21. Diego Biseswar
- bersekeros
Re: 21. Diego Biseswar
Ο Μπίσε έχει παίξει σε όλα τα επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ φέτος.
7 παιχνίδια μέχρι τώρα.
Και σε όλα ήταν αυτός που κρατούσε μπάλα και δημιουργούσε.
Σε όλα ήταν από καλός, έως πολύ καλός.
7 παιχνίδια μέχρι τώρα.
+++++++++++++bersekeros έγραψε:Ο Μπίσε έχει παίξει σε όλα τα επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ φέτος.
7 παιχνίδια μέχρι τώρα.
- ΑποστόληςΑ
Προβλέπω ότι θα ανανεώσει του χρόνου, αν συνεχίσει έτσι, και θα είμαστε μάλιστα και όλοι σύμφωνοι 
Κ στα πρώτα ματς της νέας σεζόν θα τραβάμε όλοι μαζί μην πω τώρα τι …
(κλασσικά πάντως όλοι σκίζονται όταν μπαίνουν στο τελευταίο έτος συμβολαίου)
(κλασσικά πάντως όλοι σκίζονται όταν μπαίνουν στο τελευταίο έτος συμβολαίου)
- sourmenetes
- Moderator
Ο παίκτης θέλει ειδική διαχείριση. Η μπάλα που ξέρει σαν επίπεδο τα τελευταία χρόνια μόνο ο Πάμπλο και ο Αντελινο την ξέρουν.
Βλέπουμε ότι της μιλάει.
Καλά πάει αλλά θα χρειαστεί ξεκούραση.
Άρα κωνσταντελιας καγκαβα πρέπει να έχουν το νου τους.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βλέπουμε ότι της μιλάει.
Καλά πάει αλλά θα χρειαστεί ξεκούραση.
Άρα κωνσταντελιας καγκαβα πρέπει να έχουν το νου τους.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Εξακολουθώ να είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός για το πόσο και για πόσο θα μπορεί να συνεισφέρει. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Άντε να δούμε.
Μεγάλο ποδοσφαιρικό ταλεντο.
Ευτυχώς Μπισε μου που δεν υπήρξες αθληταρας ποτέ σου, δεν θα σε χαιρομασταν στην ομάδα. Συγχαρητήρια για την τελευταία σου εμφάνιση.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευτυχώς Μπισε μου που δεν υπήρξες αθληταρας ποτέ σου, δεν θα σε χαιρομασταν στην ομάδα. Συγχαρητήρια για την τελευταία σου εμφάνιση.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
τσιριγωτης
- WeWillRockYou
Για του λόγου το αληθές, πέρσι είχε πραγματικά εικόνα παλάιμαχου και αθλητικά το σώμα του ήταν σε κακή κατάσταση. Φέτος, με Λουτσέσκου στον πάγκο, ανεβασμένη ψυχολογία, αλλά και στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, δείχνει την εικόνα που όλοι γνωρίζουν πως μπορεί να έχει.
Μακάρι να είναι υγιής, να αποδώσει τα μέγιστα μέσα στην χρονιά και να μας αποχαιρετήσει το καλοκαίρι με έναν τίτλο.
Μακάρι να είναι υγιής, να αποδώσει τα μέγιστα μέσα στην χρονιά και να μας αποχαιρετήσει το καλοκαίρι με έναν τίτλο.
και αλλα 10 καλα ματς να κανει ολη τη σεχον παλι στο συν θα ειναι απο οτι υπολογιζαμε... αλλα παραπανω θα κανει. εχει βρει το κουμπι του καπου εκει αναμεσα στην αφανα ο Σκουφεσκουnavigator11 έγραψε:Εξακολουθώ να είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός για το πόσο και για πόσο θα μπορεί να συνεισφέρει. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Άντε να δούμε.
- Shivaspace
κανα γκολάκι θα δούμε απ τον αρτίστα, τι θα γίνει..έχει φτάσει 4η αγωνιστική κι έχει παίξει όλους τους αγώνες,
καλή η τέχνη, η μαεστρία όμως η θέση χρειάζεται και γκόλ.. άιντε Diego , σκίσε την ξαδέρφη γι αρχή!
καλή η τέχνη, η μαεστρία όμως η θέση χρειάζεται και γκόλ.. άιντε Diego , σκίσε την ξαδέρφη γι αρχή!
Ποτέ δεν ήταν σκόρερ εκτος από κάποια χάιλάιτς στο Άμστερνταμ ή στο Νιόνιο αν θυμάμαι ή ερχόμενος από πίσω..
Δυστυχώς οι τελικές τπυ είναι 9 στις 10 αυτό το φαλτσαριστό πλασέ στο αντίπαλο Γ, που αφενώς το έχουν μάθει όλοι αφετέρου εκτελείται όχι τόσο δυνατά που δίνει το χρόνο στον αντίπαλο τερματά.
Γενικά ομως φέτος θετικό πρόσημο. μέχρι στιγμής.
Δυστυχώς οι τελικές τπυ είναι 9 στις 10 αυτό το φαλτσαριστό πλασέ στο αντίπαλο Γ, που αφενώς το έχουν μάθει όλοι αφετέρου εκτελείται όχι τόσο δυνατά που δίνει το χρόνο στον αντίπαλο τερματά.
Γενικά ομως φέτος θετικό πρόσημο. μέχρι στιγμής.
- PAOK_Antarctica
- ΑποστόληςΑ