Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
- paok re niamou
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Μου αρέσει που παίρνετε θάρρος από το γεγονός ότι ο γάβρος θα έχει 2 επιπλέον παιχνίδια. Το ότι τα παλληκάρια μας κωλοβαρανε από Σεπτέμβριο και ήδη σκέφτονται τις καλοκαιρινές τους διακοπές, δεν το λαμβάνεται φυσικά υπόψιν
Μήπως να το πάρει κιόλας το ευρωπαικο για να έχει ακόμα περισσότερα παιχνίδια;;;
Ποιος θα τους κοντράρει στο πρωτάθλημα; εμείς;
Αυτοί βρίσκονται με κλειστά μάτια και εμείς πέφτουμε ο ένας πάνω στον άλλο.
Ποιος θα τους κοντράρει στο πρωτάθλημα; εμείς;
Αυτοί βρίσκονται με κλειστά μάτια και εμείς πέφτουμε ο ένας πάνω στον άλλο.
Τρομερή ομάδα έχει ο γαύρος φέτος. Τύχη ξετύχη πέταξε έξω το 4ο-5ο μέγεθος της Πρεμιερ σε διπλά ματς.
Ο χοντρος τους ειπε θα κερδισετε και ΠΑΟΚ και αρσεναλ και επεσε μεσα δες ποιοι παιρνουν χαρες σε αυτη τη ζωη ρε πο@ στη μου
Απορώ τι κάθεστε και χαίρεστε...Έτσι λέγαμε και όταν θα τους βρίσκαμε στο μεταξύ μας παιχνίδι, και αυτοί που περπατούσαν ήταν οι δικοί μας...Το -5 δεν γυρνάει με τις εμφανίσεις της δικιάς μας ομάδας...Θέλουμε δεν θέλουμε ο γαύρος είναι μια κλάση φέτος ανώτερος...
τώρα σοβαρά, αυτό το ''θα έχει αγώνες στην Ευρώπη μέσα στα Palyoffs'', το πιστεύουν ορισμένοι;
Είχε αγώνα με την Arsenal πριν έρθει Τούμπα, ήρθε Τούμπα, πήρε την νίκη, πήγε Αγγλία και πήρε την πρόκριση.
Και ακόμη πιστεύουμε πως ''θα μας συμφέρει'';
Αυτό δε το ''θα φέρει βαθμούς για την Ελλάδα'', είναι ακόμη πιο αστείο.
Να μπαίνει αυτός όπως παλιά απευθείας στους ομίλους, και να πρέπει εγώ (αν είμαι δεύτερος) να αποκλείω Μπαρτσελόνες και Νάπολες από τον δεύτερο γύρο.
Ρε να συγκεντρωθούμε.
Ο γαύρος φέτος μας έχει κατατροπώσει σε όλα.
Στο γήπεδο μας πήρε μια εύκολη νίκη χωρίς να χύσει ιδρώτα.
Εκτός γηπέδου μας παίζει μπάλα όπως θέλει.
Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε και να ελπίζουμε μήπως μέσα σε όσα διεκδικεί, αφήσει σε δεύτερη μοίρα το κύπελο και μπορέσουμε να πούμε πως δεν πήγε η χρονιά στράφι.
Αν και νομίζω πως με όσα μας έχει μαζεμένα, το ματς στο κύπελο για αυτούς θα είναι πιο σημαντικό από το σημερινό.
Γαμώ τον ολυμπιακό, αλλά και τα σύκα-σύκα και η σκάφη-σκάφη.
Είχε αγώνα με την Arsenal πριν έρθει Τούμπα, ήρθε Τούμπα, πήρε την νίκη, πήγε Αγγλία και πήρε την πρόκριση.
Και ακόμη πιστεύουμε πως ''θα μας συμφέρει'';
Αυτό δε το ''θα φέρει βαθμούς για την Ελλάδα'', είναι ακόμη πιο αστείο.
Να μπαίνει αυτός όπως παλιά απευθείας στους ομίλους, και να πρέπει εγώ (αν είμαι δεύτερος) να αποκλείω Μπαρτσελόνες και Νάπολες από τον δεύτερο γύρο.
Ρε να συγκεντρωθούμε.
Ο γαύρος φέτος μας έχει κατατροπώσει σε όλα.
Στο γήπεδο μας πήρε μια εύκολη νίκη χωρίς να χύσει ιδρώτα.
Εκτός γηπέδου μας παίζει μπάλα όπως θέλει.
Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε και να ελπίζουμε μήπως μέσα σε όσα διεκδικεί, αφήσει σε δεύτερη μοίρα το κύπελο και μπορέσουμε να πούμε πως δεν πήγε η χρονιά στράφι.
Αν και νομίζω πως με όσα μας έχει μαζεμένα, το ματς στο κύπελο για αυτούς θα είναι πιο σημαντικό από το σημερινό.
Γαμώ τον ολυμπιακό, αλλά και τα σύκα-σύκα και η σκάφη-σκάφη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gpap την Παρ 28 Φεβ 2020, 00:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Το θέμα είμαστε εμείς. Να πα να μαμηθει ο γαύρος. Εμείς μένουμε εκτός Ευρώπης, τρώμε 4αρα από το σκουλήκι, ήττα από βαζελο, μας κάνει χαλαρό διπλό ο γαύρος περπατώντας, ο προπονητής λέει τα δικά του που κανείς δεν καταλαβαίνει, οι παίχτες ξενερωμενοι και βγαίνει ο Γιώργης και λέει εντάξει πως κάνετε έτσι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο νίκη.
Αν θέλουμε να αλλάξουμε επίπεδο δεν γίνεται έτσι.
Αν θέλουμε να αλλάξουμε επίπεδο δεν γίνεται έτσι.
Το οτι ειχε ματς πριν απο εμας δεν επαιξε κανενα απολυτως ρολο γιατι περπατουσαμε. Αν παιζαμε μπαλα μια χαρα θα ειχε παιξει τον ρολο του.
-
Εγώ δεν βλέπω καμια ομάδα,συγνώμη ,είναι μια ομάδα που τρέχει είναι σκληρή αλλά μέχρι εκεί. Εγώ βάζω στοίχημα αν φάει γκολ στην Τούμπα θα καταρρεύσει.
πέρα από το γεγονός για το ότι μιλάμε για το πιο βρωμερό σωματείο αυτού του μάταιου κόσμου, πρέπει να αναγνωριστεί το γεγονός ο πρεζέμπορας για έναν περίεργο λόγο δεν έδιωξε το μάρτινς παρά το περσινό τσίρκο που ξεφτιλίστηκε στην τούμπα και αποκλείστηκε από λαμία στο πίπελο.
αυτή την κίνηση ποδοσφαιρικής λογικής και υπομονής εισπράττει τώρα ο γκέι.
Τι μαζεμένα μας έχει ρε giapas,τόσο πολύ ξενερωσατε που καψατε τον εγκέφαλο σας;
Για συνέλθετε ρε,αν είναι δυνατόν.
Για συνέλθετε ρε,αν είναι δυνατόν.
- Paok_Strymonikos
Αυτές οι νίκες είναι που μεγαλώνουν ένα κλαμπ όμως και το καλοκαίρι θα δούμε να πουλάνε το τσιμικα καμία 20αρα πάλι, πάντως η αρσεναλ είναι από τις χειρότερες ομάδες της Αγγλίας και η βαθμολογική θέση που έχει στην PL είναι πλασματικη
Ο γαύρος είναι καλός, κάτι το οποίο φαινόταν ότι θα συμβεί ακόμα και από την περσινή χρονιά. Εμείς καταφέραμε να γίνουμε χάλια και λέω καταφέραμε γιατί χρειάζεται πολύ προσπάθεια να βρεθείς από την κορυφή στο χειρότερο hangover
Η ομάδα αν παίξει σοβαρά δεν έχει να φοβηθεί κανέναν ολυμπιακό στο κύπελλο..τα μάτια μας βγάζουμε γιατί είμαστε κατώτεροι των περιστάσεων. Ο γαύρος παίζει έξυπνα από άποψη τακτικής, δεν είναι υπερομάδα..δεν περιμένω πολλά βέβαια με βάση αυτά που έχουμε δείξει στα ντέρμπι.
Μεγάλο διπλό πήρανε σήμερα έστω κ απ αυτή την αυτοκτονική τελειωμένη άρσεναλ..δεν ειναι μικρό πράμα να πάρεις διπλό και πρόκριση εκεί μέσα..προφανώς και πρέπει να σε θέλει κ λίγο η μπάλα. Τεσπα μονο ΠΑΟΚ
Μεγάλο διπλό πήρανε σήμερα έστω κ απ αυτή την αυτοκτονική τελειωμένη άρσεναλ..δεν ειναι μικρό πράμα να πάρεις διπλό και πρόκριση εκεί μέσα..προφανώς και πρέπει να σε θέλει κ λίγο η μπάλα. Τεσπα μονο ΠΑΟΚ
Δεν ειναι καθολου περιεργος ο λογος. Καταλαβε οτι το παιρνω πρωταθλημα ακομα και με Λεμονη εχει τελειωσει. Μπορει να ειναι πουτανας γιοι, αλλα χαζοι δεν ειναι.tsou έγραψε:πέρα από το γεγονός για το ότι μιλάμε για το πιο βρωμερό σωματείο αυτού του μάταιου κόσμου, πρέπει να αναγνωριστεί το γεγονός ο πρεζέμπορας για έναν περίεργο λόγο δεν έδιωξε το μάρτινς παρά το περσινό τσίρκο που ξεφτιλίστηκε στην τούμπα και αποκλείστηκε από λαμία στο πίπελο.