Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Έχουμε και Τζολη... Φορ έπαιζε το παλικάρι...gika έγραψε:Έχουμε Μάτος, Κρέσπο, Ροντρίγκο (τραυματία) και Λύρατζη. Όλοι επαγγελματίες, με συμβόλαια και ενήλικοι.icue έγραψε:Γραφετε ολοι λες και δεν εχουμε ουτε μισο φορ στην ομαδα. Ενω δεν ισχυει. Παραλληλα ενας δυο μονο αγχώνονται που δεν εχουμε δεξι φουλ μπακ. Το οποιο ισχυει.
Αντίθετα επιθετικό ενήλικα, με επαγγελματικό συμβόλαιο έχουμε μόνο τον Σβιντέρσκι. Μην ακούσω για Κούτσια που το παιδί πηγαίνει δευτέρα λυκείου και δεν έχει παίξει καν παιχνίδι επίσιμο.
Και με ζιφκο Πέλκα πίσω του δεν νομίζω ότι μας χαλάει...
- Mitsospaoki4
- Moderator
- Salvador Allende
Για μένα η τριπλέτα Πέλκας-Ζιβκο-Τζόλης φαντάζει ονειρική αλλά δεν ξέρουμε πως και αν θα κολλήσει ο Τζόλης στην κορυφή και μια ενδεχόμενη αποτυχία σε αυτή την θέση να τον ρίξει ψυχολογικά οπότε θέλει προσοχή
klainmein έγραψε:Ζητάτε δεξί μπακ, έτσι; Προφανώς δεξί μπακ με τα χαρακτηριστικά του Γιαννούλη για να παίζεις έτσι από κάθε πλευρά.
Θα πω το εξής απλό. Μας δίνουν 6 μυρια για τον Γιαννούλη και λέμε "οοοχι 10 μυρια θέλουμε, τη ρήτρα! "
Δίνουμε εμείς τόσα λεφτά για δεξί μπακ; Αντε επειδή ειναι δυσεύρετοι οι αριστεροποδαροι, δίνουμε 4 μυρια για δεξί μπακ επιπέδου Γιαννούλη; Προφανώς όχι.
Αρα μήπως να κάνουμε λιγη υπομονή γιατί προφανώς ψάχνουμε το καλύτερο VfM και αυτό απαιτεί έξυπνους χειρισμούς και χρόνο;
Ρε παιδιά εδώ είναι το ζουμί ! φτάνει με το fm ( όλα εύκολα από το PC )
-
Πω τωρα οι προσδοκιες ειναι στον Θεο, θα ακουστει κανας περιεργος και θα γινουμε παλι γαλατικο χωριο εδω μεσα. 

κοιτα που τα μπαμ μπουμ θα γινουν σε μια χρονια που δεν ξερουμε( παγκοσμια ) τι μας περιμενει (σε οποιδηποτε θεμα ) 

- PAOKevolution
ron-swanson έγραψε:Πω τωρα οι προσδοκιες ειναι στον Θεο, θα ακουστει κανας περιεργος και θα γινουμε παλι γαλατικο χωριο εδω μεσα.

γιατι να ειναι τοσο απιθανο του jovetic? ο παικτης τα τελευταια 2 χρονια ειχε πολλους τραυματισμους και τον γεναρη επεστρεψε απο χιαστους στα 31 του... σπουδαιος παικτης με φοβερη τεχνικη και συμμετοχη στο παιχνιδι της ομαδας του ακριβως αυτο που εχουμε αναγκη
παντως για γιοβετις που λεει η σπορτιμε οτι ειναι στο τελευταιο χρονο συμβολαιου του με την μονακο και αν θα ερθει θα ερθει μονο σαν δανεικος παραξενο μου φανηκε
- sourmenetes
- Moderator
Πλάκα κάνω βρεMitsospaoki4 έγραψε:Όντως τώρα;;sourmenetes έγραψε:Το ποστ δε σχετίζοται με μεταγραφή.
Η μεσημβρια ανανεώνεται.
Θα βγούνε τα σχέδια
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μη μασας ρε θα τον ανανεωσουν για ακομα ενα χρονο τα ΠΑΟΚτσακια οι μονεγασκοι για να ερθειlaska4 έγραψε:παντως για γιοβετις που λεει η σπορτιμε οτι ειναι στο τελευταιο χρονο συμβολαιου του με την μονακο και αν θα ερθει θα ερθει μονο σαν δανεικος παραξενο μου φανηκε