Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Με χαλαει λιγο αυτό το "δεν επαιζε πολύ κι ηθελε να φυγει". Ασφαλως και η Σεριε Α είναι πρωταθλημα πολύ υψηλου επιπεδου, αλλα η Καλιαρι δεν είναι κατι το εξαιρετικο. Συν του ότι είναι 27 και δεν εχει να επιδειξει και κατι τρομερο στην καριερα του. Δεν αντιλεγω, μπορει να είναι καλυτερος απ'οσους εχουμε, αλλα μια μεταγγραφη κρινεται κι από τα λεφτα που θα δωσεις, κι από τους παικτες που δεν πηρες για να φερεις αυτόν. Δεν τον εχω δει, αλλα βασει βιογραφικου κρινετε ότι θα αξιζε να δωσουμε πανω από 3-4Μ?
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Πολλά τα λεφτά για Μπράντεριτς. Ο σκοπός είναι να μου βρεις Μπραντεριτς που να τον πουλήσω εγώ 5 εκ. όχι να πάω από ομάδα που τον αγόρασε πέρσι 5 εκ. να μου ζητάει τρελά νούμερα.

Θέλω λίγο να Αρσενίσει ο Μπρανγκο... έτσι δεν είναι δώσε 7εκ. για Ολιβέρια ή Μπρανταριτς ή Παλινια κτλ. δηλαδή αν δώσουμε 7 μετά πόσο θα τον πουλήσουμε μετά ?

Και αφού θες 7εκ ΟΚ πουλα πρώτα όμως και κανένα.... Μάριο...

Και άμα παίξω προκριματικά με ομάδες με το μισό μπάτζετ από εμένα ... αποκλείστε τους πρώτα και μετά εγώ βάζω και 7 και 17 αφού κολλάς και λες θέλω μονο αυτους με 7 ή κανενα....
prax

Δημοσίευση από prax »

φερε κ βουκσεβιτς μαζι με μπρανταριτς κ ειμαστε υπερ κομπλε στα χαφ..
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

παιζει η Kαλιαρι τωρα;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

georgedoulk2008 έγραψε:Παραμύθια της χαλιμάς!

Ο γαυρός που δεν έχει και μεγάλο μπατζετ πλέον, έφερε Καμαρα, Ποτένσε.
Ο βαζελος στα καλά του έφερνε Ζιλμπέρτο, Σισσε.
Ακομα και η κουλα έφερε Αραουχο, Πονσε.

Αλλά εμείς που έχουμε ήδη παίκτες κλάσης Βιερίνια, Ματος, Μπίσεσβαρ δεν μπορούμε να βρούμε αμυντικό χαφ καλύτερο απο τον Κατσε και τον κουτσό Βερνμπλουμ;

Ρητορικό το ερώτημα.

Καλά μας τα είπαν οι Μπράνκο και Φερειρα και φαίνονται σοβαροί αλλά στο συγκεκριμένο δεν μας εκαναν σοφοτερους.

Δεν με ενδιαφερει αν είναι δύσκολο να πείσουν παίκτες και δεν είναι δικό μου πρόβλημα που δεν τα καταφεραν ως τώρα. Έχουν μπάτζετ για να βρούνε παικτες. Να κόψουν το λαιμό τους και να βρουν.

Εγώ αν παίξουμε με Κατσε και τον μισοπνεύμονο Καντουρί στα χαφ και αποκλειστούμε ΘΑ ΚΡΑΞΩ.

Οι υπόλοιποι κάντε τουμπεκί και βελάξτε "ξέρειιιιι οοοοο Μπράνκοοοοοο"
Άμεση προώθηση στην ΠΑΕ. Ίσως επιταχύνουν τις διαδικασίες οι αργόμισθοι τεμπελχανάδες εκεί μέσα και κλείσει επιτέλους η υπόθεση της ενίσχυσης.

Να συνεχίζεις να κράζεις, παρεμπιπτόντως. Για τον άθλιο χαρακτηρισμό σου, ακόμα έναν, για τον Σουηδό, λες και απαξιώνεις τον Λεβέκ, ας πούμε, δεν έχω να πω πολλά. Απλά λύπηση πλέον.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

invincible έγραψε:Πολλά τα λεφτά για Μπράντεριτς. Ο σκοπός είναι να μου βρεις Μπραντεριτς που να τον πουλήσω εγώ 5 εκ. όχι να πάω από ομάδα που τον αγόρασε πέρσι 5 εκ. να μου ζητάει τρελά νούμερα.

Θέλω λίγο να Αρσενίσει ο Μπρανγκο... έτσι δεν είναι δώσε 7εκ. για Ολιβέρια ή Μπρανταριτς ή Παλινια κτλ. δηλαδή αν δώσουμε 7 μετά πόσο θα τον πουλήσουμε μετά ?

Και αφού θες 7εκ ΟΚ πουλα πρώτα όμως και κανένα.... Μάριο...

Και άμα παίξω προκριματικά με ομάδες με το μισό μπάτζετ από εμένα ... αποκλείστε τους πρώτα και μετά εγώ βάζω και 7 και 17 αφού κολλάς και λες θέλω μονο αυτους με 7 ή κανενα....
Γκρινια γκρινια...

Ημασταν σιγουροι οτι κατι θα βρουμε να πουμε..

Δηλαδη το θεμα του ΠΑΟΚ ειναι να βρει τωρα να πουλησει;;;

Επισης ο ντουγκλας τι ειναι;;
Ο ζαμπα;;;

Παιδες ημαρτον δηλαδη.

Το ενα σας βρωμαει το αλλο σας ξινιζει.

Αν φερουνε κι αλλο στοιχημα 100% θα λενε καποιοι με τα στοιχηματα θα παμε;;

Τι εννοεις επισης να πουλησει;;;
Ο ΠΑΟΚ τετοιο καημο εχει τωρα.

Δεν μπορω πραγματικα να καταλαβω πως σκεφτεστε
prax

Δημοσίευση από prax »

εν το μεταξυ λενε οτι παμε για μπρανταριτς που ειναι ο αντιφρανσερτζιο πως τον λενε.. καμια σχεση παιχτηκα κ οι δυο, ο ενας 8αρι κ ο αλλος πλει μεικερ.. γουατ δε φακ!!!
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

soyrme οντως ισχυει για τον κροατη.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ήταν σαφές ότι όταν ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με την Αλ Χιλάλ έπρεπε να δω αγώνες της ομάδας. Να καταλάβω την κατάσταση που επικρατεί σε αυτή, να κατανοήσω τους παίκτες και πιο είναι το περιβάλλον του συλλόγου. Άρχισα να αναλύω την Αλ Χίλαλ από την περασμένη σεζόν».

Ούτε για φτύσιμο δεν είσαι τρυπιε
Άβαταρ μέλους
apache 4

Δημοσίευση από apache 4 »

Εγώ προτείνω να χαλαρώσετε όλοι και να απολαύσετε την ομάδα μας.

Αυτοί που είναι υπεύθυνοι θα πάρουν τις αποφάσεις.

Η ομάδα μας έχει σωστές βάσεις από υλικό και από γνώστες... Αφήστε την γκρίνια ...

:opaokara: :opaokara: :opaokara:

:twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

αν ερθει ο Μπρανταριτς τοτε μιλαμε για καλη κινηση σε σχετικα καλο ταιμινγκ!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Dimg4 έγραψε:Ήταν σαφές ότι όταν ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με την Αλ Χιλάλ έπρεπε να δω αγώνες της ομάδας. Να καταλάβω την κατάσταση που επικρατεί σε αυτή, να κατανοήσω τους παίκτες και πιο είναι το περιβάλλον του συλλόγου. Άρχισα να αναλύω την Αλ Χίλαλ από την περασμένη σεζόν».

Ειπα να μην τ γράψω εδω αλλα οες τα ρε αδερφε...ΠΕΣ ΤΑ...
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Τελικα ισχυει του μπρανταριτς?
Dakos4

Δημοσίευση από Dakos4 »

Εχω να γραψω πολυ καιρο στο φορουμ,αλλα με αυτα που διαβαζω πραγματικα βγαινω απο τα ρουχα μου.
Δεν σας κανει ο Μπρανταριτς που ηταν στην αποστολη της Κροατιας οταν εφτασε τελικο Μουντιαλ;
Και ειχε μπροστα του απο τα καλυτερα χαφ του κοσμου;
Modric,Rakitic,Brozovic,Kovacic,Badelj.
Αν τον εφερνε καμια ομαδα απο Αθηνα θα μιλουσαν 10 μερες για τον παιχταρα που φερανε.
Παιχταρας ειναι και μακαρι να ερθει,τετοιες κινησεις σε ανεβαζουν επιπεδο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Dimg4 έγραψε:Ήταν σαφές ότι όταν ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με την Αλ Χιλάλ έπρεπε να δω αγώνες της ομάδας. Να καταλάβω την κατάσταση που επικρατεί σε αυτή, να κατανοήσω τους παίκτες και πιο είναι το περιβάλλον του συλλόγου. Άρχισα να αναλύω την Αλ Χίλαλ από την περασμένη σεζόν».

Το διάβασα κι εγώ. Αναφέρει όμως πως φέρεται να τα είπε αυτά. Μην το παρουσιάζεις ότι είναι εξακριβωμένο ότι τα είπε. Μπορεί να ισχύουν, μπορεί και να είναι παπατζιλίκι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”