Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
- Mutasevic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Α ρε ερπετά θυμήθηκα τα νιάτα μου που οταν πηραν το κορατς στο μπασκετ αλλα τους ριξαμε στη μπαλλα που πανυγηριζαν στη λεωφόρο Νίκης κ ήμουν στο μπαλκόνι στο μπαχαρακη με φανελα Κόνραντ ΜακΡει κ ούρλιαζα εκεί εκεί στη Β εθνική κ προσπαθούσαν να με πετυχουν με πέτρες κ κουτάκια κτλ
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάντως 3 χρονιές σερι έχουν αποκλειστεί σε Ευρώπη και κύπελλο με κάθε πιθανό τρόπο... θα ξεχάσω που πέρυσι ο Μπουχαλακης κρύφτηκε πίσω από το δοκαρι;;; χαχαχαχαχαχ
Αν συνέβαιναν αυτά σε εμάς θα είχαμε κάψει τα γραφεία. Ενώ αυτοί θα συνεχίσουν την υπακοή στο βωθρολιμανο. Αυτή είναι η διαφορά μας.
Αν συνέβαιναν αυτά σε εμάς θα είχαμε κάψει τα γραφεία. Ενώ αυτοί θα συνεχίσουν την υπακοή στο βωθρολιμανο. Αυτή είναι η διαφορά μας.
Καυταντζόγλειο ήτανε !hawklord έγραψε:Αδερφέ στην Τούμπα ήτανε ...ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Η καρδιά τον πηγαίνειastral έγραψε:
Σημ. Την πίκρα που έφαγα μέσα στο Καυτανζόγλειο το 70 , πληρώνουν τόσα χρόνια.
constadine έγραψε:Οι παίκτες του άρη ,ως αποκλεισμένοι ,δεν δικαιούνται τα 2.000 ευρώ![]()
![]()

Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Πωωωω μιλαμε για φυτα
Ο Κουλαλης λεει αν πηγαινε 1-1 θα πηγαιναμε στα πεναλτι. Οτι επειδη πηγε παραταση ολα ξεκινανε απο την αρχη, ΤΙ ΛΕΕΙ;
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΝΟΝΤΑΝ
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΑΓΙΚΟ
Ο Κουλαλης λεει αν πηγαινε 1-1 θα πηγαιναμε στα πεναλτι. Οτι επειδη πηγε παραταση ολα ξεκινανε απο την αρχη, ΤΙ ΛΕΕΙ;
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΑΓΙΚΟ
Ναι ήταν επανάληψη το πέναλτι, όπως ήταν και αυτό που έχασε ο Αντρέ με τον Βόλο και δεν κουνήθηκε φύλλο.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Για 2 ματς ζει το χρόνο, έμεινε το 1 πλέον σαν στόχος, για φέτος.
-
Τζανδάρη τενεκέ και συ , προσπάθησες με το πέναλτι που έκανες . Δούλε σαν τον σιαμπανη ,σκουπίδια
Ούτε τα προσχήματα ρε φίλε, πόσο πιο καρφί ? Oλοι κοιτάνε την μπάλα , ο δούλος τον παίκτη που θα κάνει το πέναλτι
Ούτε τα προσχήματα ρε φίλε, πόσο πιο καρφί ? Oλοι κοιτάνε την μπάλα , ο δούλος τον παίκτη που θα κάνει το πέναλτι
-
Δεν έχω Αλτσχάιμερ.hawklord έγραψε:Αδερφέ στην Τούμπα ήτανε ...ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Η καρδιά τον πηγαίνειastral έγραψε:
Σημ. Την πίκρα που έφαγα μέσα στο Καυτανζόγλειο το 70 , πληρώνουν τόσα χρόνια.
Για το 1970 γράφω και ήμουν μέσα.
-
Αυτοί όλοι είναι παντελώς άσχετοι.aivas19 έγραψε:Πωωωω μιλαμε για φυτα
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΑΓΙΚΟ
Δυστυχώς η κατάντια της κοινωνίας μας τους δίνει δημόσιο λόγο.
Η Λαμία στον ημιτελικό ανταμωνει με το δικό μας ζευγάρι?
update
Τα ζευγάρια των ημιτελικών
Παναθηναϊκός ή Αναγέννηση Καρδίτσας - Λαμία
ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ - Παναιτωλικός ή Ολυμπιακός
update
Τα ζευγάρια των ημιτελικών
Παναθηναϊκός ή Αναγέννηση Καρδίτσας - Λαμία
ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ - Παναιτωλικός ή Ολυμπιακός
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aye4 την Πέμ 27 Ιαν 2022, 00:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εκατσα και ειδα τα χαιλαιτς και φυσικα κλασσικο κλαμα ελληνων οπαδων να σκοραρουν ποντους προπαγανδας, ολες οι αμφισβητουμενες ειναι σωστες αποφασεις απο τον διαιτητη και δεν ειναι καν 50/50
Και τα δυο χαζα πεναλτι ειναι πεναλτι
Δεν φενεται πουθενα να περναει η μπαλα τη γραμμη που λενε οι σκωληκες
Και επειδη λεγεται εδω μεσα πολυ, εγω δεν βλεπω κανενα λογο να δωθει επαναληψη στο τελευταιο πεναλτι. Ενα ποδι στη γραμμη πρεπει να κρατησει ο τερματοφυλακας και αυτο κανει. Σε καμια περιπτωση δε προσπαθει να φυγει μπροστα και να "κλεψει" ο τερματας οπως συνηθηζαν να κανουν πριν τον κανονισμο. Κραταει το ποδι στη γραμμη και στην χειρωτερη να μην ακουμπαει στην κυριωλεξια για κανα εκατοστο την γραμμη και φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση να δωθει επαναληψη για αυτο ουτε φενεται αυτο. Κανενας λογος για επαναληψη.
Και τα δυο χαζα πεναλτι ειναι πεναλτι
Δεν φενεται πουθενα να περναει η μπαλα τη γραμμη που λενε οι σκωληκες
Και επειδη λεγεται εδω μεσα πολυ, εγω δεν βλεπω κανενα λογο να δωθει επαναληψη στο τελευταιο πεναλτι. Ενα ποδι στη γραμμη πρεπει να κρατησει ο τερματοφυλακας και αυτο κανει. Σε καμια περιπτωση δε προσπαθει να φυγει μπροστα και να "κλεψει" ο τερματας οπως συνηθηζαν να κανουν πριν τον κανονισμο. Κραταει το ποδι στη γραμμη και στην χειρωτερη να μην ακουμπαει στην κυριωλεξια για κανα εκατοστο την γραμμη και φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση να δωθει επαναληψη για αυτο ουτε φενεται αυτο. Κανενας λογος για επαναληψη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος CCCP την Πέμ 27 Ιαν 2022, 00:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με γαυρο ειμαστε εμεις φιλε.Aye4 έγραψε:Η Λαμία στον ημιτελικό ανταμωνει με το δικό μας ζευγάρι?
-
Απολαυστική βραδιά με το κλάμα των παρασίτων της πόλης.Azrael έγραψε:πω ρε τι γελιο ηταν αυτο παλι;![]()
![]()