Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Ο παίκτης έχει πολύ καλή τεχνική, δύναμη, ύψος και ανεκτή ταχύτητα. Έχει φλορανς αερατο τρέξιμο όμως.. Δεν μου βγάζει ότι είναι δυναμικός. Δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει μαρκάρισμα, αν και έχει 50 συμμετοχές ως αμυντικό χαφ. Πέρυσι στην Λιγκ 1 είχε το εντυπωσιακό 91% στις πάσες σύμφωνα με το whoscored και προπερσυ 89.5.
Όταν ήταν 19 είχε χιαστό, και μετά είχε ένα τρακάρισμα που τον κράτησε έξω για καιρό. Ελπίζω να μην είναι φλουφλης και να έχει τρεξίματα. Τα υπόλοιπα στοιχεία του φαίνονται καλά.
Όταν ήταν 19 είχε χιαστό, και μετά είχε ένα τρακάρισμα που τον κράτησε έξω για καιρό. Ελπίζω να μην είναι φλουφλης και να έχει τρεξίματα. Τα υπόλοιπα στοιχεία του φαίνονται καλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paoki_ την Σάβ 30 Ιαν 2021, 23:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εχει κανεις εικονα ασφαλη για τον παικτη?
με επιασε κρυος ιδρωτας
λεγαι οι ειατεπ
με επιασε κρυος ιδρωτας
λεγαι οι ειατεπ
Όχι το σημερινό που έλεγε ότι πλέον η μεταγραφική πολιτική είναι τέλος στα "στοιχήματα"gergeo4 έγραψε:αυτό που θα βγει σημερα ;seaman έγραψε:Ο "Γερμανός" είναι το πρωτοσέλιδο της Φόρτσα. Ο "Κινέζος" το αντίθετοpaoki_ έγραψε:Μιας που έχουμε δύο παίχτες υποψηφίους, μετά από κάθε σχόλιο βάλτε και σε ποιον αναφέρεστε![]()
Γκναορε εμένα οχταρι μου μοιάζει και είναι πολύ εμπαλος, ο Γκιλαβογκι είναι ο καπετάν την Φολφσμπρουργκ. Μάλλον το συμβόλαιο του είναι όσο το Μακεδονία Παλλάς.
Prist Μήπως (λέω μήπως) σου είπαν Mendy και 'συ κατάλαβες Eddy;
Μήπως τελικά αυτός που σου έδωσε την πληροφορία εννοούσε αυτόν;
https://www.transfermarkt.com/nampalys- ... ler/111051
Μήπως τελικά αυτός που σου έδωσε την πληροφορία εννοούσε αυτόν;
https://www.transfermarkt.com/nampalys- ... ler/111051
Δεν μας αρεσε ο Λουσαμπα το καλοκαιρι που κατεληξε στην Αμιαν...
- bersekeros
πετάει τώρα;;;;;...ρε συ ανάστροφα μηνύματα μας περνάς;;;;prist64 έγραψε:εχει κανεις εικονα ασφαλη για τον παικτη?
με επιασε κρυος ιδρωτας
λεγαι οι ειατεπ
Παπά μου άτομο που Μάρτη καιρό του 2020 πήγε να παίξει μπάλα στη Γουχάν, εγώ δεν το φοβάμαιprist64 έγραψε:εχει κανεις εικονα ασφαλη για τον παικτη?
με επιασε κρυος ιδρωτας
λεγαι οι ειατεπ

seaman έγραψε: Παπά μου άτομο που Μάρτη καιρό του 2020 πήγε να παίξει μπάλα στη Γουχάν, εγώ δεν το φοβάμαι

- anekfrastos
Αυτός έφαγε τον πανγκολίνοseaman έγραψε:Παπά μου άτομο που Μάρτη καιρό του 2020 πήγε να παίξει μπάλα στη Γουχάν, εγώ δεν το φοβάμαιprist64 έγραψε:εχει κανεις εικονα ασφαλη για τον παικτη?
με επιασε κρυος ιδρωτας
λεγαι οι ειατεπ
Υποτίθεται πως είμασταν κοντά στον Ολίβα, τώρα συζητάμε για Νιαορέ, οπότε μήπως δεν μπορούμε να αποδεσμεύσουμε θέση ξένου και κοιτάμε εναλλακτικές κοινοτικού παίκτη;
- ΑποστόληςΑ