Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εγω πιστευω οτι αυριο ειναι σημαντικη μερα... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ πιστεύω ότι επίτηδες δεν κάνει μεταγραφές ο Άρνεσεν γιατί τα έχει πιάσει από τον χοντρό. Μάλιστα αντί να φέρνει παίκτες, αυτός διώχνει τους καλύτερους, πράγμα που δείχνει την ποδοσφαιρική του βλακεία. .
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ΔΕΝ υπάρχει 3ετές πλάνο. Οποιοσδήποτε με την δική μου ευφυία το έχει καταλάβει. Φτάσαμε 30 Ιουλίου και η μόνη μεταγραφή μας, όπως έλεγε και το σαίνι ο σπήκερ της Νόβα, είναι ο Ολσεν.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

panpangr77 έγραψε:
Εγω πιστευω πως πάμε για δανεικους και ελευθερους ,γι αυτο πιστευω πως μεχρι 31 Αυγουστου θα κάνουμε μεταγραφές.

Να παμε για ελευθερους να το καταλαβω,οχι για δανεικους...αλλα γιατι για ελευθερους; Τοσος χωρος αδειασε στο μπατζετ...αν φυγει και ο Λουκας θα μιλαμε γυρω στα 10χαρτια...ικανοποιητικο ποσο για 6 μεταγραφες.
Επιμενω οτι δεν βρηκε ο Αρνεσεν αυτο που θελει...δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.Εκτος αν θελει να φερει γνωστους ξενους,που σαφως ειναι δυσκολο να τους υπογραψεις τετοια εποχη...
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι επίτηδες δεν κάνει μεταγραφές ο Άρνεσεν γιατί τα έχει πιάσει από τον χοντρό. Μάλιστα αντί να φέρνει παίκτες, αυτός διώχνει τους καλύτερους, πράγμα που δείχνει την ποδοσφαιρική του βλακεία. .
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ΔΕΝ υπάρχει 3ετές πλάνο. Οποιοσδήποτε με την δική μου ευφυία το έχει καταλάβει. Φτάσαμε 30 Ιουλίου και η μόνη μεταγραφή μας, όπως έλεγε και το σαίνι ο σπήκερ της Νόβα, είναι ο Ολσεν.

και εγω πιστευω οτι εισαι τρολ ολκης... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ποιος φυλαει σημερα καραουλι στο εστιατοριο??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι επίτηδες δεν κάνει μεταγραφές ο Άρνεσεν γιατί τα έχει πιάσει από τον χοντρό. Μάλιστα αντί να φέρνει παίκτες, αυτός διώχνει τους καλύτερους, πράγμα που δείχνει την ποδοσφαιρική του βλακεία. .

ρε αποστολε γιατι βαζεις τετοιες ιδδες αυριοθα αναπαραγεται σολα τα ραδιοφωνα θεσνικης σε οπαδικες συζητησεις και αν μεχρι κυριακη δεν ερθουν παιχτες θα γινει σημαια των γκρινιαρηδων εδω μεσα....ετοιμαζομαι για μαχη :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Διαψεύδουν για πώληση Λούκας στον ΠΑΟΚ
Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015 23:23 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς Εκτύπωση E-mail Add new comment
Διαψεύδουν για πώληση Λούκας στον ΠΑΟΚ
Από gazzetta.gr:Τα σενάρια περί πώλησης του Λούκας στην Ντεπορτίβο, διέψευδαν από τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης μετά το ματς με την Σπαρτάκ.
Το... σήριαλ με την παραμονή ή μη του Λούκας στον ΠΑΟΚ συνεχίζεται. Μετά τους Ισπανούς που μιλούσαν για συμφωνία, ο «δικέφαλος» διέψευσε ότι έχει αποδεχτεί πρόταση 2 εκατομμυρίων ευρώ για τον ποδοσφαιριστή.
Αυτό που έβγαζαν από τον ΠΑΟΚ, ήταν πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία για την παραχώρηση του Λούκας και πως ο Ισπανός θα συνεχίσει στην Θεσσαλονίκη. Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε αρκετά ευδιάθετος μετά το ματς, φωτογραφήθηκε με πολλούς φίλους της ομάδας έξω από τα αποδυτήρια και αποχώρησε μαζί με τον εκπρόσωπό του.
Από gazzetta.gr

2 χαρτια για λουκας και το παιζουμε δυσκολοι....ο φρανκ θα βγαλει πολλα λεφτα για τον ιβαν μια μερα και για τον ΠΑΟΚ φυσικα....ο ζησαο θα τον ειχε πουλησει με 1 χαλαρα και χωρις ποσοστο μεταπωλησης εννοειται
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Εγω πιστευω οτι ειναι αρκετες οι παραμετροι..

1. Τα δεκα χαρτια που εδωσε ο Ιβαν και η αναγκη να φυγουν καποια ακριβα συμβολαια που δεν εδειχναν και σωστη νοοτροπια ή δεν ταιριαζαν στο πλανο..
2. Το γεγονος οτι Φρανκ-Τουντορ με μεγαλο τρομο ανακαλυψαν πολλα βαριδια στην ομαδα κ ηθελαν πρωτα να καταληξουν για να γινει πρωτα το ξεσκαρταρισμα
3. Η κατασταση στην Ελλαδα, που για να πειστει ξενος παικτης ναρθει χρειαζεται καμπανια απ΄ολους τους ξενους που εχουμε (που εγινε κιολας..)
4. Το οτι αρκετα λαυρακια προκυπτουν μεσα αυγουστου, ειδικα οταν δεν εχεις τη δυνατοτητα ή δε θελεις να τα σκασεις νωριτερα
5. Το οτι δε μπορει να γινουν ολα μονομιας, ειδικα οταν η χρονια ξεκινησε τοσο νωρις και ταυτοχρονα Φρανκ-Τουντορ ενσωματωθηκαν αργα..
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Rizla έγραψε:
panpangr77 έγραψε:
Εγω πιστευω πως πάμε για δανεικους και ελευθερους ,γι αυτο πιστευω πως μεχρι 31 Αυγουστου θα κάνουμε μεταγραφές.

Να παμε για ελευθερους να το καταλαβω,οχι για δανεικους...αλλα γιατι για ελευθερους; Τοσος χωρος αδειασε στο μπατζετ...αν φυγει και ο Λουκας θα μιλαμε γυρω στα 10χαρτια...ικανοποιητικο ποσο για 6 μεταγραφες.
Επιμενω οτι δεν βρηκε ο Αρνεσεν αυτο που θελει...δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.Εκτος αν θελει να φερει γνωστους ξενους,που σαφως ειναι δυσκολο να τους υπογραψεις τετοια εποχη...
10 ειναι τα φαντασιακα ,και εξηγουμε ΑΝ μενανε οι παικτες θα εδινες 7 σε συμβολαια + τα 3 που θα πάρεις απο τον Νομποα και τον Λουκας ,στην ουσια 3 πηρες οπου το 1 θα το δώσεις για τις αποζημιωσεις και τους εκβιασμους. Του γλιτωσε 7 και κερδισε 2 .

Οταν μπορεις να πάρεις 3-4 παικτες αξίας και δυο ελευθερους γιατι να πας να αγοράσεις . Ο Αρνεσεν θέλει να κάνει ομαδα με το μικροτερο κόστος γι αυτο τον πηρε ο Ιβαν ,αυτος θα ειναι επιτυχημενος μανατζερ .Επισης θα έρθουν παικτες που θα δωσουν την ευκαιρια στους μικρους που εχεις να πάρουν ευκαιρια ,Για μενα αυτο ειναι το πλανο για φέτος.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

πρεπει να εφαγε παπα ο ιβαν και να εταξε κανα τετραετες συμβολαιο με 1 μυριο το χρονο στο λουκα ....

με βλεπω να αλλαζω αβαταρ στεφανε μανιακε που ειστε πειτε μου οτι ειναι αρδιες ολα αυτα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τσε αυτος ο λουκας που βλεπουμε οσο και αν το λεω με βαρια καρδια(αυτο γιατι τον θεωρω μεγαλο κωλοπαιδο)ειναι ο καλυτερος ποδοσφαιριστης της σουπερλιγδας.
Αλλος ποδοσφαιριστης ειναι φιλε.
Αν ο προπονητης τον πιστευει και εχει τετοια αποδοση στον αγωνιστικο χωρο αςμεινει και με ενα μυριο το χρονο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Πέμ 30 Ιούλ 2015, 22:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

che4 έγραψε:πρεπει να εφαγε παπα ο ιβαν και να εταξε κανα τετραετες συμβολαιο με 1 μυριο το χρονο στο λουκα ....

με βλεπω να αλλαζω αβαταρ στεφανε μανιακε που ειστε πειτε μου οτι ειναι αρδιες ολα αυτα
Meta θα θελουμε να τον πουλησουμε και δεν θα φευγει... :lol: :lol: :lol: :lol:
black death

Δημοσίευση από black death »

Ρε συ che, κάποτε 2 χαρτιά πήρες για Μελίσση και οικοδόμο. Τι είναι τα δύο χαρτιά στο σημερινό ποδόσφαιρο και το λες έτσι; Ποσό της πλάκας είναι. Άσε που δεν το παίρνεις και όλο...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

obanebane έγραψε:Τσε αυτος ο λουκας που βλεπουμε οσο και αν το λεω με βαρια καρδια(αυτο γιατι τον θεωρω μεγαλο κωλοπαιδο)ειναι ο καλυτερος ποδοσφαιριστης της σουπερλιγδας.
Αλλος ποδοσφαιριστης ειναι φιλε.
Αν ο προπονητης τον πιστευει και εχει τετοια αποδοση στον αγωνιστικο χωρο αςμεινει και με ενα μυριο το χρονο.

δε διαφωνω απλα φοβαμαι για το τι θα γινει μετα...εκει πρεπει να δειξει κλαση ο τουντορας

αν καταφερει και κανει αυτο το κωλοπιαδο να παιζει για την ομαδα .... ο μπανε τον ειπε ετσι μη με φατε παλι .... θα ειναι μεγαλος προπονητης
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

black death έγραψε:Ρε συ che, κάποτε 2 χαρτιά πήρες για Μελίσση και οικοδόμο. Τι είναι τα δύο χαρτιά στο σημερινό ποδόσφαιρο και το λες έτσι; Ποσό της πλάκας είναι. Άσε που δεν το παίρνεις και όλο...

αλλη ιστορια αυτη εκει ηταν ξεπλυμα των πολυμρτοχικων και προσπαθεια να βαλουν ζαγορ στο κολπο που ηταν ενας ηλιθιος ακινδυνος γιαυτους οπως αποδειχτηκε .... ο φοβος τους τοτε ηταν μη μπει κανας επενδυτης στον ΠΑΟΚ και η μεγαλυτερη μασ μαλκια οτι δε μπηκε τοτε ο ιβαν τωρα θα ειχαμε δυο τρεις τιτλους και το χοντρο λιγο πιο κοντα μας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”