Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Sera4 έγραψε:οι απαντησεις του ζηση στα κρισιμα ερωτηματα:

1)ναι
2)οκ
3)ακουστηκες
4)επιφυλασομεθα
5)τα ειπες ολα
6)ναι δεν μπορουμε να μιλησουμε τωρα
7)δεν μπορουμε να τα πουμε δημοσια αυτα

κοινως μια τρυπα στο νερο, μια τυπικη συνελευση που ακουστηκαν τα τυπικα και ουσιαστικα φυγαμε με καποιες υποσχεσεις για καλυτερο μελλον...

εγω δεν ημουν παρων......
αλλα απο αυτα που διαβασα.....

....μια απο τα ιδια ειπαν......παλι στο ιδιο εργο θεατες.....εισασταν οσοι πηγατε..... :pano: :nairepaok:
thomkat

Δημοσίευση από thomkat »

Χθές έχασα ένα 2ώρο από τις διακοπές μου για να πάω στο παλατάκι,μικρό τίμημα αν εκεί γινόταν κάτι ουσιαστικό.Δεν έγινε όμως. Πιο πολύ ήταν σα ραδιοφωνική συζήτηση,άφησε όμως ελπίδα για διαφορετικές συζητήσεις στο μέλλον.Μετά, στο γήπεδο,η ομάδα έδειξε την πικρή πραγματικότητα σε ό,τι αφορά την απόσταση ποιότητας με το πρόσφατο παρελθόν.Εν τω μεταξύ, μπροστά μου έπεφτε ξύλο στην 4 και αν και έμαθα το λόγο,ντρέπομαι και να τον αναφέρω ακόμα.Μετά από όλα αυτά ξυπνάω σήμερα με κεφάλι από βραδυνή VODKΑ,και ακούω ότι ο Μάλε αποφάσισε να φύγει. Mώραλης νέος πρόεδρος στη λίγκα,απών ψήφισε ο ΠΑΟΚ.Δεν ξέρω αν υπήρχαν άλλες επιλογές,πάντως και με πρόεδρο στη λίγκα γαύρο, βλέπω την απονομή του πρωταθλήματος να γίνεται από τον Δεκαπενταύγουστο.Τι να κάνεις όμως ΠΑΟΚ είμαι και το γήπεδο δε θα μου το κόψει κανείς.Πάντως,βλέπω δύσκολη χρονιά και θα χρειαστεί γερό στομάχι,οπότε το χειμώνα κομμένες οι Βότκες.
ΥΓ.Ταγματάρχη, είχες δίκιο στην τελευταία μας συζήτηση για τα ευρώ και τις δραχμές.
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

Ηρεμιστε λιγο ρε παιδες....

Ποιο πανο ειχε δικιο ρε φωτη?

Εγω για καποια θεματα τον εχω παρα-κραξει (και παραπανω απο το φυσιολογικο)!

Προεδρος μας ειναι ...δικος μας προεδρος ...εμεις τους θελαμε και τους δυο.. και αυτον και τον προηγουμενο... και εγω τον στηριζω...
Αποθεματα ουτε εγω εχω... αλλα ο προεδρος του ΠΑΟΚ πρεπει να ναι δυνατος ...και αυτος ο Προεδρος που εχουμε τωρα δεν ειναι ουτε Μπατμαν ...ουτε Γουμενος, ασχετα που καποιοι τον συγκρινετε και με αυτους... (δειτε τα παγωμενα μαγκες πριν συγκρινετε!)

ή αν τελος παντων...

...δε γουσταρετε μερικοι τη φατσα του καντε του πολεμο ανοιχτα!

Ελεος! Βαρεθηκα να διαβαζω τις κλαψες καθε μερα!

Ξερω, ξερω... η καυλα δεν εφυγε ...μας την εδιωξαν ....οποιος θελει, θελει εγω αυτο ξερω... το τηγανι ειναι αναμενο και το λαδι τσουρουφλαει... ή ορματε και παμε να την βρουμε την ακρη ολοι μαζι ή αν την ειδατε πελατες... τα θεατρα ΑΔΕΙΑ ειναι... θεσεις απειρες θα βρειτε!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

1)ναι
2)οκ
3)ακουστηκες
4)επιφυλασομεθα
5)τα ειπες ολα

κοινως μια τρυπα στο νερο, μια τυπικη συνελευση που ακουστηκαν τα τυπικα και ουσιαστικα φυγαμε με καποιες υποσχεσεις για καλυτερο μελλον...
Τα είπες ΟΛΑ!
:pano:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δυστυχως εγινε συνελευση για να ειπωθουν πραγματα υποτιθεται και δεν ειπωθηκε τπτ..τζαπα ρευμα καψανε..
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

1)ναι
2)οκ
3)ακουστηκες
4)επιφυλασομεθα
5)τα ειπες ολα

+1926

Τζάμπα συνεντεύξεις, τζάμπα ανοιχτές συζητήσεις, τζάμπα συνελεύσεις... Όλα τριγύρω αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν!
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ;
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Εγώ θα κάνω τον συνήγορο του διαβόλου και θα πω: Εάν μπορούσε θα έλεγε περισσότερα.
Και μερικές φορές είναι καλύτερα να μη πεις μερικά πράγματα και να σιωπήσεις για πολλούς και διάφορους λόγους (και ίσως εύλογους;).
Τον Βρύζα δεν τον υποχρέωσε κανένας να γίνει πρόεδρος, αλλά μπορεί κάποιος να μου πει έστω και έναν, που θα αναλάμβανε πρόεδρος σ΄αυτή την δεδομένη στιγμή; Και οχι λαμόγιο για να εξηγούμαστε.
Όπως και να το κάνουμε τα πράγματα δεν αλλάζουν. Έγιναν φοβερά λάθη και χάθηκαν χρήματα, ΑΛΛΑ δεν έφαγε κανένας τίποτα. Έγιναν μαλακίες, που δεν έπρεπε να γίνουν και σ΄αυτό δεν υπάρχει καμία αντίθετη γνώμη και σ΄αυτό συμφωνούμε όλοι, αλλά δεν μπορεί ο Βρύζας να γίνεται ο αποδιοπομπαίος τράγος και να του φορτώνονται όλα τα κακώς κείμενα. Παντού και σε κάθε παε υπάρχουν πράγματα, που δεν μπορούν να δημοσιευθούν, αλλά αυτό δεν συνεπάγεται κιόλας, οτι φαγώθηκαν τα χρήματα και οτι όλοι είναι κλέφτες.
Όταν ο ποα με τους εφοπλιστές του είναι σε τέτοια κατάσταση, πρέπει εμείς τουλάχιστον να είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι. Βλέπουμε, οτι σιγά-σιγά μπαίνουμε σε καλύτερο δρόμο και έστω και έτσι, κατά την ταπεινή μου γνώμη, θα επανέλθουμε και γι αυτό είμαι σιγουρότατος. Ε αφου ΠΑΟΚ ρε παιδιά...
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

στον ΠΑΟΚ διαχρονικά υπάρχει κυβέρνηση, αξιωματική αντιπολίτευση που θέλει να γίνει κυβέρνηση και η "αριστερά".
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

rouki έγραψε:Εγώ θα κάνω τον συνήγορο του διαβόλου και θα πω: Εάν μπορούσε θα έλεγε περισσότερα.
Και μερικές φορές είναι καλύτερα να μη πεις μερικά πράγματα και να σιωπήσεις για πολλούς και διάφορους λόγους (και ίσως εύλογους;).
Τον Βρύζα δεν τον υποχρέωσε κανένας να γίνει πρόεδρος, αλλά μπορεί κάποιος να μου πει έστω και έναν, που θα αναλάμβανε πρόεδρος σ΄αυτή την δεδομένη στιγμή; Και οχι λαμόγιο για να εξηγούμαστε.
Όπως και να το κάνουμε τα πράγματα δεν αλλάζουν. Έγιναν φοβερά λάθη και χάθηκαν χρήματα, ΑΛΛΑ δεν έφαγε κανένας τίποτα. Έγιναν μαλακίες, που δεν έπρεπε να γίνουν και σ΄αυτό δεν υπάρχει καμία αντίθετη γνώμη και σ΄αυτό συμφωνούμε όλοι, αλλά δεν μπορεί ο Βρύζας να γίνεται ο αποδιοπομπαίος τράγος και να του φορτώνονται όλα τα κακώς κείμενα. Παντού και σε κάθε παε υπάρχουν πράγματα, που δεν μπορούν να δημοσιευθούν, αλλά αυτό δεν συνεπάγεται κιόλας, οτι φαγώθηκαν τα χρήματα και οτι όλοι είναι κλέφτες.
Όταν ο ποα με τους εφοπλιστές του είναι σε τέτοια κατάσταση, πρέπει εμείς τουλάχιστον να είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι. Βλέπουμε, οτι σιγά-σιγά μπαίνουμε σε καλύτερο δρόμο και έστω και έτσι, κατά την ταπεινή μου γνώμη, θα επανέλθουμε και γι αυτό είμαι σιγουρότατος. Ε αφου ΠΑΟΚ ρε παιδιά...
:opaokara:
Συμφωνώ με αυτά που γράφεις εκτός από αυτό που προκύπτει έμμεσα, ότι δηλ. ο Βρύζας ανέλαβε την ΠΑΕ , γιατί είναι άρρωστος με τον ΠΑΟΚ ή γιατί είναι μεγαλόψυχος και μας κάνει χάρη (με 7000 μισθό τον μήνα).
Θα μπορούσα να σου αναφέρω και είμαι σίγουρος ότι και εσύ μπορείς να σκεφτείς, τουλάχιστον 2 λόγους που έχουν να κάνουν με το καλώς εννοούμενο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ του συμφέρον (όχι παράνομα) ανεξαρτήτως του αν το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν θετικό ή αρνητικό για τον ΠΑΟΚ.Εξ άλλου λειτουργεί εκ του ασφαλούς όπως έχει αποδείξει μέχρι στιγμής.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

MANIAKOS έγραψε:τζαπα ρευμα καψανε.

Το πιο σημαντικο απο ολα.... Καθοτι αυτο κοστιζει ...Ολα τα αλλα δωρεαν ειναι .... Μια κουβεντα πανω , μια κουβεντα κατω ..Λογος να γινεται....
Μπλαμπλαμπλα ....
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Αμ δε που κάψαμε. Κλειστός ήταν ο κλιματισμός...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Παντως μεγιστη πατατα (οσο κ αν δεν ειναι κανα φοβητρο η Γιεχουντα) να περιμενουν απαντησεις κ αποφασεις την ημερα που δηλωνεις λιστα στην ουεφα...Τι περιμεναν δηλαδη ολες οι πλευρες κ κυριως η δικια μας? Το φιλικο με την αιντχοφεν για να δρομολογηθουν πραγματα...
Τωρα μαλλον εχεις στην ευρωπαικη σου λιστα για 2 αγωνες,2 παικτες που θα φυγουν...
Και θα πας να παιξεις με 2 κουμαλο-κατσικα (0 ευρωπαικη εμπερια τουλαχιστον ο 2ος) κ μπακ απ Ιντζιδη σταμου...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Στην μπουτικ φετος βαλτε και κολληριο.
Και να εχει και εφημερευων οφθαλμιατρο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από eorptol »

Μέσα στην αισιοδοξία είσαι guardian προκαταλαμβανεις χωρίς να έχεις δει η μήπως έβγαλες συμπεράσματα απο το ματς με αιτχοβεν ; ....αν το έκανες είσαι τελείως λάθος και στα φιλικα πριν απο ματς με μας έριξε τρία στην μπενφικα η αιτχοβεν τα φιλικα δεν εναι για να βγάζουμε τελικές κρίσεις .....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”