33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
- Μπαρκαρούτσος
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Goran, ήμαρτον!!
Τι σημασία έχει το τι θα κάνει μετά; Ένα βράδυ πριν τον αγώνα που όλοι οι (ΠΑΕ)ΠΑΟΚτσήδες περιμένουν τόσο καιρό, ψάχνεσαι να την πεις στον Dimg4, ενώ αυτός και ο Αποστόλης (!) δήλωσαν στήριξη στον Αθανασιάδη;;
Και εσύ Dim, κάνε ένα ριπόρτ, τώρα είδα το post του Γρηγόρη...
Λήξτε το!
Τι σημασία έχει το τι θα κάνει μετά; Ένα βράδυ πριν τον αγώνα που όλοι οι (ΠΑΕ)ΠΑΟΚτσήδες περιμένουν τόσο καιρό, ψάχνεσαι να την πεις στον Dimg4, ενώ αυτός και ο Αποστόλης (!) δήλωσαν στήριξη στον Αθανασιάδη;;
Λήξτε το!
Ευχαριστω για το τριτο μπαν εξαιτιας σου. Ελπιζω σημερα να σκοραρεις μιας κ θα παιξεις. Δεν περνουν οι ωρες!
- kataramenos5
prist64 έγραψε:23 ωρες,αλλά δε γαμεις

- ΑποστόληςΑ
Είδα στον ύπνο μου οτι σκόραρε με πλασέ μεσα απο τη μικρή περιοχή που πηγε κοντα στα γ ψηλα στην εστία , το σκορ δε θυμάμαι μονο
- Petros1988
- GettaRobott
- hasio_john
Άντε ρε Στεφανάρα, μπορεί να έχουμε πει καμιά κουβέντα παραπάνω για σένα τον τελευταίο καιρό, αλλά να ξέρεις σήμερα πως όλοι είμαστε μαζί σου! Δεν ξέρω αν θα καταφέρεις να σκοράρεις, αλλά το σίγουρο που θέλω από σένα είναι να παίξεις σαν ΑΡΧΗΓΟΣ! Σκύλιασε, εμψύχωσε, ανέβασε όλη την ομάδα, τρέξε όσο δεν έχεις τρέξει ποτέ στην ζωή σου, ξεπέρασε τον εαυτό σου, κάνε υπέρβαση!

ΓΑΜΑ τις Μίλκες. Σήμερα το ξέρεις οτι είναι η κομβική ημέρα.
Σήμερα το ξέρεις οτι θα πεταχτείς σαν τη κόμπρα μέσα στα καδρόνια τους και με ένα μικρό τσιμπηματάκι τόσο δα θα τους το καρφώσεις. Και μετά, ξεμπουκωμένος και απαλλαγμένος από το άγχος, θα τους ρίξεις κι άλλο ένα από ρημπάουντ.
Εγώ θα τον παίξω any time scorer πάντως.
Σήμερα το ξέρεις οτι θα πεταχτείς σαν τη κόμπρα μέσα στα καδρόνια τους και με ένα μικρό τσιμπηματάκι τόσο δα θα τους το καρφώσεις. Και μετά, ξεμπουκωμένος και απαλλαγμένος από το άγχος, θα τους ρίξεις κι άλλο ένα από ρημπάουντ.
Εγώ θα τον παίξω any time scorer πάντως.
-
Αν παίξεις σήμερα τουλάχιστον δικαίωσε το ιβιτς που σε στηρίζει απο την αρχή της χρονιάς βάλε τρια γκολ να πάρουμε την πρόκριση να τρελαθούμε όλοι την Ευρώπη.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- john4serres
" τελευταία του ευκαιρια" (απο μενα)
αν δεν μπει καυλωμενος και το ματι του να γυαλιζει, να παιξει την μπαλα της ζωης του !
ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ !
Μην μπαινεις σαν κοιμισμενος !
αν δεν μπει καυλωμενος και το ματι του να γυαλιζει, να παιξει την μπαλα της ζωης του !
ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ !
Μην μπαινεις σαν κοιμισμενος !
- kataramenos5
-
Το βλέμμα σου μόνο να αλλάξεις. Απο δολοφονημένο να γίνει δολοφονικό.
Στα @ρχ μας ολα ρε σημερα, ειτε κλαους ειτε μυστα ειτε κιτσιου... εγω βλεπω μονο παικτες με ασπρομαυρα και θελω να μπουν με το μαχαιρι στα δοντια και να τους ξεκωλιασουν!RoMaN έγραψε:Goran, ήμαρτον!!
Λήξτε το!
ΠΑΜΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΣΑΛΚΕ
-