Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Δεν μιλαω καθολου ειρωνικα . Ισα -ισα που εχω και φιλους πανθηρες . Αλλα απο εκει μεχρι του θα πλακωθουν απεχει πολυ .
Σιγα το πραγμα τωρα . Και ο ρουλης καποτε επαιξε στην Τουμπα και ο Ζησης τους εκανε πλακα... Τι φοβουνται δηλαδη ??? Μην τους καταστρεψουν το γηπεδο οι οπαδοι της κουλας και μετα δεν θα χωρανε οι πανθηρες ???

Το θεμα ειναι να βγει κερδισμενος και ο πανθηρωνιος απο αυτη την συμφωνια . Τιποτα αλλο.
Σιγα το πραγμα τωρα . Και ο ρουλης καποτε επαιξε στην Τουμπα και ο Ζησης τους εκανε πλακα... Τι φοβουνται δηλαδη ??? Μην τους καταστρεψουν το γηπεδο οι οπαδοι της κουλας και μετα δεν θα χωρανε οι πανθηρες ???

Το θεμα ειναι να βγει κερδισμενος και ο πανθηρωνιος απο αυτη την συμφωνια . Τιποτα αλλο.
Παιδιά πρέπει να ξέρουμε και τις πιέσεις που δέχεται ο κάθε Ερασιτέχνης από πολιτεία σε τέτοια θέματα. Θυμίζω 'κόψιμο'' χορηγίας σε ΑΣ ΠΑΟΚ για κερκίδες...
Δε καταλαβες καρχαρια εχουν πολλα προηγουμενα μεταξυ τους μιλαμε για μεγαλη εχθρα δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα.
Μακαρι να μη γινει τιποτα αλλα εχουν ανοιξει βεντετα.
Μακαρι να μη γινει τιποτα αλλα εχουν ανοιξει βεντετα.
Καλα κανουν και το δινουν το γηπεδο. Που να παιξει το χανουμι δηλαδη στη λειβαδια, οταν η ουεφα θετει αυστηρες προυποθεσεις για την καταλληλοτητα των γηπεδων (δειτε τι τραβηξαμε και εμεις)? Αφου ειναι μ@@κες και ο χλοοταπητας στο οακα εγινε οπως εγινε τι να γινει δηλαδη? Οι πανιωνιοι κανουν θαρρεις και παραδοθηκε ο ομαδα τους ανευ ορων. Ελεος..Αυτα ειναι αρρωστημενα πραματα. Αλλο η κοντρα οπαδων μεταξυ τους, και φυσιολογικο μεχρι ενος σημειου, αλλο οι αγωνιστικες υποχρεωσεις των ομαδων.
Σωστά..πρέπει κάποια στιγμή να μάθουμε ότι πάνω απ' όλα είμαστε Έλληνες. Δε μας φτάνουν τα ρεζιλίκια από τους έξω, αν αρχίσουμε να τρωγόμαστε και μεταξύ μας, τότε την κάτσαμε...
+ .Αυτο λεω και εγω . Φτανει να κερδισει κατι και ο πανθηρωνιος . Ολα τα αλλα δεν εχουν καποια ιδιαιτερη αξια.johnnie78 έγραψε:αλα κανουν και το δινουν το γηπεδο. Που να παιξει το χανουμι δηλαδη στη λειβαδια, οταν η ουεφα θετει αυστηρες προυποθεσεις για την καταλληλοτητα των γηπεδων (δειτε τι τραβηξαμε και εμεις)? Αφου ειναι μ@@κες και ο χλοοταπητας στο οακα εγινε οπως εγινε τι να γινει δηλαδη? Οι πανιωνιοι κανουν θαρρεις και παραδοθηκε ο ομαδα τους ανευ ορων. Ελεος..Αυτα ειναι αρρωστημενα πραματα. Αλλο η κοντρα οπαδων μεταξυ τους, και φυσιολογικο μεχρι ενος σημειου, αλλο οι αγωνιστικες υποχρεωσεις των ομαδων.
Το παραγ@μησαν οι Πανιώνιοι..
Κατέστρεψαν το δικό τος γήπεδο..
Ελλάς το μεγαλείο σου..
Κατέστρεψαν το δικό τος γήπεδο..
Ελλάς το μεγαλείο σου..
Και όταν θα πάω στον τρελογιατρό θα τον τρελάνω και αυτόν......
Κωμικοτραγική εξέλιξη στην υπόθεση της έδρας της ΑΕΚ για τον επαναληπτικό με τη Νταντί. Οπαδοί του Πανιωνίου έσκαψαν μέρος του αγωνιστικού χώρου ώστε να αχρηστευθεί το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, στο οποίο θα διεξαγόταν η αναμέτρηση της Πέμπτης.
Πηγη: Κοντρα.γρ
χαχαχαχαχαχαχα
Αυτα ουτε εμεις δε τα καναμε με το ληκι.... Ελεος ρε πανθηρες!
Τελικα μηπως παιξουν Τουμπα?? Αντε εχουμε και εξοδα....Να τσονταρει κατι και η ξαδερφη...τοσα δωρα παιρνει απο το κρατος....
Πηγη: Κοντρα.γρ
χαχαχαχαχαχαχα
Αυτα ουτε εμεις δε τα καναμε με το ληκι.... Ελεος ρε πανθηρες!
Τελικα μηπως παιξουν Τουμπα?? Αντε εχουμε και εξοδα....Να τσονταρει κατι και η ξαδερφη...τοσα δωρα παιρνει απο το κρατος....
Φθορές και στους πάγκους και στα δημοσιογραφικά λέει η νοβα τώρα , Καραλής.-
Έχω μείνει άναυδος!
Απ' τη μία μου προκαλεί γέλιο από την άλλη λέω ότι πόσο πιο π@υτάνα να γίνει αυτό το κατακαημένο ελληνικό ποδόσφαιρο! Δεν ξέρω αν πρέπει να πω "Μπράβο καλά τους κάνατε" ή "Κρίμα".
Αυτοί που θα παίξουνε το Σαβ/κο? Εκτός παίζουνε πρώτη αγωνιστική?
Απ' τη μία μου προκαλεί γέλιο από την άλλη λέω ότι πόσο πιο π@υτάνα να γίνει αυτό το κατακαημένο ελληνικό ποδόσφαιρο! Δεν ξέρω αν πρέπει να πω "Μπράβο καλά τους κάνατε" ή "Κρίμα".
Αυτοί που θα παίξουνε το Σαβ/κο? Εκτός παίζουνε πρώτη αγωνιστική?
- JimToPaoki
Αν δεν εχει γηπεδο ο Νιονιος και αυτος καλως να ορισει στη Τουμπα (με το αζημειωτο...) Αυτοι Σαββατο - Εμεις Κυριακη.. Ολα μελι-γαλα...

Εγω λεω καλα κανουν οι πανθηρες.Ας παρει χορηγια η αεκ και να κανει γηπεδο η αν δεν μπορει ας αποκλειστει. Στα φρυδια μας...