Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από zarathustra79 »

H κουβέντα νομίζω δεν είναι για το αν πρέπει να είναι βασικός, τουλάχιστον δεν υποστήριξα ποτέ αυτό εγώ. Το ζήτημα είναι το αν υπάρχει επιτακτική ανάγκη να φορτωθείς ένα ακόμη συμβόλαιο τη στιγμή που υπάρχει ο kace. Αν με το καλό βρεθεί τρόπος να φύγει, τότε με το καλό να έρθει οποιοσδήποτε άλλος παίκτης με τα χαρακτηριστικά που θέλουμε.

Γιατί αλλιώς θα λέμε πάλι οτι δεν είναι επαγγελματίας και δεν έχει φιλοδοξίες και κάθεται πάνω στο συμβόλαιο του, λες και όταν υπογράφει κάποιος συμβόλαιο υπάρχει πουθενά όρος οτι θα πέρνει τα χρήματα του με την προϋπόθεση οτι θα βγάζει μάτια με την απόδοση του...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μεινετε οντοπικ.εδω μιλαμε για τις μεταγραφες.
paliotomaros

Δημοσίευση από paliotomaros »

Μήπως τελικά προτιμηθεί αυτός http://www.transfermarkt.com/haris-dulj ... ler/184473 και μαζί με τον ουαρντα καλύψουν τις 2 θεσεις του 8 στην 11αδα? Σε παιχνίδια ενδεχομένως που θα μείνει πάγκο ο μπισε.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

για όποιον θέλει να δει τον Ουάρντα στο χθεσινό παιχνίδι, από το 1:15:00 και μετά

[youtube]w-_oWGjCNc0[/youtube]
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

zarathustra79 έγραψε:Αντε παλι... Παιδες μη φορτώνετε!! Προφανως και ο καθενας εχει την αποψη του. Εν μερει συμφωνω με τον γκουερινο, ο kace εδινε στην ομαδα πχ το γρηγορο μαρκαρισμα γιατι σκυλιαζε για να κλεισει χωρους κ ας μαρκαρε συνηθως λαθος με τα χερια. Όπως και να μάρκαρε όμως είναι γεγονος οτι τερματιζε πολλές επιθεσεις των αντιπαλων. Επίσης ήταν πολύ πιο απειλητικός σκοράροντας πολλές φορες και κρίσιμα γκολ. Αλλά δεν ήταν μονο τα γκολ που εβαζε, αλλά και οτι απειλούσε μονίμως που κανεναν απο τα χαφ μας δεν το κανει (o cimirot εκτος απο εκεινη τη γκολαρα με τον παναθηναικο δε θυμαμαι να εχει κανει κανενα σουτ της προκοπης). Ειχε στοιχεια και γιαυτο το λογο τον εμπιστευονταν ολοι οι προπονητες που είχαμε από το δωνη και μετά και γιαυτό και ήρθαν και αξιόλογες προτάσεις που απορρίφθηκαν. Υπάρχει βεβαια ενα ζήτημα οτι απαξιώθηκε και γιαυτο φταίει περισσότερο η ομάδα και ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκαν τη μεταγραφή του καλοκαίρι και δεν ξέρω τι διάθεση έχει αυτή τη στιγμή για να προσφέρει, αλλά αυτό θα το κρίνουν ο michel και ο ivic, και όχι εμείς εδώ στο φόρουμ.
Συμφωνώ είναι ο πιο επικίνδυνος έξω από το κουτί από τα χαφ που έχουμε.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

zarathustra79 έγραψε:H κουβέντα νομίζω δεν είναι για το αν πρέπει να είναι βασικός, τουλάχιστον δεν υποστήριξα ποτέ αυτό εγώ. Το ζήτημα είναι το αν υπάρχει επιτακτική ανάγκη να φορτωθείς ένα ακόμη συμβόλαιο τη στιγμή που υπάρχει ο kace. Αν με το καλό βρεθεί τρόπος να φύγει, τότε με το καλό να έρθει οποιοσδήποτε άλλος παίκτης με τα χαρακτηριστικά που θέλουμε.

Γιατί αλλιώς θα λέμε πάλι οτι δεν είναι επαγγελματίας και δεν έχει φιλοδοξίες και κάθεται πάνω στο συμβόλαιο του, λες και όταν υπογράφει κάποιος συμβόλαιο υπάρχει πουθενά όρος οτι θα πέρνει τα χρήματα του με την προϋπόθεση οτι θα βγάζει μάτια με την απόδοση του...
Oπως ειπε και ο αλλος ο φιλος και εγω συμφωνω οτι δεν θα επερνα παικτη τωρα. Μια χαρα ειναι ο Κατσε για να δυνει λυσεις μεχρι το καλοκαιρι.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

desperando έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε:Να πούμε ότι θέλουμε καλύτερο μπακ απ, οκ, το δέχομαι.
Αλλά εν τέλει, σε περίπτωση που θελήσει ο Ίβιτς να ξεκουράσει Κάνιας, στοιχηματίζω ότι θα παίξει ο Κάτσε.
Συμφωνώ περί προσωπικού μαρκαρίσματος, κατά τα άλλα
σε περιπτωση που θελησει ο ιβιτς να ξεκουρασει τον κανιας μετατοπιζει μια θεση πιο πισω τον τσιμι και βαζει παρτενερ του λιγο πιο μπροστα ειτε τον σαχοφ ειτε τον κατσε ειτε τον χαριση.

αυτη τη στιγμη οι μονοι που μπορουν να παιξουν σωστα την θεση6 ειναι οι τσιμιροτ-κανιας

οκατσε σε καμια των περιπτωσεων δεν ειναι 6αρι, ενω το ευκολο λαθος του χαριση δεν σου επιτρεπει να τον βαλεις πισω
Αν δεν είναι 6άρι ο Κάτσε, ας αλλάξει καλύτερα επάγγελμα, διότι κάτι άλλο δεν είναι σίγουρα. :D
Ο Τσίμιροτ είναι περίεργη περίπτωση παίκτη, ακροβατεί μεταξύ 6 και 8 κατ' εμέ, χωρίς να πατά ακριβώς σε καμία από τις 2 θέσεις.
Γενικότερα μιλώντας, δε μου αρέσει ότι οι 2 MC που έχουμε, αμφότεροι δεν απειλούν με τίποτα, αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία.
Όσο για το τι θα συμβεί αν και όταν αποφασιστεί να ξεκουραστεί ο Κανιάς, ενδέχεται να γίνει αυτό που λες, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει κι αυτό που λέω.
Για να το συνοψίσω, αν είναι να παίξει ποτέ βασικός ο Κάτσε, θα παίξει ως αντί-Κάνιας εικάζω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Κυρ 22 Ιαν 2017, 16:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

joshua έγραψε:Αυτη ειναι η αληθεια,δυστυχως zara.Τον εχεις δει εσυ ποτε να κερδιζει προσωπικη μονομαχια? Μιλαμε για παικτη που δεν τα καταφερε στην βιτορια πλζεν και ειναι αναπληρωματικος του Λιλα στην εθνικη Αλβανιας.Τι θεση εχει στο ροστερ του ΠΑΟΚ?
Υπήρξαν όμως στο παρελθόν και καλύτερα δείγματα γραφής.
Ως ένας εξτρά παίκτης στο κέντρο για να παίξει σε εύκολα ματς για να πάρουν ανάσες κάποιοι δεν με χαλάει, αυτό λέω.
Περί προσωπικών μονομαχιών, ας μου επιτραπεί να πω ότι θεωρώ ότι κι ο Κάνιας υστερεί σε αυτό τον τομέα.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Aureliano Buendia έγραψε: Αν δεν είναι 6άρι ο Κάτσε, ας αλλάξει καλύτερα επάγγελμα, διότι κάτι άλλο δεν είναι σίγουρα. :D
Ο Τσίμιροτ είναι περίεργη περίπτωση παίκτη, ακροβατεί μεταξύ 6 και 8 κατ' εμέ, χωρίς να πατά ακριβώς σε καμία από τις 2 θέσεις.
.
Οπως το λες ειναι ο Τσιμι. Ο Κατσε ειναι ενας λιγοτερο ποιοτικος Τσιμιροτ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ο Τσιριμόκος κατά με πρέπει να εστιάσει στο να εξελιχθεί σε ένα ωραίο 8αρι. Μυαλό διαθέτει, τεχνική επίσης, σκύλος είναι, καλό ποδαρ, που λέει κι ο μανιλινκος :mrgreen: , έχει, εε πρέπει να βρει επιτέλους το δρόμο του.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Πολυ καλος παικτης ο Ουαρντα θα βοηθησει αμεσα τιν ΠΑΟΚ επενδυση για την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

Για τον Κάτσε νομίζω ότι έχει δηλώσει και ο ίδιος ο Ίβιτς ότι δεν βοηθάει τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό τρανζίσιον..κατά τα άλλα κ εγώ πιστεύω ότι ξεκίνησε σαν 6άρι αλλά τώρα πιο πολύ 8ρίζει
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

εκπληκτικο ξεκινημα για FORZA.. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
mesimvrinos

Δημοσίευση από mesimvrinos »

Παντως για αλλη μια μεταγραφικη περιοδο παρολο που ειμαι σχετικα ευχαριστημενος
βλεπω οτι:
θα πρεπει και να διαχειριστουμε αυτους μου δεν τους χρειαζομαστε γιατι στο τελος οχι μονο τους χαριζουμε αλλα τους πληρωνουμε και τα συμβολαια .
χρειαζεται καλυτερο σχεδιασμο .
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

jibbie έγραψε:εκπληκτικο ξεκινημα για FORZA.. :lol: :lol: :lol:
??
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”