Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
giliopoulos

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από giliopoulos »

Ευχαριστουμε για οσα εχεις κανει, αλλα προτροπες οπως

"Μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση του κόσμου του ΠΑΟΚ – απέναντι σε μια ενδεχόμενη «καθαίρεση» του ανθρώπου που αναγέννησε τον σύλλογο."

και κατηγοριες κατσαρη και παπαδοπουλου απο κατι ανυπαρκτα δημοσιογραφακια σε sdna και εθνος σημερα μου θυμιζουν αλλες πρακτικες. Και μαλλον δειχνουν ακραιο πανικο.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Γιατί τι περιμένατε να κάνει; Ολόκληρη κυβέρνηση θέλει να τον διώξει από τις επενδύσεις του, και ο ίδιος ο ερασιτέχνης του ΠΑΟΚ, από τον ΠΑΟΚ. Δεν θα βγάλει τα μέσα του για ασπίδα προστασίας; Σοβαροί να μαστε
Aed

Δημοσίευση από Aed »

giliopoulos έγραψε:Ευχαριστουμε για οσα εχεις κανει, αλλα προτροπες οπως

"Μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση του κόσμου του ΠΑΟΚ – απέναντι σε μια ενδεχόμενη «καθαίρεση» του ανθρώπου που αναγέννησε τον σύλλογο."

και κατηγοριες κατσαρη και παπαδοπουλου απο κατι ανυπαρκτα δημοσιογραφακια σε sdna και εθνος σημερα μου θυμιζουν αλλες πρακτικες. Και μαλλον δειχνουν ακραιο πανικο.

Το Έθνος τουλάχιστον ανήκει στον Όμιλο του Ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. Οπότε λογικό να "παίζει" την οπτική και να υπερασπίζεται τα συμφέροντά του.

Το βαζελοσάιτ απο την άλλη, έχει ξεκάθαρο στόχο να υπονομεύει τον ΠΑΟΚ για να έχει καλύτερες θέσεις ο βάζελος. Το κάνουν συστηματικά και στο βόλει που παρακολουθώ. Είναι αισχροί. Επίσης 2-3 που γράφουν εκεί και παριστάνουν τους ΠΑΟΚτσήδες, είναι βαζέλια. Ο ένας μάλιστα ξεχωρίζει για τα σχετικά καλής ποιότητας άρθρα που γράφει.
black death

Δημοσίευση από black death »

gika έγραψε:Παιδιά δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση. Ο ένας λέει δεν χάρηκα το πρωτάθλημα πέρσι

Εσυ το ειπες βασικα γραφοντας οτι η χαρά εχει φυγει απ'το νταμπλ και μετα.
Τουλαχιστον ατυχης παραλειψη οπως και να το κανουμε.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

απο γαβροσπορτ Αποστολος ΟικονομιδηςΠροσθέτοντας: «Θέλω να δω πράξεις, δεν θέλω να υπάρχει διχόνοια. Πρέπει να διαφυλαχτεί το συμφέρον του ΠΑΟΚ. Για εμένα όταν ο Ιβάν Σαββίδης πήρε τον ΠΑΟΚ, τον πήρε με μικρό κόστος και ήμουν αντίθετος τότε. Έπειτα, έγινε ευεργέτης του ΠΑΟΚ αλλά να μην ξεχνάμε ποιος ήταν πριν αναλάβει τον ΠΑΟΚ».
πραγματικα ρε οικονομιδη εισαι τελειως αντε μην πω τι ειναι αυτα που λες πηρε φτηνα τον ΠΑΟΚ .....ναι στριμωχνονταν στην ουρα ποιος θα τον παρει και αυτος τον πηρε τζαμπα.....δεν ντρεπεσε λιγο ρε λιγη τσιπα ρε..... :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

giliopoulos έγραψε:Ευχαριστουμε για οσα εχεις κανει, αλλα προτροπες οπως

Αυτή η φράση με την οποία κλείνει το άρθρο του το sdna, μου προξένησε και εμένα εντύπωση.

Μιλάει για ενδεχόμενη "καθαίρεση" και μιλάει για την αντίδραση του κόσμου που αναμένεται να φανεί ποιά θα είναι.

Δεν τον ξέρω αυτόν που υπογράφει, νεαρός φαίνεται, αλλά μάλλον ζει σε άλλες εποχές.

Άμα περιμένει ο Σαββίδης την αντίδραση του κόσμου για να "σωθεί", τη στιγμή που εμφανίστηκε το αντίπαλο δέος, καλά κρασιά.

Σίγουρα δεν τον βοηθάνε τέτοια δημοσιεύματα, με τέτοια ρητορική "θυματοποίησης".

Αν μη τι άλλο, δίνουν την αίσθηση πανικού και αδυναμίας.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ο κόσμος γενικότερα δεν είναι χαζός, συνεχίστε εσείς να λέτε για τον αδυναμο Ιβάν. Περιμένω συνέντευξη τύπου από τον περήφανο ΑΣ, τόσο περήφανο που σήμερα κρύφτηκε
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

george188 έγραψε:Ο κόσμος γενικότερα δεν είναι χαζός

41%
σαρανταένα-τακατό ο κόσμος στον οποίο αναφέρεσαι.

Αν περιμένει από αυτόν τον κόσμο αντίδραση ο Ιβάν, καλά κρασιά.

Ο κόσμος γενικότερα είναι σε αφασία, απάθεια, νιρβάνα και σταρχιδισμό.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Κάποιοι τρώνε καλά, το 41% μόνο τυχαίο δεν είναι.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Θα παρακαλούσα ΘΕΡΜΑ για ακόμα μια φορά, να αποφεύγονται επιθέσεις ανάμεσα σε μέλη και συνοπαδούς, είτε εδώ είτε δημόσια. Πρώτος και υπέρτατος στόχος είναι η ομόνοια και η προστασία του συλλόγου. Ούτε τα άτομα, ούτε τα στρατόπεδα, ούτε οι επενδυτές, ούτε τα οικόπεδα.

Δεύτερον, θα παρακαλούσα όσους επικαλούνται τι ειπώθηκε κάπου από κάποιον, να διαβάζουν ΠΛΗΡΩΣ τι ειπώθηκε, να μην παραφράζουν, να μην κοβουν αποσπάσματα και να μη στηρίζουν το συλλογισμό τους σε σπασμένα τηλέφωνα.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Θα ανανεώσει ποτέ τον Ντελια; Τι περιμένει; Γιατί δεν έχει γίνει ακόμα;
Άβαταρ μέλους
makednoss

Δημοσίευση από makednoss »

Ο Σαββίδης ειπε κάποτε τα εξης: «Έβλεπα μια ομάδα στα όρια της επιβίωσης. Πήρα μια απόφαση: να ζήσει».
Που ήταν τότε ο κυριος Μυστακίδης ο κροίσος που δεν έχει βάλει ούτε ενα ευρώ σε κανένα τμήμα του ΠΑΟΚ ποτέ;
Ευγνωμοσύνη στον άνθρωπο που έσωσε τον ΠΑΟΚ απο την ανυπαρξία και ότι υποσχέθηκε το έκανε πράξη.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

makednoss έγραψε:Ο Σαββίδης ειπε κάποτε τα εξης: «Έβλεπα μια ομάδα στα όρια της επιβίωσης. Πήρα μια απόφαση: να ζήσει».
Που ήταν τότε ο κυριος Μυστακίδης ο κροίσος που δεν έχει βάλει ούτε ενα ευρώ σε κανένα τμήμα του ΠΑΟΚ ποτέ;
Ευγνωμοσύνη στον άνθρωπο που έσωσε τον ΠΑΟΚ απο την ανυπαρξία και ότι υποσχέθηκε το έκανε πράξη.

Με αυτη τη λογικη που ηταν ο Ιβαν οταν εφευγε ο βενετιδης και ο γεωργιαδης με τον σαλπιγγιδη στην αθηνα λογω ελλειψης χρηματων??
Άβαταρ μέλους
theodoros

Δημοσίευση από theodoros »

Ο Κατσαρης έδειξε με την κίνηση του αυτη σαν γκόμενά που ο χορηγός της μείωσε τα φράγκα για τους λόγους του και αυτή αμέσως βγήκε στην πιάτσα να βρει άλλον.
Ειναι ξεκάθαρο πραξικόπημα. Πολλοί πήραν βαλίτσα και φαίνεται από την στάση τους.
Ειναι όμως τρομακτική η στάση του κόσμου. Και δε μιλώ για τη θ4, αυτή έχει εκφυλιστει εδώ κ χρόνια. Μιλώ για απλό κόσμο που μεταλλάχθηκε σε κάτι ξένο. Αυτό δεν είναι ΠΑΟΚ. Εγώ μεγάλωσα με τον ΠΑΟΚ στον πάτο σε όλα τα επίπεδα και δεν μπορώ να φανταστώ την ομάδα χωρίς τον Ιβάν. Και δεν είμαι αγνωμων. Κι αν υπάρχει η πολυτέλεια αυτή τη στιγμή να υπάρχει μνηστήρας τέτοιου βεληνεκούς χάρη στον Ιβάν υπάρχει και τις δουλειές του στη Μακεδονία. Μετά τον Ιβάν είναι Μυστακιδης, μετά τον Μυστακιδη ξέρετε τι έρχεται;
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Ιβαν μαζί σου μέχρι τέλος γιατί έτσι!!!

Δεν θα σταθώ σε όσα πρόσφερε αλλά θέλω να εκφράσω μόνο μια προσωπική μου απορία.

Όταν κήρυξε τον <πόλεμο> στην αθήνα και το ΠΟΚ γιατί δεν βρέθηκε έστω και ένας να πει είμαι εδω δίπλα σου μαζί να τους ρημάξουμε .

ΟΥΤΕ ΜΙΣΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”