Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Τον Diaby η Sporting τον δάνεισε τελικά στην Getafe, με μη υποχρεωτική ρήτρα αγοράς ύψους 5 εκ.
νομιζω κλεισαμε για φετος το καλοκαιρι.
συνοπτικα οι κινησεις μας¨
https://www.transfermarkt.com/paok-thes ... on_id/2020
για πειτε, εντυπωσεις;
συνοπτικα οι κινησεις μας¨
https://www.transfermarkt.com/paok-thes ... on_id/2020
για πειτε, εντυπωσεις;
Κανας καλός ελεύθερος δεν υπάρχει;
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
beeman έγραψε:Σοβαρά τώρα ανέβηκε άρθρο μεταγραφές από τα Lidl?
Δηλαδή αυτό τώρα αντιπροσωπεύει εικόνα του λαού του ΠΑΟΚ? σήμερα όπως και πολλές άλλες ημέρες ήμουν μέσα όλη μέρα ,αντί να δουλεύω.Να ενημερωθώ,να γράψω την άποψη μου και ξαφνικά βλέπω άρθρο με αυτόν τον απαίσιο τίτλο.
Το ότι δεν πήγαν τα πράγματα όπως ήθελαν οι περισσότεροι εδώ μέσα σημαίνει ότι θα συνεισφέρει το forum σε αυτή τη μιρλα?
Είναι όλοι σύμφωνοι με αυτό?
Demir έγραψε:πραγματικα τραγικο αρθρο, ντροπη ρε μαγκες...
Να ξεκαθαρισουμε κάτι: ΟΛΟΙ σας μπορείτε να γράψετε κείμενο για την κεντρικήgpap έγραψε:το άρθρο στην κεντρική σελίδα και κυρίως ο τίτλος του (διότι το κείμενο είναι πιο καλογραμμένο), δηλώνει ξεκάθαρα τον προβληματισμό του μέσου οπαδού, όπως αυτό καταγράφηκε σε 3 τίτλους με θέμα ''μεταγραφές καλοκαιριού 2020'', από όλους εμάς.
Συνυπογράφω.
Το συγκεκριμένο είναι μια στήλη και εκφράζει τον συγγραφέα του και μόνο. Τα κείμενα της σελίδας ανεβαίνουν ως Admin Team
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
η υπερβολη ειναι πως 10 παιχνιδια να παιξουμε με το βολο , στα δυο θα γκελαρουμε.Εσυ πιασου απο αυτο και πες πως απο εδω κ στο εξης οποτε καποιος απο τους δυο μεσους δεν ειναι διαθεσιμος θα χανουμε.Αρα θα παλεψουμε να μπουμε πενταδα.joshua έγραψε:Στον βολο ελειψαν τα 2 σου χαφ και η γιομα πηγε συννεφο,ποια ακριβως η υπερβολη?trouman έγραψε:Μια χαρά τα λέει ο Sera,
άλλος για να κρίνει την ποιότητα επικαλείται το ματς νε τον Βόλο. Ο ΠΑΟΚ όμως που θα παίζει βασικός είναι πιο κοντά σε αυτό που είδαμε Ευρώπη, όπου υπήρξαν επιτυχίες, μη αναμενόμενες κιόλας.
Τώρα αλλάζει η κατάσταση, φεύγουν έεχονται βασικοί παίχτες , ίσως δούμε κάτι άλλο.
Μιλάτε οι περισσότεροι με βάση υποθέσεις, ως συνήθως, χωρίς να ξέρουμε ακόμα το είστε και φυσικά θεωρώντας ως δεδομένη κάθε παπαδιά που γράφουν αυτοί λέτε σε λαϊκή στιγμή σε.
Εντάξει, είμαστε μεγάλη ομάδα και αυτό παει πακέτο και με τη μίρλα, έλεγε προχθές κάποιος εδώ , αλλά να ξέρουμε τι λέμε.
Ανάγκες υπάρχουν, ας δούμε κατά πόσο θα καλυφθούν και θα υπάρχει εικόνα καλύτερη.
- paok re niamou
η διοικηση αναγνωριζοντας το υψηλο επιπεδο του φορουμ, σας παρακαλει να στειλετε επειγοντος βιογραφικα για την αμεση προσληψη σας, με μηνιαιο μισθο που θα συμπληρωσετε μονοι σας αφου τετοιες διανοιες δεν βρισκονται ευκολ, και οσα και να παρουν λιγα ειναι.
Αναφερομαι σε αυτους που ειναι ολη την μερα εδω μεσα και πριζουν τα @@ οσω θελουν να σχολιασουν,ενημερωθουν, να καλαμπουρισουν.
Ελεος ...... Μοντς βαλτε ενα λογικο οριο σχολιων ανα μελος ανα ημερα γιατι εχει ξεφυγει η κατασταση
Αναφερομαι σε αυτους που ειναι ολη την μερα εδω μεσα και πριζουν τα @@ οσω θελουν να σχολιασουν,ενημερωθουν, να καλαμπουρισουν.
Ελεος ...... Μοντς βαλτε ενα λογικο οριο σχολιων ανα μελος ανα ημερα γιατι εχει ξεφυγει η κατασταση
θα φανει απο αυριο το πρωι..Piero έγραψε:Κανας καλός ελεύθερος δεν υπάρχει;
- invincible
Δηλαδή αν είναι υποχρεωτική η ρήτρα και δεν αγοράσεις τον παίχτη τι θα γινεί ?seaman έγραψε:Τον Diaby η Sporting τον δάνεισε τελικά στην Getafe, με μη υποχρεωτική ρήτρα αγοράς ύψους 5 εκ.
Ουτε καν ειδα ποιος το εγραψε.Κανενα μισος,πιο πολυ αστειευομενος το εγραψα.teod1980 έγραψε:Κάτι δε μου καθόταν σε αριθμούς. Ο Μάου γύρισε μέσα Νοέμβρη νομίζω.joshua έγραψε:Ο αλλος καταλαβε οτι ξεχασε τον Μισιτς και το εσβησε στο τσακ μπαμ...
Αλλά οκ ρε φίλε πολύ μίσος στο ποστ σου. Χαλάρωσε.
Και να πεις ασχολούμαι μαζί σου αρνητικά. Σε βλεπω να βγάζεις το νταλκα σου κ δεν σε τσιγκλαω.
Οπότε συμφωνούμε ότι δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση επέκτασης του δανεισμου για τρίτο χρόνο.
Από εκεί και πέρα εσύ πιστεύεις ότι έγινε, γιατί το έγραψε πολλές φορές η Abola. Βέβαια αν είχε γίνει θα το έγραφε μια φορά, όχι πολλές.
Τέλος πάντων, θα δείξει η ιστορία ποιος έχει δίκιο. Μακάρι να είναι γερός ο Μισιτς.
Από εκεί και πέρα εσύ πιστεύεις ότι έγινε, γιατί το έγραψε πολλές φορές η Abola. Βέβαια αν είχε γίνει θα το έγραφε μια φορά, όχι πολλές.
Τέλος πάντων, θα δείξει η ιστορία ποιος έχει δίκιο. Μακάρι να είναι γερός ο Μισιτς.
Τον αγόρασες και δεν το ξέρειςinvincible έγραψε:Δηλαδή αν είναι υποχρεωτική η ρήτρα και δεν αγοράσεις τον παίχτη τι θα γινεί ?seaman έγραψε:Τον Diaby η Sporting τον δάνεισε τελικά στην Getafe, με μη υποχρεωτική ρήτρα αγοράς ύψους 5 εκ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Δευ 05 Οκτ 2020, 21:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Ο μπι και ο ζαμπα θα παίξουν!!joshua έγραψε:Παντως εμεινε πολυ πραμα στην ομαδα...Εμειναν οι 2 τερματοφυλακες,εμεινε ο Μπισεσβαρ,εμεινε ο Νινουα που εγω θα εδινα δανεικο,εμεινε ο Ζαμπα.εμεινε ο Ματος,εμεινε και ο Λυρατζης,4 δεξια μπακ και τρεμουμε καθε φορα που πεφτει ο Ελ Καντουρι...Πιθανον βεβαια να αποχωρησουν στη συνεχεια καποιοι...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ξυλοinvincible έγραψε:Δηλαδή αν είναι υποχρεωτική η ρήτρα και δεν αγοράσεις τον παίχτη τι θα γινεί ?seaman έγραψε:Τον Diaby η Sporting τον δάνεισε τελικά στην Getafe, με μη υποχρεωτική ρήτρα αγοράς ύψους 5 εκ.
- ΑποστόληςΑ
gika έγραψε:Αυτός θα ακουμπήσει λιγότερο κι από τον Τιαμ τη μπάλα. Το υπογράφωNikos 74 έγραψε:Υπέγραψε ο Κρίστο γράφει το ΠΑΟΚ 24.
- bersekeros
ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΝΟΕΙΣΑΙpaokovios1974 έγραψε:Προς μοδερατορες:
Ρε παιδια ελεος σας εχω παρακαλεσει πολλες φορες να διαγραψετε τον λογαριασμο και ολο μου λετε να το σκεφτω και να το σκεφτω.
Δεν εχω να σκεφτω τιποτα αλλο , αν δεν με διαγραψετε εσεις θα σας αναγκασω να με μπαναρετε.
Γι αυτο σας παρακαλω ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορα να το διακοψουμε εδω οριστικα.
Ευχαριστω
ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΠΟΤΕ!