Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Maximus

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από Maximus »

Maxmad έγραψε:θυμαμαι μια χρονια που ειχαν αλλαξει 4 - ΤΕΣΣΕΡΙΣ!!! προπονητες (=θα πει οτι δεν παω καλα) και πηραν πρωταθλημα!!!

μονο στο ελλαντα αυτα...
Το εψαξα λιγακι και πρεπει να ηταν το 2003-2004 αυτο που λες, Λεμονης-Κολιας-Κατανετς-Προτασωφ...

Εδώ ξεδίπλωσε ολόκληρος Αλμπερτο Μπιγκον τις προπονητικές του ικανοτητες στο Ελλαντα και πήρε πρωταθλημα, τι λεμε τώρα...!
Άβαταρ μέλους
paokmono

Δημοσίευση από paokmono »

Όταν οι παρακάτω δηλώσεις γίνονται από τον πρόεδρο της superleague.....
απλά σταματάς να παίρνεις το προιον και πολύ στα σοβαρά.
Και για όσους δεν μπορούν να το κάνουν, ας το προσπαθήσουν σοβαρά.

Για την Σούπερ Λίγκα: "Έχουμε ένα πρωτάθλημα που μας αξίζει για αυτό που είμαστε. Εγώ όταν βγήκα πρόεδρος είπα ότι αυτοσκοπός μου είναι να καταλάβει και να πιστέψει ο λαός ότι μπαίνοντας στο γήπεδο βλέπει αυτό που συμβαίνει πραγματικά. Δυστυχώς πολλά γίνονται έξω από το γήπεδο και η κατάσταση αυτή συνεχίζει και ισχύει. Κρίμα που δεν μπορέσαμε να τα καταφέρουμε ώστε να αλλάξουμε την κατάσταση. Έρχονται στα αυτιά μου οι συζητήσεις που έχουν γίνει τις τελευταίες 10 μέρες και έχω τρελαθεί".

Για την παραμονή στην κατηγορία: "Εμένα ότι μου έκαναν μου το έκαναν. Εγώ θα κατέβω στην Ξάνθη ως Εργοτέλης να παίξω την μπάλα μου για να κερδίσω και αν ο Άρης κερδίσει την Κέρκυρα έχει καλώς, αλλιώς θα πέσουμε κατηγορία. Έτσι απλά. Το γεγονός όμως ότι πολλά παίζονται στο παρασκήνιο με γεμίζει οργή. Απορώ πως δεν έβγαλαν όλους τους παίκτες του Άρη προχθές με τον Παναιτωλικό. Είναι για γέλια η κατάσταση".

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: "Αν εμείς οι ίδιοι απογοητεύουμε αυτό που πουλάμε δεν μπορούμε να περιμένουμε από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Έγιναν 2-3 σκάνδαλα φέτος καραμπινάτα".

Για τα σκάνδαλα στα οποία αναφέρεται: "Τα σκάνδαλα που έγιναν είναι πολλά αλλά κάποια βγάζουν μάτια. Η ιστορία είναι για γέλια. Εμείς που πληρώνουμε κανονικά θα πρέπει να πάμε στα σπίτια μας και να αφήσουμε τους άλλους να κάνουν ότι κάνουν".

Για το αν θα παραμείνει στην προεδρία της λίγκας: "Αυτό εξαρτάται, θα το δούμε. Θα τον δείτε τον Παπουτσάκη σε 2-3 μέρες. Ως τώρα έχετε δει μόνο τον πράο Παπουτσάκη γιατί έτσι είμαι στη ζωή μου, αλλά τώρα θα τον δείτε και από την άλλη πλευρά
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ο παπουτσακης για αυτο που γινεται με κερκυρα θα λεει βασικα που μαλλον ριχνει την οομαδα του....τι να πεις...καθε χρονο τα ιδια..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Περιμενω πλεον να μιλησεις..
Λιγοι εχουν τη δικια σου λεβεντια κι αξιοπρεπεια!
«Έγιναν σκάνδαλα καραμπινάτα»!

Βόμβες από τον πρόεδρο του Εργοτέλη και της Λίγκας, Απόστολο Παπουτσάκη! Έκανε λόγο για σκάνδαλα, για «πολλά που γίνονται έξω από το γήπεδο» και προανήγγειλε φουλ επίθεση!
Αναλυτικά μίλησε:

Για το πώς έφτασε ο Εργοτέλης σε τόσο δεινή θέση: «Δυστυχώς εκεί που φτάσαμε δεν μας μένει τίποτε άλλο. Κάναμε λάθη είχαμε ατυχίες, μας αδίκησαν πολλές φορές, και όλα αυτά συνετέλεσαν σε αυτή την κακή χρονιά. Είμαστε πολύ αγχωμένοι, αλλά θα παλέψουμε».

Για την φιλοσοφία και το ποιόν των ανθρώπων που περιτριγυρίζουν τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Και πρωθυπουργός να γινόμουν κανένας δεν θα μου άλλαζε την φιλοσοφία που έχω. Εγώ προσωπικά για παράδειγμα δεν γνωρίζω ποιος είναι ο κύριος Δούρος, γιατί πιστεύω ότι είναι θέμα της ΕΠΟ να τον γνωρίζει. Μπορεί να είμαι ρομαντικός αλλά είναι αυτή η φιλοσοφία μου. Μπορεί η άλλοι να έχουν άλλη φιλοσοφία, αλλά εγώ δεν θα τους μοιάσω ποτέ».

Για το τι επικρατεί στη Superleague: «Έχουμε ένα πρωτάθλημα που μας αξίζει για αυτό που είμαστε. Εγώ όταν βγήκα πρόεδρος είπα ότι αυτοσκοπός μου είναι να καταλάβει και να πιστέψει ο λαός ότι μπαίνοντας στο γήπεδο βλέπει αυτό συμβαίνει πραγματικά. Δυστυχώς πολλά γίνονται έξω από το γήπεδο και η κατάσταση αυτή συνεχίζει και ισχύει. Κρίμα που δεν μπορέσαμε να τα καταφέρουμε ώστε να αλλάξουμε την κατάσταση. Έρχονται στα αυτιά μου οι συζητήσεις που έχουν γίνει τις τελευταίες 10 μέρες και έχω τρελαθεί».

Για το ότι η υπόθεση παραμονή δεν είναι στα χέρια του Εργοτέλη: «Εμένα ότι μου έκαναν μου το έκαναν. Εγώ θα κατέβω στην Ξάνθη ως Εργοτέλης να παίξω την μπάλα μου για να κερδίσω και αν ο Άρης κερδίσει την Κέρκυρα έχει καλώς, αλλιώς θα πέσουμε κατηγορία. Έτσι απλά. Το γεγονός όμως ότι πολλά παίζονται στο παρασκήνιο με γεμίζει οργή. Απορώ πως δεν έβγαλαν όλους τους παίκτες του Άρη προχθές με τον Παναιτωλικό. Είναι για γέλια η κατάσταση.

Για το προϊόν που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο: «Αν εμείς οι ίδιοι απογοητεύουμε αυτό που πουλάμε δεν μπορούμε να περιμένουμε από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Έγιναν 2-3 σκάνδαλα φέτος καραμπινάτα. Τα σκάνδαλα που έγιναν είναι πολλά αλλά κάποια βγάζουν μάτια. Η ιστορία είναι για γέλια. Εμείς που πληρώνουμε κανονικά θα πρέπει να πάμε στα σπίτια μας και να αφήσουμε τους άλλους να κάνουν ότι κάνουν».

Για το αν θα παραμείνει στην προεδρία της Λίγκας μετά τα όσα δήλωσε ότι γίνονται στο ποδόσφαιρο: «Αυτό εξαρτάται, θα το δούμε. Θα τον δείτε τον Παπουτσάκη σε 2-3 μέρες. Ως τώρα έχετε δει μόνο τον πράο τον Παπουτσάκη γιατί έτσι είμαι στη ζωή μου, αλλά τώρα θα τον δείτε και από την άλλη πλευρά».

Για το ότι έσπρωξαν τον Εργοτέλη στην Football League και για τις τοποθετήσεις Μπιτσαξή: «Είναι κρίμα που την σαμποτάρανε αυτή την ομάδα για να πέσει αλλά όλοι αυτοί που το κάνανε δεν θέλουν το καλό του ποδοσφαίρου. Εγώ δεν είμαι θέατρο σκιών όπως λέει ο Μπιτσαξής, αλλά έχω και πρόσωπο και λόγο σε σχέση με άλλους που δεν έχουν ούτε μούρη και αυτοί είναι πολλοί. Η ώρα σιμώνει…».

http://www.gazzetta.gr/super-league/art ... nata%C2%BB
Άβαταρ μέλους
Maxmad

Δημοσίευση από Maxmad »

Maximus έγραψε:
Maxmad έγραψε:θυμαμαι μια χρονια που ειχαν αλλαξει 4 - ΤΕΣΣΕΡΙΣ!!! προπονητες (=θα πει οτι δεν παω καλα) και πηραν πρωταθλημα!!!

μονο στο ελλαντα αυτα...
Το εψαξα λιγακι και πρεπει να ηταν το 2003-2004 αυτο που λες, Λεμονης-Κολιας-Κατανετς-Προτασωφ...

Εδώ ξεδίπλωσε ολόκληρος Αλμπερτο Μπιγκον τις προπονητικές του ικανοτητες στο Ελλαντα και πήρε πρωταθλημα, τι λεμε τώρα...!

Ηταν το 2002-2003 (το 2003-2004 ειχαν αλλαξει 3 προπονητες με τελευταιο τον Αλεφαντο που εχασε το πρωταθλημα απο τον βαζελο) ακριβως με αυτους που ειπες... Ξεκινησε σεζον με Λεμονη και μετα Κολιας-Κατανετς-Προτασωφ και πανυγυρισε το πρωταθλημα του 2003!!!

Εχω και αλλο ενα κουιζ:

Ποσες μεταγραφες εκανε ο γαυρος το καλοκαιρι του 2010??
Ο νικητης κερδιζει το πρωταθλημα της σεζον 2010-2011....

Υ.Γ.
Της ψ0λ|ς μου το κεφάλι
Το 'πιασαν πονοκεφάλοι
Το καλύτερο Ντεπόν
Το στόμα του Μπιγκόν! :nairepaok:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

MANIAKOS έγραψε:ο παπουτσακης για αυτο που γινεται με κερκυρα θα λεει βασικα που μαλλον ριχνει την οομαδα του....τι να πεις...καθε χρονο τα ιδια..
αδικο εχει ρε φιλε? και εμεις δεν ειμαστε εξω απο το χορο... διπλο μας πηρε... αλλα θα μου πεις και ποιος δεν οηρε διπλο φετος σε μας? :lol:
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

Δημοσίευση από KilledByDeath_4 »

κανενα διπλο δεν μας πηρε η Κερκυρα αντιθετα 0-0 στην Τουμπα και στον δευτερο γυρo Κερκυρα πριν μερικες βδομαδες καναμε νικη εμεις 0-4 .

Διπλο εκανε στον γαυρο η κερκυρα....
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ε ενταξει με μπερδεψαν τοσες φαπες στην Τουμπα φετος. Και η ισοπαλια με την κερκυρα στην Τουμπα ηττα ειναι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Συμπαθητική ομάδα ο εργοτελης και αν μη τι άλλο νοικοκυρεμενη αλλα η εικόνα του γηπέδου με τους 300 φιλάθλους σε γήπεδο 20000 απογοητευτική.Κακή είδηση για μένα ήταν η μη παραμονή του Παναιτωλικου ομάδα που και αγωνιστική επένδυση έκανε και η εικόνα του γηπέδου απο τις καλύτερες στην σούπερ λιγκα.
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

Δημοσίευση από KilledByDeath_4 »

Ποσο πιο χαμηλα ακομα....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Λες και δεν θα μας περάσει ούτως ή άλλως ο Ατρόμητος στα πλέι ωχ...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Παιξε εσυ και ασε τα παρακάλια ας κάνει ότι θέλει ο γαβρος ....
πόσο ποιο χαμηλά έχουμε πέσει στο παρελθόν ; Βιβλίο μπορούμε να γράψουμε απο τέτοια γεγονότα .....

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τεζα ο καμπουρης (Ρεάλ) μπράβο στην μπαγιερν μπορει να ειναι κατεστημενο στην Γερμανία αλλα στην κυριαρχία της παίρνουν πρωτάθλημα ντορντμουντ στουτγκαρδη βολφσμπουργκ κλπ. Δεν εναι μοναχοφαης.....η μονη σοβαρη γερμανική ομάδα στην Ευρώπη .....

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Δημοσίευση από Vonapartis »

Το λέγανε πολλοί ότι ο τελικός θα ήταν Τσέλσι-Μπάγιερν. Βρώμαγε. Ο Μουρίνιο την πάτησε. Βέβαια το σημερινό ήταν παιχνίδι και όχι αντιποδόσφαιρο όπως το χθεσινό της μπαρτσελόνα. Εναλλαγές φάσεων, μπαμ μπουμ, κλωτσίδια, σέντρες, σουτ, κεφαλιές. Τα είχε όλα. Πέρασαν οι χάιλ. Τώρα όλοι Τσέλσι του μεγάλου Τσάρου.
Άβαταρ μέλους
marcusm

Δημοσίευση από marcusm »

Οχι κ ολοι....Υπαρχουν μερικοι που δεν θα ειναι με τοις αδελφες κ θα προτιμησουν Μπαγερν...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”