Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ιντέγε και Φορτούνη δεν χρειαζόμαστε τώρα αλλά, ας μην ξεχνάμε, δεν έχουμε πλέον Τζαβέλλα, Βίτορα, Κίτσιου, Τζιόλη Kace κλπ. Ο μόνος που μπορούσε να τους διώξει, μαζί με ό,τι μας κατέτρωγε κάθε χρόνο, ήταν ο Σέρβος.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ελεος ρε με τον Σαντος :lol: :lol: :lol: :lol:

Το μονο κοινο που εχουν ειναι η αποτελεσματικοτητα, που στην περιπτωση Σαντος ηρθε μετα απο 2 χρονια ενω τωρα μετα απο 6 μηνες. Το σημαντικοτερο: στην πρωτη περιπτωση η αποτελεσματικοτητα ερχοταν με πονοματο ενω τωρα παρακαλαμε να ειχε κι αλλα λεπτα το παιχνιδι γιατι δεν χορταινουμε να θαυμαζουμε το ποδοσφαιρο της ΠΑΟΚαρας.
Αυτο ο Σαντος δεν εχει την τολμη ουτε να το ονειρευτει. Ειναι πολυ risky(που εισαι simba να δεις τα χαλια μου :mrgreen: ) για το ονομα του, γιατι η νοοτροπια του αυτο μου δειχνει. Οταν μεσα στην Τουμπα με Πανθρακικους εκανε καθυστερησεις για να κρατησει το μισο-μηδεν, μου εδειχνε πως δεν δισταζε να προσβαλλει το μεγεθος του συλλογου προκειμενου να μην χαλασει την προσωπικη του στατιστικη. Μην μου πεις οτι το εκανε με σκοπο το καλο του ΠΑΟΚ. Το καλο του ΠΑΟΚ δεν ειναι να κερδιζει μισο-μηδεν τους Πανθρακικους με καθυστερησεις στην Τουμπα. Προτιμω να ρισκαρω (αν δεν εχω την ικανοτητα να κρατησω τη νικη ανετα) αλλα να κρατησω την αξιοπρεπεια μου. Ηταν η προσωπικη του στατιστικη και μονο το κινητρο του για ...μισες νικες.
Άβαταρ μέλους
Al Bandy

Δημοσίευση από Al Bandy »

sic-4 έγραψε:ελεος ρε με τον Σαντος :lol: :lol: :lol: :lol:

Το μονο κοινο που εχουν ειναι η αποτελεσματικοτητα, που στην περιπτωση Σαντος ηρθε μετα απο 2 χρονια ενω τωρα μετα απο 6 μηνες.
Ο Σάντος έκανε ομάδα απ'ο το 1ο φιλικό με Πόρτο, στην προετοιμασία του 2008.
Τη χρονιά των σαρδελών δεν τη λογίζει κάποιος μη προκατειλημμένος.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Ο μη προκατειλημμενος ευκολα μπορει να διαπιστωσει οτι ο Σαντος επαιρνε αποτελεσματα, αλλα ομαδα που να παιζει ποδοσφαιρο δεν εκανε ποτε. ΠΟΝΟΜΑΤΟΣ. Μου ειναι συμπαθεστατος σαν ανθρωπος, ωραιος τυπος και εστω με τον τροπο του μας εδωσε χαρα και υπερηφανεια και του ειμαι ευγνωμων γι αυτο. Αλλο αυτο ομως και αλλο να λεμε οτι εκανε ομαδα.

Για μενα ομαδα ειναι αυτη που παιζει καλο ποδοσφαιρο, οχι αυτη που παιρνει αποτελεσματα με οποιονδηποτε τροπο. Αν με ρωτησεις αν προτιμω να παρω πρωταθλημα με ποδοσφαιρο Σαντος ή να βγω 2ος αλλα να παιζω ολη τη χρονια οπως στο χθεσινο ματς θα διαλεξω με κλειστα ματια το 2ο οσο στερημενος κι αν ειμαι απο πρωταθληματα. Καποιος αλλος μπορει να διαλεξει το 1ο, σεβαστο και κατανοητο.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ιντέγε και Φορτούνη δεν χρειαζόμαστε τώρα αλλά, ας μην ξεχνάμε, δεν έχουμε πλέον Τζαβέλλα, Βίτορα, Κίτσιου, Τζιόλη Kace κλπ. Ο μόνος που μπορούσε να τους διώξει, μαζί με ό,τι μας κατέτρωγε κάθε χρόνο, ήταν ο Σέρβος.
Ειχε τον περσινο Κλαους ομως που παστελωνε, ειχε μακ κ γκαρι ειχε ειχε και παλι πορεια υποβιβασμου εκανε στον δευτερο γυρο.
Ο βλανταν ατυχησε να εχει τον σωσια του κλαους αλλα δεν εχουμε τραυματισμους και η ομαδα δουλευτηκε σωστα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Τούντορ δεν ήξερε τον ΠΑΟΚ από μέσα. Ήταν φυσικό να έχει την τύχη των προηγουμένων.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

sic-4 έγραψε:Ο μη προκατειλημμενος ευκολα μπορει να διαπιστωσει οτι ο Σαντος επαιρνε αποτελεσματα, αλλα ομαδα που να παιζει ποδοσφαιρο δεν εκανε ποτε. ΠΟΝΟΜΑΤΟΣ. Μου ειναι συμπαθεστατος σαν ανθρωπος, ωραιος τυπος και εστω με τον τροπο του μας εδωσε χαρα και υπερηφανεια και του ειμαι ευγνωμων γι αυτο. Αλλο αυτο ομως και αλλο να λεμε οτι εκανε ομαδα.

Για μενα ομαδα ειναι αυτη που παιζει καλο ποδοσφαιρο, οχι αυτη που παιρνει αποτελεσματα με οποιονδηποτε τροπο. Αν με ρωτησεις αν προτιμω να παρω πρωταθλημα με ποδοσφαιρο Σαντος ή να βγω 2ος αλλα να παιζω ολη τη χρονια οπως στο χθεσινο ματς θα διαλεξω με κλειστα ματια το 2ο οσο στερημενος κι αν ειμαι απο πρωταθληματα. Καποιος αλλος μπορει να διαλεξει το 1ο, σεβαστο και κατανοητο.
Εντάξει, την τελευταία χρονιά μια χαρά ποδόσφαιρο έπαιζε η ομάδα, ας μην είμαστε αφοριστικοί. Και το επίπεδο εκείνων των καφενέδων ήταν σαφώς καλύτερο των νυν. Παρελθοντικη η συζήτηση, απλά δε συγκρίνονται οι παράμετροι της εποχής εκείνης με σήμερα, είτε αφορούν στον ΠΑΟΚ είτε όχι.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ας προχωρήσουμε μπροστα πολλα άλλαξαν απο τοτε το μονο που δεν άλλαξε ειναι η νοοτροπία μας κ το hero to zero σε χρονο dt
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ο ιβιτς θεωρω εχει πιο πληρες/ποιοτικό ροστερ για να παίξει το ποδόσφαιρο που θελει να παίξει. ο σαντος δεν ειχε τετοιο πλουραλισμό χαρακτηριστικών στο ροστερ και αρα το παιχνιδι μας ηταν και πιο περιορισμενο σε δημιουργια.

τεσπα. κοιταμε μπροστα, ο σερβος δειχνει ικανός να σταματήσει αυτή την αναφορά στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

69 ώρες ακόμη για να μαμήσει και πάλι
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

2 days 19 hours 44 minutes
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

ΠΑΝΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΥΤΕΥΣΗ οπως ελεγε και ο Θοδωρας...

https://www.youtube.com/watch?v=w0yVz9j32M8

Ζηλευω μαμω την Αγγλια μου οσους τυχερους εχουν την δυνατοτητα να περασουν την Κυριακη τους στην Τουμπα διπλα στον ΠΑΟΚ του Ιβιτς.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Χαλαρωστε σε 26 μερες εχουμε Μαρτιο...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Πριν λίγο είδα στο άρθρο της κεντρικής, το αφιέρωμα στο αγώνα κυπέλλου στην άδεια Τούμπα με το γκει.
Αν και δεν έχουν περάσει τόσα χρόνια, είναι μια πολύ μακρινή ανάμνηση εκείνη η εποχή . Το γράφω εδώ γιατί η αέρινη φράντζα σε εκείνο το ματς ήταν χαρακτηριστική .

Τι σου είναι ο πούστης ο χρόνος. Όλα τα συναισθήματα ξεθωριάζουν και οι αναμνήσεις ωραιοποιούνται. Στη μνήμη των περισσοτέρων , έχει μείνει ότι ήταν ψιλοκαθαρό το ματσάκι και το πήραμε με τη ψυχή μας καθώς το κοράκι δε μπόρεσε να κάνει κάτι... Αμ δε ...Σε 11 λεπτά βίντεο πρόλαβα να ξαναδω 5-6 φάσεις πραγματικού σφαγείου , ενδεικτικές των όσα έχουμε ζήσει από τους ανώμαλους έφηβους της τρούμπας.

Βλέπεις τη φάτσα του Μάνταλου και το καταλαβαίνεις πόσο ζορίζεται ο άνθρωπος που δε μπορεί να σπρώξει παραπάνω. Βλέπεις το χέρι του Μιραλας στο φάουλ , που ούτε καν κόρνερ δε δίνει. Βλέπεις να στήνει το τοίχος ο Μάνταλος σε αυτό το φάουλ που κερδίσαμε όταν ο κηπουρός έπιασε τη μπάλα έξω απο τη περιοχή, οι μπινέδες να κλέβουν 2-3 μέτρα και οι δικοί μας να ουρλιάζουν πραγματικά για να αναγκάσουν το Μάνταλο να ξαναστήσει το τοίχος. Βλέπεις το φάουλ που δίνει στο Βιερίνια απέναντι στον Ιμπαγάσα και ανακατεύεσαι.

Βλέπεις στο τέλος τη καυλα του Βιερίνια και του Γκαρσία και μόνο να φανταστείς μπορείς τι θα ένιωθες αν ήσουν στη θέση τους και είχες απέναντί σου τέτοια πουστιά και τέτοια βρωμιά. Και μπορούσες , έστω και μια φορά να τους καρφώσεις . Είναι το σημείο που σταματάς να σκέφτεσαι για μπάλα και αναλογίζεσαι πόσο κακό έχουν κάνει οι πουσταράδες σχεδόν σε μια ολόκληρη γενιά φιλάθλων και σε κάποιες εκατοντάδες ποδοσφαιριστών και παραγόντων. Πόσο σίχαμα έχεις ζήσει , σε σημείο να αηδιάζεις , να μην ασχολείσαι για να συνεχίσουν να κάνουν τις λαμογιές τους ανενόχλητοι.

Είναι πουτάνας γιοι και να έχουν κακό ψόφο όλοι όσοι έστησαν και απολαμβάνουν αυτό το μπουρδέλο. Κι επειδή από ότι κατάλαβα σε ένα πρόσφατο μπανάρισμα φίλου εδώ μέσα υπάρχει και η πολιτικαλι κορεκτ τάση να εκφραζόμαστε ήπια , κρατάω όλες τις πικάντικες λεπτομέρειες του κακού ψόφου για πάρτη μου.
Άβαταρ μέλους
GettaRobott

Δημοσίευση από GettaRobott »

Σοβαρότητα,πειθαρχεία,Δουλεια,δουλεια μαζι με στηριξη απο την ΔΙΟΙΚΗΣΗ τα μυστικά της επιτυχίας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”