Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
τσιριγώτης

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

pgetsos έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Σαπακια οι παικτες του ΠΑΟΚ ΜΑΣ και μετα λες "ΠΑΟΚαρες μου" ειρωνικα... ωραια πραγματα
Μα τω Θεό, δε θυμάμαι ούτε ένα (1) θετικό η έστω ΜΗ ΑΡΝΗΤΙΚΌ μήνυμα από τον τσιριγωτη

Όσο καιρό βρίσκεται στο φόρουμ, όλα πάνε κατά διαόλου, όχι μόνο στην ΠΑΕ αλλά σε όλα τα τμήματα του οργανισμού

Μόνιμα γκρίνια γκρίνια γκρίνια. Νταμπλ στο βόλεϊ, επί ένα μήνα γκρίνια για τη διάλυση της ομάδας

Ε φτάνει. Επαναλαμβάνεται κιόλας ανά δύο μέρες, δε τα λέει μια φορά κιόλας

αλάνι μου για το βόλεϊ εξέφρασα απορία και αγανάκτηση Πώς μια νταμπλουχα ομάδα ξηλωνεται. Εσύ εάν αυτό το θεωρείς λογικό κάτσε και απόλαυσε το. να μιλάς με επιχειρήματα όταν κάνεις επίθεση επί προσωπικού. Δυστυχώς δε τρώω ότι με ταΐζουν
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ωραία τα λες Μάρλεϊ αλλά βλεπω και πολλους να μην τους πολύ εμπιστεύονται. Οχι λάθος τα προστιμα, οχι έφυγε ο νομποα , όχι έφυγε ο ρατς, όχι φτάσαμε Αύγουστο. Οχι ο σαλπι, όχι ο Τζαβέλλας. Αυτό λέμε αρρώστια. Παντα βρίσκουμε κάτι για να γκρινιαζουμε. Και πολλοί το κάνουν με εντελώς λάθος τροπο.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

αλλα καποιοι ελεγαν πχ με σπυροπουλο δεν πασ πουθενα
και εσυ ελεγεσ πας και παραπασ και αλλα

καταλαβες την διαφαρα?[/quote]
Εγώ καταλαβαίνω ότι η μιρλα σε όποια κατάσταση χωρίς ποτέ να βρίσκεις κάτι καλό, είναι αρωστεια αυτό καταλαβαίνω[/quote]
αρρώστια με την ομάδα. Έχω επενδυτή και μου κάνει πλάκα τρία χρόνια ο βουβαλος και ο σκαι. Τώρα ανέβηκε και ο τίγρης τρομάρα του. σε τι να ελπίζω; τρία χρόνια υπομονή. δε γουστάρω να με γλενταει ο Αναστασίου. είναι κακό; γιατί τέτοια καθυστέρηση; παζαρευουν τον ροναλντο και τον μεσι;τότε να το καταλάβω
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Πρόταση:
Να κλειδώνεται το παρόν κάθε αγωνιστική ημέρα του ΠΑΟΚ.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

nothu έγραψε:Ωραία τα λες Μάρλεϊ αλλά βλεπω και πολλους να μην τους πολύ εμπιστεύονται. Οχι λάθος τα προστιμα, οχι έφυγε ο νομποα , όχι έφυγε ο ρατς, όχι φτάσαμε Αύγουστο. Οχι ο σαλπι, όχι ο Τζαβέλλας. Αυτό λέμε αρρώστια. Παντα βρίσκουμε κάτι για να γκρινιαζουμε. Και πολλοί το κάνουν με εντελώς λάθος τροπο.

δεν νομιζω να υπαρχει ενασ που να λεει λαθοσ τα προστιμα

δεν ειναι κακο να λεει ο χ οτι κακως εφυγε ο ψ αποψη εκφραζει

μην κανουμε την κριτικη πολεμο

μεριδιο ευθυνησ εχουν και οι μονιμα πεταω στα συννεφα
ονειρευονται μαγικα πραγματα ενα πατημα κουμπιου και ολα θα γινουν
δεν ειναι ετσι ομως και απογοητευουν τον κοσμο με τον δογματισμο τους

υπομονη στιριξη οχι αρλουμπεσ και μεγαλα λογια
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Καταρχήν για σαλπι που λετε ,ποσο πιο ξεκάθαρα να του πει οτι δεν τον υπολογίζει γιατι θα τρελαθούμε σε λιγο;

Αλλα τον σαλπι στα 34 και παίκτη σύμβολο :D μην κράξετε ..δε μπορούν να του πουν βρες ομαδα σαν τους αλλους πιστευω ... Θα φυγει αλλιως λογικά

Μετεγγραφες δεν εχουμε κανει .. Πλην ολσεν δεν ειμαστε καν στη μέση και πως βγαίνουν ολα αυτα τα συμπεράσματα απορώ... Πέραν της δεδομένης αργοπορίες η κριτική στερείτε αντικειμένου μιας και μετεγγραφες αναμένονται ... Δεν έγιναν.....

Αυτα .... Παμε να δουμε ματς γιατι ρε παιδια έλεος με τη γκρίνια ... Να χει βάση οκ αλλα ξαναλέω πλην της αργοπορίες δε μπορούμε ν πουμε τπτ αλλο
black death

Δημοσίευση από black death »

Ale έγραψε:Πρόταση:
Να κλειδώνεται το παρόν κάθε αγωνιστική ημέρα του ΠΑΟΚ.
+1
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

τσιριγώτης έγραψε:
pgetsos έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Σαπακια οι παικτες του ΠΑΟΚ ΜΑΣ και μετα λες "ΠΑΟΚαρες μου" ειρωνικα... ωραια πραγματα
Μα τω Θεό, δε θυμάμαι ούτε ένα (1) θετικό η έστω ΜΗ ΑΡΝΗΤΙΚΌ μήνυμα από τον τσιριγωτη

Όσο καιρό βρίσκεται στο φόρουμ, όλα πάνε κατά διαόλου, όχι μόνο στην ΠΑΕ αλλά σε όλα τα τμήματα του οργανισμού

Μόνιμα γκρίνια γκρίνια γκρίνια. Νταμπλ στο βόλεϊ, επί ένα μήνα γκρίνια για τη διάλυση της ομάδας

Ε φτάνει. Επαναλαμβάνεται κιόλας ανά δύο μέρες, δε τα λέει μια φορά κιόλας

αλάνι μου για το βόλεϊ εξέφρασα απορία και αγανάκτηση Πώς μια νταμπλουχα ομάδα ξηλωνεται. Εσύ εάν αυτό το θεωρείς λογικό κάτσε και απόλαυσε το. να μιλάς με επιχειρήματα όταν κάνεις επίθεση επί προσωπικού. Δυστυχώς δε τρώω ότι με ταΐζουν
Ξηλώνεται = αλλαγή προπονητή, αντικατάσταση ενός παίχτη με έναν που θεωρείται εξαιρετικός, και αναμονή αντικατάστασης του Ρανγκελ; Γιατί αλλος δε θυμάμαι να έφυγε

Και στο ποδόσφαιρο από την αρχή γκρινιάζεις, όχι τώρα 30/7. Εγώ τρώω λοιπόν ότι μου λένε και κάνω υπομονή. Αφού αυτό σημαίνει το κάνω υπομονή, θα το δεχτώ

Η επίθεση μου είχε ένα επιχείρημα, που ήταν και η βασική κατηγορία. Ότι δεν θυμάμαι ούτε ένα λίγο θετικό σου μήνυμα, και δόξα τω Θεό έχεις μπόλικα. Είναι ψέματα;
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Η μπήκα σε άλλο φόρουμ η τα μέλη που το απαρτίζουν έχουν κολλήσει μικρόβιο γκρίνιας και μιζέριας
Άβαταρ μέλους
Bagheera

Δημοσίευση από Bagheera »

ace79grpaok έγραψε:Όλα πανε καλά σήμερα ο ΠΑΟΚ κερδαει 3-0 ,χαρά στην ομάδα και τον κόσμο ,δηλώσεις τουντορ ότι περιμμενει άμεση ενίσχυση ,παρασκευή περιμένουμε να μείνει ελεύθερος ο γκαρι και να έρθει σε εμάς αλλά κάποια διαδικαστικά πανε την υπόθεση απο βδομάδα ,σαββατοκύριακο με 40 βαθμούς θέλετε μεταγραφές?ιλοι Χαλκιδική και απο βδομάδα και πάλι όπου .μεχρι τον επαναλληπτικο πάλι δνε θα γίνει τίποτα για να μην χαλάσει το κλίμα στην ομάδα ,πρόκριση ΠΑΟΚ και πάλι την παρασκευή ασχολούμαστε με την κλήρωση γι τα πλάι οφς του ελ ,είναι πάλι ένα χωριό και η ομάδας κρίνει οτι δεν χριαζεται προσθήκες για να προκριθεί μετα πάλι σ/κ Χαλκιδική λόγω ζεστης .ο αλε λέει δεν πειράζει εμεις είμαστε παοκ και με τον γιουκουδη και κάνει υπομονή ,ο μανιακός μαλλωνει στα ολλανδικα φόρουμ και απο τα νεύρα του βάζει βόμβα στο ολλανδικό προξενιό και εγω μαστιγωνομαι στην Αριστοτέλους απο τον σουρμε για την έλλειψη πίστης στο πλάνο αρνεσεν όπως έκανε ιερά εξέταση στους αιρετικούς παλια 8-) :lol: :lol: Αλλά δεν αλλαξοπιστω και έτσι καταδικάζομαι απο τον σουρμε ,τον κγεο και τον αρμυ τα μελη της ιςρας εξετασης ,σορρυ μοντς εννοουσα ,να καώ στην πυρά σαν άπιστος και αιρετικός αλλά οι ιδέες μου δεν χάνονται και βρίσκονται άξιοι συνεχιστές μου.Τι γράφω ο πουστης πάλι χεχεχςχ
:lol: :lol: :lol: :lol:

ΥΓ Ειρήνη υμίν αδέλφια. Με μεταγραφές ΠΑΟΚ είσαι. Χωρίς μεταγραφές ΠΑΟΚΑΡΑ :opaokara: :opaokara:
joss

Δημοσίευση από joss »

Ο, τι και να γίνει φέτος θεωρώ πως πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεν κάνεις ομάδα χωρίς ξεκάθαρο πλάνο. Κι αυτό είναι κάτι για το οποίο είμαστε - θέλουμε δεν θέλουμε - υποχρεωμένοι να κάνουμε υπομονή. Θα ήθελα πολύ να έχω άλλους δέκα με δώδεκα παίκτες εντεκάδας από τέλος Ιουνίου στην προετοιμασία,αλλά εχω πει και σε προηγούμενο ποστ ότι αυτό δε γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη.
Ξεκινάω λοιπόν με την προοπτική μίας καλά γυμνασμένης και δουλεμένης τακτικά ομάδας η οποία στην πορεία θα αποκτήσει και μετρημένες καλές προσθήκες, απαλλαγμένη από περιττά συμβόλαια, προκειμένου να δημιουργηθεί η βάση για πρωταθλητισμό. Αμεσο πρωταθλητισμό δεν πρόκειται να έχουμε, πλην της περίπτωσης που η συνταγή βγει τέλεια και οι συγκυρίες βοηθήσουν και γι αυτό δεν με απασχολεί. Περισσότερο με απασχολεί του χρόνου τέτοια εποχή να έχω το 80% του ρόστερ ετοιμο και δουλεμένο και από Μάιο να έχω κλείσει το υπόλοιπο 15% ( αφήνοντας πάντα περιθώρια για κάτι καλό της τελευταίας στιγμής ). Τότε ναι θα έχω απαιτήσεις.
Με απασχολεί επίσης να δω κόσμο στο γήπεδο και κυρίως διαρκείας. Ενα έσοδο μπορεί να περιμένει από εμάς η ΠΑΕ κι εμείς κάνουμε σαν οπαδοί της Θύελλας Καζακσταν. Η οικονομική κατάσταση θα είναι για τον πέο έτσι κι αλλιώς, οπότε δεν προτίθεμαι να το δω ως δικαιολογία με όλο το σεβασμό στην τσέπη του καθενός.
Σε κάθε περίπτωση κι αυτό το λέει ένας άνθρωπος που έζησε το πρωτάθλημα του 85, άρα θέλει λυσσασμένα πρωτάθλημα, ας δω φέτος ομάδα με το μαχαιρι στα δόντια με 11 καβλωμένους με το Δικέφαλο στο στήθος ( 180 μοίρες αλλαγή αγωνιστικής νοοτροπίας, η οποία αχνοφάνηκε στο ματς εδώ με Λοκομοτίβα ) και ξέρω πως με δουλειά υπομονή, προσθήκη καλών εργαλείων και την οικονομική σταθερά Ιβαν το μέλλον λέγεται ΠΑΟΚ.
Πιστέψτε το παραπάνω. Κι αν ακόμη υπάρχουν αντίθετες απόψεις εντός κι εκτός φόρουμ δε χρειάζεται χάλασμα. Η ποιότητα χαρακτήρα ομάδας και οπαδών αναδεικνύεται κι απο τη δυνατότητα των ιδίων να μην μπουρδελοποιούν τα πάντα, αλλά να απαιτούν βελτίωση εαυτών και συλλογική πρόοδο.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

++++++++++ Joss
Όλοι μας έχουμε όνειρα για παικταράδες και εγώ για wonderkids :lol: :lol:
Το θέμα είναι να στηρίξουμε και να σπρώξουμε τον ΠΑΟΚ στις επιτυχίες. Έτσι θυμάμαι τον ΠΑΟΚ. 1ο όπλο ο κόσμος του και μετά όλα τα άλλα. Και με Σάλμον στο γήπεδο, όταν έχεις πρόεδρο που καθάρισε 10 μύρια χρέη του Ζαγόρ - ΖΒ και 11,5 παγωμένα δεκαετιών. Σήμερα ξεκινάει μία νέα εποχή για τον ΠΑΟΚ και όπως τότε το 5-3 είχε ξεκινήσει το πάρτι εκείνης της ομάδας που νίκησε την Νταμπλούχο Αγγλίας, έτσι και φέτος θα γίνει η αφετηρία για ένα ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή!!!
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

τσιριγώτης έγραψε:αρρώστια με την ομάδα. Έχω επενδυτή και μου κάνει πλάκα τρία χρόνια ο βουβαλος και ο σκαι. Τώρα ανέβηκε και ο τίγρης τρομάρα του. σε τι να ελπίζω; τρία χρόνια υπομονή. δε γουστάρω να με γλενταει ο Αναστασίου. είναι κακό; γιατί τέτοια καθυστέρηση; παζαρευουν τον ροναλντο και τον μεσι;τότε να το καταλάβω

Μην ελπιζεις ρε φιλε,κανε κατι...απο εδω δεν γινεται τιποτα...πανε εξω απο την Τουμπα στησου με ενα πλακατ που να απαιτει πρωταθλημα εδω και τωρα,μεταγραφες κτλ...
Εδω και που γραφεις τι θα καταφερεις; Εμεις τρωμε σανο αμασητο και ειμαστε βοδια.Πιστευουμε σε ενα τυχαρπαστο τουριστα που εφερε ο Ρωσος για τεχνικο διευθυντη,ενω ξερουμε οτι φραγκα δεν βαζει ο παλιο σπαγγος και θα μας εχουν μια ζωη στην φαπα ολοι αυτοι που ανεφερες: τουιτι,χοντρος,λαθρεμπορος...τι τα θες? ολοι οι μπατσοι ειν' αδερφες...

Α, ξεχασα παιζει ο ΠΑΟΚ σημερα,παω να δω τα χαλια μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Η ομαδα φωναζει για ποιοτητα.Οταν παιζεις με 3-5-2 και στερησε τους 2 κρυφους σου επιθετικους,τα 2 σου εξτρεμ τοτε στον αξονα πρεπει να εχεις 3 χαφαρες να οργωνουν,να πατανε περιοχη να δινουν γκολ απο τις πισω ζωνες και ειδικα ο επιτελικος και το κατι παραπανω.Με τριαδες στυλ Τζιολη,Πελκα,Κατσε οσο φιλοτιμοι και αν ειναι δεν πας πουθενα.Σημερα εδωσαν πολυτιμες βοηθειες ο Σαββιδης με τον Μυστακιδη αξιζουν να παρουν παιχνιδια αλλα θες οπως και δηποτε 2 χαφ αξονα.Τωρα για την αμυνα τα κενα τα ξερουμε ολοι οπως και για τον επιθετικο,οι σημερινοι αντιπαλοι απενανυι σε εναν ΠΑΟΚ με 2-3 προσθηκες θα ηταν για πολλα γκολ.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Όταν παίζεις με τρία CB και σε τρία παιχνίδια απέναντι σε ομάδες επιπεδου Λοκομοτίβα και Spartak έχουν χάσει σχεδόν όλες τις προσωπικές μονομαχίες τότε μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξεις τουλάχιστον τα δυο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”