα περα απο τα πεναλτι που ειναι οντως πολυ καλος, δεν εχω δει κατι αλλο. Ουτε εξοδους, ουτε παιχνιδι με τα ποδια.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

gervasio artigas έγραψε: Πέμ 09 Οκτ 2025, 22:53 Ο Βλαχοδημος την περασμενη Κυραικη επαιξε ΜΟΝΟΣ του την ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ
Ε περίπου...Το ματς έπρεπε να έρθει 8-5 και ήρθε 4-1.
Ο τρόπος που αμύνεται η Μπαρτσελόνα είναι πλέον γραφικός. Αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση
gervasio artigas

Μαυροπάνος: ΚΑΘΑΡΑ ΜΑΝΑΤΖΕΡΙΚΟ προιόν
Απορω που τον ηθελαν στον ΠΑΟΚ
Βεβαια αν ερχοταν στον ΠΑΟΚ δεν θα ξεκινουσε βασικος στην μικτη
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”