Τι κακοποίηση του ποδοσφαίρου είναι αυτή !!?? Και από τους δύο όμως...bersekeros έγραψε:Εγώ πάτερ εδώ και μια ώρα προσπαθώ να δω τα χρώματα στο Μαρακανά, αλλά δεν τα είδα ακόμα....prist64 έγραψε: αντε οι μανατζερακηδες βρειτε νουμερα
ετσι κι αλλοιων μονο στην Υγεια μας εχει τετοια ωρα
Τι να κάνω....;
Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- Dimitris++++
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
αν τα βιντεάκια του gnahore είναι αντιπροσωπευτικά, θα έχουμε άλλο ένα ανέκδοτο, μετά τον εσίτι
αυτό που θα βγει σημερα ;seaman έγραψε:Ο "Γερμανός" είναι το πρωτοσέλιδο της Φόρτσα. Ο "Κινέζος" το αντίθετοpaoki_ έγραψε:Μιας που έχουμε δύο παίχτες υποψηφίους, μετά από κάθε σχόλιο βάλτε και σε ποιον αναφέρεστε![]()
Γκναορε εμένα οχταρι μου μοιάζει και είναι πολύ εμπαλος, ο Γκιλαβογκι είναι ο καπετάν την Φολφσμπρουργκ. Μάλλον το συμβόλαιο του είναι όσο το Μακεδονία Παλλάς.
να αλλαξεις μπογιατζηbersekeros έγραψε:Εγώ πάτερ εδώ και μια ώρα προσπαθώ να δω τα χρώματα στο Μαρακανά, αλλά δεν τα είδα ακόμα....prist64 έγραψε: αντε οι μανατζερακηδες βρειτε νουμερα
Τι να κάνω....;
Οκ γιατί είπε για Eddy O παπάς κ θεώρησα ότι ήταν ασχετο.laska4 έγραψε:@dragon ο prist64 εδωσε info εγω μαντεψια εκανα
Εν τω μεταξύ αυτός ο Γάλλος περίεργη περίπτωση.
Κατ αρχάς πρέπει να είναι ο μόνος Γάλλος που έχει παιξει ουσιαστικά όλη την καριέρα του μέχρι τώρα σε Αγγλία, Ιταλία, Κίνα και υπερβολικά λίγο στη Γαλλία. Τι διάολο;
Επίσης παραείναι χαμηλή η χρηματιστηριακή του αξία για τέτοια ηλικία, σωματοδομή, εθνικότητα.
Δε με πείθει ως τώρα, σε μια ΕΝΤΕΛΩΣ επιδερμική πρώτη κοψιά
Κατ αρχάς πρέπει να είναι ο μόνος Γάλλος που έχει παιξει ουσιαστικά όλη την καριέρα του μέχρι τώρα σε Αγγλία, Ιταλία, Κίνα και υπερβολικά λίγο στη Γαλλία. Τι διάολο;
Επίσης παραείναι χαμηλή η χρηματιστηριακή του αξία για τέτοια ηλικία, σωματοδομή, εθνικότητα.
Δε με πείθει ως τώρα, σε μια ΕΝΤΕΛΩΣ επιδερμική πρώτη κοψιά
- anekfrastos
15 Μπουντεσλίγκα έγραψες όμωςeliask έγραψε:15 παιχνίδια έπαιξε, 10 πρωτάθλημα, 3 Europa League, και 2 στο κύπελλοanekfrastos έγραψε:10 έπαιξε, τα μισά αλλαγή για λίγοeliask έγραψε:
15 παιχνίδια έπαιξε φέτος στην Μπουντεσλίγκα, τι να κάνει άλλο, να καταπίνει σπαθιά;
Παιχταρα ολκής είναι, και αρχηγός της Βολσμπουργκ
Κ από τα άλλα 5 , τα 4 ήταν με καραλιμά κ ένα με χανουμι
Επίσης σε κάποια έπαιξε και σέντερ μπακ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anekfrastos την Σάβ 30 Ιαν 2021, 23:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μετα το φιασκο Εσιτι, μου πεφτει κομματι δυσκολο να δεχθω οτι θα κανουμε δευτερο ιδιο λαθος...
Εγω τον παιχτη δεν τον ξερω,και απο τα βιντεο θα ειμαι ψευτης αν πω οτι εβγαλα ασφαλη εικονα για το τι παιχτης είναι...
Βεβαια ισως αυτο να δειχνει και πολλα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω τον παιχτη δεν τον ξερω,και απο τα βιντεο θα ειμαι ψευτης αν πω οτι εβγαλα ασφαλη εικονα για το τι παιχτης είναι...
Βεβαια ισως αυτο να δειχνει και πολλα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- milhouse777
εχει τελικο λιμπερταδορες...scoutingprist64 έγραψε:ξεχαστε τον Λυκο
το ονομα αλλος το ανεβασε και σιγονταρισα επειδη συζητιεται στην πιατσα
ο Εντι ειναι η επιθυμια
μας κανει,αξιζει τον κοπο,η θα βριζουμε αν ερθει?
αντε οι μανατζερακηδες βρειτε νουμερα
- anekfrastos
Ε αν ήταν στα ντουζενια του θα το έγραφε κανείς έστω και για παπά;
Ιδέα δεν έχω αν είναι σε κατάσταση να προσφέρει αλλά οι ενδείξεις λένε ότι είναι σε σημαντική πτώση.
Ιδέα δεν έχω αν είναι σε κατάσταση να προσφέρει αλλά οι ενδείξεις λένε ότι είναι σε σημαντική πτώση.
καλα μην σας πιανει και φοβια ''εσιτι ''..αυτος ηταν περιπτωσαρα
Με γεματη χρονια στην Α Γαλλιας προπερσι 34 ματς 4 γκολ 2 ασιστ δεν νομιζω να τιθεται θεμα ποιοτητας.
Απλα περσι τον δωσανε στην Κινα τον γεναρη και χαθηκε,μεχρι τοτε ειχε 17 συμμετοχες στο πρωταθλημα Γαλλιας
Απλα περσι τον δωσανε στην Κινα τον γεναρη και χαθηκε,μεχρι τοτε ειχε 17 συμμετοχες στο πρωταθλημα Γαλλιας