Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Nada

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από Nada »

zoran έγραψε:
Παρακαλώ zoran. Και πίστεψέ με δεν είμαστε λίγοι αυτοί που δεν ακολουθούν το σύνθημα με την Πόλη, ούτε τα συνθήματα με τα ναρκωτικά.[/quote]

Το θεμα αδερφε μου ομως δεν είναι αν ακολουθουμε το συνθημα και πόσοι είναι αυτοί.
Ο ΠΑΟΚ απ τα αρχικα του, την Ιστορία του, το εμβλημα του ήταν είναι και θα είναι μια ομαδα Κωνσταντινοπολιτων και δε θα πάψει να κοιτα με παράπονο απέναντι στις πατριδες αυτών που την ίδρυσαν και για το λόγο που την ίδρυσαν , για το λόγο που διαλεξαν το άσπρο και το μαύρο κι όχι το φούξια και το πορτοκάλι.
Όσο αυτό δε μας λέει κάτι πια θα πρέπει να αλλαξουμε ομαδα η ονομα.

Και το σύνθημα όταν ακούγεται φαντάζομαι τον δικέφαλο αετό να βρίσκεται στην ΠΟΛΗ και τους ιδρυτές και πιστους τοσες γενιές να αλαφρωνει η ψυχή τους[/quote]

Καμια ομάδα δεν αλλάζουμε και κανένα όνομα. Θυμόμαστε τα πάντα για να ξέρουμε πως ο ξεριζωμος ανθρώπων και η προσφυγιά παντού στον κόσμο γίνεται εξαιτίας πολέμων και ανταγωνισμών των ισχυρών για τα κέρδη και τα γεωπολιτικά συμφέροντα. Και δεν πρέπει να αφήσουμε να λερωθεί το όνομα του ΠΑΟΚ με κορώνες για αλλαγές συνόρων, μαρμαρωμένους βασιλιάδες που θα σηκωθούν ή με αλύτρωτα εδάφη που πρέπει να παρθούν πίσω.
Κάθε φορά που ακούγονται τέτοιες φωνές, ένας έμπορος όπλων, ένας βιομηχανος πετρελαϊκής εταιρείας και αγωγών φυσικού αερίου, ένας στρατηγός του ΝΑΤΟ τρίβουν με χαρά τα βρωμοχερα τους για τα κέρδη που θα φέρει το αιματοκυλισμα. Και αυτά που θα πνιγούν στο αίμα πίστεψέ με δεν θα είναι τα παιδιά τους.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

ρε παίδες, μην ασχολείστε με τον bersekeros σε κάθε θέμα.
Ο τύπος ξεσκεπάστηκε όταν είχε δηλώσει πριν καιρό, πάλι σε άσχετο θέμα, πως στην Θ4 ''αυτοί'' είναι περισσότεροι από τους ''άλλους''.
Τι συνεχίζετε και διαφωνείτε μεταξύ σας για τις προθέσεις του;
Οι προθέσεις του ξεσκεπάστηκαν όταν αυτοβούλως διαχώρισε τον λαό του ΠΑΟΚ σε ''αυτούς'' και στους ''άλλους''.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Εχεις δίκιο φίλε , αλλα εγώ δεν εχω καμια πολιτική σκοπιμότητα.
Τους Έχω ολους γραμμένους γιατί είναι ανίκανοι και οι ίδιοι και οι ιδεολογιες τους άχρηστες.

Αλλα εν όψει αγωνα με μπεσικτας να ασχολουμαστε αν προσβαλλαμε τον τούρκο και μη πει κανεις τη λέξη ΠΟΛΗ γιατί θα ναι φασίστας με τρελαίνει.
Στην ομαδα των Κωνσταντινουπολιτων
JohnEconomist

Δημοσίευση από JohnEconomist »

Παρεμπιπτόντως, και ο Μελισσανίδης έκανε δήλωση για τον Σ. Θεοδωρίδη:
"Εκφράζω την βαθιά μου θλίψη για τον χαμό του Σάββα Θεοδωρίδη. Υπήρξε μία από τις πλέον εμβληματικές μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου, που αγάπησε με πάθος και υπηρέτησε με αυταπάρνηση μέχρι το τέλος της ζωής του την αγαπημένη του ομάδα. Θα τον θυμόμαστε πάντα με σεβασμό στη μνήμη του.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του!

Φίλε Σάββα, καλό σου ταξίδι"
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Γράψτε μας και άλλο στα @@ σας, μπορείτε! Όλα τα οφτοπικ σβήστηκαν. Ζοραν, μπερσεκερο και Δημήτρη το κόβετε εδώ!

Έχετε να συνεισφέρετε στη συζήτηση για τον γιωργη έχει καλώς!
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Μπράβο Γιώργο για τις γενναίες αποφάσεις φέτος και κάτι μου λέει ότι πολύ σύντομα , με αυτή τη φουρνια των νεαρών (+κουτσια, νινουα) θα παραμιλαμε κι εμεις αλλα και όλη η Ελλάδα.
Ειτε με Τον ίδιο προπονητή ειτε όχι η μαγια της μεγάλης ομαδας φουσκώνει.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Μπράβο μεγάλε...συνεχίστε όπως μόνο εσείς μπορείτε...

δωστε μας κι άλλες τέτοιες συγκινήσεις..
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Γιώργαρε,
θα ήθελα κι εγώ να παραθέσω ΣΗΜΕΡΑ, αυτό που σου έγραψε πολύ πρόσφατα κι ο dpg7000 στο insta.

"Γράφτους σταρχίδια σου Γιώργο... μόνο οι κρυφόπ**στες σε κράζουν!"
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Στειλε ολη την κλικα στα σπιτια τους.
Η αγκαλια στο πρωτο γκολ λεει παρα παρα πολλα.
Κανεις παικτης στο ροστερ που νομισε οτι αλλος πληρωνει και αλλος κανει κουμαντο.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ακριβώς

Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

paok re niamou έγραψε:Στειλε ολη την κλικα στα σπιτια τους.
Η αγκαλια στο πρωτο γκολ λεει παρα παρα πολλα.
Κανεις παικτης στο ροστερ που νομισε οτι αλλος πληρωνει και αλλος κανει κουμαντο.
Η κλίκα ποια ακριβώς είναι; Ο Βιερινια,ο Ματος και ο Μαουριτσιο; Ελπίζω να μην εννοείς αυτούς. Γιατί δεν μπορούμε να χαιρόμαστε απλά μια μεγάλη επιτυχία και πρέπει αμέσως να αρχίζουμε τις μεγαλοστομίες;
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Η κλικα ειναι αυτοι που ολη την χρονια δεν παιζανε εσκεμμενα συμφωνα με τις δυνατοτητες τους και προκαλεσανε αγωνιστικη και οικονομικη ζημια στην ομαδα.
Ειναι αυτοι που επειδη δεν γουσταρανε τον προπονητη θεωρουσαν την ομαδα υποχειριο τους.
Δεν ξερω τα ονοματα, ειμαι σιγουρος οτι τα ξερουν αυτοι που πρεπει.
Αν ειναι μεγαλα η μικρα ονοματα δεν με ενδιαφερει, αρκει να απομακρυνθουν αμεσα.
Ισως και να μην ειναι συμπτωση οτι καποιες προσωπικοτητες ηδη ειναι εξω η στον δρομο προς τα εξω
Πολλοι γυρω απο την ομαδα ψυθιριζουν και υπονοουν αλλα κανεις δεν λεει καθαρα τι και πως
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δεν ξέρω αλλά λέω τις μακακιες μου
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

paok re niamou έγραψε:Η κλικα ειναι αυτοι που ολη την χρονια δεν παιζανε εσκεμμενα συμφωνα με τις δυνατοτητες τους και προκαλεσανε αγωνιστικη και οικονομικη ζημια στην ομαδα.
Ειναι αυτοι που επειδη δεν γουσταρανε τον προπονητη θεωρουσαν την ομαδα υποχειριο τους.
Δεν ξερω τα ονοματα, ειμαι σιγουρος οτι τα ξερουν αυτοι που πρεπει.
Αν ειναι μεγαλα η μικρα ονοματα δεν με ενδιαφερει, αρκει να απομακρυνθουν αμεσα.
Ισως και να μην ειναι συμπτωση οτι καποιες προσωπικοτητες ηδη ειναι εξω η στον δρομο προς τα εξω
Πολλοι γυρω απο την ομαδα ψυθιριζουν και υπονοουν αλλα κανεις δεν λεει καθαρα τι και πως
Το βρήκες... Τον καημένο τον Γκουαρδιόλα του Πεναφιελ τον φάγανε οι κλίκες
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Λίγη ντροπή και λίγη ευγνωμοσύνη σε αυτούς που σου πρόσφεραν τις μεγαλύτερες χαρές της σύγχρονης ιστορίας σου δεν βλάπτει... Έλεος με τις παπαρολογιες και νομίζω πως θα πρέπει ρόλο σε αυτό να αναλαμβάνουν και οι μοντς.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”