Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από K_geo »

δεν ειμαστε φιλαρακια. πρωτον και κυριοτερο.

και αν δε σου αρεσει, αυτο ειναι. μην ερχεσαι. οπως στα αθληματα που οκ ειναι ΠΑΟΚ αλλα να ξερω γω αφου...

τεσπα.

το λαθος ειναι δικος μας, ειναι της γενιας των 30+, μεχρι 45-50.

αλλον ΠΑΟΚ πήραμε, λάθος ΠΑΟΚ δίνουμε και αυτό ειναι αποκλειστικά δικο μας σφαλμα.

και φαινεται στα γηπεδα, στα ιντερνετ, στα καφε, παντου.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Οκ, νασαι καλα!
Χαιρομαι για την καθιέρωση των ιδιων μετρων κ σταθμων..
και αν δε σου αρεσει, αυτο ειναι. μην ερχεσαι.

οπως στα αθληματα που οκ ειναι ΠΑΟΚ αλλα να ξερω γω αφου...
Σ'ευχαριστω για την επιβεβαιωση
εσεις ξερετε. εμεις ειμαστε αλλωστε παρεακι, εμπαθεις και άλλα πολλα...
παρακαλω δεν κανει τιποτα. οσον αφορα τα ιδια μετρα και σταθμα, δεν εχω δει το συνεχες υφακι-ειρωνια σου προς μοντ και μέλη να εχει τιμωρηθει οπως πχ του goran64 (που ειναι στο στοχαστρο σας). βασικα δεν εχεις ουτε μια ημερα ποινη σε αντιθεση με τις 30-40 του goran64. αυτα περι μετρων σταθμων και αλλων "λεξεων". γιατι μονο λεξεις ειναι, οχι πραξεις. kgeo
Άβαταρ μέλους
Taseos

Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από Taseos »

Καλα ο ΠΑΟΚ που παρελαβε η γεννια 30 εως 45 ηταν ενας καταχρεωμενος ΠΑΟΚ παντα 4ος με προσφυγες κ αναλυσεις χρεων καθε εβδομαδα. Και φαινεται οτι θα παραδωσει στις επομενες γεννιες εναν ΠΑΟΚ παντοδυναμο οικονομικα, με ηδη 2 -3 προκρισεις στα προκριματικα του τσουλου μεσω δευτερης θεσης, πορειες ευρωπαικες καθε χρονο κ κθριως σεβαστο στην πολιτικη κ αθλητικη σκηνη, plus εναν ΑΣ που λογω ιδιοκτητη ΠΑΕ πλεον καθε χρονο παιρνει τροπαια κ παιζει τελικους. Εναν ΠΑΟΚ που σε οπαδικα νουμερα εχει ξεπερασει τα ορια μακεδονιας θρακης κ σε αποκυτο νουμερο εχει ξεπερασει σε οπαδους την ΑΕΚ. Δεν ξερω γιατι απολα αυτα δεν εισαι χαρουμενος αλλα εμενα αυτο το ταξιδι ΠΟΛΥ ΜΕ αρεσει.
Υγ. Και με μια γηπεδαρα
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Και γηπεδαρα όνειρο ζωής.... Της ζωής μας....
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

eorptol1 έγραψε:Και γηπεδαρα όνειρο ζωής.... Της ζωής μας....
Ετσι λεγαμε και για τα χρεη, δε βαριεσε.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Taseos έγραψε:Καλα ο ΠΑΟΚ που παρελαβε η γεννια 30 εως 45 ηταν ενας καταχρεωμενος ΠΑΟΚ παντα 4ος με προσφυγες κ αναλυσεις χρεων καθε εβδομαδα. Και φαινεται οτι θα παραδωσει στις επομενες γεννιες εναν ΠΑΟΚ παντοδυναμο οικονομικα, με ηδη 2 -3 προκρισεις στα προκριματικα του τσουλου μεσω δευτερης θεσης, πορειες ευρωπαικες καθε χρονο κ κθριως σεβαστο στην πολιτικη κ αθλητικη σκηνη, plus εναν ΑΣ που λογω ιδιοκτητη ΠΑΕ πλεον καθε χρονο παιρνει τροπαια κ παιζει τελικους. Εναν ΠΑΟΚ που σε οπαδικα νουμερα εχει ξεπερασει τα ορια μακεδονιας θρακης κ σε αποκυτο νουμερο εχει ξεπερασει σε οπαδους την ΑΕΚ. Δεν ξερω γιατι απολα αυτα δεν εισαι χαρουμενος αλλα εμενα αυτο το ταξιδι ΠΟΛΥ ΜΕ αρεσει.
Υγ. Και με μια γηπεδαρα
σε αυτα δεν διαφωνω. αν και δεν ειναι..."δικα μας" αποκλειστικά -εστω- επιτεύγματα.. αλλά κυρίως του κυρίου που δίνει το όνομα του στο τόπικ αυτο...

στο πως αντιμετωπιζουμε ολα αυτα τα...δωρα ειναι που..τρελαινομαι...

και ξαναλεω, με 200 εισιτηρια παραπανω σε καθε αγωνα, πχ στο χαντμπολ, η ομαδα θα μπορουσε να παει και για μια αξιοπρεπεστατη ευρωπαϊκη πορεία. είμαι σχεδόν σίγουρος για αυτό...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από Taseos »

Αυτον τον κυριο ειχαμε την χαρα να τον ζησουμε κυριως εμεις ξεκινωντας το ταξιδι ενα απογευμα απο την καμαρα με τα καλα κ τα στραβα. Κ η ουσια ειναι οτι σχεδον βεβαια ο ΠΑΟΚ που θα παραδωσουμε στα ΠΑΟΚσακια που γεννιουνται ή ειναι νηπια τωρα θα ειναι πολυ καλυτερος, κι αν στρωσουμε και το μπασκετ επενδυτικα θα ειμαστε απο τους κιγους αν οχι η μονη ομαδα στην ευρωπη με 2 ιδιοκτητα γηπεδα κ 2 ιδιοκτητα προπονητικα κεντρα, με λαο που συνεχως αυξανεται, με τιτλους που θα ερθουν με πορειες στην ευρωπη και κακα τα ψεμματα με ποθανοτητα να μας γλειφουν ολοι μετα απο 91 χρονια καρπαζιας αγωνιστικης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Δευ 03 Απρ 2017, 19:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μμμμμμμμμμμμμ.............. ουτε διαφωνω ουτε επαυξανω ομως taseos.

ο κυριος αυτος ηθελε να επενδυσει σε αθλητικο σωματειο. ουτως ή αλλος.

το θεμα ειναι πως στηριζουμε οχι μονο τον κυριο αυτόν, αλλα και τις προσπάθειες των άλλων κυρίων και...κυρίως, αυτών που δεν εχουν την αποκλειστική στήριξη αυτού του κυρίου.

καλα, πολύ κυριος λεμαι. :lol:
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ξερεις κανα τμημα που ζεις χωρις να παιρνει τα 600 του σαββιδη κασερι καθε χρονο συν τις εκτακτες καταβολες ενεσεις;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

οχι, αλλα δεν εννοώ ακριβώς αυτό taseos.

βασικά εννοώ ότι ολα οκ και μπράβο στον Ιβάν που στηρίζει. εμείς να στηρίζαμε λίγο παραπάνω... 8-)
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Κοιταξε εχω αλλη αποψη. Με τοση ανεργια, τοση θλιψη, και πολλους να παιρνουν τυπικα μισθο 300 ευρω κ αυτα καθε τετραμηνο εναντι, ο κοσμος που στηριζει τον ΠΑΟΚ ειναι υπερβολικα πολυς.εγω εχω φιλους που ειχαν διαρκεια απο βουλινο μεχρι κ προπερσυ που γονατισαν. Οχι γηπεδο δεν εχουν να πανε αλλα μονο ραδιακι η κουτρα σε κανα σπιτι με νοβα. εχω σταματησει να κρινω τον κοσμο πλεον. Αν εχεις παιδια εχεις προτεραιοτητα τα παιδια
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μωρα και παιδια εχουμε και γατια και τσιμα τσιμα ειμαστε και βενζινες εχουμε να ξοδευουμε μερικοί, τουλάχιστον εγω.

30 ευρω ενα διαρκειας ειναι του ερασιτεχνη ρε συ. 30. για εμενα δεν ειναι δικαιολογια..

αλλα οκ, εννοειται οτι ο καθενας εχει τις δικες τους αναγκες, συνθηκες διαβίωσης κτλ. ακόμα και παιδιά που παλαιότερα κρατούσαν το σαιτ ξέρω τι και πως ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ για να στηρίζουν τέτοια τμήματα.

τεσπα. οπως μπορεί ο καθένας παιδιά, εκεί ειναι το νόημα για εμένα. ενα ματς ; ενα. δυο; δυο.

ΠΑΟΚ δεν ειναι μονο η μπαλα άλλωστε...

να τωρα με κοροιβο, ενα κρισιμο ματς και ας μη κανει ο αντιπαλος σαν ονομα κλικ, εχει 1 ευρω εισιτηριο. οπως ευστοχα λεει στις αρπαχτες του το ΠΑΟΚμανια, το "φιλαρακι εχεις 1 ευρω να μπω γήπεδο;" :mrgreen: απέκτησε πραγματικό νόημα... :lol:

(Ρομαν-ιζω σταδιακά :mrgreen: )
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Πέρα από σκάκι, ποδηλασία, πολεμικές τι άλλο έχουμε χωρίς μπάλα;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

παλη, αρση βαρων προχειρα προχειρα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ε πάλι πάει πολεμικές. Έχουμε άρση ε; Δεν έχω δει άρθρο κεντρική ποτέ κύριε Κώστα..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”