Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Ο μουστακιας λέει στο live ότι τον Κουζαεφ προσπαθούμε να πάρουμε :lol:
Τον Κουζαεφ που έχει πρόταση 3 μύρια τον χρόνο και το σκέφτεται :lol:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εχουμε ενα ροστερ ειδικων συνθηκων που για να μπορέσει να βγαλει 3 διοργανωσεις θα χρειαστει μαεστρια στο στησιμο του και σωστη διαχειριση ποιοτικων/εμπειρων και προτζεκτ παιχτων. Και στον παγκο εναν προπονητη με ξεκαθαρη αδυναμια να εμφανιστει ευελικτος σε επιπεδο στησιματος ομαδας και διαχειρισης των αγωνων στην ροη τους.
Οσο και να θελετε να πειτε μερικοι οτι ολα ειναι καλα και πως υπαρχει ελπιδα εγω το βλεπω λιγο δυσκολο.
Δεν ειναι αποτελεσμα πλανου και σχεδιασμου αυτο.
Δεν συνδυαζεται το ροστερ με αυτον τον προπονητη. Ειναι σαν να ειχαμε αυτο το ροστερ και ξαφνικα μας ηρθε αυτος ο προπονητης...
Δεν γινεται να λεμε οτι η διοικηση στηριζει τον Φερειρα και να εχουμε αυτο το ροστερ.
Δεν συναδουν αυτα μεταξυ τους.
Με αλλο προπονητη ισως να μπορουσαν να λεχθουν ολα αυτα και να εχουν βαση.
Ο Φερειρα δεν ειναι τετοιος προπονητης.
Αρα αυτος που εκπονησε το πλανο και το εκτελεσε δεν μου δειχνει πως εχει αντιληφθει ολα τα δεδομενα.
Εκτος βεβαια αν ο Φερειρα δεν ειναι ο προπονητης στον οποιο στηριζονται, κι αν το ροστερ στηνεται για τον επομενο...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Demir

Δημοσίευση από Demir »

παντως η χαρτινη εκανε καλες κινησεις, σημερα εκλεισε και τανκοβιτς...
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

pisakaipoupoula έγραψε:
GiorgosAtha έγραψε:Τον Garcia που έχετε παλαβώσει με την πάρτη του και αν σας διαβάσει κανείς θα νομίζει πως μιλάμε πχ. για τον Καντε τον έχετε δει να αγωνίζεται σε πάνω από 2 παιχνίδια?
Αφού είναι τόσο παιχταρας πως και κατέληξε στο μαγευτικό Βουκουρέστι?
Άντε και εμείς είμαστε χαζοί και δεν τρέξαμε να τον κλείσουμε... άλλος δεν βρέθηκε να τον χτυπήσει?
Ήρεμα ρωτάω...
κανένας δε τον έβγαλε παικταρά πρώτα απ όλα.
Απλά όταν έχεις δύο χαφ της προκοπής για 3 διοργανώσεις, ε δε σε χαλάει ένας τρίτος ελεύθερος 23 χρονών που αποδεδειγμένα έχει μια κάποια ποιότητα.
Να τραυματιστεί ο Σβαμπ ή ο Ελ Καντουρί καταλαβαίνεις πως θα παίζουμε έτσι? πως είμασταν με τον βόλο, κάτι τέτοιο...ήρεμα απαντάω
Εννοείτε πως καταλαβαίνω και πιστεύω πως χρειαζόταν -χρειαζεται- και άλλος παίχτης στα χαφ.
Στα του Ισπανου όμως... από πού αποδεικνύεται η ποιότητα του? Εγώ βλέπω πως δεν ενδιαφέρθηκε κάνεις για την πάρτη του -οχι μόνο τώρα αλλά και όταν έτρεχε δανεικός από εδώ και από εκει- και κατέληξε στο Βουκουρέστι. Δηλαδή αυτός δεν είναι στοίχημα?

ΥΣ. Τουλάχιστον απαράδεκτο το άρθρο στην κεντρική... και το λεει κάποιος που θεωρεί πως υπάρχουν κενά και περίμενα περισσότερα από την ΠΑΕ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Δευ 05 Οκτ 2020, 21:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Τι να εξηγήσω φίλε μου;
Καθόμαστε και διαβάζουμε έπεσε η ποιότητα της ομάδας δεν βάζει λεφτά δεν έχει πλάνο ζητούν το τέλειο στις μεταγραφές που αμφιβάλλω αν το έχει κανείς στην προσωπική του ζωή...
Έχουν την απαίτηση σε θέματα που δεν γνωρίζουν ,δεν έχουν δουλέψει , έχουν άγνοια να είναι όλα τέλεια...
Ένα μεροκάματο πας να βγάλεις 20 ,30, 50 € και έχεις να σκεφτείς χιλια δύο πράγματα και στραβες κλπ. πόσο μάλλον όταν διαχειρίζονται εκατομμύρια....
Με αυτήν την διοίκηση που δεν έχει πλάνο πήραμε 3 κύπελλα 2 πρωταθλήματα τελειώσαμε με τα χρέη , ετοιμαζόμαστε για καινούργιο γήπεδο....
Αλλά η μιρλα , η μιζέρια η ξερολίαση και η κακομοιριά συνεχίζουν να υπάρχουν....σε μεγάλο βαθμό...

Καλό πίστη κριτική υποκειμενική έστω ναι να την δεχτώ αλλά πολλά από αυτά που διαβάζω έχω την εντύπωση πως γράφονται στραβωνοντας το στόμα και ξύνοντας το δεξί @ ....[/quote]

Δεν ήξερα ρε φίλε ότι το ιδανικό στη ζωή του καθε ΠΑΟΚτσή είναι το χαφ που ζητάμε ορισμένοι εδώ μεσα... Χαφ και μεσοεπιθετικό ζητήσαμε και πήραμε πώληση Πέλκα , αντικατάστασή του και το στοίχημα Κριστο.. Έλεος...[/quote]

Αυτή ακριβώς είναι η διαφορά μας ποιος είσαι εσύ που ζητάς ;
Τι γνώσεις έχεις ;

Έχεις ιδέα πως γίνονται οι μεταγραφές οι προσεγγίσεις τα Ντιλ;
Τα θέλω των ποδοσφαιριστών των μάνατζερ κλπ;

Άλλο η αγωνία του οπαδού για μια καλύτερη ομάδα άλλο η μιρλα και η ξερολίαση που εδώ ξεχειλίζει..
gpap

Δημοσίευση από gpap »

το άρθρο στην κεντρική σελίδα και κυρίως ο τίτλος του (διότι το κείμενο είναι πιο καλογραμμένο), δηλώνει ξεκάθαρα τον προβληματισμό του μέσου οπαδού, όπως αυτό καταγράφηκε σε 3 τίτλους με θέμα ''μεταγραφές καλοκαιριού 2020'', από όλους εμάς.

Συνυπογράφω.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

obanebane έγραψε:Φέρτε ένα χαφ ρε γαμω το κεφάλι σας,οκ κατανοητό ότι υπάρχουν ο Αγκουστο και ο Εσιτι αλλά ο Νινουα που ουσιαστικά καλύπτει την θέση του Μίσιτς δεν είναι έτοιμος να πάρει 90λεπτα.
Να δεχτώ ότι ο Γεωργιανός (εξελίσσεται στο μεγαλύτερο λάθος του σχεδιασμού,από οποία πλευρά και να το δει κανείς) έχει τα στοιχεία να εξελιχθεί σε σημαντική μονάδα,αυτή τη στιγμή που μιλάμε όμως δε μπορεί να σταθεί με αξιώσεις.
Οκ για μπροστά,έγιναν δύο κινήσεις,έφυγε ο Μήτσος,έβαλε και δύο γκολακια ο Πολωνός να πάρει λίγο επάνω του ψυχολογικά, θα δούμε πως θα πάει το πράγμα,στο κέντρο όμως υπάρχει θέμα.
Δε πιστεύω ότι είναι τόσο δύσκολο να έρθει ένας κανονικός παίχτης στο κέντρο, χωρίς ιδιαίτερα μεγάλο κόστος.
Ευτυχώς που τελικά δεν καταλήξαμε με πολλούς δανεικούς,είναι το χειρότερο μου,να μη ξανά γράφω τα ίδια.
Αλλιώς θα μιλάγαμε τώρα,αν ήταν όλα καλά με Γιοζιπαρο,κριμα.
Τουλάχιστον να πάνε όλα καλά στο παλικάρι και όλα τα άλλα θα τα βρούμε.

Υ.Γ Αυτός ο Κρίστο,τουλάχιστον να προσφέρει ανταγωνισμό στις προπονήσεις και να δίνει κίνητρο στους παίχτες που μας ανήκουν να προσπαθήσουν περισσότερο, εμένα αυτό μου αρκεί,από τον άλλο όμως περιμένω πολλά περισσότερα,μπαλαδοφατσα μεγάλη μου φαίνεται.
Χωρις να ξέρω κάτι, σαμάρι ποιος ξέρει, θεωρώ θα έρθει!!

Βασικά είμαι σίγουρος!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παντως εμεινε πολυ πραμα στην ομαδα...Εμειναν οι 2 τερματοφυλακες,εμεινε ο Μπισεσβαρ,εμεινε ο Νινουα που εγω θα εδινα δανεικο,εμεινε ο Ζαμπα.εμεινε ο Ματος,εμεινε και ο Λυρατζης,4 δεξια μπακ και τρεμουμε καθε φορα που πεφτει ο Ελ Καντουρι...Πιθανον βεβαια να αποχωρησουν στη συνεχεια καποιοι...
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

gika έγραψε:
Ρε αδερφέ, ξεκάθαρος ημουν. Καμιά από τις δύο ΠΑΕ δεν έχει ανακοινώσει τίποτα. Και μου δίνεις λινκ από αρδ και wikipedia?
Είναι δανεικός στον ΠΑΟΚ φίλε ο Μισιτς μέχρι τις 30/06/2021 Μπες δες και στο σαιτ της Σπορτινκ δεν υπάρχει φέτος Μισιτς στο ρόστερ της. Επεκτείνανε τον δανεισμό. Δες στο transfermarkt το έγραψε και η ΑBola πολλές φορές googlareto απλά δεν βγάλανε επίσημες ανακοινώσεις και οι δύο ομάδες γιατί ο άνθρωπος δεν είναι για ανακοινώσεις πρέπει να αρχίσει πρώτα να προπονήτε. ;) Αλλά αν δεν σε πείθουν αυτά δεν επιμένω κιόλας. :mrgreen:
kos

Δημοσίευση από kos »

Ο αυστριακός είναι το χάφ και ο Ισπανός θα μοιραστεί τα παιχνίδια με τον τσολη δίπλα στον ζιφκο.
Δεν ψάχνει 6αρι ο αμπελ. Αν ήθελε 6αρι θα έβαζε τον εσιτι.
Καλά σας λέει τυφλούς :lol:
6αρι ψάχνει ο φιλόσοφος Κόλκας που ζητάει εναλλακτικό πλάνο.
Δεν υπάρχει. Θα πάει με 3 στόπερ και 2 χάφ και αν του βγουν οι μεταγραφές θα δούμε μεγάλη μπάλα.
Καληνύχτα.
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

beeman έγραψε:Σοβαρά τώρα ανέβηκε άρθρο μεταγραφές από τα Lidl?
Δηλαδή αυτό τώρα αντιπροσωπεύει εικόνα του λαού του ΠΑΟΚ? σήμερα όπως και πολλές άλλες ημέρες ήμουν μέσα όλη μέρα ,αντί να δουλεύω.Να ενημερωθώ,να γράψω την άποψη μου και ξαφνικά βλέπω άρθρο με αυτόν τον απαίσιο τίτλο.
Το ότι δεν πήγαν τα πράγματα όπως ήθελαν οι περισσότεροι εδώ μέσα σημαίνει ότι θα συνεισφέρει το forum σε αυτή τη μιρλα?
Είναι όλοι σύμφωνοι με αυτό?
Καλά αυτό όντως δε μπορώ να βρω λόγια να το σχολιάσω .. Επίπεδο Ραπτόπουλου.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

joshua έγραψε:Ο αλλος καταλαβε οτι ξεχασε τον Μισιτς και το εσβησε στο τσακ μπαμ...
Κάτι δε μου καθόταν σε αριθμούς. Ο Μάου γύρισε μέσα Νοέμβρη νομίζω.
Αλλά οκ ρε φίλε πολύ μίσος στο ποστ σου. Χαλάρωσε.
Και να πεις ασχολούμαι μαζί σου αρνητικά. Σε βλεπω να βγάζεις το νταλκα σου κ δεν σε τσιγκλαω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Δευ 05 Οκτ 2020, 21:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Έμεινε ο Μπισερβαρ
trouman

Δημοσίευση από trouman »

joshua έγραψε:
trouman έγραψε:Μια χαρά τα λέει ο Sera,

άλλος για να κρίνει την ποιότητα επικαλείται το ματς νε τον Βόλο. Ο ΠΑΟΚ όμως που θα παίζει βασικός είναι πιο κοντά σε αυτό που είδαμε Ευρώπη, όπου υπήρξαν επιτυχίες, μη αναμενόμενες κιόλας.

Τώρα αλλάζει η κατάσταση, φεύγουν έεχονται βασικοί παίχτες , ίσως δούμε κάτι άλλο.

Μιλάτε οι περισσότεροι με βάση υποθέσεις, ως συνήθως, χωρίς να ξέρουμε ακόμα το είστε και φυσικά θεωρώντας ως δεδομένη κάθε παπαδιά που γράφουν αυτοί λέτε σε λαϊκή στιγμή σε.

Εντάξει, είμαστε μεγάλη ομάδα και αυτό παει πακέτο και με τη μίρλα, έλεγε προχθές κάποιος εδώ , αλλά να ξέρουμε τι λέμε.

Ανάγκες υπάρχουν, ας δούμε κατά πόσο θα καλυφθούν και θα υπάρχει εικόνα καλύτερη.
Στον βολο ελειψαν τα 2 σου χαφ και η γιομα πηγε συννεφο,ποια ακριβως η υπερβολη?
Το ερώτημα είναι ποια εικόνα αντικατοπτρίζει τον ΠΑΟΚ? αυτή στον Βόλο ή αυτή στην Ευρώπη που είδαμε?

Βέβαια το ερώτημα χάνει το νόημά του σιγά σιγά, καθώς αλλάζουν βασικοί παίκτες.

Για το κενό που επισημαίνεις τόσο καιρό δε νομίζω να διαφωνεί κανείς.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

joshua έγραψε:Παντως εμεινε πολυ πραμα στην ομαδα...Εμειναν οι 2 τερματοφυλακες,εμεινε ο Μπισεσβαρ,εμεινε ο Νινουα που εγω θα εδινα δανεικο,εμεινε ο Ζαμπα.εμεινε ο Ματος,εμεινε και ο Λυρατζης,4 δεξια μπακ και τρεμουμε καθε φορα που πεφτει ο Ελ Καντουρι...Πιθανον βεβαια να αποχωρησουν στη συνεχεια καποιοι...
Θα βαλουμε τον Ουαγκε εξτρέμ οταν ερθει ο καινουριος προπονητης. Η οτον Λυρατζη

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”