Το αλλο ακρο ρε Ντινο προφανως εννοεις την τελευταια μου παραγραφο..Λοιπον αφου πω οτι απεχθανομαι σαν το διαολο το λιβανι τις αναφορες περι χουντας, η κατασταση μας μια τετοια επιζητει ΔΥΣΤΥΧΩΣ..Το κακο που κανουν οι αρδ στην ομαδα ειναι απεριγραπτο και αποτυπωνεται συνεχως στην αρρωστη νοοτροπια μας..Τωρα θα με πεις γιατι τους ακουνε(με)?? Αυτην την απορια την εχω και εγω..χρονια τωρα..Dimitris_L4 έγραψε:Εδω και τεσσερα χρονια εχει γινει μοδα να στραβοστομιαζουμε να κραζουμε να κρινουμε να βριζουμε χωρις να δουμε την προσφορα και το εργο καποιου..Τοσο λιγοι ειμαστε ΟΛΟΙ μας..Το εχω ξαναγραψει οτι δεν μας αξιζει ο Σαββιδης..Ειμαστε λιγοι για τον Ιβαν..Να μου πεις εδω καποιοι τον λεγανε οτι δεν εχει 2ο σακακι και ειναι απατεωνας..Και ο τυπος εχει βαλει τα αντερα του στην ομαδα..Και ομως ρε πουστη εμεις εκει..να μαλωνουμε για τον Κακο και τον Σαλπιγγιδη..Αυτοι ειμαστε..
Γι αυτο Ιβαν σου ζηταω μια χαρη..Κανε τη χουντα σου στον ΠΑΟΚ...Μονο ετσι θα πας μπροστα..Οποιος σηκωνει κεφαλι κοψ'το..Ειτε ειναι αρδ ειτε παιχτης ειτε προπονητης ειτε οτι στο διαολο αλλο...Εσυ βαζεις το χρημα εσυ κανεις οτι γουσταρεις..θα σε κρινω με βαση τα αποτελεσματα..Μακαρι να μεινεις για παντα..
Όχι, Δημήτρη! Πήγες στο άλλο άκρο. Λίγη ηρεμία...
Ντίνος
Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
- Dimitris_L4
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
προφανως δεν ελαβες υποψη σου οτι απευθυνομαι κυριως στον μοντ
μπορεις να δεις και τον ντινο που εγραψε θα στηριξουμε
θεωρησηα οτι ειναι κοινη θεση
διαχωρισες την θεση σου ? τοτε γραψε λαθος
επειδη κανεις καμια φορα και λαθη και εσυ και επειδη δεδομενα εισαι πανεξυπνος ανθρωπος
και οι διπλωματικες σου θεσεις εχουν στοχο ξεκαθαρο δηλαδη την ηρεμια της ομαδας
σε οτι προσωπικα σε αφορα εσενα σαν γκεο αυτονομο μοντ ειναι αυτα
Πάντως, για να θέσω και ένα θετικό αντίβαρο , θεωρώ ότι είναι ένας τύπος που ξέρει πολύ καλύτερα απο πολλούς, πρόσωπα, λογικές και καταστάσεις για το πως κινούνται μερικά πράγματα σε δομείς του ποδοσφαίρου. Και δεν είχαμε/έχουμε πολλούς απο δαύτους. Άσχετα αν αυτό ακούγεται..."κάπως"...
ίσως και ο Ιβάν κουράστηκε να πηγαίνει με τον σταυρό στο χέρι...
κατα τα άλλα ναι, ίσως και εγώ προσπαθώ να δικαιολογηθώ λίγο στον εαυτό μου, δεν έχεις άδικο.
κατα τα αλλα κανω αναφορα σε αλλη μελη και αυτα που εγραψαν
δεν αφορουν εσενα και δεν ειναι οτινανισμοι
ευχαριστω πολυ που δεν με κατηγοριεσ που ετσι εχω μαθει
και επειδη εχεις σπουδασει πολιτικεσ επιστημεσ
το να προτρεπεισ πχ σαν υπουργο να μειωθουν στο μισο οι μισθοι και με ωραια λογια να επικαλησαι ηρεμιες αντικειμενικοτητες πιο σοβαρα να το δουμε πιο ψυχραιμα να μην εχουμε υπερβολες και αλλα
ειναι μια καλη τακτικη αλλα ανωφελη και εισαι αρκετα εξυπνος και με πειρα για να το διαγνωσεις εγαιρως
σου επαναλαμβανω οτι αδικα χρεωσες τον εαυτο σου στα σαλπικυρσαβοσαχες και λοιπα οτινιστικα οπως τα αναφερεις
δεν σε αφορουν και ειναι μια προβλεψη για το τι θα γινει βασικα ειναι σε εξελιξη ηδη
τωρα και κατι αλαλ εγραψες δεν θυμαμαι αλαλ δεν εχει και σημασια
σου ευχομαι ξανα καλη τυχη σε αυτο που ερχεται
ειλικρινα δεν θα ηθελα να ημουν στην θεση σου
αυτα και ανα θες τιποτα αλλη επεξηγηση εδω ειμαι
μπορεις να δεις και τον ντινο που εγραψε θα στηριξουμε
θεωρησηα οτι ειναι κοινη θεση
διαχωρισες την θεση σου ? τοτε γραψε λαθος
επειδη κανεις καμια φορα και λαθη και εσυ και επειδη δεδομενα εισαι πανεξυπνος ανθρωπος
και οι διπλωματικες σου θεσεις εχουν στοχο ξεκαθαρο δηλαδη την ηρεμια της ομαδας
σε οτι προσωπικα σε αφορα εσενα σαν γκεο αυτονομο μοντ ειναι αυτα
Πάντως, για να θέσω και ένα θετικό αντίβαρο , θεωρώ ότι είναι ένας τύπος που ξέρει πολύ καλύτερα απο πολλούς, πρόσωπα, λογικές και καταστάσεις για το πως κινούνται μερικά πράγματα σε δομείς του ποδοσφαίρου. Και δεν είχαμε/έχουμε πολλούς απο δαύτους. Άσχετα αν αυτό ακούγεται..."κάπως"...
ίσως και ο Ιβάν κουράστηκε να πηγαίνει με τον σταυρό στο χέρι...
κατα τα άλλα ναι, ίσως και εγώ προσπαθώ να δικαιολογηθώ λίγο στον εαυτό μου, δεν έχεις άδικο.
κατα τα αλλα κανω αναφορα σε αλλη μελη και αυτα που εγραψαν
δεν αφορουν εσενα και δεν ειναι οτινανισμοι
ευχαριστω πολυ που δεν με κατηγοριεσ που ετσι εχω μαθει
και επειδη εχεις σπουδασει πολιτικεσ επιστημεσ
το να προτρεπεισ πχ σαν υπουργο να μειωθουν στο μισο οι μισθοι και με ωραια λογια να επικαλησαι ηρεμιες αντικειμενικοτητες πιο σοβαρα να το δουμε πιο ψυχραιμα να μην εχουμε υπερβολες και αλλα
ειναι μια καλη τακτικη αλλα ανωφελη και εισαι αρκετα εξυπνος και με πειρα για να το διαγνωσεις εγαιρως
σου επαναλαμβανω οτι αδικα χρεωσες τον εαυτο σου στα σαλπικυρσαβοσαχες και λοιπα οτινιστικα οπως τα αναφερεις
δεν σε αφορουν και ειναι μια προβλεψη για το τι θα γινει βασικα ειναι σε εξελιξη ηδη
τωρα και κατι αλαλ εγραψες δεν θυμαμαι αλαλ δεν εχει και σημασια
σου ευχομαι ξανα καλη τυχη σε αυτο που ερχεται
ειλικρινα δεν θα ηθελα να ημουν στην θεση σου
αυτα και ανα θες τιποτα αλλη επεξηγηση εδω ειμαι
-
συγνωμη αυτά που λες τα πιστευεις?ο κακος ερχεται όχι ο μουρινιο και εσυ μας λες ότι ΕΜΕΙΣ δημιουργούμε θεμα και όχι αυτή καθ αυτή η επιλογή?Βορειος κορεα δεν γιναμε και ουτε ειμαστε από την χωρα των λοτοφαγων για να ξεχναμε το παρελθον και χειροκροταμε ακριτα τον μεγαλο ηγετη,που για εμενα είναι ο ευεργέτης του ΠΑΟΚ αλλα εδώ κανει μεγαλο λαθοςDinos_Liverpool έγραψε:Αυτό τι είναι, Αλέξιε; Το σύνθημα που λέγαμε, ε;Ale έγραψε:"Κ@κο, μπ*νέ, πουτάν@ς γιε"
Τούμπα
Κρίμα, ρε φίλε... κρίμα! Ο Ιβάν τον φέρνει στην Τούμπα για να βοηθήσει την ομάδα μας, τη δική μας ομάδα και μεις δημιουργούμε θέμα από την αρχή. Στα λεφτά που βάζει ο "τρελοπόντιος" καλός είναι, όταν είναι να φέρει κάποιους ανθρώπους που εμπιστεύεται είναι κακός!
Ναι, τα πιστεύω. Φρόντισε να μην δημιουργήσεις θέμα εδώ μέσα τώρα που έρχεται, σε παρακαλώ πολύ.
Ντίνος
Αν και Πόντιος, ο Ιβάν μας έχει ταράξει στα σκωτσέζικα ντους. Μετά την απίστευτη κίνησή του να πληρώσει τα χρέη της ομάδας, ακολούθησε και η ανάθεση του ποδοσφαιρικού project εν λευκώ σε έναν διεθνώς καταξιωμένο τεχνικό διευθυντή. Πάνω λοιπόν που είπαμε «δόξα σοι ο Θεός», έρχεται τώρα και παρακάμπτει τον τεχνικό διευθυντή του, απορρίπτοντας την εισήγησή του. Και μάλιστα αντί του Γερμανού υποψηφίου προτείνει τον Κάκο?!!!
[youtube]watch?v=HVhDRtzwRF8[/youtube]
ΥΓ. ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους. ΠΑΟΚ είναι τρόπος ζωής, όχι μέσον για να πετύχεις αποτέλεσμα με οποιοδήποτε κόστος. Σημασία έχει να κρατήσεις τον χαρακτήρα και την ιστορία σου και μόνον έτσι να πετύχεις κάποιο αποτέλεσμα. Αλλά κι αν δεν πετύχεις να κατακτήσεις «πλούτη», δεν πειράζει, «η Ιθάκη σ΄έδωσε τ΄ ωραίο ταξείδι». Κι όπως ξέρουμε, τα ταξίδια είναι άρρηκτα δεμένα με την ιστορία μας...
[youtube]watch?v=HVhDRtzwRF8[/youtube]
ΥΓ. ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους. ΠΑΟΚ είναι τρόπος ζωής, όχι μέσον για να πετύχεις αποτέλεσμα με οποιοδήποτε κόστος. Σημασία έχει να κρατήσεις τον χαρακτήρα και την ιστορία σου και μόνον έτσι να πετύχεις κάποιο αποτέλεσμα. Αλλά κι αν δεν πετύχεις να κατακτήσεις «πλούτη», δεν πειράζει, «η Ιθάκη σ΄έδωσε τ΄ ωραίο ταξείδι». Κι όπως ξέρουμε, τα ταξίδια είναι άρρηκτα δεμένα με την ιστορία μας...
-
αν ηταν να βγαζω τον σκασμο θα γινομουν γαυρος όχι ΠΑΟΚ?hasio_john έγραψε:Μετά το ξενέρωμα που έφαγε ο Ιβάν από τον ανθέλληνα Φίλη και απείλησε ότι θα τα μαζέψει να φύγει από την Ελλάδα , τώρα θ' αρπάξει στο δόξα πατρί και το τελειωτικό χτύπημα από εμάς τους ίδιους γιατί .... την είδαμε περισσότερο ΠΑΟΚ από τον ίδιο! Θα πάμε δηλαδή κόντρα σε αυτόν που μας έδωσε/δίνει ελπίδα για έναν μεγαλύτερο ΠΑΟΚ! Σε αυτόν που έβαλε το χέρι του και την τσέπη του για να μην ήμασταν τώρα παρέα με τα σκουλήκια στα χωράφια.
Εμπρός καμάρια μου. Κάντε μια καινούργια αποχή από το γήπεδο για τον Κάκο αυτή την φορά. Βγάλτε μια βαρύγδουπη ανακοίνωση που να σιχτιρίζει την απόφαση του Ιβάν! Βγάλτε πανό διαμαρτυρίας!
Να φύγεις ρε Ιβάν να πούμε, αφού, αφού, μας προκαλείς συναισθηματικές εκρήξεις! Παλιάνθρωπε, παλιοχαρακτήρα, αντιΠΑΟΚτσή! ΕΜΕΙΣ ξέρουμε καλύτερα, ΕΣΥ δεν ξέρεις! Φύγε και μετά ΕΜΕΙΣ θ' αναλάβουμε τον ΠΑΟΚ!
Ρε σεις, είστε σοβαροί?
Όταν ο Ιβάν παίρνει μια απόφαση, βγάζουμε τον ΣΚΑΣΜΟ και στηρίζουμε την απόφαση του μιας και ... ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ παραπάνω το αφεντικό της ομάδας! Για να το κάνει (αν το κάνει τελικά), τότε υπάρχει κάποιος λόγος!
Ας κάνουμε υπομονή λίγες μέρες, να μάθουμε περισσότερα και μετά να πούμε τις γνώμες μας με ηρεμία και σύνεση!
Πετάγεται τώρα ο καθένας να πει ΤΙ ??
Ιβάν, ΣΥΝΕΧΙΣΕ! Εμείς εδώ, μαζί σου ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τρί 10 Νοέμ 2015, 12:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ήρεμα. παρακαλώ.
Λόγος: ήρεμα. παρακαλώ.
για αυτό και απο χθές, επειδή θεωρώ ότι ψιλο καταννοώ το που μπορεί να οδηγήσει μια ιστορία συνεχώς γράφω δυο λέξεις. σύνεση και σεβασμό.
Δεν έχουμε περιθώρια για άλλες./..οδομαχίες στυλ σάλπι. δεν είναι καιρός για τέτοια.
Θα μου πείς γιατί τοτε ο Ιβάν προχωράει σε μια τέτοια κίνηση;
Δεν ξέρω φίλε, αλλά περιμένω και εγώ να μάθω το σκεπτικό του και μέχρι τότε προσπαθώ να δώσω μόνος μου απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα που αφορούν το γιατί.
Και για αυτό άλλωστε έχω γράψει απο χθές, πάνω απο 3 φορές ότι συνετό θα ήταν, αμα την πρόσληψη, να ακολουθήσει μια επαφή με τους οργανωμένους, με ανοιχτή ατζέντα, που θα μπορούν "προβλήματα" και "θέματα" του παρελθόντος να τεθούν επι τάπητος και αν μπορούν να απαντηθούν με σαφήνεια, ώστε αν γίνεται να συνεχίσουμε να προχωρούμε ενωμένοι.
τπτ παραπάνω, τπτ παρακάτω.
Δεν έχουμε περιθώρια για άλλες./..οδομαχίες στυλ σάλπι. δεν είναι καιρός για τέτοια.
Δεν ξέρω φίλε, αλλά περιμένω και εγώ να μάθω το σκεπτικό του και μέχρι τότε προσπαθώ να δώσω μόνος μου απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα που αφορούν το γιατί.
Και για αυτό άλλωστε έχω γράψει απο χθές, πάνω απο 3 φορές ότι συνετό θα ήταν, αμα την πρόσληψη, να ακολουθήσει μια επαφή με τους οργανωμένους, με ανοιχτή ατζέντα, που θα μπορούν "προβλήματα" και "θέματα" του παρελθόντος να τεθούν επι τάπητος και αν μπορούν να απαντηθούν με σαφήνεια, ώστε αν γίνεται να συνεχίσουμε να προχωρούμε ενωμένοι.
- kataramenos5
Othin έγραψε: Πάνω λοιπόν που είπαμε «δόξα σοι ο Θεός», έρχεται τώρα και παρακάμπτει τον τεχνικό διευθυντή του, απορρίπτοντας την εισήγησή του. Και μάλιστα αντί του Γερμανού υποψηφίου προτείνει τον Κάκο?!!!

Καταλαβαίνω πολύ καλά γιατί το λες αλλά όντως πάμε στο άλλο άκρο ΔΙΑΚΡΙΤΟΙ ρολόι σε όλους και όλοι φυσικά κρίνονται όταν μαθαίνουμε από τα λάθη μας πάμε μπροστά αλλά να τα παραδεχομαστε όλοι. ...μέχρι τώρα ο ιβαν δεν έχει την συμπαράσταση που αξίζει με τα λάθη που έκανε ειδικά στην αρχή εδώ υπάρχουν άτομα που αμφισβητούν ακόμη τις προθέσεις του για παοκτσηδες μιλάωDimitris_L4 έγραψε:Εδω και τεσσερα χρονια εχει γινει μοδα να στραβοστομιαζουμε να κραζουμε να κρινουμε να βριζουμε χωρις να δουμε την προσφορα και το εργο καποιου..Τοσο λιγοι ειμαστε ΟΛΟΙ μας..Το εχω ξαναγραψει οτι δεν μας αξιζει ο Σαββιδης..Ειμαστε λιγοι για τον Ιβαν..Να μου πεις εδω καποιοι τον λεγανε οτι δεν εχει 2ο σακακι και ειναι απατεωνας..Και ο τυπος εχει βαλει τα αντερα του στην ομαδα..Και ομως ρε πουστη εμεις εκει..να μαλωνουμε για τον Κακο και τον Σαλπιγγιδη..Αυτοι ειμαστε..
Γι αυτο Ιβαν σου ζηταω μια χαρη..Κανε τη χουντα σου στον ΠΑΟΚ...Μονο ετσι θα πας μπροστα..Οποιος σηκωνει κεφαλι κοψ'το..Ειτε ειναι αρδ ειτε παιχτης ειτε προπονητης ειτε οτι στο διαολο αλλο...Εσυ βαζεις το χρημα εσυ κανεις οτι γουσταρεις..θα σε κρινω με βαση τα αποτελεσματα..Μακαρι να μεινεις για παντα..
Ντίνος
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
- kataramenos5
Παρτε το ΧΑΛΑΡΑ βρε.Μη φαγωθουμε ΚΑΙ για τον Κακο.
Δηλαδη αυτον.
[youtube]DUs1Gzhvo_g[/youtube]

Δηλαδη αυτον.
[youtube]DUs1Gzhvo_g[/youtube]

- Dimitris_L4
Εφερε καταραμενε ενα γερμανο οντως..ηταν στο μακ παλλας..αλλα τον απερριψε ο ιβανkataramenos5 έγραψε:Othin έγραψε: Πάνω λοιπόν που είπαμε «δόξα σοι ο Θεός», έρχεται τώρα και παρακάμπτει τον τεχνικό διευθυντή του, απορρίπτοντας την εισήγησή του. Και μάλιστα αντί του Γερμανού υποψηφίου προτείνει τον Κάκο?!!!Που το διαβασες αυτο ρε Othin?
- hasio_john
Αδερφέ, δεν ξέρω τι καντήλι μου έριξες πριν κάνει edit ο Κ_Geo, αλλά δεν πειράζει καλά να σαι!blackjack80 έγραψε:
αν ηταν να βγαζω τον σκασμο θα γινομουν γαυρος όχι ΠΑΟΚ?
Το "σκασμός" που είπα, πάει με όλη την πρόταση που έγραψα και ΌΧΙ μεμονωμένα!
Όταν ο Ιβάν παίρνει μια απόφαση, βγάζουμε τον ΣΚΑΣΜΟ και στηρίζουμε την απόφαση του μιας και ... ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ παραπάνω το αφεντικό της ομάδας! Για να το κάνει (αν το κάνει τελικά), τότε υπάρχει κάποιος λόγος!
Ας κάνουμε υπομονή λίγες μέρες, να μάθουμε περισσότερα και μετά να πούμε τις γνώμες μας με ηρεμία και σύνεση!
Φιλικά!

-
dinos διαφωνω ,εγω δεν τον γουστάρω καθολου και εχω κάθε δικαιωμα να δημιουργω θεματα εναντιον του οπου σταθω και βρεθω αρκει να μην βριζω,Ανενδοτος μεχρι να φυγει ο κερκυραιος *******γαμπρος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackjack80 την Τρί 10 Νοέμ 2015, 13:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
K_geo έγραψε:για αυτό και απο χθές, επειδή θεωρώ ότι ψιλο καταννοώ το που μπορεί να οδηγήσει μια ιστορία συνεχώς γράφω δυο λέξεις. σύνεση και σεβασμό.
και σου ξαναλεω εφοσον εγινε ξεκαθαρο οτι ολο το ποστο δεν αφορουσε εσεναα αλλα ειναι κοματια σπασμενα σε κατηγοριες
γκεο
μοντ
φορουμ
νοοτροποια οπαδων
και μια παρενθεση δεν εφευβρισκω εσωτρικουσ εχθρουσ
αλλα αναδυκνειω απαναλαμβομενες λαθασμενες τακτικες και νοοτροποιες
στο ψητο λοιπον το ιδιο λαθος καναμε και γκαγκατση διαφωνεις?
εσυ η ο ντινος ειπε οτι ο κακος δεν ειχε προβλημα η παε ανακοινωση με την αποβολκη γκαρσια
αποβολη σορλεν και αποκλεισμο απο τσ λου ναι θα μου πεις μα ελεγε η ανακοινωση ο καλυτερος ελληνας κορακας
και γραφω στο υγ οτι πληρωνουμε το κολλημα του ιβαν με τον εωρωβουλευτη μας
θελει να πεταει μυρια δικα του ειναι αλλα ενας να τον προστατευσει δεν υπαρχει?
και υστερα ποση αναλυση θελει γι ανα καταλαβει καποιος οτι η προσληξη κακου θα φερει αναταραχη?
θελεις αναταραχη οκ αλλα δεν μπορει να ζητας δηλαδη να περιμενεις στα σοβαρα ωριμωτητα οχι υπερβολες
αδικος κοπος η εθελοτυφλεις
εσυ δηλαδη απο τις σπουδες σου σαν συμβουλος ρε παιδι μου καποιου θα ελεγες ναι προχωρα στην προσληψη κακου
δεν θα υπαρχουν αντιδρασει η θα το διαχειρηστουμε η κατι παρομοιο η μηπως θα ελεγες αστο καλυτερα γιατι κανεις την ζωη σου δυσκολη?
και πολυ απλα δεν υπαρχει ακομα και τωρα καμια καουρα για την προσληψη κακου δεν χανουμε κανενα κελεπουρι
και προσωπικα επειδη για θεματα κορακιων εχουμε ηδη ενα και ο κακος δεν ερχεται για αυτο
δεν βλεπω καμια χρησιμοτοτη στην προσληψη
αντιθετα ενα μπαχαλο απο το πουθενα βλεπω
ετσι εχω μαθει και ετσι τα βλεπω και φυσικα δεν σεβομαι τον ΠΑΟΚ αγαπαω τον ΠΑΟΚ ειναι λαθασμενη η λεξη που εβαλες απλα ηθελες να τονισεις το ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ πολιτικες επιστημες θα μου πεις...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τρί 10 Νοέμ 2015, 13:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ενταξει. τωρα ναι. με μπερδεψες. :P
Λόγος: ενταξει. τωρα ναι. με μπερδεψες. :P
-
δεν σε εβρισα απλα ειπα ότι αν ηταν να βγαζω τον σκασμο θα γινομουν γαυρος ,απλα εχω άλλη γνωμη από εσενα δεν σε εβρισα ρωτα και τον μοντhasio_john έγραψε:Αδερφέ, δεν ξέρω τι καντήλι μου έριξες πριν κάνει edit ο Κ_Geo, αλλά δεν πειράζει καλά να σαι!blackjack80 έγραψε:
αν ηταν να βγαζω τον σκασμο θα γινομουν γαυρος όχι ΠΑΟΚ?
Το "σκασμός" που είπα, πάει με όλη την πρόταση που έγραψα και ΌΧΙ μεμονωμένα!
Φιλικά!
- Dimitris_L4
Οταν βλεπεις οτι με αυτην την τακτικη που λες (εγω προσωπικα πιστευω οτι ειναι και η σωστη) δε γινεται τιποτα, καταλαβαινεις οτι κατι δραστικο πρεπει να γινει...με αυτην την εννοια το λεω..eorptol έγραψε:Καταλαβαίνω πολύ καλά γιατί το λες αλλά όντως πάμε στο άλλο άκρο ΔΙΑΚΡΙΤΟΙ ρολόι σε όλους και όλοι φυσικά κρίνονται όταν μαθαίνουμε από τα λάθη μας πάμε μπροστά αλλά να τα παραδεχομαστε όλοι. ...μέχρι τώρα ο ιβαν δεν έχει την συμπαράσταση που αξίζει με τα λάθη που έκανε ειδικά στην αρχή εδώ υπάρχουν άτομα που αμφισβητούν ακόμη τις προθέσεις του για παοκτσηδες μιλάωDimitris_L4 έγραψε:Εδω και τεσσερα χρονια εχει γινει μοδα να στραβοστομιαζουμε να κραζουμε να κρινουμε να βριζουμε χωρις να δουμε την προσφορα και το εργο καποιου..Τοσο λιγοι ειμαστε ΟΛΟΙ μας..Το εχω ξαναγραψει οτι δεν μας αξιζει ο Σαββιδης..Ειμαστε λιγοι για τον Ιβαν..Να μου πεις εδω καποιοι τον λεγανε οτι δεν εχει 2ο σακακι και ειναι απατεωνας..Και ο τυπος εχει βαλει τα αντερα του στην ομαδα..Και ομως ρε πουστη εμεις εκει..να μαλωνουμε για τον Κακο και τον Σαλπιγγιδη..Αυτοι ειμαστε..
Ντίνος
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς