Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Asimos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από Asimos »

vs40 έγραψε:++++++++++ Joss
Όλοι μας έχουμε όνειρα για παικταράδες και εγώ για wonderkids :lol: :lol:
Το θέμα είναι να στηρίξουμε και να σπρώξουμε τον ΠΑΟΚ στις επιτυχίες. Έτσι θυμάμαι τον ΠΑΟΚ. 1ο όπλο ο κόσμος του και μετά όλα τα άλλα. Και με Σάλμον στο γήπεδο, όταν έχεις πρόεδρο που καθάρισε 10 μύρια χρέη του Ζαγόρ - ΖΒ και 11,5 παγωμένα δεκαετιών. Σήμερα ξεκινάει μία νέα εποχή για τον ΠΑΟΚ και όπως τότε το 5-3 είχε ξεκινήσει το πάρτι εκείνης της ομάδας που νίκησε την Νταμπλούχο Αγγλίας, έτσι και φέτος θα γίνει η αφετηρία για ένα ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή!!!
10 ΘΖ - ΖΒ και 11,5 παγωμενα συνολο 21,5. 10.866 νομιζω πληρωσε ακριβως ο Ιβαν.

Κατι δεν μου βγαινει....
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

2 Center Back επιπεδου,2 μπακ χαφ 2 μεσους ο ενας 10♦
Εξι μεταγραφες και ειμαστε κομπλε.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

Asimos έγραψε:
vs40 έγραψε:++++++++++ Joss
Όλοι μας έχουμε όνειρα για παικταράδες και εγώ για wonderkids :lol: :lol:
Το θέμα είναι να στηρίξουμε και να σπρώξουμε τον ΠΑΟΚ στις επιτυχίες. Έτσι θυμάμαι τον ΠΑΟΚ. 1ο όπλο ο κόσμος του και μετά όλα τα άλλα. Και με Σάλμον στο γήπεδο, όταν έχεις πρόεδρο που καθάρισε 10 μύρια χρέη του Ζαγόρ - ΖΒ και 11,5 παγωμένα δεκαετιών. Σήμερα ξεκινάει μία νέα εποχή για τον ΠΑΟΚ και όπως τότε το 5-3 είχε ξεκινήσει το πάρτι εκείνης της ομάδας που νίκησε την Νταμπλούχο Αγγλίας, έτσι και φέτος θα γίνει η αφετηρία για ένα ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή!!!
10 ΘΖ - ΖΒ και 11,5 παγωμενα συνολο 21,5. 10.866 νομιζω πληρωσε ακριβως ο Ιβαν.

Κατι δεν μου βγαινει....
τα 10 8ζ δεν ηταν στα παγωμενα ηταν οφειλεσ προσ παιχτεσ μανατζερ εφορεια διακανονισμενα 5 εκ
και κατι αλλα τα πληρωνουμε ακομα
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

θα το ψαξω γιατι τα ειχα αλλιως μεσα στο μυαλο μου και να μην ξεφυγουμε απο τη θεματολογια...

Παραυτα... πρεπει να φερουν αμεσα παιχτες. Αμεσα.
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Μ' αυτά που είδαμε ΚΑΙ σήμερα μάλλον είναι επιτακτική ανάγκη να πάρουμε 2 πολύ καλά και γρήγορα στόπερ!!!
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Εγω πάντως γουστάρω να βλέπω την ομάδα όπως ειναι, γουστάρω Πελκα, Μυστακίδη, Κάτσε,Κιτσιου, Σαββιδη να τα δίνουν ολα για την φανέλα. Για μεταγραφές, ναι έχουμε ανάγκη αλλα οχι άλλη γκρίνια, φτάνει!! Μονο εγω βλέπω ότι σιγα σιγα χτίζεται κατι καλο;
Η πιο άμεση κίνηση νομίζω ειναι CB, έναν ψηλό και γρήγορο και άμεσα.
Paoktzis, o φορ που λέγανε ήταν ο Οκακα;
Άβαταρ μέλους
apache 4

Δημοσίευση από apache 4 »

Φίλε omerta76 χωρίς να θέλω να σου αλλάξω την άποψη νομίζω ότι οι ομάδες που παίξαμε μέχρι στιγμής στην superleague θα ήταν μέσα σ'αυτές που θα ακολουθούσαν τον δρόμο για την Football League.

Μπορεί να είναι ωραίο να βλέπουμε πιτσιρίκια να παίζουν, αλλά κόντρα σε σοβαρές ομάδες τα περισσότερα πιτσιρίκια εξαφανίζονται..

Η ομάδα φωνάζει για μεταγραφές... :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Νομίζουν μερικοί οτι αν ακολουθουν τυφλά και δεν ασκούν κριτική σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κανει η ΠΑΕ, κάνουν καλό στον ΠΑΟΚ.

Αυτό εχει εκφραστεί κατά καιρούς ως "ξέρει ο Βρύζας" "Ζαγοράκη να το ξερεις..." "που θα είμασταν χωρις Σαββίδη" και σήμερα εχει πάρει την μορφή "εχω Αρνεσεν που ηταν στην Τσελσι".

Ο Στεφενς προπονηταρα ηταν στα νιατα του και σηκωσε Γιουροπα, αλλά στον ΠΑΟΚ απέτυχε οικτρά. Εφτασε στο σημειο να τον βρίζει ο Στοχ και να μας χρεωνει μαντουροχουσενομαρτενς.

Οταν λεμε οτι η ομάδα χρειαζεται τουλάχιστον 6 παικτες απο τους οποίους οι 4 να μπουν στην 11αδα ΧΘΕΣ, κριτική ασκούμε. Με ποδοσφαιρικά κριτηρια μιλάμε και λέμε οτι με αμυντικούς επιπεδου Τζαβέλα, Βιτορ και τωρινού Κοστα, θα εκτεθείς απεναντι σε σοβαρές ομάδες. Με βασικούς για 50 ματς τους Κατσε, Τζιολη, Πέλκα και απο πίσω Μαντουρο, Χαριση, Σαββίδη χρονιά δεν βγαίνει.
Αυτά λεει η εμπειρία και η ποδοσφαιρική λογική.
Δεν θέλουμε το κακό του ΠΑΟΚ.

Μακαρι να προλάβουν σε ενα μηνα να καλύψουν τα κενά. Αλλά η εμπειρία των τελευταίων χρονων δεν μου δίνει πολλες ελπίδες. Ο χρόνος που εχει μείνει δεν επαρκεί για να ολοκληρωθούν οι αποδεσμευσεις τεσσαρων παικτών και για να αποκτηθούν τουλάχιστον έξι. Μεχρι σήμερα, εχοντας ηδη ξεκινησει τις επισημες υποχρεωσεις, καταφέραμε να κάνουμε μια μεταγραφή και μια πώληση. Σε διαστημα περιπου δυο μηνών. Για να ολοκληρωσει ο Αρνεσεν τις κινήσεις σε ενα μηνα δεν πρέπει να είναι Τ.Δ. αλλά ΜΑΓΟΣ.

Μακαρι να κανω λάθος. Δεν εχω κανα ζορι να επιβεβαιωθώ. Για το καλό του ΠΑΟΚ (και της ψυχικής μας υγείας) ελπίζω να τα καταφέρει ο Δανος.

Μην μπερδεύετε την κριτική με την γκρίνια ή με τα φυτιλιασματα των ΑΡΔ
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

apache 4 έγραψε:Φίλε omerta76 χωρίς να θέλω να σου αλλάξω την άποψη νομίζω ότι οι ομάδες που παίξαμε μέχρι στιγμής στην superleague θα ήταν μέσα σ'αυτές που θα ακολουθούσαν τον δρόμο για την Football League.

Μπορεί να είναι ωραίο να βλέπουμε πιτσιρίκια να παίζουν, αλλά κόντρα σε σοβαρές ομάδες τα περισσότερα πιτσιρίκια εξαφανίζονται..

Η ομάδα φωνάζει για μεταγραφές... :twisted: :twisted: :twisted:
Δεκτή η άποψη σου για το επίπεδο των αντιπάλων αλλα εγω άλλο πράγμα προσπαθώ να πω....και βλέπω ότι κατι καλο χτίζεται... Επίσης φτάνει πια με τους χαρακτηρισμούς πιτσιρίκια, παίχτες της ομάδας ειναι. Επίσης αν ο Μυστακιδης, λεγόταν Μυστακιδιτς θα λέγαμε τι ταλέντα τα μας φέραμε.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Δεν είμαι από τη φύση μου απαισιόδοξος αλλά τα ίδια εκθαμβωτικά αποτελέσματα είχαμε και πέρυσι μέχρι ενός σημείου. Αν δεν έρθουν παίχτες δεν θα έχουμε παίχτες να καλύψουμε θέσεις σε περιτπωσεις τραυματισμών/τιμωριών/παραπτωμάτων και θα βέπουμε το Τζιόλη αριστερό χαφ, τον Κόστα Λίμπερο και τον Κλάους σέντερ μπακ.

Δεν θα ήθελα ούτε κατά διάνοια να υπάρξει ασπρόμαυρος ποδοσφαιράνθρωπος που θα πει είμαστε καλά όπως είμαστε και φυσικά να μην μπορούν να βρουν παίκτες.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

georgedoulk2008 έγραψε:Νομίζουν μερικοί οτι αν ακολουθουν τυφλά και δεν ασκούν κριτική σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κανει η ΠΑΕ, κάνουν καλό στον ΠΑΟΚ.

Αυτό εχει εκφραστεί κατά καιρούς ως "ξέρει ο Βρύζας" "Ζαγοράκη να το ξερεις..." "που θα είμασταν χωρις Σαββίδη" και σήμερα εχει πάρει την μορφή "εχω Αρνεσεν που ηταν στην Τσελσι".

Ο Στεφενς προπονηταρα ηταν στα νιατα του και σηκωσε Γιουροπα, αλλά στον ΠΑΟΚ απέτυχε οικτρά. Εφτασε στο σημειο να τον βρίζει ο Στοχ και να μας χρεωνει μαντουροχουσενομαρτενς.

Οταν λεμε οτι η ομάδα χρειαζεται τουλάχιστον 6 παικτες απο τους οποίους οι 4 να μπουν στην 11αδα ΧΘΕΣ, κριτική ασκούμε. Με ποδοσφαιρικά κριτηρια μιλάμε και λέμε οτι με αμυντικούς επιπεδου Τζαβέλα, Βιτορ και τωρινού Κοστα, θα εκτεθείς απεναντι σε σοβαρές ομάδες. Με βασικούς για 50 ματς τους Κατσε, Τζιολη, Πέλκα και απο πίσω Μαντουρο, Χαριση, Σαββίδη χρονιά δεν βγαίνει.

Μακαρι να προλάβουν σε ενα μηνα να καλύψουν τα κενά. Αλλά η εμπειρία των τελευταίων χρονων δεν μου δίνει πολλες ελπίδες. Ο χρόνος που εχει μείνει δεν επαρκεί για να ολοκληρωθούν οι αποδεσμευσεις τεσσαρων παικτών και για να αποκτηθούν τουλάχιστον έξι. Μεχρι σήμερα, εχοντας ηδη ξεκινησει τις επισημες υποχρεωσεις, καταφέραμε να κάνουμε μια μεταγραφή και μια πώληση. Σε διαστημα περιπου δυο μηνών. Για να ολοκληρωσει ο Αρνεσεν τις κινήσεις σε ενα μηνα δεν πρέπει να είναι Τ.Δ. αλλά ΜΑΓΟΣ.

Μακαρι να κανω λάθος. Δεν εχω κανα ζορι να επιβεβαιωθώ. Για το καλό του ΠΑΟΚ (και της ψυχικής μας υγείας) ελπίζω να τα καταφέρει ο Δανος.

Ρε συ ενταξει,ολοι βλεπουμε οτι θελουμε παιχτες και η κουτση Μαρια,λες να μην το βλεπει ο Αργησεν? :mrgreen:
Για πιο λογο να μην κανει μεταγραφες;
Οποτε για να μην εχει κανει μεχρι τωρα δεν βρισκει αυτο που θελει...ετσι λεω εγω...
Κανεις δεν θελει το κακο του ΠΑΟΚ,πιστευω ουτε κι ο Δανος με τον Ρωσο...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Rizla αδερφε αν δε βρισκει αυτο που θελει ο Αρνεσεν κιολας, ας το κλεισουμε τοτε το μαγαζακι
οι μερες περνουνε πλεον επικινδυνα
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Δεν παιζει δηλαδη αυτη η περιπτωση; Ωραια τοτε γιατι δεν κανουμε μεταγραφες;
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

η επιστημη εχει σηκωσει τα χερια ψηλα, ειλικρινα δε ξερω
αυγουστος μπαινει, σε 3 βδομαδες πρωταθλημα ξεκιναει
και τα κενα κανουνε μπαμ
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Rizla έγραψε:
georgedoulk2008 έγραψε:Νομίζουν μερικοί οτι αν ακολουθουν τυφλά και δεν ασκούν κριτική σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κανει η ΠΑΕ, κάνουν καλό στον ΠΑΟΚ.

Ρε συ ενταξει,ολοι βλεπουμε οτι θελουμε παιχτες και η κουτση Μαρια,λες να μην το βλεπει ο Αργησεν? :mrgreen:
Για πιο λογο να μην κανει μεταγραφες;
Οποτε για να μην εχει κανει μεχρι τωρα δεν βρισκει αυτο που θελει...ετσι λεω εγω...
Κανεις δεν θελει το κακο του ΠΑΟΚ,πιστευω ουτε κι ο Δανος με τον Ρωσο...
Εγω πιστευω πως πάμε για δανεικους και ελευθερους ,γι αυτο πιστευω πως μεχρι 31 Αυγουστου θα κάνουμε μεταγραφές.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”