Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- ilovegame27
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Βγάλε Scarione βάλε Kevin Prince Boateng και είμαστε τρέλα!!!!!!!!!!!!!1
- ilovegame27
Εγώ τρελό θέλω!Πως τον λένε οι αργεντινοί?LocoOoooooo!!!!!!!!
Τελικά ο Djalma πάει για αύριο η ανακοίνωση λόγω μη αποστολής του εγγράφου από την Τουρκική Ομοσπονδία!
Τελικά ο Djalma πάει για αύριο η ανακοίνωση λόγω μη αποστολής του εγγράφου από την Τουρκική Ομοσπονδία!
Πήραμε φόρα λοιπόν και στο τέλος των μεταγραφών, απ' ότι φαίνεται, θα έχουμε μια ωραία ομάδα με μέσο όρο άνω του 7 που λέει κι ο Joshua, με καμμιά 10αρια αλλοδαπούς στην 11αδα και κάνα Τζαβέλα, Κλάους για συμπλήρωμα (άντε και κάνα Τζιολη και Μυστακιδη στο Κύπελλο).
Ναι, αναφέρομαι στην αφελληνοποίηση του ροστερ

- Kostas_Peraia4
Αναγκαίο κακο η αφελληνοποίηση ...
Για μενα μιας κ χτίζεις πχ μπορεις να επενδύσεις σε βασικο Χατζ μαζι με ξένο
Αναπληρ γιαννουλη μυστα
Κλαους ημιβασικο
Μετα ποιον να παρεις λαζαρος καλος ειναι αλλα αυτοι που χουμε ειναι καλύτεροι
Λίγοι Έλληνες αξίζουν κ αυτους δε μπορεις παπ, παπασταθο κλπ
Για μενα μιας κ χτίζεις πχ μπορεις να επενδύσεις σε βασικο Χατζ μαζι με ξένο
Αναπληρ γιαννουλη μυστα
Κλαους ημιβασικο
Μετα ποιον να παρεις λαζαρος καλος ειναι αλλα αυτοι που χουμε ειναι καλύτεροι
Λίγοι Έλληνες αξίζουν κ αυτους δε μπορεις παπ, παπασταθο κλπ
Ανακοινώστε κάποιον δεν μπορωωωωωωωωώ!!!!Θ'ελω την δόση μου!!!5 μέρες έχω ν ακούσω μεταγραφή δεν μπορώ έχω ρίγος τρεεεεεεεεεεεεεέμουλο.....!!!!

- ilovegame27
κουρμπελης 6 χρονια ταλεντο ειναι, το μπαμ δεν το εχει κανει..κατω του μετριου παικτης....ο χατζη ειναι 2 κλασεις πανω... απο νεαρους φετος μονο ο μπακασετας -μπαρκας και ισως σιωπης αξιζουν...
E και? Με αιωνια ταλεντα 25 χρονων δεν ειδαμε προκοπη φιλε οποτε για να ανεβουμε επιπεδο ας μεινουν 2 ελληνες στην εντεκαδα. Αξιοκρατικα. Αν και μια χαρα ελληνες εχουμε, Κλαους Μυστα Μαλεζας, ΧΑτζη Τζαβελλας ΧαρισηςKourdos έγραψε:Πήραμε φόρα λοιπόν και στο τέλος των μεταγραφών, απ' ότι φαίνεται, θα έχουμε μια ωραία ομάδα με μέσο όρο άνω του 7 που λέει κι ο Joshua, με καμμιά 10αρια αλλοδαπούς στην 11αδα και κάνα Τζαβέλα, Κλάους για συμπλήρωμα (άντε και κάνα Τζιολη και Μυστακιδη στο Κύπελλο).
Κια αυτος δεν ειχε την εξελιξη που αναμενοταν.Νομιζω καλη περιπτωση θα ηταν να χτυπησουμε Παναγιωτη Κονε,αν ακουγεται για τον φτωχομπινε βαζελο,πιστευω οτι εμεις τον χτυπαμε ανετα,και ειναι σε θεση που μας ενδιαφερει.
+1Demir έγραψε:.. απο νεαρους φετος μονο ο μπακασετας -μπαρκας και ισως σιωπης αξιζουν...
Θα εβαζα και Ορφανιδη μεσα που εδειξε πολυ καλα στοιχεια,αλλα ας δουμε τι θα κανει και φετος..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sporos123 την Δευ 13 Ιουν 2016, 20:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ilovegame27
Demir ο Κουρμπέλης είναι 22 χρονών!Και εκτός από κεντρικός αμυντικός παίζει και σαν κεντρικός κόφτης άρα πολυεργαλειο!
23 πηγε και η εξελιξη του ηταν μηδενικη(0).... πραγματικα κανενα ιδιαιτερο προσον... ταβανι του εκει που εινια.. μεταξυ παγκου και 11αδας...