Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

boogeyman77 έγραψε:Τερματοφυλακάρα Ο Muslera αλλά με πολύ βεβαρημένο πρόσφατο ιατρικό ιστορικό! Από άλλους γερόλυκους τερματοφύλακες που λήγουν τα συμβόλαιά τους είναι ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ο Sergio Romero της Utd και ο Adrian της Liverpool!Αν θέλουμε τερματοφύλακα πάντως σε ιδανική ηλικία,οικονομικά προσιτό και εκμεταλκεύομενοι την συγκυρία αυτός δεν είναι άλλος απο τον Marco Sportiello (καθαρά προσωπική άποψη)
Μακρια απο τερματοφυλακες της Λιβερπουλ..ας μεινει ο Σουπερμαν :lol:
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Nομιζω απο τερματοφυλακα παρακολουθειτε καιρο και πιθανον γινει κινηση για τον https://www.transfermarkt.com/dominik-g ... ler/316884
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Hibernian έγραψε:
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Fernando Muslera, το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του με τη Γαλατα, τεράστια προσωπικότητα και πολύ καλός τερματοφυλακας. Για 3 χρόνια καθαρίζεις με το θέμα στο 1.
Τερματοφύλακας παγκόσμιας κλάσης Φαρμακοποιέ. Το συμβόλαιό του είναι απλησίαστο βέβαια (κάπου 4 μύρια τον χρόνο αν δεν κάνω λάθος), αλλά δύσκολα θα ξαναβρεί εφάμιλλο στην Ευρώπη και σε αυτή την ηλικία. Ελπίζω ο Πάμπλο να του χτυπήσει κανένα τηλέφωνο το καλοκαίρι. Και αν δεν τον πείσει αυτός, αναλαμβάνει η Λάουρα :mrgreen:
Σωστά!!

Υ. Γ. Αδερφέ, μου κάνει εντύπωση το προσωνυμιο σου, πως προέκυψε;
Άβαταρ μέλους
Hibernian

Δημοσίευση από Hibernian »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:
Hibernian έγραψε:
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Fernando Muslera, το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του με τη Γαλατα, τεράστια προσωπικότητα και πολύ καλός τερματοφυλακας. Για 3 χρόνια καθαρίζεις με το θέμα στο 1.
Τερματοφύλακας παγκόσμιας κλάσης Φαρμακοποιέ. Το συμβόλαιό του είναι απλησίαστο βέβαια (κάπου 4 μύρια τον χρόνο αν δεν κάνω λάθος), αλλά δύσκολα θα ξαναβρεί εφάμιλλο στην Ευρώπη και σε αυτή την ηλικία. Ελπίζω ο Πάμπλο να του χτυπήσει κανένα τηλέφωνο το καλοκαίρι. Και αν δεν τον πείσει αυτός, αναλαμβάνει η Λάουρα :mrgreen:
Σωστά!!

Υ. Γ. Αδερφέ, μου κάνει εντύπωση το προσωνυμιο σου, πως προέκυψε;
Δεν ειναι κατι ιδιαίτερο, φιλε Φαρμακοποιε. Απλως αγαπω πολυ την Ιρλανδία, την οποία οι Ρωμαίοι ονόμαζαν Hibernia. Επισης μου ειναι πολύ συμπαθής και η Hibernian του Εδιμβούργου, που την ίδρυσαν Ιρλανδοί μετανάστες.
Άβαταρ μέλους
Darklord67

Δημοσίευση από Darklord67 »

Hibernian έγραψε:Δεν ειναι κατι ιδιαίτερο, φιλε Φαρμακοποιε. Απλως αγαπω πολυ την Ιρλανδία, την οποία οι Ρωμαίοι ονόμαζαν Hibernia. Επισης μου ειναι πολύ συμπαθής και η Hibernian του Εδιμβούργου, που την ίδρυσαν Ιρλανδοί μετανάστες.
Και ο Καμύ;
Άβαταρ μέλους
Hibernian

Darklord67 έγραψε:
Hibernian έγραψε:Δεν ειναι κατι ιδιαίτερο, φιλε Φαρμακοποιε. Απλως αγαπω πολυ την Ιρλανδία, την οποία οι Ρωμαίοι ονόμαζαν Hibernia. Επισης μου ειναι πολύ συμπαθής και η Hibernian του Εδιμβούργου, που την ίδρυσαν Ιρλανδοί μετανάστες.
Και ο Καμύ;
Ο Καμύ δεν έχει καμιά σχέση με τους Hibs (εκτός ίσως του ότι ήταν και αυτός παιδί μεταναστών), αλλά είναι ο αγαπημένος μου συγγραφέας-διανοητής (συγγραφέας του παραλόγου γαρ :opaokara: ). Γεννημένος ΠΑΟΚτσής και αυτός, απλά δεν πρόλαβε να το μάθει...
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Υ. Γ. Αδερφέ, μου κάνει εντύπωση το προσωνυμιο σου, πως προέκυψε;[/quote]

Δεν ειναι κατι ιδιαίτερο, φιλε Φαρμακοποιε. Απλως αγαπω πολυ την Ιρλανδία, την οποία οι Ρωμαίοι ονόμαζαν Hibernia. Επισης μου ειναι πολύ συμπαθής και η Hibernian του Εδιμβούργου, που την ίδρυσαν Ιρλανδοί μετανάστες.[/quote]

Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι η λέξη προέρχεται από την ονομασία "Ιερνη" που έδωσε ο αρχαίος Έλληνας εξερευνητής της Μασσαλίας, Πυθέας, για την Ιρλανδία, ε; περί το 330 π. Χ.

Και βέβαια, μεγάλη η τρέλα για τη hibernian άπο τους καθολικούς του Εδιμβούργου. Και ωραίο γηπεδάκι.
Άβαταρ μέλους
Hibernian

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Υ. Γ. Αδερφέ, μου κάνει εντύπωση το προσωνυμιο σου, πως προέκυψε;
Δεν ειναι κατι ιδιαίτερο, φιλε Φαρμακοποιε. Απλως αγαπω πολυ την Ιρλανδία, την οποία οι Ρωμαίοι ονόμαζαν Hibernia. Επισης μου ειναι πολύ συμπαθής και η Hibernian του Εδιμβούργου, που την ίδρυσαν Ιρλανδοί μετανάστες.[/quote]

Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι η λέξη προέρχεται από την ονομασία "Ιερνη" που έδωσε ο αρχαίος Έλληνας εξερευνητής της Μασσαλίας, Πυθέας, για την Ιρλανδία, ε; περί το 330 π. Χ.

Και βέβαια, μεγάλη η τρέλα για τη hibernian άπο τους καθολικούς του Εδιμβούργου. Και ωραίο γηπεδάκι.[/quote]

Όχι, δεν το ήξερα και σ' ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Άρα μια σειρά λέξεων όπως hibernation, inverno κτλ έχουν ελληνική προέλευση... ενδιαφέρον.
Άβαταρ μέλους
Darklord67

Hibernian έγραψε:
Darklord67 έγραψε:
Και ο Καμύ;
Ο Καμύ δεν έχει καμιά σχέση με τους Hibs (εκτός ίσως του ότι ήταν και αυτός παιδί μεταναστών), αλλά είναι ο αγαπημένος μου συγγραφέας-διανοητής (συγγραφέας του παραλόγου γαρ :opaokara: ). Γεννημένος ΠΑΟΚτσής και αυτός, απλά δεν πρόλαβε να το μάθει...
:mrgreen:
Και μένα είναι από τους αγαπημένους μου!Ειδικά ο "Ξένος" αλλά και ο "Μύθος του Σίσυφου".
Άβαταρ μέλους
Hibernian

Κορυφαία βιβλία Darklord, ειδικά το δεύτερο. Θα σου πρότεινα και τον Καλιγούλα, αν δεν το 'χεις διαβάσει ;) αλλά μάλλον δεν είναι το κατάλληλο τόπικ γι' αυτή την συζήτηση :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hibernian την Πέμ 25 Φεβ 2021, 22:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Αφού σας ενδιαφέρει η ιστορία της Ιρλανδίας δείτε λίγο τις θεωρίες που υπάρχουν για τον partholon που εγκατασταθηκε στο νησί το 2600 πΧ περίπου. Αυτά και τέλος τα οφτοπικ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ την Πέμ 25 Φεβ 2021, 22:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Darklord67

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Αφού σας ενδιαφέρει η ιστορία της Ιρλανδίας δείτε λίγο τις θεωρίες που υπάρχουν για τον partholon που εηκατασταθηκε στο νησί το 2600 πΧ περίπου. Αυτά και τέλος τα οφτοπικ.
:oops:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εικόνα
Alhassan Yusuf Abdullahi https://www.transfermarkt.com/alhassan- ... ler/600481

Κεντρικός μέσος
Νιγηριανό λαβράκι που μάλλον θα οδεύσει προς Αγγλία.
Badeagle4

Δημοσίευση από Badeagle4 »

https://www.transfermarkt.com/stanislav ... eler/98547
https://www.transfermarkt.com/gaston-si ... ler/189452
https://www.transfermarkt.com/kings-kan ... ler/684998 ,μηχανακι στο κεντρο με αστειρευτες δυναμεις και καλη τεχνικη σχετικα.8αρακι παιζει
https://www.transfermarkt.com/sasa-zdje ... 71072.Ξερω παλιος γαυρος αλλα κανει πολυ καλες σαιζον στα αδερφια.6αρι κλασσικο τυπου κουρμπελη,εργατης.
Ολοι τους με προσιτα συμβολαια,το πολυ μεχρι 500 χιλιαρικα ο ουρουγουανος.Οι αλλοι πιο λιγα.Κριτσιουκ παλια επαιρνε πολλα στην κρασνονταρ αλλα στη μπελενενσες καθαριζει 200 χιλιαρικα.Καλος τερματας,ειδικα στις εξοδους
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Γέννημα θρέμμα της θρυλικής Tiki Taka! :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”