Σίγουρα, απλά δε περίμενα να γκελάρει η χάρτινη. Το ματς στο βόλο θα ειναι ΔΥΣΚΟΛΟPAOK_Antarctica έγραψε: Δευ 16 Μαρ 2026, 11:14 Σημασία έχει να είμαστε πρώτοι και την επόμενη Δευτέρα.
Εξάλλου, αν δεν κάνω λάθος, η κατάταξη της κανονικής διάρκειας είναι και το τελευταίο κριτήριο της ισοβαθμίας.
Πρωτάθλημα SL 2025-26
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Επιζω η εκδιωξη των δημοσιογραφων να μην εχει συνεπειες, εκτος απο χρηματικες.
- These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post:
- aivas19
-
john4serres
Παο ολεgiapas έγραψε: Κυρ 15 Μαρ 2026, 23:31 H Πανάθα θα φέρει βαθμούς στην Ελλάδα και βελτιώνει τις πιθανότητές του , για του χρόνου που θα πάρει τη κούπα.
Αύριο βράδυ πετάω για Σεβίλλη.
Καλή επιτυχία
@ΑποστόληςΑ Από ότι έψαξα λίγο, Κόμπα και Μπουζούκης δεν παίζουν με εμάς. Χουάν Πι πρέπει να συμπλήρωσε κάρτες. Αν λείπει και ο Σόρια τότε έχουν 4 απουσίες βασικών. Οι 3 είναι στο κέντρο.marsantos έγραψε: Δευ 16 Μαρ 2026, 11:35Αποστόλη καλημέρα.ΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 16 Μαρ 2026, 11:20 Μέχρι τώρα νομίζω ότι έχουμε το πλεονέκτημα σε ισοβαθμία με οποιαδήποτε ομάδα.
Είναι εύκολο να έχουμε μια εικόνα από κάρτες του Βόλου;
Συμπλήρωσε κανείς; Έχει ήδη δηλωθεί κανείς;
Ο Σόρια χθες έγινε αναγκαστική αλλαγή οπότε μάλλον θα λείπει.
- ΑποστόληςΑ
ΙΝΠΑΟΚ
Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ο Ντέγιαν Λόβρεν αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, μπαίνοντας με τη σειρά του στην «κόκκινη ζώνη». Ο έμπειρος Κροάτης αμυντικός συμπλήρωσε δύο κίτρινες. Στην ίδια λίστα βρίσκονται και οι: Χρήστος Ζαφείρης, Τάισον, Μαντί Καμαρά, Γιώργος Γιακουμάκης, Αλεσάντρο Μπιάνκο και Αντώνης Τσιφτσής.
Ακόμη πιο περίπλοκη είναι η κατάσταση για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έχει ήδη συγκεντρώσει πέντε κίτρινες κάρτες. Σε περίπτωση που «κιτρινιστεί» στο Πανθεσσαλικό, η τιμωρία του θα είναι διπλή, καθώς θα αναγκαστεί να παρακολουθήσει από την κερκίδα τα δύο πρώτα παιχνίδια των Play off.
Αξίζει να σημειωθεί πως, βάσει κανονισμού, οι κίτρινες κάρτες που έχουν συγκεντρώσει οι παίκτες κατά την κανονική διάρκεια διαγράφονται με την έναρξη των Play off.
Νομίζω κάνει λάθος το ινπαοκ. Έχουν καταργηθεί οι τιμωρίες δύο αγωνιστικών για συμπλήρωση 3, 6 ή 9 καρτών. Όλες οι τιμωρίες είναι κατά μία αγωνιστική.
Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ο Ντέγιαν Λόβρεν αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, μπαίνοντας με τη σειρά του στην «κόκκινη ζώνη». Ο έμπειρος Κροάτης αμυντικός συμπλήρωσε δύο κίτρινες. Στην ίδια λίστα βρίσκονται και οι: Χρήστος Ζαφείρης, Τάισον, Μαντί Καμαρά, Γιώργος Γιακουμάκης, Αλεσάντρο Μπιάνκο και Αντώνης Τσιφτσής.
Ακόμη πιο περίπλοκη είναι η κατάσταση για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έχει ήδη συγκεντρώσει πέντε κίτρινες κάρτες. Σε περίπτωση που «κιτρινιστεί» στο Πανθεσσαλικό, η τιμωρία του θα είναι διπλή, καθώς θα αναγκαστεί να παρακολουθήσει από την κερκίδα τα δύο πρώτα παιχνίδια των Play off.
Αξίζει να σημειωθεί πως, βάσει κανονισμού, οι κίτρινες κάρτες που έχουν συγκεντρώσει οι παίκτες κατά την κανονική διάρκεια διαγράφονται με την έναρξη των Play off.
Νομίζω κάνει λάθος το ινπαοκ. Έχουν καταργηθεί οι τιμωρίες δύο αγωνιστικών για συμπλήρωση 3, 6 ή 9 καρτών. Όλες οι τιμωρίες είναι κατά μία αγωνιστική.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- marsantos
- ΑποστόληςΑ
Στον Βόλο δεν θα αγωνιστεί από εμάς ο Ivanusec, λόγω καρτών. Λογικά θα είναι ο Πέλκας στην αποστολή.marsantos έγραψε: Δευ 16 Μαρ 2026, 12:04@ΑποστόληςΑ Από ότι έψαξα λίγο, Κόμπα και Μπουζούκης δεν παίζουν με εμάς. Χουάν Πι πρέπει να συμπλήρωσε κάρτες. Αν λείπει και ο Σόρια τότε έχουν 4 απουσίες βασικών. Οι 3 είναι στο κέντρο.marsantos έγραψε: Δευ 16 Μαρ 2026, 11:35Αποστόλη καλημέρα.ΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 16 Μαρ 2026, 11:20 Μέχρι τώρα νομίζω ότι έχουμε το πλεονέκτημα σε ισοβαθμία με οποιαδήποτε ομάδα.
Είναι εύκολο να έχουμε μια εικόνα από κάρτες του Βόλου;
Συμπλήρωσε κανείς; Έχει ήδη δηλωθεί κανείς;
Ο Σόρια χθες έγινε αναγκαστική αλλαγή οπότε μάλλον θα λείπει.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- marsantos
-
PAOK DreXleR
Δεν περίμενα να φτάνουν οι 57β., 60β. δυνητικά την άλλη Κυριακή με το καλό, για την 1η θέση στην κ.δ.. Με 2,28/2,3 μ.ο., μου φαινόταν δύσκολο, καθώς κ έπρεπε & μπορούσαμε να πιάσουμε τους 65β./ 2,5 μ.ο., εφόσον σε όλα που δεν κερδίσαμε ήμασταν καλύτεροι.
Πολλά συγχαρητήρια κ πάμε να μπούμε 1οι στην τελική ευθεία. Με 3 νίκες εντός κ 3 ισοπαλίες εκτός, κατά 20% σηκώνουμε πρωτάθλημα. Θα πρέπει κάποιος από τους άλλους 2 να κάνει 4/4 στα υπόλοιπα (δύσκολο αλλά για τη χαβούζα μιλάμε).
Πολλά συγχαρητήρια κ πάμε να μπούμε 1οι στην τελική ευθεία. Με 3 νίκες εντός κ 3 ισοπαλίες εκτός, κατά 20% σηκώνουμε πρωτάθλημα. Θα πρέπει κάποιος από τους άλλους 2 να κάνει 4/4 στα υπόλοιπα (δύσκολο αλλά για τη χαβούζα μιλάμε).
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
marsantos έγραψε: Δευ 16 Μαρ 2026, 10:57Καλημέρα Δραμινέ παιχταρά.theo-drama έγραψε: Δευ 16 Μαρ 2026, 10:36 Στα πλέι οφ,θέλω
1ο αγωνα 5/4 αν περάσει ο Ευρωπαίος παο ,αλλιώς την αεχ 2η επιλογή.
2ο αγώνα 19/4 αεχ κ αν δεν περάσει ο παο αυτόν θέλω.
Δε θέλεις δεύτερη αγωνιστική τον πάο σε περίπτωση που προκριθεί; Να έχει παίξει έναν ωραίο αγώνα θρίλερ που θα έχει πάει παράταση και να τον βρούμε πνευματικά αλλού;
Δε θέλεις πρώτη αγωνιστική την άεκ ώστε να μην έχει ρυθμό;
Θα μου πεις αν έχει παίξει με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, εκεί ο Πινέδα θα έχει τρέξει πολύ οπότε άεκ με σκασμένο Πινέδα δεν υπάρχει.
Δε ξέρω τι είναι καλύτερο. Κι εγώ σκέψεις πετάω..
Πάντως ξέρω τι είναι το σωστό:Διαβάζω τώρα σε λεξικό Μπαμπινιώτη τι σημαίνει η λέξη σωστός και ως παράδειγμα φέρνει αυτήν την πρόταση..ΥΓ.
Αυτό αυτό αυτό είναι σωστό...
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και ΚΥΠΕΛΛΟ
Στον Πύργο τον Λευκό....![]()
Μαρσαντε
Αν προκριθεί και ο παο,γιατι η αεχ έχει προκριθεί,ας παίξουμε με αυτούς τους 2 ,τις πρώτες 2 αγωνιστικές.
Αν προκριθεί μόνο η αεχ(που θα προκριθεί),τότε την θέλω την 2η αγωνιστική,μετά την Βαγιεκάνο ,την αεχ κουρασμένη,ίσως με ταξίδι.
Για φύγει κ το παραμύθακι που λένε,περί συνεχόμενων αγώνων(ότι είναι καλύτερα)....
ΥΓ.
Δεν ξέρω αν έγινα πιο κατανοητός τώρα.
Είπαμε η γραφή,αυτά έχει..
Δεν ήμουν κ καλός στην έκθεση,οπότε να ....τα προβλήματα.
- These users thanked the author theo-drama for the post:
- marsantos
- abc_o_ karpouzas
theo-drama έγραψε: Δευ 16 Μαρ 2026, 10:36 Στα πλέι οφ,θέλω
............................
Την Κυριακή τον Βόλο να κερδίσω όμως πρώτα.
ΥΓ.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και ΚΥΠΕΛΛΟ
Στον Πύργο τον Λευκό....
εγω ...παπατζα μου...τους θέλω όλους με την σειρά......
ο μειτε τον ...εχει..βάλει μέσα σε υγρό μπαταρίας και τον....φορτίζει...
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
abc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 16 Μαρ 2026, 13:10theo-drama έγραψε: Δευ 16 Μαρ 2026, 10:36 Στα πλέι οφ,θέλω
............................
Την Κυριακή τον Βόλο να κερδίσω όμως πρώτα.
ΥΓ.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και ΚΥΠΕΛΛΟ
Στον Πύργο τον Λευκό....
εγω ...παπατζα μου...τους θέλω όλους με την σειρά......
ο μειτε τον ...εχει..βάλει μέσα σε υγρό μπαταρίας και τον....φορτίζει...
Κι εγώ με τη σειρά τους βάζω....
Για καλύτερα αποτελέσματα κ πιο ξεκούραστα...
Οοοολλλλλοιιιιιι θα φορμαριστουν από τον στρατηγό,την κατάλληλη ώρα......
Ήδη φορμαριζεται το σκυλί,το ταύρι,ο δεσπότης σιγά σιγά ο πελκινιο(για 30 ποιοτικά λεπτά κ μόνο...
Και αλλοι παίρνουν ανάσες ,για να ναι έτοιμοι,Ζιφκο,Γιακούμ,,ο μπαμπάς τους,Κένι .
Άλλοι θέλουν λίγη ανάσα οι Κεντζιορα,Μιχαηλίδης κ διαχείριση.
Και άλλοι μπαίνουν ήδη,σε μουντ φορμας ο ελμαγο,
Κ άλλοι νεαροι έχουν φόρμα,όλο το χρόνο,ο τρελός .
Άλλοι λόγω τραυματισμού θέλουν ειδική διαχείριση,Παβλενκα,Λοβρεν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Δευ 16 Μαρ 2026, 13:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πλήρως κατανοητός και συμφωνώ μαζί σου.theo-drama έγραψε: Δευ 16 Μαρ 2026, 12:33 ...
Μαρσαντε
Αν προκριθεί και ο παο,γιατι η αεχ έχει προκριθεί,ας παίξουμε με αυτούς τους 2 ,τις πρώτες 2 αγωνιστικές.
Αν προκριθεί μόνο η αεχ(που θα προκριθεί),τότε την θέλω την 2η αγωνιστική,μετά την Βαγιεκάνο ,την αεχ κουρασμένη,ίσως με ταξίδι.
Για φύγει κ το παραμύθακι που λένε,περί συνεχόμενων αγώνων(ότι είναι καλύτερα)....
ΥΓ.
Δεν ξέρω αν έγινα πιο κατανοητός τώρα.
Είπαμε η γραφή,αυτά έχει..
Δεν ήμουν κ καλός στην έκθεση,οπότε να ....τα προβλήματα.
Η άεκ δε θα έχει ταξίδι, θα παίζει εντός τον επαναληπτικό αλλά δεν έχει σημασία. Έτσι όπως παίζουν ο Πινέδα θα έχει λιώσει.
Έχουν μόνο 2 χαφ και τα τεντώνουν. Μακάρι να έρθουν στην Τούμπα όπως με Ατρόμητο χθες. Με Μάνταλο - Μαρίν μόνους τους στον άξονα και Λιούμπισιτς στο ψιλοπλάι.
Βέβαια για να είμαι ειλικρινής πλέον δε φοβάμαι κανέναν. Όπως και να είναι το πρόγραμμα θα έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Δλδ και τον οσφπ στο Καραϊσκάκης 1η αγωνιστική δεν το θεωρώ κακή κλήρωση από τη στιγμή που θα έχει υποχρέωση νίκης.
Το μόνο που θέλω είναι στην πρώτη αγωνιστική να είναι οι 4 παίκτες ετοιμοπόλεμοι.
Η ομάδα φαίνεται η πιο συγκεντρωμένη, διψασμένη και συνειδητοποιημένη από όλους.
Διάβασα το άρθρο του Καρπετόπουλου στο Gazzetta και διαβάζοντάς το, έχουν αρχίσει να με ζώνουν τα φίδια
Φοβάμαι πως οι από κάτω θα πιέσουν για κεκλεισμένων ενόψει πλέι οφ, λόγω του ντου στα δημοσιογραφικά. Ελπίζω να μη γίνει κάτι τέτοιο και έχουμε βγάλει τα μάτια μας μόνοι μας. Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω πως μπορούμε να παίξουμε έστω ένα από τα τρία ματς κεκλεισμένων. Δεν έχουμε τέτοιο περιθώριο, κάθε λεπτομέρεια μετράει.ο ΠΑΟΚ έκανε περίπατο κι αν κερδίσει και στο Βόλο θα ολοκληρώσει την σεζόν πρώτος στην πιθανή ισοβαθμία. Ποιο είναι το μόνο του πρόβλημα; Η σοβαρότητα. Πέρυσι έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει το πρωτάθλημα γιατί οι παίκτες του κατέβηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια από το πούλμαν για να τσακωθούν με οπαδούς. Φέτος έγινε ντου στα δημοσιογραφικά – πράγμα ανεπίτρεπτο για διοργανώτρια παιχνιδιού που θέλει να κερδίσει και το πρωτάθλημα! Το πράγμα δύσκολα δεν θα έχει επιπτώσεις και το ποιες θα τις δούμε σύντομα. Αν ο ΠΑΟΚ δεν προσέξει θα αυτοκαταστραφεί
Φίλε John καλησπέρα.JohnAba99 έγραψε: Δευ 16 Μαρ 2026, 13:39 Διάβασα το άρθρο του Καρπετόπουλου στο Gazzetta και διαβάζοντάς το, έχουν αρχίσει να με ζώνουν τα φίδια
Φοβάμαι πως οι από κάτω θα πιέσουν για κεκλεισμένων ενόψει πλέι οφ, λόγω του ντου στα δημοσιογραφικά. Ελπίζω να μη γίνει κάτι τέτοιο και έχουμε βγάλει τα μάτια μας μόνοι μας. Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω πως μπορούμε να παίξουμε έστω ένα από τα τρία ματς κεκλεισμένων. Δεν έχουμε τέτοιο περιθώριο, κάθε λεπτομέρεια μετράει.ο ΠΑΟΚ έκανε περίπατο κι αν κερδίσει και στο Βόλο θα ολοκληρώσει την σεζόν πρώτος στην πιθανή ισοβαθμία. Ποιο είναι το μόνο του πρόβλημα; Η σοβαρότητα. Πέρυσι έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει το πρωτάθλημα γιατί οι παίκτες του κατέβηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια από το πούλμαν για να τσακωθούν με οπαδούς. Φέτος έγινε ντου στα δημοσιογραφικά – πράγμα ανεπίτρεπτο για διοργανώτρια παιχνιδιού που θέλει να κερδίσει και το πρωτάθλημα! Το πράγμα δύσκολα δεν θα έχει επιπτώσεις και το ποιες θα τις δούμε σύντομα. Αν ο ΠΑΟΚ δεν προσέξει θα αυτοκαταστραφεί
Η ομάδα δε μασάει από κεκλεισμένων. Έχει περάσει τόσα και τόσα. Έχει μάθει να ζει μέσα σε τόση τοξικότητα και τόση ένταση που όλα αυτά είναι μικρά πράγματα για την ψυχοσύνθεσή της.
Κεκλεισμένων; Κεκλεισμένων. Κανένα πρόβλημα. Υπάρχει ατσάλωμα.
Καλύτερα κεκλεισμένων να ακούμε τον Ρασβάν μπας και ανακαλύψουμε τίποτα αγωνιστικό.
Υγ. Δε χρειάζεται κι εμάς να μας πιάνει πανικός αν μας ρίξουν κεκλεισμένων. Όσο πιο χαλαρά το πάρουμε τόσο πιο εύκολα θα γυρίσει μπούμερανγκ για αυτούς. Η ομάδα αυτή πήγε χωρίς 7 βασικούς την προηγούμενη εβδομάδα και δεν κατάλαβε τίποτα. Εκεί ήταν ένα μεγάλο κρας τεστ. Τι πρόβλημα να έχει αυτό το σύνολο από ένα κεκλεισμένων; Έχουν αλλάξει οι εποχές και μαζί έχει μεγαλώσει κι ο ΠΑΟΚ. Καλό είναι ακόμα κι αν γίνει κάτι τέτοιο να το κρατήσουμε όσο πιο χαμηλά μπορούμε γιατί όντως δεν έχει τόσο μεγάλη αξία. Πριν 2 χρόνια έκαναν τη λοβιτούρα να παίξουμε αρκετά ντέρμπι κεκλεισμένων. Τον πάο τον κερδίσαμε εύκολα και με την άεκ φέραμε Χ και κρατηθήκαμε στην πρώτη θέση. Τελειώνει το μέτρο των κεκλεισμένων, έρχεται ο πάο για το κύπελλο και μας κερδίζει και μετά από 4 μέρες έρχεται ο οσφπ και μας ρίχνει τεσσάρα. Νίκη και χρήσιμη ισοπαλία χωρίς οπαδούς, 2 ήττες με οπαδούς. Όλα είναι σχετικά λοιπόν.
Η ομάδα είναι έτοιμη.. Τίποτα άλλο.
σιγα ....εδω παιξαμε με τοσες απουσιες βασικών παικτών μας....παίξαμε Ευρώπη με τον Λουτσέσκου στις κερκίδες.....ε τι πειράζει να παίξουμε και μερικά ματσάκια χωρίς τον 12ο παίκτη μας?
Μετα και τη συνθεση που κατεβασαμε στο Καραϊσκακη και την εμφανιση ομαδας που δεν χανει, δεν φοβαμαι με τι συνθηκες θα παιξουμε εναντια στο ΠΟΚ.
Συγκεκριμενα, σε εκεινο το ματς, ο οργανισμος της ΑΕΚ θεωρησε ομοφωνα οτι ο ΠΑΟΚ δεν εδειξε τιποτα το ιδιαιτερο παρ ολο που επαιξαν και ο Ντελιας και σια. Αστους να νομιζουν οτι με τα 2.5 χαφ που εχουν θα βγαλουν εντασεις στα playoff + Ευρωπη.
Το μονο που φοβαμαι, εστω ενα 10% για το γαμωτο, ειναι τον κακο μας εαυτο αν και εφοσον μαλακιστουμε οπως με τις μικρες ομαδες στον πρωτο γυρο. Αυτο, Τιποτα αλλο.
Συγκεκριμενα, σε εκεινο το ματς, ο οργανισμος της ΑΕΚ θεωρησε ομοφωνα οτι ο ΠΑΟΚ δεν εδειξε τιποτα το ιδιαιτερο παρ ολο που επαιξαν και ο Ντελιας και σια. Αστους να νομιζουν οτι με τα 2.5 χαφ που εχουν θα βγαλουν εντασεις στα playoff + Ευρωπη.
Το μονο που φοβαμαι, εστω ενα 10% για το γαμωτο, ειναι τον κακο μας εαυτο αν και εφοσον μαλακιστουμε οπως με τις μικρες ομαδες στον πρωτο γυρο. Αυτο, Τιποτα αλλο.