Να πω την αλήθεια, εκτός από τον Πτολεμαΐδα έχω χάσει κι εγώ επεισόδια. Ποιοι και γιατί δεν ήθελαν τον Ιωσηφιδη;marley 4 έγραψε: υγ περι ιωσηφηδη δεσ πορισμα αλλα τα εχουμε πει 3 χρονια εσυ γραμμη δεν πηρες και ακομα ρωτας
και δσεν ειναι δουλεια μου να προτεινω κανενα και εχει βγει ανακοινωση να φυγει και αυτοσ πριν χρονια εσυ ψαχνεισ επιπεβαιωση οτι καποιοι δεν ηθελαν τον ιωσηφιδη τωρα? δηλαδη σοβαρα ? σοβαρα ?
Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
- Dinos_Liverpool
Φοίνικα, μην ξαναπεταχτείς σε κάτι που ρώτησε εμένα ο φίλος, απλώς για να πετάξεις κακία, όπως πολύ καλά ξέρεις και κάνεις!
Και να ξέρεις κάτι, αυτός που δήλωσε πριν από λίγο καιρό ότι αποχωρεί, δεν επανεγγράφεται με άλλο nickname διότι, πολύ απλά, έχει πρόβλημα με το ύφος του site.Τα πιστεύεις αυτά που είχες πει; Ώρα σου καλή! Γιατί επανεγγράφεσαι, αφού το site δεν πρόκειται να αλλάξει ύφος; Ποιον νομίζεις ότι κοροϊδεύεις πως δήθεν αποχωρείς;
Και να ξέρεις κάτι, αυτός που δήλωσε πριν από λίγο καιρό ότι αποχωρεί, δεν επανεγγράφεται με άλλο nickname διότι, πολύ απλά, έχει πρόβλημα με το ύφος του site.Τα πιστεύεις αυτά που είχες πει; Ώρα σου καλή! Γιατί επανεγγράφεσαι, αφού το site δεν πρόκειται να αλλάξει ύφος; Ποιον νομίζεις ότι κοροϊδεύεις πως δήθεν αποχωρείς;
- Dinos_Liverpool
Όχι, φίλε μου! Κανέναν από αυτούς δεν πρόκειται να στηρίξουμε, στην υποθετική και 1000% απίθανο να συμβεί περίπτωση αυτή! Υπάρχει και ένα ευνόητο όριο!nico4 έγραψε:Αν αντί του Κάκου έρθει ο Σάββας Θεοδωρίδης ή ο Σπαθας θα στηριχτεί και αυτός; Η στήριξη είναι ανεξαρτήτως προσώπου αρκεί να τον φέρει η ΠΑΕ; Υπάρχει κάποιο όριο πέρα απ'το οποίο θα πεις ότι δεν στηρίζεις;
Υγ. Εγώ προσωπικά δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με τον Κάκο, απλώς μπορώ να καταλάβω αυτούς που έχουν.
- Dinos_Liverpool
-
ακομη δεν ηρθε στον ΠΑΟΚ ο κακος και υπαρχει διχωνια,τι το ηθελε αυτό τωρα ο ιβαν ?ιδαιτερα τωρα που η ομαδα δεν παει καλα και ο κοσμος είναι στεναχωρημένος?
πολυ ωραια ντινο και δεν ειρωνευομαιDinos_Liverpool έγραψε:Όχι, φίλε μου! Κανέναν από αυτούς δεν πρόκειται να στηρίξουμε, στην υποθετική και 1000% απίθανο να συμβεί περίπτωση αυτή! Υπάρχει και ένα ευνόητο όριο!nico4 έγραψε:Αν αντί του Κάκου έρθει ο Σάββας Θεοδωρίδης ή ο Σπαθας θα στηριχτεί και αυτός; Η στήριξη είναι ανεξαρτήτως προσώπου αρκεί να τον φέρει η ΠΑΕ; Υπάρχει κάποιο όριο πέρα απ'το οποίο θα πεις ότι δεν στηρίζεις;
Υγ. Εγώ προσωπικά δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με τον Κάκο, απλώς μπορώ να καταλάβω αυτούς που έχουν.
αυτο το οριο που γραφεισ εσυ
δεν μπορει να ιχυει για ολουσ καλως η κακως δεν εχουν ολοι την ιδια γνωμη
και τα ιδια ορια αρα καποοι θα δεχτουν και τον κυρ σαββα
και εγω δεχομαι οτι εσυ λες αληθεια καποιοι ομως με την λογικη να το δουμε δεν θα εχουν προβλημα
θα ηθελα να σου κανω προσωπικα μια ερωτηση οχι προβοκατορικη
ο τασος κακος τι πιστευεις οτι θα προσφερει στην ομαδα(ξεχνα το τι εκανε καμια αναφορα στο παρελθον του απλα τι προσδακιες εχεις εσυ σαν ντινος)
- Dimitris_L4
Τι σημασια εχει το πλανο των Σαββιδη-Αρνεσεν...Οταν η οικογενεια ειναι κατακοιτη με βαρια μορφη αρρωστιας τιποτα δε γινεται..περαστικα μας..Σφαχτειτε ελευθερα..Μια ερωτηση ρητορικη προς ολους..Εαν ο ΠΑΟΚ παρει το κυπελλο θα ασχοληθει κανενας με τον Κακο και τον καθε Κακο..???Εαν βγει τσου λου θα ασχοληθει..???
ΟΧΙ
Εαν δεν κανει τπτ απο αυτα και βγει απλα γιουροπα θα ασχοληθει?? Φυσικα και ναι..
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ...
ΟΧΙ
Εαν δεν κανει τπτ απο αυτα και βγει απλα γιουροπα θα ασχοληθει?? Φυσικα και ναι..
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ...
- Dinos_Liverpool
Αυτό τι είναι, Αλέξιε; Το σύνθημα που λέγαμε, ε;Ale έγραψε:"Κ@κο, μπ*νέ, πουτάν@ς γιε"
Τούμπα
Κρίμα, ρε φίλε... κρίμα! Ο Ιβάν τον φέρνει στην Τούμπα για να βοηθήσει την ομάδα μας, τη δική μας ομάδα και μεις δημιουργούμε θέμα από την αρχή. Στα λεφτά που βάζει ο "τρελοπόντιος" καλός είναι, όταν είναι να φέρει κάποιους ανθρώπους που εμπιστεύεται είναι κακός!
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ MARLYE4?
Διαβάζεις τι γράφεις και τι γράφουν οι άλλοι πριν τα σχολιάσεις;
ή απλά έχεις μια άποψη στο μυαλό σου που ακόμα και ντουβάρι να βρείς θα την λές;
εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος για το δεύτερο αν και τα γραπτά σου με είχαν δώσει την εντύπωση ενός πιο ανοιχτόμυαλου ανθρώπου.
είδες εσύ πουθενά καμία προσπάθεια υπεράσπισης/αγιοποίησης του Κάκου; σοβαρά τώρα; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ, ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ.
Επίσης αναζήτησα την πιθανότητα να δούμε χωρίς το -λογικό- οπαδικό θυμικό μας την κίνηση αυτή, αν είναι κάτι τέτοιο δυνατόν, ώστε να μπορούμε με μεγαλύτερη αντικειμενικότητα να βγάλουμε ένα όποιο συμπέρασμα.
Αντ' αυτού μου αρχίσεις τα περι σαλπιγιδομάχων και άλλα ΓΡΑΦΙΚΑ. Εκτός τόπου, εκτός χρόνου είσαι φίλε. Και το λέω με κάθε σεβασμό.
Σου λέω για το ότι καλό θα είναι να μάθουμε απο το παρελθόν και να κάνουμε εποικοδομητική συζήτηση και εσύ μου αρχίζεις τα ΠΑΡΑΛΗΡΉΜΑΤΑ που το πας απο τον Άννα στον Καϊάφα. ΕΛΕΟΣ. Ας δείξουμε ελάχιστη ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.
Εγώ είμαι ξεκάθαρα ΚΑΤΑ της πρόσληψης Κάκου και αν ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ θα το καταλάβεις άμεσα.
ΑΛΛΆ, αυτό δεν σημαίνει ότι θα αρχίσω τα γνωστά ντεμεκ τσεγκεβαρίστικα, αλλά θα προσπαθήσω επειδή ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ του, να δω αν μπορώ να βρώ : α) ένα σημείο σύγκλισης και β) μια λογική στην πρόσληψη.
Δηλαδή πριν αρχίσεις να γράφεις τους οτινανισμούς σου δεν έκατσες ούτε δεύτερο να σκεφτείς μήπως τελικά κάποιος δεν σου μιλάει ούτε για το άσπρο, ούτε για το μαύρο, αλλά για το γκρίζο ανάμεσα τους;
ΟΧΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ. Να εφευρίσκεις φανταστικούς εχθρούς στη ζωή σου για να διαπιστώσεις/αναδείξεις την δική σου...άποψη. Αλλά μπορείς να το κάνεις και αλλιώς. με διάλογο. Γόνιμο και όχι μαγκιές, βαρυστομίες και εξυπνάδες.
ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΟΒΑΡΟΙ όσοι θα θέλετε να εκφραστείτε για το θέμα αυτό. Αλλιώς κακό θα κάνετε ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ. Και αν δεν το καταλαβαίνετε κακό του κεφαλιού σας.
υγ: Φοίνικα, μιας που είσαι εδώ, ποιο ήταν το νόημα ρε φίλε γιατί εγώ είμαι και λίγο χαζός αφού.
Διαβάζεις τι γράφεις και τι γράφουν οι άλλοι πριν τα σχολιάσεις;
ή απλά έχεις μια άποψη στο μυαλό σου που ακόμα και ντουβάρι να βρείς θα την λές;
εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος για το δεύτερο αν και τα γραπτά σου με είχαν δώσει την εντύπωση ενός πιο ανοιχτόμυαλου ανθρώπου.
είδες εσύ πουθενά καμία προσπάθεια υπεράσπισης/αγιοποίησης του Κάκου; σοβαρά τώρα; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ, ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ.
Επίσης αναζήτησα την πιθανότητα να δούμε χωρίς το -λογικό- οπαδικό θυμικό μας την κίνηση αυτή, αν είναι κάτι τέτοιο δυνατόν, ώστε να μπορούμε με μεγαλύτερη αντικειμενικότητα να βγάλουμε ένα όποιο συμπέρασμα.
Αντ' αυτού μου αρχίσεις τα περι σαλπιγιδομάχων και άλλα ΓΡΑΦΙΚΑ. Εκτός τόπου, εκτός χρόνου είσαι φίλε. Και το λέω με κάθε σεβασμό.
Σου λέω για το ότι καλό θα είναι να μάθουμε απο το παρελθόν και να κάνουμε εποικοδομητική συζήτηση και εσύ μου αρχίζεις τα ΠΑΡΑΛΗΡΉΜΑΤΑ που το πας απο τον Άννα στον Καϊάφα. ΕΛΕΟΣ. Ας δείξουμε ελάχιστη ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.
Εγώ είμαι ξεκάθαρα ΚΑΤΑ της πρόσληψης Κάκου και αν ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ θα το καταλάβεις άμεσα.
ΑΛΛΆ, αυτό δεν σημαίνει ότι θα αρχίσω τα γνωστά ντεμεκ τσεγκεβαρίστικα, αλλά θα προσπαθήσω επειδή ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ του, να δω αν μπορώ να βρώ : α) ένα σημείο σύγκλισης και β) μια λογική στην πρόσληψη.
Δηλαδή πριν αρχίσεις να γράφεις τους οτινανισμούς σου δεν έκατσες ούτε δεύτερο να σκεφτείς μήπως τελικά κάποιος δεν σου μιλάει ούτε για το άσπρο, ούτε για το μαύρο, αλλά για το γκρίζο ανάμεσα τους;
ΟΧΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ. Να εφευρίσκεις φανταστικούς εχθρούς στη ζωή σου για να διαπιστώσεις/αναδείξεις την δική σου...άποψη. Αλλά μπορείς να το κάνεις και αλλιώς. με διάλογο. Γόνιμο και όχι μαγκιές, βαρυστομίες και εξυπνάδες.
ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΟΒΑΡΟΙ όσοι θα θέλετε να εκφραστείτε για το θέμα αυτό. Αλλιώς κακό θα κάνετε ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ. Και αν δεν το καταλαβαίνετε κακό του κεφαλιού σας.
υγ: Φοίνικα, μιας που είσαι εδώ, ποιο ήταν το νόημα ρε φίλε γιατί εγώ είμαι και λίγο χαζός αφού.
- Dinos_Liverpool
Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο Ιβάν.
Πρόχειρα σκεπτόμενος, μπορώ να σου πω την εμπειρία που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ένα άτομο με επίπεδο, όπως θυμάμαι από κάποιες δηλώσεις του και ένας διαιτητής με τον οποίο ποτέ δεν είχε πρόβλημα η ΠΑΕ. Έχει κάνει και λάθη, αλλά μάς έχει παίξει στα περισσότερα παιχνίδια ακριβοδίκαια. Εγώ δεν τον συμπεριλαμβάνω στους εκτελούντες διατεταγμένη υπηρεσία. Είναι γεγονός, ότι όλα τα τελευταία χρόνια, πολλοί παρακαλούσαμε να μάς παίξει ο Κάκος και όχι άλλος διαιτητής.
Καλύτερα, θα μάς απαντήσουν αυτοί που τον φέρνουν για το ρόλο του και τι ακριβώς περιμένουν.
Πρόχειρα σκεπτόμενος, μπορώ να σου πω την εμπειρία που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ένα άτομο με επίπεδο, όπως θυμάμαι από κάποιες δηλώσεις του και ένας διαιτητής με τον οποίο ποτέ δεν είχε πρόβλημα η ΠΑΕ. Έχει κάνει και λάθη, αλλά μάς έχει παίξει στα περισσότερα παιχνίδια ακριβοδίκαια. Εγώ δεν τον συμπεριλαμβάνω στους εκτελούντες διατεταγμένη υπηρεσία. Είναι γεγονός, ότι όλα τα τελευταία χρόνια, πολλοί παρακαλούσαμε να μάς παίξει ο Κάκος και όχι άλλος διαιτητής.
Καλύτερα, θα μάς απαντήσουν αυτοί που τον φέρνουν για το ρόλο του και τι ακριβώς περιμένουν.
Φίλε μου και εσύ σαν εμένα είσαι παοκτσης με γαβρικη νοοτροπία ,44 χρόνια ΠΑΟΚ θα με πει κάποιος ότι είμαι γαβρικης νοοτροπίας .....αλλά πες εδώ τον ιωσηφιδη έβγαλε άχρηστο. ...Dimitris_L4 έγραψε:Τι σημασια εχει το πλανο των Σαββιδη-Αρνεσεν...Οταν η οικογενεια ειναι κατακοιτη με βαρια μορφη αρρωστιας τιποτα δε γινεται..περαστικα μας..Σφαχτειτε ελευθερα..Μια ερωτηση ρητορικη προς ολους..Εαν ο ΠΑΟΚ παρει το κυπελλο θα ασχοληθει κανενας με τον Κακο και τον καθε Κακο..???Εαν βγει τσου λου θα ασχοληθει..???
ΟΧΙ
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ...
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Αυτό. σίγουρα όπως και να έχει, και ο κάκος και η διοίκηση θα πρέπει να είναι ακριβείς με το ρόλο και τις αρμοδιότητες όπως και θα περιμένω απο τον ίδιο τον κάκο να ζητήσει να βρεθεί με τους οργανωμένους και να αρχίσουν να λύνουν τα όποια θέματα. Αυτά για να υπάρχει υγιής συμβίωση και να μήν έχουμε ευτράπελα του παρελθόντος. Γιατί σίγουρα μιλάμε για μια κίνηση out of the ordinary.
- Dimitris_L4
Εδω και τεσσερα χρονια εχει γινει μοδα να στραβοστομιαζουμε να κραζουμε να κρινουμε να βριζουμε χωρις να δουμε την προσφορα και το εργο καποιου..Τοσο λιγοι ειμαστε ΟΛΟΙ μας..Το εχω ξαναγραψει οτι δεν μας αξιζει ο Σαββιδης..Ειμαστε λιγοι για τον Ιβαν..Να μου πεις εδω καποιοι τον λεγανε οτι δεν εχει 2ο σακακι και ειναι απατεωνας..Και ο τυπος εχει βαλει τα αντερα του στην ομαδα..Και ομως ρε πουστη εμεις εκει..να μαλωνουμε για τον Κακο και τον Σαλπιγγιδη..Αυτοι ειμαστε..
Γι αυτο Ιβαν σου ζηταω μια χαρη..Κανε τη χουντα σου στον ΠΑΟΚ...Μονο ετσι θα πας μπροστα..Οποιος σηκωνει κεφαλι κοψ'το..Ειτε ειναι αρδ ειτε παιχτης ειτε προπονητης ειτε οτι στο διαολο αλλο...Εσυ βαζεις το χρημα εσυ κανεις οτι γουσταρεις..θα σε κρινω με βαση τα αποτελεσματα..Μακαρι να μεινεις για παντα..
Όχι, Δημήτρη! Πήγες στο άλλο άκρο. Λίγη ηρεμία...
Ντίνος
Γι αυτο Ιβαν σου ζηταω μια χαρη..Κανε τη χουντα σου στον ΠΑΟΚ...Μονο ετσι θα πας μπροστα..Οποιος σηκωνει κεφαλι κοψ'το..Ειτε ειναι αρδ ειτε παιχτης ειτε προπονητης ειτε οτι στο διαολο αλλο...Εσυ βαζεις το χρημα εσυ κανεις οτι γουσταρεις..θα σε κρινω με βαση τα αποτελεσματα..Μακαρι να μεινεις για παντα..
Όχι, Δημήτρη! Πήγες στο άλλο άκρο. Λίγη ηρεμία...
Ντίνος
- hasio_john
Μετά το ξενέρωμα που έφαγε ο Ιβάν από τον ανθέλληνα Φίλη και απείλησε ότι θα τα μαζέψει να φύγει από την Ελλάδα , τώρα θ' αρπάξει στο δόξα πατρί και το τελειωτικό χτύπημα από εμάς τους ίδιους γιατί .... την είδαμε περισσότερο ΠΑΟΚ από τον ίδιο! Θα πάμε δηλαδή κόντρα σε αυτόν που μας έδωσε/δίνει ελπίδα για έναν μεγαλύτερο ΠΑΟΚ! Σε αυτόν που έβαλε το χέρι του και την τσέπη του για να μην ήμασταν τώρα παρέα με τα σκουλήκια στα χωράφια.
Εμπρός καμάρια μου. Κάντε μια καινούργια αποχή από το γήπεδο για τον Κάκο αυτή την φορά. Βγάλτε μια βαρύγδουπη ανακοίνωση που να σιχτιρίζει την απόφαση του Ιβάν! Βγάλτε πανό διαμαρτυρίας!
Να φύγεις ρε Ιβάν να πούμε, αφού, αφού, μας προκαλείς συναισθηματικές εκρήξεις! Παλιάνθρωπε, παλιοχαρακτήρα, αντιΠΑΟΚτσή! ΕΜΕΙΣ ξέρουμε καλύτερα, ΕΣΥ δεν ξέρεις! Φύγε και μετά ΕΜΕΙΣ θ' αναλάβουμε τον ΠΑΟΚ!
Ρε σεις, είστε σοβαροί?
Όταν ο Ιβάν παίρνει μια απόφαση, βγάζουμε τον ΣΚΑΣΜΟ και στηρίζουμε την απόφαση του μιας και ... ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ παραπάνω το αφεντικό της ομάδας! Για να το κάνει (αν το κάνει τελικά), τότε υπάρχει κάποιος λόγος!
Ας κάνουμε υπομονή λίγες μέρες, να μάθουμε περισσότερα και μετά να πούμε τις γνώμες μας με ηρεμία και σύνεση!
Πετάγεται τώρα ο καθένας να πει ΤΙ ??
Ιβάν, ΣΥΝΕΧΙΣΕ! Εμείς εδώ, μαζί σου ...
Εμπρός καμάρια μου. Κάντε μια καινούργια αποχή από το γήπεδο για τον Κάκο αυτή την φορά. Βγάλτε μια βαρύγδουπη ανακοίνωση που να σιχτιρίζει την απόφαση του Ιβάν! Βγάλτε πανό διαμαρτυρίας!
Να φύγεις ρε Ιβάν να πούμε, αφού, αφού, μας προκαλείς συναισθηματικές εκρήξεις! Παλιάνθρωπε, παλιοχαρακτήρα, αντιΠΑΟΚτσή! ΕΜΕΙΣ ξέρουμε καλύτερα, ΕΣΥ δεν ξέρεις! Φύγε και μετά ΕΜΕΙΣ θ' αναλάβουμε τον ΠΑΟΚ!
Ρε σεις, είστε σοβαροί?
Όταν ο Ιβάν παίρνει μια απόφαση, βγάζουμε τον ΣΚΑΣΜΟ και στηρίζουμε την απόφαση του μιας και ... ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ παραπάνω το αφεντικό της ομάδας! Για να το κάνει (αν το κάνει τελικά), τότε υπάρχει κάποιος λόγος!
Ας κάνουμε υπομονή λίγες μέρες, να μάθουμε περισσότερα και μετά να πούμε τις γνώμες μας με ηρεμία και σύνεση!
Πετάγεται τώρα ο καθένας να πει ΤΙ ??
Ιβάν, ΣΥΝΕΧΙΣΕ! Εμείς εδώ, μαζί σου ...

Εντάξει. δεν θα βγάλουμε και το σκασμό και να δεχτούμε τα πάντα γιατί και ο ΠΑΟΚ πάντα αντιπροσώπευε και θα αντιπροσωπεύει κάτι διαφορετικό απο τα τετριμμένα. Αλλά ναι, είναι ελάχιστο καθήκον μας να είμαστε και εμείς ελάχιστα σοβαροί και συνεπείς ώς προς την αντιμετώπιση που θα δέιξουμε στην όποια απόφαση και να κάνουμε διάλογο χωρίς κραυγές και ανούσιες φανφάρες.
ξαναείπα. η λέξη κλειδί των ημερων, είναι η ...ωριμότητα.
ξαναείπα. η λέξη κλειδί των ημερων, είναι η ...ωριμότητα.