Αυτό είναι το heatmap της περσινής χρονιάς:

Κι αυτό της σεζόν 2016-17:

Η διαφορά πιστεύω εμφανής!
Πάμε τώρα να δούμε τα στατιστικά του από τη σεζόν 2016-17.

Προσωπική Εκτίμηση: Νομίζω δικαιολογημένα η ΠΑΕ (φαίνεται) να περιμένει μέχρι τέλους τον Σταφυλίδη. Αφήνω στην άκρη τα "είναι δικό μας παιδί" και "ξέρει την ομάδα". Παίζει κι αυτό τον ρόλο του, αλλά δεν είναι το σημαντικότερο.
Το πραγματικά σημαντικό είναι ότι ο Σταφυλίδης έκανε βήματα μπροστά από την αναχώρηση του από την Τούμπα και μετέπειτα. Η περσινή του χρονιά ήταν πράγματι κακή, αλλά στα 24 είναι μπορεί αν το θέλει να επανέλθει στα στάνταρ του και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.
Παικτικά είναι ένα σύγχρονο αριστερό μπακ. Προσφέρει γκολ και ασίστ χωρίς να αποτελεί τρύπα στην άμυνα. Ίσα ίσα τα στατιστικά του δείχνουν ότι πρόκειται για παίχτη που πάει στις προσωπικές μονομαχίες και με μεγάλη επιτυχία μάλιστα.
Έχει την προοπτική αρχικά να αποτελέσει ένα αξιόπιστο μπακ απ του Βιειρινία και αφού επανέλθει στα γνωστά του στάνταρ να καπαρώσει την θέση του βασικού για πολλά χρόνια. Είναι ένα στοίχημα που αν σου βγει ξενοιάζεις σε μία πολύ δύσκολη θέση για το σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Εγώ τον θέλω. Και το ξεκαθαρίζω ακόμα μία φορά ότι τον θέλω σαν παίχτη χωρίς να επηρεάζομαι ούτε στο ελάχιστο από το ότι είναι ΠΑΟΚτσής και δικό μας παιδί. Αυτό αποτελεί απλά ένα μπόνους.