Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Και ποιοι 2 ηταν master σε αυτο αποτελωντας το καλυτερο διδυμο του ΠΑΟΚ ολων των εποχων;
Στο δια ταυτα ο Ινγκι ειναι τετοιος παικτης. Το ιδιο ομως και ο Καργας. Στο περυσινο πρωταθλημα ηταν ενα απο τα στοιχεια που τον ξεχωριζαν. Εγω δεν θα βιαστω για τον Καργα. θα περιμενω. Ειναι μεγαλη αλλαγη να φορας αυτη την φανελα και μαλιστα σε σημαντικο ματς με το καλημερα.
Στο δια ταυτα ο Ινγκι ειναι τετοιος παικτης. Το ιδιο ομως και ο Καργας. Στο περυσινο πρωταθλημα ηταν ενα απο τα στοιχεια που τον ξεχωριζαν. Εγω δεν θα βιαστω για τον Καργα. θα περιμενω. Ειναι μεγαλη αλλαγη να φορας αυτη την φανελα και μαλιστα σε σημαντικο ματς με το καλημερα.
Καντουρι δεν υφισταται και νομιζω το εχουν παρει αποφαση και στην ομαδα. Ο Μπισε θα παρει σημαντικα λιγοτερα ματς σε σχεση με περυσι.montekristo έγραψε:Υποτιθεται οτι το πλανο λεει να ενσωματωθουνnunies4 έγραψε:Και τον Κουαλιατα να εβαλε στο 10 παλι η αναγκη παραμενει.
και τα νεα μας αποκτηματα ετσι ωστε οσοι απο
αυτους αξιζουν να γινουν ο κορμος για του χρονου!
Αν ερθει 10αρι-σημειο αναφορας και με Καντουρι
και Μπισεσβαρ ακομα εδω ποτε θα παρει χρονο ο
Κουαλιατα σ αυτη τη θεση για να δουμε αν αξιζει;
Αν ειχαν φυγει οι 2 παλιοι μαζι σου θα ημουν αλλα
τωρα προτιμω αυτο να το αφησω για του χρονου
εξεταζοντας ενδελεχως το "τι ψαρια πιανει ο μικρος"
κι αν δεν μου βγει τοτε φερνω και τον παιχταρα!
Ο Κουαλιατα θα παρει τα ματς που πρεπει. 10αρι αναφορα θες για τον ιδιο λογο που θες και αριστερο εξτρεμ αναφορα παρολο που θεωρητικα την χρονια εκει την ειχε ξεκινησει ο Κουαλιατα.
Ναι αλλα ο Καργας δεν επαιζε περσι τοσο ψηλα. Δεν εδινε τοσους χωρους πισω η ομαδα του.
Δεν εδειξε να χει ουτε την ταχυτητα ουτε την ευστροφια για να προλαβαινει καταστασεις πριν καν δημιουργηθουν.
Και ο Ινγκι δηλωσε πως ο Κρεσπο ηταν π του εδινε τοση αυτοπεποιθηση, γιατι ηξερε πως αν κανει λαθος θα τον καλυπτε και θα καθαριζε.
Επισης οσον αφορα στον Καργα, ευκολα κανεις μια χρονια. Ειδικα αν παίζεις σε μιρκομεσαια ομαδα. Η μεχρι τωρα πορεια του δειχνει χαμηλοταβανο παιχτη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν εδειξε να χει ουτε την ταχυτητα ουτε την ευστροφια για να προλαβαινει καταστασεις πριν καν δημιουργηθουν.
Και ο Ινγκι δηλωσε πως ο Κρεσπο ηταν π του εδινε τοση αυτοπεποιθηση, γιατι ηξερε πως αν κανει λαθος θα τον καλυπτε και θα καθαριζε.
Επισης οσον αφορα στον Καργα, ευκολα κανεις μια χρονια. Ειδικα αν παίζεις σε μιρκομεσαια ομαδα. Η μεχρι τωρα πορεια του δειχνει χαμηλοταβανο παιχτη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Το ότι ο El Kaddouri είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς δεν σημαίνει ότι δεν υπολογίζεται. Εφόσον είναι υγιής θα πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής, καθώς ο προπονητής τον εκτιμάει ιδιαίτερα.
Το ίδιο και ο Bise.
Το ίδιο και ο Bise.
-
Αν ψαξεις παλιοτερα ποστ στο τοπικ του ροστερnunies4 έγραψε:Καντουρι δεν υφισταται και νομιζω το εχουν παρει αποφαση και στην ομαδα. Ο Μπισε θα παρει σημαντικα λιγοτερα ματς σε σχεση με περυσι.montekristo έγραψε:Υποτιθεται οτι το πλανο λεει να ενσωματωθουνnunies4 έγραψε:Και τον Κουαλιατα να εβαλε στο 10 παλι η αναγκη παραμενει.
και τα νεα μας αποκτηματα ετσι ωστε οσοι απο
αυτους αξιζουν να γινουν ο κορμος για του χρονου!
Αν ερθει 10αρι-σημειο αναφορας και με Καντουρι
και Μπισεσβαρ ακομα εδω ποτε θα παρει χρονο ο
Κουαλιατα σ αυτη τη θεση για να δουμε αν αξιζει;
Αν ειχαν φυγει οι 2 παλιοι μαζι σου θα ημουν αλλα
τωρα προτιμω αυτο να το αφησω για του χρονου
εξεταζοντας ενδελεχως το "τι ψαρια πιανει ο μικρος"
κι αν δεν μου βγει τοτε φερνω και τον παιχταρα!
Ο Κουαλιατα θα παρει τα ματς που πρεπει. 10αρι αναφορα θες για τον ιδιο λογο που θες και αριστερο εξτρεμ αναφορα παρολο που θεωρητικα την χρονια εκει την ειχε ξεκινησει ο Κουαλιατα.
θα βρεις ενα δικο μου που γραφει οτι η πρωτη
μεταγραφη που πρεπει να κανουμε ειναι 10αρι
γιατι με εναν παιχτη-σημειο αναφορας στη θεση
μπορει να αναβαθμιστουν και πολλοι που δεν το
περιμενουμε καν.- Εδω μιλαω ομως για "πρωταρχικη"
ενισχυση εννοωντας την περιπτωση που ξερουμε οτι
ειναι να ερθει ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ παιχτης απο δω και στο
εξης οποτε δινω προτεραιοτητα σε αριστερο εξτρεμ
(που εχω τον ΚΑΝΕΝΑ) παρα στο 10αρι που εχουμε
Κουαλιατα Μπισεσβαρ και ο Λουτσε εχει δοκιμασει
και Φελιππε Αουγκουστο μεχρι ακομα και Νταντας!
ΥΓ. Ο Καντουρι μια χαρα υπολογιζεται εστω και για οσα
ματς τα καταφερει αφου δεν προκειται να φυγει ποτε.-
Διαφωνώ με την απόκτηση δεκαριού γιατί έχουμε για αυτή τη θέση 3 παίκτες, χωρίς να βάζω μέσα καντουρι και φιλίπε. Εκτός αυτού, δεν χρειάζεται να παίξουμε σε όλα τα ματς με 10αρι. Έχουμε 7 παίκτες στα χαφ, μπορούμε άνετα να παίξουμε 4-3-3 με ένα αμυντικό χαφ και 2 μπροστά του. Αντίθετα, δεν γίνεται να παίξουμε χωρίς εξτρέμ, και εκεί έχουμε μόνο 2 παίκτες. Αυτή είναι η θέση που θα έπρεπε να μας καίει. Μετά σεντερ μπακ και φορ.
Δεν έχουμε 3 δεκαρια και είναι σημαντικότατη θέση για αυτό που παίζει ο προπονητής. Ελπίζω να είναι πρώτη προτεραιότητα η ποιοτική αναβάθμιση στο 10 και να υπάρχει ο Μπισέ ως backup.
Αρχικά έχουμε 3 καθαρά δεκάρια. Δεύτερον, σημαντικότατη θέση για τον Λουτσεσκου το 10, μια θέση που έχει εκλειψει από το σύγχρονο ποδόσφαιρο αφού καμία σοβαρή ομάδα δεν παίζει με 10, και όχι τα ταχυδυναμικά εξτρέμ που όλες οι σοβαρές ομάδες έχουν. Το κακό είναι ότι έχεις δίκιο. Αυτός είναι ο προπονητής μας, τέτοιο ποδόσφαιρο θα βλεπουμε.
- pagotatzis
Αν αληθεύει αυτό το όνομα που μόλις τώρα ανακάλυψε το σατανικό μου μυαλό,
Ε τότε είμαστε σε καλό δρόμο να διορθώσουμε μερικά πράματα !
Κλαιφερτ από Ρομα δανικός για αριστερά
Ε τότε είμαστε σε καλό δρόμο να διορθώσουμε μερικά πράματα !
Κλαιφερτ από Ρομα δανικός για αριστερά
Μεταξυ σοβαρου και αστειου παντως μας χαλουσε ο Δωνης...Εγω παντως το ελεγα οταν διαβασα για την αναστροφη του κλιματος με Μπισεσβαρ οτι αυτο πολυ πιθανο να επηρεασει την αποκτηση μεσοεπιθετικου...
Αφου στα εξηγει ωραια.
που μόλις τώρα ανακάλυψε το σατανικό μου μυαλό
Πως προεκυψε αυτο; Τι ενοεις ¨ανακαλυψε";
Παντως εγω δεν θεωρω οτι υπαρχει "σηκωμα χεριων ψηλα" και μη ληψη αποφασεων. Αλλο αν οι αρδ δεν μαθαινουν τιποτα.
Παντως εγω δεν θεωρω οτι υπαρχει "σηκωμα χεριων ψηλα" και μη ληψη αποφασεων. Αλλο αν οι αρδ δεν μαθαινουν τιποτα.
Παικτης 23 ετών, διεθνής με την εθνική ολλανδίας, έχοντας αγωνιστεί σε πρωταθλημα Ιταλίας, Γερμανιας και περσι Γαλλίας με 31 συμμετοχες 6 γκολ και 6 ασιστ, και αξία 15 εκατομμύρια θα έρθει να παίξει στουπερλιγκ.
- NikLiverpool
Αυτό για τον Κάργα και τον Πας το λες σοβαρά τώρα?beyes4 έγραψε:Εντάξει, δεν μπορούμε να πληρώνουμε 6 φορ για να έχουμε σε περίπτωση τραυματισμού του ενός.Αλλά και να ειχαμε, πάλι άχρηστους θα τους βγαζαμε όπως τα εξτρέμ και τα σέντερ μπακ.Πουθενα δεν πιανομαστε!boogeyman77 έγραψε:Τόσο υπερπλήρεις που σε ευρωπαικο αγώνα κατεβήκαμε με φορ Κούτσια και στον επαναληπτικό με Narey!!!!!!!!! ούτε μισό καθαρόαιμο εξτρέμ, εξτρέμ το τονίζω, όχι σαν εξτρέμ......Και βασικό τον...Κάργα που έδιωξε με τις κλωτσιές η Levski. Αν θεωρεις πως με αυτό το ρόστερ κάνεις πρωταθλητισμό, πάω πάσο!
Ο Καργας είναι πολύ καλός παιχτης.Το έδειξε πέρυσι με τον Πας.
Με τον Λουτσεσκου και αυτο το ρόστερ που τους απαξιώνετε όλοι,θα σηκώσουμε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Στην χαμηλή άμυνα του Πας με τις βοήθειες απο το κέντρο ναι.
Τον είδαμε με ψηλά την γραμμή.....
Και μόνο που έφυγε απο την Λεβσκι κακήν κακώς θα έπρεπε να μας προβληματίσει.