georgedoulk2008 έγραψε:Νομίζουν μερικοί οτι αν ακολουθουν τυφλά και δεν ασκούν κριτική σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κανει η ΠΑΕ, κάνουν καλό στον ΠΑΟΚ.
Αυτό εχει εκφραστεί κατά καιρούς ως "ξέρει ο Βρύζας" "Ζαγοράκη να το ξερεις..." "που θα είμασταν χωρις Σαββίδη" και σήμερα εχει πάρει την μορφή "εχω Αρνεσεν που ηταν στην Τσελσι".
Ο Στεφενς προπονηταρα ηταν στα νιατα του και σηκωσε Γιουροπα, αλλά στον ΠΑΟΚ απέτυχε οικτρά. Εφτασε στο σημειο να τον βρίζει ο Στοχ και να μας χρεωνει μαντουροχουσενομαρτενς.
Οταν λεμε οτι η ομάδα χρειαζεται τουλάχιστον 6 παικτες απο τους οποίους οι 4 να μπουν στην 11αδα ΧΘΕΣ, κριτική ασκούμε. Με ποδοσφαιρικά κριτηρια μιλάμε και λέμε οτι με αμυντικούς επιπεδου Τζαβέλα, Βιτορ και τωρινού Κοστα, θα εκτεθείς απεναντι σε σοβαρές ομάδες. Με βασικούς για 50 ματς τους Κατσε, Τζιολη, Πέλκα και απο πίσω Μαντουρο, Χαριση, Σαββίδη χρονιά δεν βγαίνει.
Αυτά λεει η εμπειρία και η ποδοσφαιρική λογική.
Δεν θέλουμε το κακό του ΠΑΟΚ.
Μακαρι να προλάβουν σε ενα μηνα να καλύψουν τα κενά. Αλλά η εμπειρία των τελευταίων χρονων δεν μου δίνει πολλες ελπίδες. Ο χρόνος που εχει μείνει δεν επαρκεί για να ολοκληρωθούν οι αποδεσμευσεις τεσσαρων παικτών και για να αποκτηθούν τουλάχιστον έξι. Μεχρι σήμερα, εχοντας ηδη ξεκινησει τις επισημες υποχρεωσεις, καταφέραμε να κάνουμε μια μεταγραφή και μια πώληση. Σε διαστημα περιπου δυο μηνών. Για να ολοκληρωσει ο Αρνεσεν τις κινήσεις σε ενα μηνα δεν πρέπει να είναι Τ.Δ. αλλά ΜΑΓΟΣ.
Μακαρι να κανω λάθος. Δεν εχω κανα ζορι να επιβεβαιωθώ. Για το καλό του ΠΑΟΚ (και της ψυχικής μας υγείας) ελπίζω να τα καταφέρει ο Δανος.
Μην μπερδεύετε την κριτική με την γκρίνια ή με τα φυτιλιασματα των ΑΡΔ
Ρε συ ενταξει,ολοι βλεπουμε οτι θελουμε παιχτες και η κουτση Μαρια,λες να μην το βλεπει ο Αργησεν?
Για πιο λογο να μην κανει μεταγραφες;
Οποτε για να μην εχει κανει μεχρι τωρα δεν βρισκει αυτο που θελει...ετσι λεω εγω...
Κανεις δεν θελει το κακο του ΠΑΟΚ,πιστευω ουτε κι ο Δανος με τον Ρωσο...