Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
- Kabamaru11
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Καποιος που να τον εχει παρακολουθησει;
Μου αρεσουν οι ισπανοι,ειναι σχεδον παντα vfm παικτες.
Μου αρεσουν οι ισπανοι,ειναι σχεδον παντα vfm παικτες.
- Shivaspace
ποιος ελουστόντο..ελουστούμπο θα τον λέμε εμείς
- These users thanked the author Shivaspace for the post:
- paok apo epilogi
Δεν τον έχω δει να παίζει τις τελευταίες 1-2 σεζόν, αλλά ο Ελουστόντο δεν είναι κανένα ταγάρι.
Πιστέυω θα είναι καλή κίνηση.
Πιστέυω θα είναι καλή κίνηση.
Και λίγα λες
- These users thanked the author tolis14 for the post:
- Unpsofable78
Αφού πρόκειται για παίκτη και όχι για προπονητή οι πιθανότητες ηταν συντριπτικά υπέρ του να συμφωνώ με ρενε.
Παρεμπιπτόντως, μιας και ο παίκτης δεν έχει κλείσει άρα δε χρειάζεται να πλατιαζουμε αγωνιστικά, θέλω να σχολιάσω μια δήλωσή του που έτυχε να διαβάσω.
"Το σώμα μου μου λέει να συνεχίσω να παίζω."
Σόρρυ αλλά για μένα, με αυτή τη δήλωση και μόνο, κοβόταν..
Δεν είναι καλό μαντάτο τέτοιοι διάλογοι με τον εαυτό μας..
Ωχmarsantos έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 21:55Αφού πρόκειται για παίκτη και όχι για προπονητή οι πιθανότητες ηταν συντριπτικά υπέρ του να συμφωνώ με ρενε.
Παρεμπιπτόντως, μιας και ο παίκτης δεν έχει κλείσει άρα δε χρειάζεται να πλατιαζουμε αγωνιστικά, θέλω να σχολιάσω μια δήλωσή του που έτυχε να διαβάσω.
Σόρρυ αλλά για μένα, με αυτή τη δήλωση και μόνο, κοβόταν..![]()
Μακρια τοτε
Ντρκουσιτς που ήταν και κλεισμένος το Γενάρη
- ΑποστόληςΑ
ΠουγιόλUnpsofable78 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 21:31 Οκ μιλάμε για παίκτη σημαία της Σοσιεδαδ με καριέρα στην la liga. Το μόνο που ξενίζει είναι το ύψος του αλλά έχουμε δει πολλά κοντά στόπερ να διαπρεπουν.
Αυτό που πρέπει να κοιτάει η ομάδα είναι εάν ο κάθε παίκτης ταιριάζει σε αυτό που θέλουμε να παίξουμε και στο πρωτάθλημα μας.Dimitrisou έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 21:39 Ότι θα εφτανε η στιγμή που θα μπορούσαμε να πάρουμε παίχτη της καριέρας του ελουστοντο ελεύθερο και θα τον βγάζαμε κοντό,μεγάλο σε ηλικία και μέτριο για το επίπεδο μας ομολογώ δεν την περίμενα...
Πρόσφατο του παράδειγμα του taylor,όπου σήμερα αυτό το παιδί με καμιά 20 30 συμμετοχές στο champions league θεωρείται ανέκδοτο ποδοσφαιριστή για κάποιους από τους οπαδούς μας.
Στο ελληνικό πρωτάθλημα η μπάλα σηκώνεται τόσες πολλές φορές ψηλά που σε πιάνει αυχενικό.
Ένας από τους τρόπους για να κερδίσουνε μέτρα στο γήπεδο οι μικρομεσαίες ομάδες έναντι των μεγάλων είναι με τέτοιες ψηλές μπάλες και μονομαχίες.
Το παιδί είναι παικταρα για όποιον τον έχει δει... αλλά ειδικά σε συνδυασμό με τον μιχαηλίδη θα έχουμε αρκετά σοβαρο πρόβλημα στον αέρα.
Βέβαια θα μου πεις δεν το ξέρουν αυτό ?
Πάντα κάτι θα κερδίσεις κάτι θα χάσεις όταν είσαι μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ από μία μεταγραφή ενός παίκτη.
Τουλάχιστον αν ήταν πιο γρήγορος τα πράγματα θα ήτανε πιο καλά
marsantos έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 21:55Αφού πρόκειται για παίκτη και όχι για προπονητή οι πιθανότητες ηταν συντριπτικά υπέρ του να συμφωνώ με ρενε.
Σόρρυ αλλά για μένα, με αυτή τη δήλωση και μόνο, κοβόταν..![]()
Πέρα από αντι-Κεντζιόρα θέλουμε κ αντι-Λόβρεν και αντι-Βολιάκο οπότε δεν θα με χαλούσε καθόλου ο συγκεκριμένος (ξέρω ξέρω όνειρα).
Θα φέρουμε κανένα προπονητή που θα πει δεν μου κάνει το κοντό στόπερ, θα έχουμε δώσει Κεντζιορα και θα κατέβουμε προκριματικά με έναν στόπερ γιατί ποιος να το περίμενε και τι προεργασία να είχαμε κανει.
-
Dimitrisou
Εχεις δίκιο σε αυτό αλλά εγώ θα τον ήθελα με το σκεπτικό ότι πάμε για μίνιμουμ δύο στόπερ,οπότε μπορώ να έχω το ύψος από τον έτερο που θα αποκτηθεί...renegade έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 22:23Αυτό που πρέπει να κοιτάει η ομάδα είναι εάν ο κάθε παίκτης ταιριάζει σε αυτό που θέλουμε να παίξουμε και στο πρωτάθλημα μας.Dimitrisou έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 21:39 Ότι θα εφτανε η στιγμή που θα μπορούσαμε να πάρουμε παίχτη της καριέρας του ελουστοντο ελεύθερο και θα τον βγάζαμε κοντό,μεγάλο σε ηλικία και μέτριο για το επίπεδο μας ομολογώ δεν την περίμενα...
Πρόσφατο του παράδειγμα του taylor,όπου σήμερα αυτό το παιδί με καμιά 20 30 συμμετοχές στο champions league θεωρείται ανέκδοτο ποδοσφαιριστή για κάποιους από τους οπαδούς μας.
Στο ελληνικό πρωτάθλημα η μπάλα σηκώνεται τόσες πολλές φορές ψηλά που σε πιάνει αυχενικό.
Ένας από τους τρόπους για να κερδίσουνε μέτρα στο γήπεδο οι μικρομεσαίες ομάδες έναντι των μεγάλων είναι με τέτοιες ψηλές μπάλες και μονομαχίες.
Το παιδί είναι παικταρα για όποιον τον έχει δει... αλλά ειδικά σε συνδυασμό με τον μιχαηλίδη θα έχουμε αρκετά σοβαρο πρόβλημα στον αέρα.
Βέβαια θα μου πεις δεν το ξέρουν αυτό ?
Πάντα κάτι θα κερδίσεις κάτι θα χάσεις όταν είσαι μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ από μία μεταγραφή ενός παίκτη.
Τουλάχιστον αν ήταν πιο γρήγορος τα πράγματα θα ήτανε πιο καλά
- ΑποστόληςΑ