Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Τώρα που είπατε για τους 24.Επειδή δεν ξέρω από το παρελθόν τους πολλά .
Ο καισαρης είναι ΠΑΟΚ ; Αν δεν είναι το παλικάρι πολύ τίμιος.
Ο άλλος ο γαύρος ο διαμαντοπουλος τι φιλοΠΑΟΚτσισμος είναι αυτός; Τι λατρεία παίζει με λουτσεσκου ; Πείτε κανα παρασκήνιο γιατί δεν είναι λογικό .
Ο άλλος ο γαύρος ο διαμαντοπουλος τι φιλοΠΑΟΚτσισμος είναι αυτός; Τι λατρεία παίζει με λουτσεσκου ; Πείτε κανα παρασκήνιο γιατί δεν είναι λογικό .
Nα στο πω αλλιώςΑποστόληςΑ έγραψε:Στο γήπεδο κρίνονται;Doomlord4 έγραψε:Καλά,δεν μας είναι γνωστή η πολιτική των 2 πλευρών για μη επίθεση;
Οι 2 μεγαλομέτοχοι έχει ακουστεί πως έχουν συμφωνήσει να μην επιδιώξουν τιμωρίες η μία για την άλλη.
Και όλα να κρίνονται στο γήπεδο (πια)
Με τις διαιτησίες που έχουμε εις βάρος μας;
Στο γήπεδο κρινονται δίκαια ή άδικα
Ή στα δικαστήρια μετά τα 90'
Το ότι προσπαθούν να μας κλέψουν στο 90' είναι αλλο κομμάτι
Παρελειπόμενα από το 2018 και μετά δεν υπάρχουν
Όλοι γαύροι πρέπει να είναι. ο Διαμαντόπουλος περισσότερο από όλους ίσως.DamoN έγραψε:Τώρα που είπατε για τους 24.Επειδή δεν ξέρω από το παρελθόν τους πολλά .
Απλά αποφάσισαν να πουλάνε ποδόσφαιρο και όχι τόσο οπαδισμό/καφενείο, τουλάχιστον στην εκπομπή μετά τα παιχνίδια.
Για παράδειγμα ο Διαμαντόπουλος όταν είχε τον Μπαλτάκο για συνέντευξη, πήγε με τέρμα γαβρικη ατζέντα και ερωτήσεις. Ίσως το ίδιο να κάνει και στα κείμενα του (δεν έχω ιδέα δεν έχω διαβάσει).
Από ότι κατάλαβα, με τον Λουτσέσκου έχouv ερωτα από τότε που του πήρε συνέντευξη 1 on 1 και από τα νούμερα που παρουσιάζει ο Καίσαρης και δείχνουν τον διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ που προφανώς τους αρέσει.Νομίζω εξίσου καλά μιλάνε για την αεκ, ειδικά την περσινή.
Ωραία αυτά τα νουμερα δεν μπορούν να τα γράφουν και στο τοπικ του λουτσεσκου να ηρεμήσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν; Το παοκμανια δεν μπορεί να του πάρει μια συνέντευξη τι σκατα
-
- Επικοινωνία:
Ο Καίσαρης είναι από τους πιο γνωστούς γαύρους
Νομίζω τον μπερδεύεις με το πατέρα του που έχει πεθάνει εδώ και λίγα χρόνια.
Για εμένα είναι top σε αυτό που κάνει και ακόμα και να υπστηρίζει κάποια ομάδα , αυτό δεν επηρεάζει καθόλου το λογο του.
Για εμένα είναι top σε αυτό που κάνει και ακόμα και να υπστηρίζει κάποια ομάδα , αυτό δεν επηρεάζει καθόλου το λογο του.
Η μεγαλη του καψουρα του ειναι η Λιβερπουλ, αλλα οντως εχει πει οτι συμπαθει τον Παναθηναικο.boogeyman77 έγραψε:Ο Καίσαρης είναι από τους πιο γνωστούς γαύρους
Αυτο ισχυει. Το εχει πει. Οτι απο την στιγμη που του εκανε την συνεντευξη τον ερωτευτηκε παραφοραastral έγραψε:Όλοι γαύροι πρέπει να είναι. ο Διαμαντόπουλος περισσότερο από όλους ίσως.DamoN έγραψε:Τώρα που είπατε για τους 24.Επειδή δεν ξέρω από το παρελθόν τους πολλά .
Απλά αποφάσισαν να πουλάνε ποδόσφαιρο και όχι τόσο οπαδισμό/καφενείο, τουλάχιστον στην εκπομπή μετά τα παιχνίδια.
Για παράδειγμα ο Διαμαντόπουλος όταν είχε τον Μπαλτάκο για συνέντευξη, πήγε με τέρμα γαβρικη ατζέντα και ερωτήσεις. Ίσως το ίδιο να κάνει και στα κείμενα του (δεν έχω ιδέα δεν έχω διαβάσει).
Από ότι κατάλαβα, με τον Λουτσέσκου έχouv ερωτα από τότε που του πήρε συνέντευξη 1 on 1 και από τα νούμερα που παρουσιάζει ο Καίσαρης και δείχνουν τον διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ που προφανώς τους αρέσει.Νομίζω εξίσου καλά μιλάνε για την αεκ, ειδικά την περσινή.

Καταλαβε οτι δεν εχει καμια ατζεντα, οτι αυτα που λεει τα πιστευει 100%, και οτι ειναι τερμα ντομπρος και παντελονατος. Και εκτοτε του εχει τρελη λατρεια.
Προ 15ετιας έχω δουλέψει με Καίσαρη, είναι γαύρος αλλά είναι πολύ τίμιος κ ξέρει ποδόσφαιρο
Εγώ μυρίζομαι ότι ο γαυρος το κάνει αυτό με Αλμειδα μπας και τσιμπήσει με 1 σμπάρο 2 τρυγόνια . Τιμωρία αλμειδα και καμμία τιμωρία Τούμπας για τα γεγονότα αυτά.
Δεν γίνεται ξαφνικά να τους έπιασε ο πόνος και να μην ασχολούνται με εμάς που είμαστε άμεσος ανταγωνιστής .
Κάτι παίζει , είναι επιστήμονες στις που@@ες
Δεν γίνεται ξαφνικά να τους έπιασε ο πόνος και να μην ασχολούνται με εμάς που είμαστε άμεσος ανταγωνιστής .
Περιεργο ειχα την εντυπωση οτι τον ειχα ακουσει να λεει για την συμπαθεια τους προς τον βαζελο. Αλλα προφανως αφου λες οτι το γνωριζεις ετσι θα ειναιdragon έγραψε:Προ 15ετιας έχω δουλέψει με Καίσαρη, είναι γαύρος αλλά είναι πολύ τίμιος κ ξέρει ποδόσφαιρο
Με ένα σμπάρο ΤΡΙΑ τρυγόνια! Ο ηλίθιος Bon Jovi τους πρόσφερε την ευκαιρία για αντιπερισπασμό από το άλλο μεγάλο θέμα με τις διώξειςchri5ti9 έγραψε:Εγώ μυρίζομαι ότι ο γαυρος το κάνει αυτό με Αλμειδα μπας και τσιμπήσει με 1 σμπάρο 2 τρυγόνια . Τιμωρία αλμειδα και καμμία τιμωρία Τούμπας για τα γεγονότα αυτά.

Αυτή τη στιγμή το διαίρει και βασίλευε βολεύει αποκλειστικά τον γάβρο.
Επουδενί δεν πρέπει να επιστρέψουμε σε εποχές Σαρή και Γκιρτζικη
Επουδενί δεν πρέπει να επιστρέψουμε σε εποχές Σαρή και Γκιρτζικη
Τραβα τα ..."μαλλια" σου ρε τσακιρη, *****
Τα πανο ηταν απαντηση σ'αυτα που ανεβασαν οι δικοι σου,στα βιντεο στις φωτο,δεν υπαρχει ΠΑΟΚ,μονο ο "ψινακης απο τα lidl" -δανεισμενο αυτο- που ορμαει,πιανει λαιμους και γυρω γυρω μονο παικτες του παγκου σου και μπατσοι.
Αν εχεις παραπονα πεστα στον αμερικανο πρεσβη που εβλεπε το ματς της προηγουμενης βδομαδας στη σουιτα του αφεντικου σου.
Και επιτελους πες στους παικτες σου οταν τρων γκολ στο τελος να μη κανουν τους ψοφιους κοριους για να ακυρωθει.κιλοτες.
Επεξεργάστηκε.
Mod Team
Τα πανο ηταν απαντηση σ'αυτα που ανεβασαν οι δικοι σου,στα βιντεο στις φωτο,δεν υπαρχει ΠΑΟΚ,μονο ο "ψινακης απο τα lidl" -δανεισμενο αυτο- που ορμαει,πιανει λαιμους και γυρω γυρω μονο παικτες του παγκου σου και μπατσοι.
Αν εχεις παραπονα πεστα στον αμερικανο πρεσβη που εβλεπε το ματς της προηγουμενης βδομαδας στη σουιτα του αφεντικου σου.
Και επιτελους πες στους παικτες σου οταν τρων γκολ στο τελος να μη κανουν τους ψοφιους κοριους για να ακυρωθει.κιλοτες.
Επεξεργάστηκε.
Mod Team
O Τερίμ θα βγάλει την εβδομάδα; Ψελίζουν Ιβιτς τα βαζελάκια;