Γιατί εσύ πέρσι ήσουν ομαδάρα;;panpangr77 έγραψε:Εγώ δεν βλέπω καμια ομάδα,συγνώμη ,είναι μια ομάδα που τρέχει είναι σκληρή αλλά μέχρι εκεί. Εγώ βάζω στοίχημα αν φάει γκολ στην Τούμπα θα καταρρεύσει.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
ιστορικα ισως,αλλα η φετινη χρονια ειναι η χρονια των σαρδελων της αρσεναλ,οποτε μονο 4ο μεγεθος δεν ειναι φετοςgiapas έγραψε:Τρομερή ομάδα έχει ο γαύρος φέτος. Τύχη ξετύχη πέταξε έξω το 4ο-5ο μέγεθος της Πρεμιερ σε διπλά ματς.
Αηττητο νταμπλ με μπαλαρα σε πολλα ματς,και επαιξες και απιθανη φαση προκριματικων τσουλου. Το μονο μελανο σημειο ηταν οι ομιλοι περσι,τι αλλος θες δηλαδηproedros έγραψε:Γιατί εσύ πέρσι ήσουν ομαδάρα;;panpangr77 έγραψε:Εγώ δεν βλέπω καμια ομάδα,συγνώμη ,είναι μια ομάδα που τρέχει είναι σκληρή αλλά μέχρι εκεί. Εγώ βάζω στοίχημα αν φάει γκολ στην Τούμπα θα καταρρεύσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alastor την Παρ 28 Φεβ 2020, 00:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εχουν περασει 23 χρονια απο την ισοπαλια στο Χαιμπουρι που μνημονευεται ακομα, και αυτοι πηγαν, εκαναν διπλο στην κανονικη διαρκεια, φαγαν γκολ στο 111, και πηγαν βαλανε και 2οlamosas έγραψε:Σιγά τη ιστορία που έγραψε ρε φίλε. Άσε μας από δω
Για τα Ελληνικα δεδομενα μια χαρα ιστορια γραφτηκε, αντιστοιχη του διπλου μας στην Τοτεναμ
seaman το δύσκολο είναι να διατηρηθείς στην κορυφη και όχι να βρεθείς...
Όταν μας δοθηκε η ευκαιρία χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια.
Όταν μας δοθηκε η ευκαιρία χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια.
-
Φυσικά και ήμουν και τώρα είμαι αρκεί να ξεπεράσει ο προπονητής με τους παίκτες τα ψυχολογικά τουςproedros έγραψε:Γιατί εσύ πέρσι ήσουν ομαδάρα;;panpangr77 έγραψε:Εγώ δεν βλέπω καμια ομάδα,συγνώμη ,είναι μια ομάδα που τρέχει είναι σκληρή αλλά μέχρι εκεί. Εγώ βάζω στοίχημα αν φάει γκολ στην Τούμπα θα καταρρεύσει.
. Και αν ο γαύρος πίστευε ότι είχε ομάδα δεν θα χρειαζόταν να ευνοηθεί τόσο πολύ από την διαιτησία ούτε θα έστηνε επιτροπές για να με αποβάλει.Με ένα γκολ που είχε βγει η μπάλα έξω με κέρδισε.
Συμβόλαιο με την επιτυχία άλλοι είχαν μάρκο, όχι εμείς
-
Έτσι είναι. Πετάξανε έξω αγγλική ομάδα, όπως εμείς με Τότεναμ και Άρσεναλ. Αυτό μένει για πάντα.pgetsos έγραψε:Εχουν περασει 23 χρονια απο την ισοπαλια στο Χαιμπουρι που μνημονευεται ακομα, και αυτοι πηγαν, εκαναν διπλο στην κανονικη διαρκεια, φαγαν γκολ στο 111, και πηγαν βαλανε και 2οlamosas έγραψε:Σιγά τη ιστορία που έγραψε ρε φίλε. Άσε μας από δω
Για τα Ελληνικα δεδομενα μια χαρα ιστορια γραφτηκε, αντιστοιχη του διπλου μας στην Τοτεναμ
Ναι ρε ομαδάρα ήμουνα και γαμαγα και εδερνα και πήρα και αήττητο.
Γαμω το γαύρο,σας έγιναν τα μυαλά σαλάτα επειδή μας κέρδισαν μετά από 2,5 χρόνια.
Γαμω το γαύρο,σας έγιναν τα μυαλά σαλάτα επειδή μας κέρδισαν μετά από 2,5 χρόνια.
Οπως κατερρευσε πριν λιγο?panpangr77 έγραψε:Εγώ δεν βλέπω καμια ομάδα,συγνώμη ,είναι μια ομάδα που τρέχει είναι σκληρή αλλά μέχρι εκεί. Εγώ βάζω στοίχημα αν φάει γκολ στην Τούμπα θα καταρρεύσει.
Το οτι η Αρσεναλ φετος δεν θα πλησιασει καν τις θεσεις που βγαζουν Ευρωπη, δεν θα το θυμαται κανεις σε μερικα χρονια.
μαζεμένα μας τα έχει φίλε, διότι ενώ ο χρόνος περνούσε και οι άλλοι συμμαζεύονταν, εμείς για κάνα τρίμηνο συνεχίζαμε και ασχολούμασταν με την φιέστα και με το περσινό 3-1.obanebane έγραψε:Τι μαζεμένα μας έχει ρε giapas,τόσο πολύ ξενερωσατε που καψατε τον εγκέφαλο σας;
Για συνέλθετε ρε,αν είναι δυνατόν.
Και ήρθε το πρωτάθλημα φέτος, και παρουσιάζουμε το πρόσωπο που παρουσιάζουμε, και αντί να κάνουμε την αυτοκριτική μας, ασχολούμαστε με το ''πόσο τυχερή ομάδα είναι η γαύρος''.
Μαζεμένα μας τα έχει και θα προσπαθήσει να μας ισοπεδώσει, αν του δώσουμε την ευκαιρία.
Στο χέρι μας είναι να μην του την δώσουμε την ευκαιρία.
Να δέιξουμε πως , ok δεν είμαστε όπως πέρσι, αλλά παραμένουμε η ομάδα που τους κοιτάζει στα μάτια και δεν σκύβει το κεφάλι.
Μιλώντας καθαρά ποδοσφαιρικά , ο γαύρος είναι έτη φωτός μπροστά...Έχει τρομερό σκάουτινγκ, τρομερές ικανότητες διαπραγμάτευσης, τρομερές δημόσιες σχέσεις...Πήρε μια πολύ μεγάλη πρόκριση χωρίς τους 2 περσινούς καλύτερους της παίκτες...Ποντένσε και Φορτούνη...
- john4serres
Εμείς να βελτιωθούμε πρώτα και μετά βλέπουμε τους βρωμιαρηδες απατεώνες του μπειραια
- john4serres
Ούτε 8αδα φέτος. Ποια αρσεναλ;icue έγραψε:Το οτι η Αρσεναλ φετος δεν θα πλησιασει καν τις θεσεις που βγαζουν Ευρωπη, δεν θα το θυμαται κανεις σε μερικα χρονια.
Καλά ο ομπαμεγιανκ στο τέλος έχασε το αχαστο, μας έχει γαμησει ο γαύρος και μέσα στις γραμμές του γηπέδου και εκτός. Έκανε την Άρσεναλ να παίζει σαν εμάς, 50 σέντρες και ότι γίνει
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk