Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Καλημέρα και σήμερα με διπλό εσπρέσσο, να πάνε τα φαρμάκια κάτω! Α
Ασπρόμαυρους αγωνιστικούς χαιρετισμούς στην ηρωική Γαστουνη!
Ασπρόμαυρους αγωνιστικούς χαιρετισμούς στην ηρωική Γαστουνη!
- ΑποστόληςΑ
Καλή μέρα να περάσουμε όλοι μας!
Πάνω να φτιάξω την φραπεδιά μου: 5 κοφτές ζάχαρη, 4 κοφτές καφές, κανέλα και γαλατάκι ΝΟΥΝΟΥ για πικάντικη γεύση. Όλα αυτά σε υψίκορμο ποτήρι των 0,58 λίτρων. Το καλαμάκι σήμερα είναι χρώματος ανοιχτού μωβ (λιλά).
15η ημέρα της Μολεντιάδας σήμερα. Περαστικά μας!
Πάνω να φτιάξω την φραπεδιά μου: 5 κοφτές ζάχαρη, 4 κοφτές καφές, κανέλα και γαλατάκι ΝΟΥΝΟΥ για πικάντικη γεύση. Όλα αυτά σε υψίκορμο ποτήρι των 0,58 λίτρων. Το καλαμάκι σήμερα είναι χρώματος ανοιχτού μωβ (λιλά).
15η ημέρα της Μολεντιάδας σήμερα. Περαστικά μας!
Την καλημερα μου σε ολους και τις ευχες μου στους εορταζοντες των ημερων!
Goran βγηκες το πρωι στον τσατσαρο?
αν οχι, βγηκε καποιος με το nick name σου και μιλησε
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αν οχι, βγηκε καποιος με το nick name σου και μιλησε
- Kostomanolis
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα σε όλα τα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια...
Έχω δε πάνω από 4-5 χρόνια που δεν ακούω κανέναν, παρά ίσως περιστασιακά μέσα στο αυτοκίνητο, κάνα 5λεπτο...
Υ.Γ. Όταν λες με το nick name μου εννοείς σκέτο το Goran ή έβαλε και το 64 δίπλα? Αν θυμάσαι μου λες...
Αδερφέ Gospi, ενδιαφέρον αυτό που λες αλλά δεν έχω πάρει ποτέ, ούτε και πρόκειται να το κάνω εν ζωή και έχων σώας τα φρένα, σε κανέναν απ αυτούς τους χαραμοφάηδες ΑΡΔ, δίνοντας τους έστω ένα σεντ του ευρώ, να ξέρεις...Gospi έγραψε:Την καλημερα μου σε ολους και τις ευχες μου στους εορταζοντες των ημερων!
αν οχι, βγηκε καποιος με το nick name σου και μιλησε.
Έχω δε πάνω από 4-5 χρόνια που δεν ακούω κανέναν, παρά ίσως περιστασιακά μέσα στο αυτοκίνητο, κάνα 5λεπτο...
Υ.Γ. Όταν λες με το nick name μου εννοείς σκέτο το Goran ή έβαλε και το 64 δίπλα? Αν θυμάσαι μου λες...
Δεν χανεις και κατι που δεν τους ακους Goran! Αν και ο συγκεκριμενος εχει λιγο χαβα και παιζει καλη μουσικη!
Οσο για αυτο π ρωτας, σκετο το ειχε χωρις το 64
Οσο για αυτο π ρωτας, σκετο το ειχε χωρις το 64
ΟΚ αδερφέ....Thanks...Δεν είναι σπάνιο το Goran, ειδικά στην Σερβία...
Από επιλογή δεν τους ακούω πια, να ξέρεις...Για να μην χάνω φίλε...Μέχρι και τα λογικά μου κάποιες φορές...
Υ.Γ. Ο Τσατσαρός για entertainer μια χαρά είναι...Για τα άλλα στο ίδιο καζάνι με τους άλλους βράζει, τον άκουγα!
Από επιλογή δεν τους ακούω πια, να ξέρεις...Για να μην χάνω φίλε...Μέχρι και τα λογικά μου κάποιες φορές...
Υ.Γ. Ο Τσατσαρός για entertainer μια χαρά είναι...Για τα άλλα στο ίδιο καζάνι με τους άλλους βράζει, τον άκουγα!
snoufel θα απαντησω εδω για να μην μπερδευω το τοπικ των βιβλιων...
Μη μασας ρε συ! Απολαυσε την σχολη κι ας ειναι ζορικη... Το εξω ειναι ακομη πιο δυσκολο!!!!
Μη μασας ρε συ! Απολαυσε την σχολη κι ας ειναι ζορικη... Το εξω ειναι ακομη πιο δυσκολο!!!!