Χεχεχε..
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
- efthimis_paok
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Προκαλεί συνεχώς, αλλά Τεσπα.
Ας μας πει, με τέτοια υπέρ μου διαιτησία τη Τετάρτη, αν θα βάλει γκολ στην Τούμπα μέχρι κι ο ζε.
SM-G920F
Ας μας πει, με τέτοια υπέρ μου διαιτησία τη Τετάρτη, αν θα βάλει γκολ στην Τούμπα μέχρι κι ο ζε.
SM-G920F
τη μια γραφεις αυτο.Αφήστε λοιπόν τις χαζές δικαιολογίες περί διαιτησίας και κοιτάξτε πως θα κάνουμε ομάδα να τους κερδίζουμε γιατί με τα καρε-καρέ της κάθε φάσης για να δικαιολογήσουμε την δική μας μετριότητα δεν πάμε πουθενα.
Βλέπετε για να μαθαίνετε.
την αλλη αυτο.Βέβαια το να γελάμε και να πανυγηρίζουμε εμείς με την ξεφτίλα των άλλων δεν μας κάνει ανώτερους από αυτούς. Καλό θα έιναι να τους ξεπεράσεις μέσα στο γήπεδο ανεξάρτητα από διαιτησίες, παράγκες και τα σχετικά.
Οπως ίεχα γράψει και την προηγούμενη βδομάδα και η Σκερντεμπέου θα τον απέκλειε αυτόν τον γκέι. Ο Πορτογάλος που είχαν πέρσι μάλλον καλύτερος ήταν.
ενω η μετριοτητα του γαβρου..... .......χαζες δικαιολογιες ενω επρεπε να παιζει με 9 με εμας?θες δεν θες το ποδοσφαιρο εχει κανονισμους και καρε καρε εννοειτε!!!!!δεν ειναι οι αλλοι ειναι αυτοι που σε κερδιζουν με πουστικα μεσα με επο διαιτητες παραγοντες υπουργους βουλευτες κοκες μπραβιλικια χρυση αυγη εγκληματικη οργανωση αλλα να ναι καλα ο γιος του παπαρα και κανει μοκο ολη η ουεφα.....δεν ειναι οι αλλοι ειναι οι πουστογαυροι και εχουν ονομα.αν για εσενα το αθλημα παιζετε περα απο παραγκες διατησιες και τα σχετικα αφηνω τα αλλα μελη να κρινουν!!!!και ναι γελαμε και πανυγηριζουμε γιατι ειμαστε εναντια στη σαπιλα και τα καλπικα και στημενα!!!!!!!!!
Βλέπετε για να μαθαίνετε.
την αλλη αυτο.Βέβαια το να γελάμε και να πανυγηρίζουμε εμείς με την ξεφτίλα των άλλων δεν μας κάνει ανώτερους από αυτούς. Καλό θα έιναι να τους ξεπεράσεις μέσα στο γήπεδο ανεξάρτητα από διαιτησίες, παράγκες και τα σχετικά.
Οπως ίεχα γράψει και την προηγούμενη βδομάδα και η Σκερντεμπέου θα τον απέκλειε αυτόν τον γκέι. Ο Πορτογάλος που είχαν πέρσι μάλλον καλύτερος ήταν.
ενω η μετριοτητα του γαβρου..... .......χαζες δικαιολογιες ενω επρεπε να παιζει με 9 με εμας?θες δεν θες το ποδοσφαιρο εχει κανονισμους και καρε καρε εννοειτε!!!!!δεν ειναι οι αλλοι ειναι αυτοι που σε κερδιζουν με πουστικα μεσα με επο διαιτητες παραγοντες υπουργους βουλευτες κοκες μπραβιλικια χρυση αυγη εγκληματικη οργανωση αλλα να ναι καλα ο γιος του παπαρα και κανει μοκο ολη η ουεφα.....δεν ειναι οι αλλοι ειναι οι πουστογαυροι και εχουν ονομα.αν για εσενα το αθλημα παιζετε περα απο παραγκες διατησιες και τα σχετικα αφηνω τα αλλα μελη να κρινουν!!!!και ναι γελαμε και πανυγηριζουμε γιατι ειμαστε εναντια στη σαπιλα και τα καλπικα και στημενα!!!!!!!!!
Εχει πλάκα να διαβάζεις τους προπονητές της κερκίδας του γαύρου να τα χωνουν στον Σίλβα για τις αλλαγές του...κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει. 
Σωστότατος Curtis ....είμαι πολύ χαρούμενος για την σφαλιάρα που έφαγε η σαπίλα που το όνομα της στην Ελλάδα είναι και ολυμπιακός. ....
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν είπα να μην χαρούμε, απλά να πάρουμε ένα μάθημα από την Αντερλεχτ και να φτιάξουμε μια ομάδα στα δικα τους πρότυπα που θα μπορεί να τους κερδίζει ανεξάρτητα των συνθηκών... η Τετάρτη είναι μια καλή ευκαιρία γιατί μπορεί με τις παράγκες κλπ να μην μπορείς να πάρεις πρωτάθλημα - και τρανή απόδειξη είναι το περσινό - αλλά μπορείς σίγουρα να τους αποκλείσεις στο κύπελλο.
Αντι λοιπόν να κλαιγόμαστε εκ των προτέρων για τις διαιτησίες και άλλους αστάθμητους παράγοντες ας κοιτάξουμε να είμαστε εμείς όπως πρέπει και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.
Αν πάλι θεωρείτε ότι το ποδόσφαιρο παίζεται σε γραφεία και όχι στο χορτάρι τι κάθεστε και ασχολείστε, αφού ξέρετε εκ των προτέρων το αποτέλεσμα;
Αντι λοιπόν να κλαιγόμαστε εκ των προτέρων για τις διαιτησίες και άλλους αστάθμητους παράγοντες ας κοιτάξουμε να είμαστε εμείς όπως πρέπει και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.
Αν πάλι θεωρείτε ότι το ποδόσφαιρο παίζεται σε γραφεία και όχι στο χορτάρι τι κάθεστε και ασχολείστε, αφού ξέρετε εκ των προτέρων το αποτέλεσμα;
σπυρετο σε μια χωρα που εγειναν κατι μαλακιες με παραγκες κ σια μια γιουβε πηγε β εθνικη και μια μιλαν -25 σε λεει κατι η απλα φυτιλιαζεις το επερχομενο για να μας πεις σας τα λεγα?
- painkiller4
Πολύ σωστός ο Curtis
Μ αυτά που γίνονται πάνε να μας κάνουν όλους σαν τα μούτρα τους.
Όχι ρε ΠΑΟΚΑΡΑ ρε
Μ αυτά που γίνονται πάνε να μας κάνουν όλους σαν τα μούτρα τους.
Όχι ρε ΠΑΟΚΑΡΑ ρε
εορτπολ ουτε τη λεξη ρε φιλε δε μπορω να πω ξερναω καταλαβαινεις εννοειτε.....
Σε καταλαβαίνω απόλυτα
-
giannistoumpa4
Χαχαχαχαχ σωστος..pilotos έγραψε:Προκαλεί συνεχώς, αλλά Τεσπα.
SM-G920F
Υγ..ο δημητρης φιλε πιλοτε ειναι εξαιρετικο αμυντικο χαφ..
-
Dimg4
-
john4serres
Απλά αναμενόμενο αποτέλεσμα από μία εγκληματική οργάνωση βαλκανικού (το πολύ) επιπέδου!!!

RoMaN έγραψε:Δεν είχα ιδέα ότι έπαιζε ο γαύρος, αλά κλασσικά στο forum θα έχει κίνηση...
Είδα μόλις το αποτέλεσμα στο livescore.com..
Ένα πράγμα θέλω μόνο από εσάς:
Να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας!! Να λείπουν γενικά οι χαρακτηρισμοί σας παρακαλώ...
Δεν κοροϊδεύουμε τις ΕΥΡΩΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!!
Άντε γεια πουστόγαυροι.
ΦΤΙΑΞΤΕ ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ!!!!
Edit: Κάποιους από δω μέσα ήθελα πολύ να τους πετύχω κατά Λευκό Πύργο μεριά, να τους ζητήσω καμιά ταυτότητα (όπως κάναμε την δεκαετία του '80) και να μου δείχνανε κάνα...ελβετικό διαβατήριο!!!
Θα είχαν φάει ήδη...μπάν...ιο, στον..."εξωτικό" και πεντακάθαρο Θερμαϊκό όμως λλλέέέμμμεεε!!!
Edit 2...Η "σύνδεση" με τα "ακριτικά" νησιά και τις λίμνες απόψε μήπως...ΕΧΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 26 Φεβ 2016, 14:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.