Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από JohnDag »

Στα του Σταφυλίδη τώρα να ξεκινήσω με μια μικρή διόρθωση.

Αυτό είναι το heatmap της περσινής χρονιάς:

Εικόνα

Κι αυτό της σεζόν 2016-17:

Εικόνα

Η διαφορά πιστεύω εμφανής!

Πάμε τώρα να δούμε τα στατιστικά του από τη σεζόν 2016-17.

Εικόνα

Προσωπική Εκτίμηση: Νομίζω δικαιολογημένα η ΠΑΕ (φαίνεται) να περιμένει μέχρι τέλους τον Σταφυλίδη. Αφήνω στην άκρη τα "είναι δικό μας παιδί" και "ξέρει την ομάδα". Παίζει κι αυτό τον ρόλο του, αλλά δεν είναι το σημαντικότερο.

Το πραγματικά σημαντικό είναι ότι ο Σταφυλίδης έκανε βήματα μπροστά από την αναχώρηση του από την Τούμπα και μετέπειτα. Η περσινή του χρονιά ήταν πράγματι κακή, αλλά στα 24 είναι μπορεί αν το θέλει να επανέλθει στα στάνταρ του και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

Παικτικά είναι ένα σύγχρονο αριστερό μπακ. Προσφέρει γκολ και ασίστ χωρίς να αποτελεί τρύπα στην άμυνα. Ίσα ίσα τα στατιστικά του δείχνουν ότι πρόκειται για παίχτη που πάει στις προσωπικές μονομαχίες και με μεγάλη επιτυχία μάλιστα.

Έχει την προοπτική αρχικά να αποτελέσει ένα αξιόπιστο μπακ απ του Βιειρινία και αφού επανέλθει στα γνωστά του στάνταρ να καπαρώσει την θέση του βασικού για πολλά χρόνια. Είναι ένα στοίχημα που αν σου βγει ξενοιάζεις σε μία πολύ δύσκολη θέση για το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Εγώ τον θέλω. Και το ξεκαθαρίζω ακόμα μία φορά ότι τον θέλω σαν παίχτη χωρίς να επηρεάζομαι ούτε στο ελάχιστο από το ότι είναι ΠΑΟΚτσής και δικό μας παιδί. Αυτό αποτελεί απλά ένα μπόνους.
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Απο όσα παρέθεσε ο Τζον για Τόσκα.
Δεν φαίνεται να κολλάει ειναι σαββινοειδές μπακ.
Δηλαδή στόπερ που παίζει απλά αρριστερα.
Επίσης αυτος ο βαταζέλου παρότι επιθετικό μπακ πολυ μου φαίνεται αδιάφορος.
Ντάξει η καλύτερη επιλογή είναι ο σταφυλίδης χωρίς αμφιβολία.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Στοπεροεοδεσ μπακ αν ειναι δε θελω
Εχω κρεσπο εστω κ με αρ ποδαρ
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Μετά την Σπαρτακ οποιος θα έρθει εχει τσεκάρει ηδη εισιτήριο.

Διαίσθηση.
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Απο οτι βλέπω πάντως .
Ο τόσκα να μεινει στην λίστα για του χρόνου
αμα δεν σκέφτονται να ανενωσουν τον κρέσπο λόγο ηληκίας.Θα ήταν φουλ καλός για αντικρέσπο και πολυ νεότερος.Είναι ίδιο ακριβώς στυλ.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

JohnDag έγραψε:Στα του Σταφυλίδη τώρα να ξεκινήσω με μια μικρή διόρθωση.

Αυτό είναι το heatmap της περσινής χρονιάς:

Εικόνα

Κι αυτό της σεζόν 2016-17:

Εικόνα

Η διαφορά πιστεύω εμφανής!

Πάμε τώρα να δούμε τα στατιστικά του από τη σεζόν 2016-17.

Εικόνα

Προσωπική Εκτίμηση: Νομίζω δικαιολογημένα η ΠΑΕ (φαίνεται) να περιμένει μέχρι τέλους τον Σταφυλίδη. Αφήνω στην άκρη τα "είναι δικό μας παιδί" και "ξέρει την ομάδα". Παίζει κι αυτό τον ρόλο του, αλλά δεν είναι το σημαντικότερο.

Το πραγματικά σημαντικό είναι ότι ο Σταφυλίδης έκανε βήματα μπροστά από την αναχώρηση του από την Τούμπα και μετέπειτα. Η περσινή του χρονιά ήταν πράγματι κακή, αλλά στα 24 είναι μπορεί αν το θέλει να επανέλθει στα στάνταρ του και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

Παικτικά είναι ένα σύγχρονο αριστερό μπακ. Προσφέρει γκολ και ασίστ χωρίς να αποτελεί τρύπα στην άμυνα. Ίσα ίσα τα στατιστικά του δείχνουν ότι πρόκειται για παίχτη που πάει στις προσωπικές μονομαχίες και με μεγάλη επιτυχία μάλιστα.

Έχει την προοπτική αρχικά να αποτελέσει ένα αξιόπιστο μπακ απ του Βιειρινία και αφού επανέλθει στα γνωστά του στάνταρ να καπαρώσει την θέση του βασικού για πολλά χρόνια. Είναι ένα στοίχημα που αν σου βγει ξενοιάζεις σε μία πολύ δύσκολη θέση για το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Εγώ τον θέλω. Και το ξεκαθαρίζω ακόμα μία φορά ότι τον θέλω σαν παίχτη χωρίς να επηρεάζομαι ούτε στο ελάχιστο από το ότι είναι ΠΑΟΚτσής και δικό μας παιδί. Αυτό αποτελεί απλά ένα μπόνους.
Καλα εχουμε ξεφυγει...
Απειρα συν παλικαρε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elvetos giatros την Πέμ 16 Αύγ 2018, 14:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Μπράβο σου JohnDag!
Όπως και τις άλλες φορές τέλεια δουλειά.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

karl έγραψε:
falconakis έγραψε:Λοιπόν έχουμε και λέμε...
Ηρθε ένας Ρωσοπόντιος, ένας Πόντους μήπως ήρθε η ωρα και ενος κανονικου πόντιου;;;
:twisted: :twisted: :twisted:
!!
:D :D :D
Είσαι απαικτος ρε χρησταρα
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

cronos έγραψε:Μπράβο σου JohnDag!
Όπως και τις άλλες φορές τέλεια δουλειά.
Και τα δικά μου συγχαρητήρια πρόκειται για δουλειά εξαιρετικου επιπέδου, χίλια μπράβο
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Μπραβο JohnDag,πολυ κατατοπιστικα πραγματα μας εγραψες.Με λιγα λογια,Σταφυλιδης και Βερνμπλουμ οι ποιοτικοτερες προσθηκες.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ωραίος ο JohnDag...
Για μια ακόμα φορά χρησιμότατος, ώστε να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του, με δεδομένα στοιχεία...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1471 ... istero-bak

Λουτσέσκου: «Ψάχνουμε για αριστερό μπακ»

«Ναι κάνουμε επαφές με αριστερά μπακ, διότι υπάρχει ανάγκη για την απόκτηση ενός αριστερού οπισθοφύλακα. Δεν μου αρέσει να εμπλέκομαι στις μεταγραφές. Εγώ απλά ερωτώμαι τι πιστεύω πως χρειάζεται η ομάδα και λέω στους διοικούντες σε ποιες θέσεις χρειαζόμαστε ενίσχυση. Στη συνέχεια, ετοιμάζονται οι λίστες με τους παίκτες».
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Καλύτερος στα χαρτιά ο Στάφυ αλλά από κει πέρα παίζουν ρόλο και τα λεφτά.
Αν είναι πολύ πιο ακριβός δεν ξέρω αν αξίζει να δοθούν τόσα χρήματα μόνο και μόνο για τα "ρεπο" του Βιερίνια. Ούτε ξέρω αν ο ίδιος είναι εντάξει με 15 συμμετοχές. Μπορεί να υπογράψει αργότερα και πιο οικονομικά και μεις να βολευτούμε με άλλο. Όχι κάνα Κίτσιου, καλό παιχτη εννοείται.
Ότι νομίζουν στη διοίκηση, είναι το τελευταίο κενό του ρόστερ και έχουν άνεση χρόνου για την καλύτερη επιλογή.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Λογικά η τιμή αγοράς τελη αυγουστου θα είναι 2-2,5 μύρια. Πριν ενα χρονο ηταν 10+, φέτος στην αρχή του καλοκαιριού γύρω στα 7, αυτή τη στιγμη στα 4.

Για παίκτη όμως σε αυτή την ηλικία με πολύ καλες χρονιές είναι ευκαιρία. Φαντάζει εξαιρετική μεταγραφή και όπως είπε ο dag, το οτι είναι παιδί απο τις ακαδημίες μας είναι απλα μπόνους.

Ενδιαφέρον θα έχει και η εξέλιξη με Γιαννούλη καθώς πανω-κατω είναι στην ίδια ηλικία.

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Η τιμη για σταφ θα ειναι το πολυ 1εκ στις 31 αυγουστου. Ο ΠΑΟΚ τον εχει ηδη απο κοντα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”