Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
JohnDag

Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από JohnDag »

Συμφωνώ με Tolaro στο συγκεκριμένο.

Δεν γίνεται να μην κάνεις το χατήρι στο προπονητή που σου έχει φέρει το 50% των πρωταθλημάτων σου. Και ενώ του έχουν κλέψει και ένα ακόμα. Και όλα αυτά μέσα σε 7 χρόνια.

Και γίνεται ακόμα χειρότερο αν ισχύει ότι κόπηκε και η εναλλακτική την οποία δεχότανε για τον Μειτε (Μισιτς).

Σορρυ, κατανοώ ότι κάθε εταιρία έχει την στρατηγική της, κατανοώ ότι μετράμε μέχρι και το σεντ πλέον (και καλά κάνουμε γενικά) αλλά στην προκειμένη περίπτωση και μετά από αυτό το αδιανόητο πρωτάθλημα που έφερε ο Ραζβαν 1 Ιουλίου ο Μειτε έπρεπε να είναι μέρος του ρόστερ.

Δεν υπάρχει καμία μα καμία δικαιολογία.

Το δε γεγονός ότι ακόμα και σήμερα 22 Αυγούστου δεν τελειώνουμε την υπόθεση ενώ ο παίκτης είναι συμφωνημένος μπας και γλυτωσουμε κανα ευρώ ας μην το χαρακτηρίσω καλύτερα γιατί θα γίνω κακός και δεν πρέπει..
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από figurehead4 »

abc_o_ karpouzas έγραψε:...... Εν κατακλείδι, υπάρχει θέμα στην ομάδα, με τον προπονητή και είτε με καποιον/οιουςαπο τους γιους Σαββίδη, είτε με την Γκοντζάρεβα.... .

Αφού νομίζεις ότι κάποιος είναι είρωνας....

Για εξήγησε τι και με ποιον είναι το θέμα...

Ένας από τους 2 γιους θέλει κάτι και ενας άλλος κάτι άλλο; κια η γκοτζαρεβα δεν πληρώνει; από τα λεφτά που δεν είναι δικά της;

Εξήγησε ρε φίλε ....

Τι θέλει ο λουτσεσκου και το δεν θέλει ο γιος η ή γκοντζαρεβα

Δεν βαρεθήκατε συνέχεια να.βλεπουμε πρόβλημα μέσα στην παε υπαιριοτητα κάποιου στελέχους η κάποιου ιδιοκτήτη;

Εμείς όλοι θέλουμε το καλό του ΠΑΟΚ εκτός από αυτούς που βάζουν λεφτά και άλλους που κυνηγάνε την διάκριση.

Και πέρσι τέτοιον καιρό η ομάδα πάλι δεν ήταν έτοιμη και...μερικοί...με το ζόρι την βλέπατε για την 4δα

Τελικα μπήκε πολύ ποιο εύκολα από αυτό που...βλεπατε...

Ξέρεις πόσες φορές έχω ακούσει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα μέσα στην παε;;
Όταν δεν ειρωνεύεσαι και θέλεις να το συζητήσουμε είμαι μέσα και ας διαφωνούμε.
Αν θες να με καταλάβεις ομως πρέπει να αποδεχτείς δύο πράγματα. Πρώτον ότι αυτό που πιστεύω και αυτό που γράφω συνέχεια από την πρώτη στιγμή που μπήκα εδώ είναι πως όλοι αυτοί θέλουν το καλό του ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία επ αυτού. Απλώς το βλέπουν από διαφορετικές πλευρές.

Δεύτερον ποτέ δεν είπα ότι οι Χ διαφωνίες αποτελούν τροχοπέδη στην αγωνιστική ανάπτυξη της ομάδας. Αντίθετα πιστεύω και το έχω γράψει τοσες φορές πως είμαστε ήδη πιο δυνατοί και στο τέλος των μεταγραφών θα έχουμε πολύ πιο δυνατή ομάδα. Αν θες και μέσω των εσωτερικών συγκρούσεων εκεί καταλήγουμε πάντα, λόγω της καλής λοξας του Ιβάν. Μην μου λες για 4ους όμως. Ο λόγος που σταμάτησα να διαβάζω μόνο και μπήκα να γράφω στο φόρουμ είναι γιατί δεν άντεχα την απαισιοδοξία πολλών

Στη ουσία τώρα, εγώ λόγω δουλειάς, γιατί η δουλειά μου έχει να κάνει με επικοινωνία και λόγω Λουτσέσκου, προσπαθώ πάντα να αποκρυπτογραφω όσα λέει. Πιστεύω λοιπόν ότι όσα έγραψα αυτά εννοούσε. Νομίζω ήταν ξεκάθαρος σε όλα.

Φαίνεται λοιπόν ότι ξαναζεί αυτό που είχε ο ίδιος κατακρίνει ξανά, μην ξεχνάς. Και τότε και φέτος είπε πολλές φορές για το ότι έχουμε τους δικούς μας ρυθμούς στα μεταγραφικα. Το ξέρει, αλλά κάποιες φορές γίνεται βαρύ γι αυτόν και είναι κρίμα (λέω εγώ).

Δεν λέω ότι γίνεται κάτι κακό. Οι προθέσεις του Λούτσε είναι να φτιάξει μια ομάδα που κερδίζει. Οι προθέσεις της Γκοντζάρεβα μια ομάδα που να είναι οικονομικά αυταρκης. Οι προθέσεις των υιών Σαββίδη να αναπτυχθει το κλαμπ είτε με την ανάπτυξη των ακαδημιών, είτε με ανοίγματα με μανατζερικες άκρες κτλ

Σε αυτή τη διελκυστίνδα ο καθένας τραβάει προς το μερος το σχοινί και καλά κάνει.
Όταν όμως έρχονται αποκλεισμοί τότε αστραπτει και βρονταει ο Μεγάλος και τα ρίχνει κάπως ο ένας στον άλλον.
Η πίεση που έβγαλε ο Λουτσέσκου δείχνει ότι ένιωσε την ανάγκη να αμυνθει. Ας μην ζήσουμε πάλι το 2019.
Και αυτό πραγματικότητα είναι, δεν είναι θεωρία συνωμοσίας το γιατί έφυγε αήττητος νταμπλουχος.
Ας τελειώνουν με τις οποίες διάφορες.

Και για να καταλαβαινομαστε.
Είναι ο μεγαλύτερος προπονητής που είχαμε. Αξίζει τα πάντα.
Πάνω από τον Σαββίδη όμως δεν θα τον βάλω.ποτε.
Όπως και δεν θα βάλω τον Σαββίδη ποτέ πάνω από τον ΠΑΟΚ

Άντε πάμε για τη νίκη τωρα και τα λέμε μετα
:pano: 8
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Πέμ 22 Αύγ 2024, 18:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Βέβαια από ότι φαίνεται δεν υπάρχει και καμία σοβαρή στρατηγική. Έφυγε ο βασικός σου σεντερ μπακ και ενώ το ήξερες δεν έχεις φέρει ακόμη αντικαταστάτη. Το ίδιο με τον Εκονγκ. Τα ίδια με τον φορ, που έπαιξε ο Τσαλοφ και ο Τισουνταλι, σε 2αδα αγώνων που η πρόκριση δίνει 5 εκατομμύρια, με 10 μέρες προετοιμασία με την ομάδα. Να μην πούμε για το χάφ, που αν δεχτούμε ότι για χ ψ λόγους δεν θέλουν τον Μειτε, που είναι ο αντικαταστάτης του; Είχα πει ότι φέτος δεν θα γκρινιαξω γιατί το κέρδισαν με αυτό το πρωτάθλημα. Άνθρωπος όμως είμαι κι εγώ, λύγισα στις 20 Αυγούστου :)

Σωστά αναλώθηκε ο Λουτς για τρία χρόνια, αλλά με τοσα που έχει πετύχει, είναι κρίμα να μην τον στηρίζουν πρακτικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ας γινει σήμερα η αρχή της σοβαρής και σφιχτής άμυνας με μηδέν γκολ παθητικό
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

marsantos έγραψε:Γειά σου φιλαράκι Φερνάντο.
Καλή αγωνιστική χρονιά να έχουμε.
Για άνοιξε μου τα ματια άλλη μια φορά με τις γνώσεις σου.
Η ομάδα δε φαίνεται και σε ατομικό επίπεδο καλά.
Βλέπεις εσύ αυτό που λένε βαριά πόδια από την προετοιμασία;
Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο πόσος καιρός χρειάζεται να περάσει για να είναι φουλ έτοιμος ένας παίκτης;
Ή δεν είναι σωματικό το θέμα και είναι μόνο ρυθμού; Το να πάρουν δλδ μερικά παιχνίδια οι παίκτες ώστε το σώμα να θυμηθεί αυτά που ξέρει να κάνει. Και πόσους αγώνες χρειάζεται ένας αθλητής για να πούμε ότι έπιασε ρυθμό;
Πιστεύω ότι είναι θέμα ρυθμού....

... Βαριά πόδια...δεν νομίζω γιατί λόγω των αγώνων έχει γίνει προπόνηση...αποφορτισης

Να σου πω ...πιστευω ότι ο λουτσός ετοίμασε την ομάδα για το γιουροπα σε πρώτη ανάγνωση και μέσα από αυτούς του; αγώνες να μπει καλά για το πρωτάθλημα που νομίζω ότι και φέτος είναι ο ποιο...κρυφος...μεγαλος στόχος....

figurehead....

Το δεύτερο..ποστ..ειναι κατανοητό....
Το οποίο όμως δεν έχει καμία σχέση με αυτό που...δείχνει...το κομμάτι που έκανα παράθεση από το πρώτο σου σχόλιο
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Μου άρεσαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ οι δηλώσεις του Λουτσέσκου στην αρχή
Μπράβο Ραζβάν
Focus και Respect,έτσι είναι :pano: :pano: :pano:
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Ρε Doom πλάκα μας κάνεις; Τι περίμενες να πει άνθρωπος που έχει στη βιβλιοθήκη το βιβλίο σου; :mrgreen:
Αλήθεια σε ποιο τοπικ είναι εκινη η φωτογραφία να την ξαναανεβασουμε εδώ;
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Ελπίζω να μην ισχύουν τα περί απόλυσης στα τέλη του μήνα όπως αναφέρει ο Καρποφ

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Για ποιον λογο και με ποια αφορμη να απολυθει στο τελος του μηνα !!!
Αυτος ο Καρποφ ποιος λακαμας ειναι ???
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Ίσως ο πιο έγκυρος Ρώσος δημοσιογράφος...

Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πόσο ΠΑΟΚ θα είναι αντί να "μάθαμε από τα λάθη του 19" να επαναλάβουμε ευλαβικά τα ίδια;
Υπάρχει άραγε φωτιά; Γιατί καπνός μάλλον αχνόφαίνεται σε σχέση με τις μεταγραφές
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Από ότι θυμάμαι υπάρχει και ρήτρα αποδέσμευσης. Πολύ μούφα μου φαίνεται η φήμη.

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Kapetanios4

Δημοσίευση από Kapetanios4 »

Jim_Chatz έγραψε:Ίσως ο πιο έγκυρος Ρώσος δημοσιογράφος...

Τι μπορει να ξερει αυτος που δεν ξερουμε εδω? Υπαρχει καποια εσωτερικη διαμαχη που δεν εχει βγει προς τα εξω?
Ελπιζω να μην πεσει μεσα γιατι θα μας ανακατεψει πολυ. Ο Ιβιτς μια χαρα προπονητης ειναι αλλα αν ηταν να φυγει ο Ρασβα, να γινοταν πριν την προετοιμασια.
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

ΠΑΟΚ είσαι δεν ηρεμείς ποτέ.

Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι τι λόγο έχει τώρα αυτός ο Καρπόφ να γράψει κάτι τέτοιο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”