Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Εκτός από το μεταγραφικό κομμάτι που έχει γίνει ρδελο κ πρέπει σε λίγες βδομαδες να παρθουν Γενναίες αποφάσεις, για το αν θα μείνουμε σε ρόλο κομπάρσου ή θα γίνουν 2-3 σούπερ κινήσεις για να μπούμε στο παιχνίδι…
Πρέπει να τραβήξεις λίγο το αυτάκι του Μάκη Γκαγκάτση γιατί εσύ τον έκανες άνθρωπο κ άλλοι παίρνουν τα σφυρίγματα….δεν θελω ευνοϊκή διαιτησία αλλά δεν γίνεται να σε παίζουν με τα χωριά μέσα στην τούμπα 30-70!!!
Πρέπει να τραβήξεις λίγο το αυτάκι του Μάκη Γκαγκάτση γιατί εσύ τον έκανες άνθρωπο κ άλλοι παίρνουν τα σφυρίγματα….δεν θελω ευνοϊκή διαιτησία αλλά δεν γίνεται να σε παίζουν με τα χωριά μέσα στην τούμπα 30-70!!!
Τσαγκαράκης ορίστηκε σε ματς κυπέλλου.
Πάμε δυνατά.
Ρουά ματ στη σκακιέρα.
Edit: Και ο Κουμπαράκης φυσικά ορίστηκε VAR.
Πάμε δυνατά.
Ρουά ματ στη σκακιέρα.
Edit: Και ο Κουμπαράκης φυσικά ορίστηκε VAR.
γράφω, σβήνω, ξαναγράφω, ξανασβήνω..
και να γράψει ο καθένας μας, τι νόημα έχει?
φωνή βοώντος εν τη ερήμω η γνώμη όλων μας
ο ΠΑΟΚ λειτουργεί με ένα άκρως συγκεντρωτικό μοντέλο της οικογένειας, που βασίζεται στα θέλω του Γιώργη, με απαραίτητη τη συγκατάθεση της Μαρίας, χρησιμοποιώντας τις οικονομικές πλάτες του Ιβάν
γνώση ποδοσφαίρου δεν υπάρχει, με αποτέλεσμα οι ένδοξες χρονιές να συνοδεύονται από καταστροφικές και τούμπαλιν
λες και είναι χαζές όλες οι προηγμένες ομάδες που εμπιστεύονται τεχνικούς διευθυντές για να φτιάξουν και να τρέξουν το αγωνιστικό τμήμα
γιοφύρι της Άρτας
ο ΠΑΟΚ λειτουργεί με ένα άκρως συγκεντρωτικό μοντέλο της οικογένειας, που βασίζεται στα θέλω του Γιώργη, με απαραίτητη τη συγκατάθεση της Μαρίας, χρησιμοποιώντας τις οικονομικές πλάτες του Ιβάν
γνώση ποδοσφαίρου δεν υπάρχει, με αποτέλεσμα οι ένδοξες χρονιές να συνοδεύονται από καταστροφικές και τούμπαλιν
λες και είναι χαζές όλες οι προηγμένες ομάδες που εμπιστεύονται τεχνικούς διευθυντές για να φτιάξουν και να τρέξουν το αγωνιστικό τμήμα
γιοφύρι της Άρτας
Dani σωστά όλα αυτά αλλά έτσι θα πορευθούμε, δεν θα αλλάξει τιποτε από όλα αυτά, γιατί όλα ξεκινάνε από την ανασφάλεια που έχει ο Ιβάν για το ποιος θα κάνει κουμάντο στην ομάδα συν το ρόλο που πρέπει να έχει ο Γιώργης.
Όπως έχουν πει κι άλλα παιδιά εδώ μέσα, με τα καλά του και τα στραβά του, αυτός είναι ο Ιβάν και παραμένει ευλογία.
Το γαμωτο είναι πιυ μας τρώει για το τι θα μπορούσε να κάνει αυτή η ομάδα με σωστή οργάνωση.
Ας τρέξει το γηπεδικό και χαλάλι
Όπως έχουν πει κι άλλα παιδιά εδώ μέσα, με τα καλά του και τα στραβά του, αυτός είναι ο Ιβάν και παραμένει ευλογία.
Το γαμωτο είναι πιυ μας τρώει για το τι θα μπορούσε να κάνει αυτή η ομάδα με σωστή οργάνωση.
Ας τρέξει το γηπεδικό και χαλάλι
bane θα το αποδεχτούμε σιγά σιγά, πού θα πάει
υγ. άλλο μεγάλο θέμα αυτό του γηπέδου. ας μην το πιάσουμε
υγ. άλλο μεγάλο θέμα αυτό του γηπέδου. ας μην το πιάσουμε
Το ολο θεμα με τον Γιωργη το στηριζουμε καπου η απλα μας βολευει να τον ''κραζουμε'' ?
Δυο ερωτήματα θα σου θέσω joshua.
1.Θα καθόταν ο Ιβαν στην ηλικία του και με άλλες τόσες επιχειρήσεις στην ατζέντα να φτιάχνει λίστες παιχτών; Δεν νομίζω.
2. Θα υπήρχε ποτέ περίπτωση να βρισκοταν ακόμη στην ομάδα το στέλεχος της ΠΑΕ(εκτός οικογενειας) που ειναι υπεύθυνο για αυτη την τραγική διαχείριση που έγινε το καλοκαίρι; Αποκλείεται σου λέω εγώ. Μετά τον αποκλεισμό απο την μάλμε θα είχε κουνήσει μαντίλι και μέχρι σήμερα 02.12 θα είχε απολυθεί άλλες τρεις φορές.
Οπότε τι μας μένει;
1.Θα καθόταν ο Ιβαν στην ηλικία του και με άλλες τόσες επιχειρήσεις στην ατζέντα να φτιάχνει λίστες παιχτών; Δεν νομίζω.
2. Θα υπήρχε ποτέ περίπτωση να βρισκοταν ακόμη στην ομάδα το στέλεχος της ΠΑΕ(εκτός οικογενειας) που ειναι υπεύθυνο για αυτη την τραγική διαχείριση που έγινε το καλοκαίρι; Αποκλείεται σου λέω εγώ. Μετά τον αποκλεισμό απο την μάλμε θα είχε κουνήσει μαντίλι και μέχρι σήμερα 02.12 θα είχε απολυθεί άλλες τρεις φορές.
Οπότε τι μας μένει;
Εγω μιλαω για τον τροπο που δουλευει ο Γιωργης. Για το οτι φτιαχνει ΑΥΤΟΣ λιστες παικτων...Γνωριζετε ακριβως πως λειτουργει η ΠΑΕ περα απο τον συγκεντρωτισμο στο προσωπο του Ιβαν? Ποια ακριβως ηταν η τραγικη διαχειριση με τη Μαλμε? Κατεβηκαμε με τα 10/11 της περσινης εντεκαδας ,καινουριο και ακριβο φορ και ενα απο τα μεγαλυτερα συμβολαια που δοθηκαν το καλοκαιρι στο πρωταθλημα μολις αρχες Ιουλιου τον Καμαρα.
Να λετε και ευτυχως που ασχολειται ξανα ο Γιωργης και ξαναειδαμε συμβολαια εκατομμυριων γιατι μεχρι πριν 2 χρονια το ταβανι μας ηταν οι 500.000. Την εικονα με τη Μαλμε,μια εικονα ομαδας λες και μαζευτηκαν 11 παικτες για πρωτη φορα θα τη χρεωθει ο Γιωργης?
Να λετε και ευτυχως που ασχολειται ξανα ο Γιωργης και ξαναειδαμε συμβολαια εκατομμυριων γιατι μεχρι πριν 2 χρονια το ταβανι μας ηταν οι 500.000. Την εικονα με τη Μαλμε,μια εικονα ομαδας λες και μαζευτηκαν 11 παικτες για πρωτη φορα θα τη χρεωθει ο Γιωργης?
Οχι αλλα ο Γιωργης θα χρεωθει την αποκτηση παιχτων που δεν ταιριαζουν στο σύστημα του προπονητη, οπως και την αλλοπροσαλη συμπεριφορα να πεταμε χρημα σε μερικους π ειναι καψουρες μας και να μην δινουμε τα αναγκαια για αλλους π τα αξιζουν. Καπως ετσι βρεθηκαμε με 4 φορ εκ των οποιων ο ενας ειναι 31, κοστισε 3 μυρια και δεν ειναι καν φορ κορυφης. Εκτος αν πιστευεις οτι υπαρχει στελεχος που εφαγε 4 μηνες για να φερει τον Μπακαγιοκο τον Κολλει και το Λοβρεν και δεν εχει πάρει ποδι ακομη. Οταν σε μια ΠΑΕ συστηματικα γινινται μεγαλα λαθη στο σχεδιασμο και δεν αντικαθισταται κανενας τοτε ή τα λαθη ειναι του ιδιοκτητη ή υπαλληλου π ειναι κολλητος/συγγενης του ιδιοκτητη. Αν οντως τα λαθη ειναι υπαλληλων και δεν γινεται καμια προσπαθεια επαναστελεχωσης της ΠΑΕ με καταλληλότερους τοτε οντως ο ιδιοκτητης δεν ασχολειται σοβαρα με την ομαδα.
Αντε ας πουμε πως ο Γιωργης μονο εξετάζει και δεν κάνει ούτε εισηγήσεις, ούτε τις λίστες. Θα ετρωγαν ακόμη ψωμάκι απο την ομάδα οι συγκεκριμένοι σκάουτερς παυλα στέλεχοι μετά απο εισηγήσεις τύπου μάρκος αντόνιο, σαμάττα, Τσιφτσι, Μπακαγιόκο, Γκόμεζ και δε συμμαζεύεται; H λογική και η μέχρι τώρα ιστορία τι μας έχει διδάξει;joshua έγραψε:Εγω μιλαω για τον τροπο που δουλευει ο Γιωργης. Για το οτι φτιαχνει ΑΥΤΟΣ λιστες παικτων...Γνωριζετε ακριβως πως λειτουργει η ΠΑΕ περα απο τον συγκεντρωτισμο στο προσωπο του Ιβαν?
Δηλαδή στην μια περίπτωση το αντέχει η τσέπη σου να δίνεις εκατομμύρια σε πρώην ποδοσφαιριστές αλλη στην άλλη υπάρχει πολεμος και δυσκολία μεταφοράς κεφαλαίων; Σορρι joshua αλλά αυτό ειναι ο ορισμός του παίζω φμ με πραγματικά λεφτά.joshua έγραψε: Να λετε και ευτυχως που ασχολειται ξανα ο Γιωργης και ξαναειδαμε συμβολαια εκατομμυριων γιατι μεχρι πριν 2 χρονια το ταβανι μας ηταν οι 500.000.
Θα συμφωνήσω οτι η εικόνα απο άποψη φυσικής κατάστασης δεν ήταν αυτή που αρμόζει, αλλα αυτή η κουβέντα γίνεται κάθε χρονο τέτοια περίοδο. Παρόλα αυτά η ομάδα με τα όποια θέματα είχε συν την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού έβαλε 5 τέρματα στους Σουηδούς και αποκλείστηκε λογο μιας καραμπόλας.joshua έγραψε: Την εικονα με τη Μαλμε,μια εικονα ομαδας λες και μαζευτηκαν 11 παικτες για πρωτη φορα θα τη χρεωθει ο Γιωργης?
Οταν πας και κατεβαίνεις όμως να παίξεις με τους Σβαμπ Οζντοεφ που δεν κοβουν ούτε με βαλέ και τον Καμαρά που ψαχνόταν μέσα στο γήπεδο τα 6 τέρματα απο την μάλμε του Νανάσι που έπαιζε το 26ο επίσημο παιχνίδι δεν θα έπρεπε να εκπλήσσουν. Αυτή ειναι η πραγματικότητα.
Στο πρωτο παιχνίδι κατεβήκαμε να παίξουμε με το χθεσινό δίδυμο στα χαφ. Και στις δύο περιπτώσεις πήγε... περίφημα. Κεράκι να ανάψουμε στα δοκάρια του Eleda Stadion.joshua έγραψε:Ποια ακριβως ηταν η τραγικη διαχειριση με τη Μαλμε?
Στο 2ο παιχνίδι προσπαθήσαμε να βάλουμε τον Καμαρά στα παπούτσια του Μειτέ, ο οποίος Καμαρά πρώτον υστερεί σε ποιότητα απο τον 2ο, δευτερων είναι διαφορετικού τύπου παίχτης, τρίτων χρειαζόταν χρονο να αφομοιώσει ενα διαφορετικό στιλ παιχνίδιου και τέταρτων προερχόταν απο εξάμηνη απραξία.
Τα φορ Τισσουνταλι και Τσαλοφ ήρθαν 28.07 και 01.08 αντιστοιχα και το πρώτο παιχνίδι με τους Σουηδούς ήταν στις 06.08
Ο βασικός Κετζιόρα έπαιξε μόλις σε ένα φιλικό στην προετοιμασία και πήρε τα πρώτα επίσημα λεπτά του σε παιχνίδι do or die.
Δυο πράγματα λέγαμε ολοι μία μερα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φέρτε φορ και χαφ στο υπάρχων ρόστερ και πάμε για μεγάλα πράματα.
προεδρε σε ποιον πρεπει να απευθυνθούμε μεσα στην παε και να τον ρωτησουμε γιατι σε ενα ματσ κυπελλου με ομαδα β εθνικης περασμενοι απο το πρωτο παιχνιδι με σκορ 3-0 και ωρα διεξαγωγης του αγωνα στις 3 και 30 το μεσημερι το εισιτήριο εχει 20 ευρω στην 5-6 που θα εχει και παλι χαλια καιρο την τεταρτη(απροστατευτοι στις καιρικες συνθηκες οσοι βρεθουμε) ???????
εχετε συναισθηση στο τι κανετε ,μπορειτε να πιασετε τον σφιγμο της κοινωνιας και ειδικοτερα της βορειου ελλαδας,20 και 25 ευρω(αντε 30 αν πεσεις σε κανενας καλο εργοδοτη) μεροκαματο σε οποιαδηποτε δουλεια 8ωρου το λιγοτερο ειναι στις επαρχιακες πολεις του βορρα μας.
επειδη ξερω οτι εχετε ρουφιανους η διαβαζετε οι ιδιοι περιμενω απαντηση για την πρωτη παραγραφο που εγραψα και θα τον παρω εγω ο ιδιος τηλεφωνο αυτον που κανει αυτα τα εγκληματα ,λες και ειμαστε τιποτα γαλαζοαιματοι η εχουμε καμια πεδιάδα στο ονομα μας και την καλλιεργουμε και βγαζουμε εκατομμύρια.
ολες οι ομαδες κανετε τις κοτες στην δεαβ και αν πεσει μια κροτιδα 15 μετρα απο τον αγωνιστικο χωρο σου κλεινουν το γηπεδο με το ετσι θελω και δεν βγαζεις αχνα ενω εχεις τσεπωσει τα διαρκειας,σε ριχνουν κατηγορια με 20 χιλιαδες κοσμο στο γηπεδο και μας λετε θα τους κυνηγησουμε ,τιποτα δεν κανατε, οι φιλοι του αυγενακη εβγαλαν προσωπικα στοιχεια για τα παιδια σου προεδρε παλι μοκο εκανες ,σε βαζουν επιδεικτικα μονο σε εσενα κουμπαρακηδες και ανηψακηδες και εμεις πρεπει να τους ανεχομαστε για τι ειμαστε ανωτεροι,καταγγελιες θα καναμε αν χαναμε το πρωταθλημα ,η αστυνομια κανει κουμαντο μονο στο δικο σου γηπεδο για το ποιος θα μπει και ποιος οχι και αλλα πολλα
προστατευστε τον ΠΑΟΚ και ξαναφερτε το κομματι του κοσμου πισω οχι εμας τους 15-20 χιλιαδες τρελους που με συνθηκες αντιξοες,με οτι ροστερ και να εχουμε,οσα χιλιομετρα και αν κανουμε μεχρι να βαρεθουμε θα ειμαστε εκει αλλα την μαζα που θελει να της προσφερεις κατι παραπανω για να ειναι παρων στα κοινα του συλλογου ,αυτους προσεγγιστε εμεις μια ζωη στα τσιμεντα ειμαστε.
εχετε συναισθηση στο τι κανετε ,μπορειτε να πιασετε τον σφιγμο της κοινωνιας και ειδικοτερα της βορειου ελλαδας,20 και 25 ευρω(αντε 30 αν πεσεις σε κανενας καλο εργοδοτη) μεροκαματο σε οποιαδηποτε δουλεια 8ωρου το λιγοτερο ειναι στις επαρχιακες πολεις του βορρα μας.
επειδη ξερω οτι εχετε ρουφιανους η διαβαζετε οι ιδιοι περιμενω απαντηση για την πρωτη παραγραφο που εγραψα και θα τον παρω εγω ο ιδιος τηλεφωνο αυτον που κανει αυτα τα εγκληματα ,λες και ειμαστε τιποτα γαλαζοαιματοι η εχουμε καμια πεδιάδα στο ονομα μας και την καλλιεργουμε και βγαζουμε εκατομμύρια.
ολες οι ομαδες κανετε τις κοτες στην δεαβ και αν πεσει μια κροτιδα 15 μετρα απο τον αγωνιστικο χωρο σου κλεινουν το γηπεδο με το ετσι θελω και δεν βγαζεις αχνα ενω εχεις τσεπωσει τα διαρκειας,σε ριχνουν κατηγορια με 20 χιλιαδες κοσμο στο γηπεδο και μας λετε θα τους κυνηγησουμε ,τιποτα δεν κανατε, οι φιλοι του αυγενακη εβγαλαν προσωπικα στοιχεια για τα παιδια σου προεδρε παλι μοκο εκανες ,σε βαζουν επιδεικτικα μονο σε εσενα κουμπαρακηδες και ανηψακηδες και εμεις πρεπει να τους ανεχομαστε για τι ειμαστε ανωτεροι,καταγγελιες θα καναμε αν χαναμε το πρωταθλημα ,η αστυνομια κανει κουμαντο μονο στο δικο σου γηπεδο για το ποιος θα μπει και ποιος οχι και αλλα πολλα
προστατευστε τον ΠΑΟΚ και ξαναφερτε το κομματι του κοσμου πισω οχι εμας τους 15-20 χιλιαδες τρελους που με συνθηκες αντιξοες,με οτι ροστερ και να εχουμε,οσα χιλιομετρα και αν κανουμε μεχρι να βαρεθουμε θα ειμαστε εκει αλλα την μαζα που θελει να της προσφερεις κατι παραπανω για να ειναι παρων στα κοινα του συλλογου ,αυτους προσεγγιστε εμεις μια ζωη στα τσιμεντα ειμαστε.
Να ρωτήσω. Έχεις απτές αποδείξεις για αυτό που γράφεις?danirifle έγραψε:γράφω, σβήνω, ξαναγράφω, ξανασβήνω..
γιοφύρι της Άρτας
Γιατί δεν το γράφεις ως άποψη αλλά ως γεγονός
Ποια είναι τα θέλω του Γιωργάκη? Επειδή ήθελε να φέρει έναν ποδοσφαιριστή με 11 εκατομμύρια αξία με μόλις 3 εκατομμύρια κόστος?
Το ότι έχουμε γεμίσει 30+ ποδοσφαιριστές είναι τα θέλω του Γιωργάκη?
Ή μήπως δεν πρέπει να κάνει ο σύλλογος κινήσεις τύπου σορετιρε ( πού μελλοντικά πιθανότατα θα το αποφέρουμε κέρδη) γιατί ο προπονητής θα προτιμούσε κάποιον 33χρονο?
Θα προτιμούσε ο προπονητής έναν 33 χρόνο και ζητάει εξτρεμ να έχει αλλαγή του Ταισον εδώ και ένα χρόνο και του έφεραν έναν πιτσιρικά οριακά χωρίς επαγγελματική συμμετοχή. Ο εμμονικος
ρε συ ρενέ, προφανώς και δεν έχω αποδείξειςrenegade έγραψε:Να ρωτήσω. Έχεις απτές αποδείξεις για αυτό που γράφεις?danirifle έγραψε:γράφω, σβήνω, ξαναγράφω, ξανασβήνω..
γιοφύρι της Άρτας
Γιατί δεν το γράφεις ως άποψη αλλά ως γεγονός
Ποια είναι τα θέλω του Γιωργάκη? Επειδή ήθελε να φέρει έναν ποδοσφαιριστή με 11 εκατομμύρια αξία με μόλις 3 εκατομμύρια κόστος?
Το ότι έχουμε γεμίσει 30+ ποδοσφαιριστές είναι τα θέλω του Γιωργάκη?
Ή μήπως δεν πρέπει να κάνει ο σύλλογος κινήσεις τύπου σορετιρε ( πού μελλοντικά πιθανότατα θα το αποφέρουμε κέρδη) γιατί ο προπονητής θα προτιμούσε κάποιον 33χρονο?
ούτε μέσα στην ΠΑΕ δουλεύω, ούτε είμαι κανας ξάδερφος τους σαββιδέικου
από αυτά που ακούω και διαβάζω έχω διαμορφώσει την παραπάνω άποψη
15 χρόνια τους βλέπουμε πώς τρέχουν τον ΠΑΟΚ
προφανώς και ο προπονητής δίνει μεγάλη βάση στην ηλικία και στην εμπειρία των ποδοσφαιριστών και έχει εμμονές, πολλές φορές σε βάρος της ομάδας
δεν του δίνω συγχωροχάρτι. ιδίως για την τωρινή εικόνα της ομάδας.
για του γιώργη δεν υπάρχει μόνο το παράδειγμα που αναφέρεις αλλά πολλά στο παρελθόν (πχ χατσερίδι), όπου φέρνει παίχτες για να φέρει, χωρίς να σκέφτεται εάν κολλάνε σε αυτό που θέλουμε να παίξουμε