Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
George Best

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από George Best »

Jim_Chatz έγραψε:To πρωταθλημα δε το πηραμε λογω Κοταρσκι (ισως) αλλα στους ομιλους μπηκαμε λογω Κοταρσκι..

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το πρωταθλημα το πηραμε λογω Κοταρσκι.
Ηταν 1 κρικος που αν ελειπε πρωταθλημα δε θα επαιρνες.

Πολυ απλα μπορεις να δεις τα στατιστικα στην σελιδα της Σουπερλιγκ https://www.slgr.gr/el/statistics/

Στους 5 πρωτους τερματοφυλακες στις αποκρουσεις εχει τεραμτοφυλακες απο Λαμια, Ατρομητο, Κηφισια, Βολο (ολες αυτες οι ομαδες δεν πηγαν καλα και ετρωγαν πολλες επιθεσεις στην πλατη της αμυνας τους) + τον Κοταρσκι. Η ομαδα δεχοταν περισσοτερες επιθεσεις απο οτι οι αλλοι μεγαλοι και ο Κοταρσκι μας εσωσε ουκ ολιγες φορες.

Μπαι δε γουει ο Κοσελεφ πολυ καλο τερμα. Εκλεισε Ατρομητο, ο οποιος με Παμπλο θεωρω θα χτυπησει 5αδα και θα κανει ζημιες σε ολους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Best την Τρί 11 Ιουν 2024, 11:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

Jim_Chatz έγραψε:Για να πούμε και του στραβου το δίκιο πάντως, αν ήμουν Μειτε και έβλεπα να προσφέρουν στον παρτενέρ μου συμβόλαιο μεγαλύτερο (ακόμα και ίδιο) από αυτό που προσφέρουν σε ΕΜΕΝΑ, φυσικά και θα χαλιομουν και θα ζητούσα περισσότερα

Γιατί;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

PAOKmono
1-1 ήταν το σκορ όταν ο Πασχαλάκης απέκρουσε το πέναλτι στο 68΄, όχι 1-0 υπέρ του ρούλη.
Γι' αυτή την εβδομάδα θα είμαι ευχαριστημένος αν κλείσουν οι υποθέσεις Μεϊτέ, Σβαμπ, Κεντζιόρα και για την άλλη αν έχουμε βάλει το νερό στο αυλάκι για χαφ και για έναν από αριστερό εξτρέμ ή φορ.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Εντωμεταξυ 1.8 ειπε ο τζορμπα για ετζουκε τοσο καλος ειναι ρε παιδια αυτος?
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

στους ελεύθερους παίζει καλο bonus υπογραφής μιας και δεν χρειάζεται να πληρώσεις ομάδα για να τους αποκτήσεις.
Αν όλο αυτό γίνει διαίρεση μαζί με το συμβόλαιο και βγει ως "ετήσιο κόστος", τότε τα ποσα μοιάζουν λίγο εξωπραγματικά.
Xlapatsas4

Δημοσίευση από Xlapatsas4 »

Δηλαδή ας πούμε στον ετζουκε μπορείς να δώσεις 1.5 τον χρονο για 3 χρόνια και 1 ως μπόνους υπογραφής, επειδή δεν δίνεις λεφτά σε ομάδα για να τον αγοράσεις. 1 μυριο/ 3 χρόνια συμβολαίου= 333 χιλιάρικα τον χρόνο άρα πάμε στα 1.83 συνολικά τον χρονο
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Psuxo_logos έγραψε:
Jim_Chatz έγραψε:Για να πούμε και του στραβου το δίκιο πάντως, αν ήμουν Μειτε και έβλεπα να προσφέρουν στον παρτενέρ μου συμβόλαιο μεγαλύτερο (ακόμα και ίδιο) από αυτό που προσφέρουν σε ΕΜΕΝΑ, φυσικά και θα χαλιομουν και θα ζητούσα περισσότερα

Γιατί;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Γιατί έχω τραβήξει όλο το κουπί πέρυσι, έχω κουβαλήσει ένα ολόκληρο κέντρο και εν τέλει θα δώσουν (μάλλον, ίσως) περισσότερα χρήματα στον παρτενέρ μου (ίσως είναι μπλεγμένο κιόλας το μπόνους υπογραφής με το κανονικό ετήσιο συμβόλαιο). Όλα αυτά είναι εικασίες από εμένα βέβαια. Έχω την βεβαιότητα ότι τουλάχιστον ο Μειτε μέχρι τέλη βδομάδας θα κλείσει

Άβαταρ μέλους
James Moriarty

Δημοσίευση από James Moriarty »

ΕΚΤΙΜΗΣΗ μου με επιχειρήματα. Πριν μια βδομάδα ο ΠΑΟΚ έθεσε dedline στον Καμαρά αφού βάση τών εκπληκτικών δημοσιογράφων μας, έλεγαν ότι μας χρησιμοποιεί ουσιαστικά για να βρει καλύτερο συμβόλαιο

Ο Καμαρά όπως κ ο Μειτε είναι ποδοσφαιρική καψούρα του ΡΑΣΒΑΝΕ.. Για τόν Μειτε ήμουν ο μόνος πού έλεγα θα μείνει από Οκτώβρη όχι επειδή έχω κάποια κονέ αλλά επειδή έχω διαβάσει παρά πολύ καλά τόν προπονητή Λουτσεσκου και τούς ρόλους πού θέλει σέ κάθε θέση για κάθε παίκτη τού και ειδικά στο κέντρο κ όταν είδα τον Μειτε ήμουν σίγουρος ότι ο ΛΟΥ θά φάει καψούρα (κ ο παίκτης έπαιζε στο 50% του στις αρχές) .
Όταν όμως κάποιος μπορεί να δεί κάποια πράγματα κ νά ΠΣΑΧΤΕΙ με λίγα λόγια είδα προοπτική στον Μειτε κ κατάλαβα ότι όταν φτάσει στο 100% του θα τόνε γουστάρει ο ΛΟΥ..
Αφού λοιπόν κόβεται με τον Καμαρά τελείως, εχθές αναλαμβάνει ένας περίεργος στην ΑΕΧ κ βγάζει μόνο ο θωμαιδης ο οποίος δουλεύει στον Open τού Ιβανε κ λέει ότι έκλεισε Καμαρά,Φοφανα (κλάμα) κτλ..

Ο Καμαρά έκανε follow στον Μειτε πριν λίγες μέρες στο insta και ο Μειτε έκανε back to back. 2 Γάλλο Αφρικανοί παικτες.
Νά ξέρετε ότι στο insta παίκτες δύσκολα ανταλλάσουν follow κ επίσης ποιός ο λόγος νά γίνει αυτό το follow. Για παράδειγμα ο Μειτε και πολλοί άλλοι παίκτες του ΠΑΟΚ μεταξύ τους δεν ακολουθούν όλοι ο ένας τον άλλον από τον Βιέρι έως τον Ζιλε.
Κ τέλος αυτός ο κυρι στο Χ ο οποίος είναι παπατσης σκίζει τά ρούχα του μεταφορικά ότι θα κλείσει Κ εκτιμώ ότι σε αυτό το θέμα έχει ενημέρωση..

Σήμερα ξαφνικά στους 11:13 είδα από το 24 πού μπορεί να έχουν χίλια κακά άλλα παπάδες στις μεταγραφές δεν πουλάνε ότι η μέρα είναι κρίσιμη στο αν κλείσει ο παίκτης η όχι.

Προσωπική μου εκτίμηση κ μόνο ύστερα από όσα έγραψα κ ενώνοντας το παζλ σήμερα θα έχουμε τίτλους..

"Ο Καμαρά εκλεισε στον ΠΑΟΚ για τά επόμενα 3 χρόνια "

Ξαναλέω όλα είναι εκτιμήσεις, με επιχειρήματα χωρίς παπάδες κ μηδενική ενημέρωση..
kos

Δημοσίευση από kos »

οτι ισχυει για ντελια, ισχυει και για κουλιε και κοταρσκι.
πρωτα δυσκολα θα τους αντικαταστησουμε και δευτερον θα ανεβει η αξια τους εαν μπουμε τσαμπιονς λιγκ.
τον ΠΑΟΚ αυτη την στιγμη δεν τον συμφερει να πουλησει τα 3Κ .-

επισης ειναι δυσκολο ιουνιο μηνα να στειλει παικτες που δεν θελει να κρατησει. οποτε δεν μπορει και να φερει αντικαταστατες. οπως δεν μπορει να γεμισει ροστερ πριν εξασφαλισει τουλαχιστον ουεφα. γενικα θελει υπομονη. την οποια δεν εχει οι αρδ γιατι δεν βγαινει αλλιως εκπομπη, οπως και δεν μπορει να μην ανεβασει αρθρο ολη μερα. οποτε ειναι η εποχη του σιριαλ. λιγο ετζουκε, πολυ καμαρα κτλ κτλ.

εμεις θελουμε 3 ανανεωσεις και ενα χαφ με το που θα μπει ο ιουλιος. μετα θα αρχισουν οι μεταγραφες.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

"O Καμαρα στον ΠΑΟΚ"
"Ο Μειτε στην χαρτινη"
Ετσι για την παρανοια.. :D

Μολις ανεβηκε και στο SDNA για Καμαρα...
Κανονιστε (ρεπορτερ του ΠΑΟΚ) να σας εχουν δουλεψει οι πηγες σας και τελικα να φαμε επικοινωνιακη ηττα
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

nunies4 έγραψε:"O Καμαρα στον ΠΑΟΚ"
"Ο Μειτε στην χαρτινη"
Ετσι για την παρανοια.. :D

Μολις ανεβηκε και στο SDNA για Καμαρα...
Κανονιστε (ρεπορτερ του ΠΑΟΚ) να σας εχουν δουλεψει οι πηγες σας και τελικα να φαμε επικοινωνιακη ηττα
Aν κλεισει ο Καμαρα σε εμας τοτε ο @kyri_66 στο τουιτερ ειναι μαλλον ατομο της ΠΑΕ ή κολλητος του Καμαρα.
Εδω και μια εβδομαδα κοβει το κεφαλι του οτι ο Καμαρα εχει κλεισει σε εμας και οτι αυτη την εβδομαδα θα δουμε κοινο βιντεακι παρουσιασης Μειτε-Καμαρα.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Ο kyri μόλις έγραψε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από 2 αυστριακες ομάδες για Μουργκ
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πάντως ΠΑΟΚ χωρίς ένα μεταγραφικό "σίριαλ" κάθε καλοκαίρι, δεν γίνεται.

Ελπίζω να τελειώσει όντως σήμερα του Καμάρα γιατί ως γνωστόν " καράβι που αργεί ,..."
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ε καλά σόρρυ ρε παίδες αλλά ούτε σίριαλ έχει γίνει, και ούτε είναι λογικό να θέλει η ομάδα να ανέβει επίπεδο στο ρόστερ και να τα έχει όλα έτοιμα και άνετα απ τις 10 Ιουνίου

Απολύτως λογικό και αναμενόμενο είναι να υπάρχουν κάποιες ανοιχτές υποθέσεις
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Ναι αυτός ο kyri στο τουιτερ λεει ότι θα ερθει ο ακπομ και ο ιχενατσο. Εντομεταξυ και ο ίδιος λεει ότι είναι παπατζης
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”