Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
marsantos

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από marsantos »

Andrew R έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 23:08 προεδρε οπως το πηγες φετοσ να συνεχισεις και του χρονου, αυτα που γραφονται απο μια μεριδα οπαδων ειναι τουλαχιστον τραγικα , αυτη η ομαδα υγιής και με δυο -τρεις προσθαφαιρεσεις κανονικων κι καλων ποδοσφαιριστων δεν θα σταματιεται ουτε με δεκα απουσιες του χρονου :pano:
δυο αγωνες ακομα κι παμε για τα προκριματικα του τσου λου
Καλησπέρα φιλαράκι Andrew.
Με τις υπάρχουσες συνθήκες, αν επικρατήσει η λογική, ο ΠΑΟΚ έχει ευνοϊκές συνθήκες του χρόνου για κατάκτηση.
Η άεκ με εξασφαλισμένη συμμετοχή για πρώτη της φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση 8 αγωνιστικών και ο οσφπ με την αναμενόμενη τρέλα αλλαγών που θα έχει, δημιουργείται μια άκρως ευνοϊκή συγκυρία για την ομάδα μας να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Άσε που υπάρχει και προηγούμενο. Όταν το παίρνει η άεκ, την επόμενη το σηκώνουμε εμείς.. :D
Γρίφος ο πάο καθώς σίγουρα κάποια από τις επόμενες χρονιές θα κάνει το μπραφ.
These users thanked the author marsantos for the post (total 3):
navigator11, geobila, Andrew R
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

Μπουρδολογίες... Άφησες τον κλοουν να πουλάει τρελα για ''μάγκικο'' και ξερίζωση διαπλοκής λολ

Που τα τελευταία 5 χρόνια, όλες οι σεζόν είναι καταστροφικές με εξαίρεση το 24 όπου η ομάδα το άξιζε και το πήρε διακαιότατα. Αλλά και εκεί δεν την βοήθησες με τις κατάλληλες προσθήκες ούτε τον Γενάρη. Τι να λέμε τώρα; Και το μοτίβο δεν αλλάζει, ακριβώς το ίδιο μπας και πετύχουμε να κάνουμε κανένα πιο μάγκικο απο του 24. Όλη η ευθύνη στον πρόεδρο, αυτός είναι και ο μόνος που μπορεί να το γυρίσει. Στο χέρι του είναι. Να κάνει πράξεις και να αφήσει τα ''θαύματα''. Άκου εκεί θαύματα να πάρεις το πρωτάθλημα φέτος... Που απλά απαιτούσε να κάνεις τα βασικά...

Ας γίνουμε κυνικοί ρε φίλε, αυτό χαρακτηρίζει τις μεγάλες ομάδες. Και η δίψα για τρόπαια. Η πραγματική δίψα. Όχι αυτό το ναι μεν θέλουμε , αλλά δεν κάνουμε ότι μπορούμε για να τα πάρουμε... Ας απογειωθούμε επιτελούς... Μπορούμε... Δισεκατομμυριούχο πρόεδρο έχω γαμώ το φελέκι μου...

Έχεις το μαχαίρι και το καρπούζι. Μπορείς να το αλλάξεις... Θες όμως;
These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post (total 2):
st4this, Andrew R
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μαρσαντε σε παρακαλώ στείλε μου από αυτά που πίνεις, είναι δύσκολη στιγμή και τα χρειάζομαι.

Τρέχω να παίξω του χρόνου πρωταθλητη τον ΠΑΟΚ. Pole position εξασφαλίσαμε όχι αστεία.

Ιδίως το ότι μαεστρικα παγιδεψαμε την αεκ να πάρει το πρωτάθλημα ώστε του χρόνου να είναι κουρασμένη στην Ευρώπη, είναι τακτική κίνηση μεγάλου παικτου
These users thanked the author giapas for the post (total 9):
smoothcriminal1926, renegade, tsou, geobila, embuji, marsantos, Maurice_Escargot, Maxpaok, Special 4
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

Ευτυχώς μας ανέλυσε πως οι συνθήκες είναι ιδανικές να το πάρουμε του χρόνου, μιας κα φέτος οι συνθήκες ήταν οι χειρότερες δυνατές...
These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post (total 5):
giapas, renegade, tsou, embuji, st4this
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

TylerDurden έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 23:08 @aivas19 Δε ξέρω εάν το λες ειρωνικά, αλλά αυτό μου έβγαλε η αεκ φέτος.
Όχι συμφωνώ απόλυτα. Το ίδιο είδα και εγώ. Πχ αν ήμασταν κυνικοί ο Ντέσπο έπρεπε να κλαδέψει τον παίκτη του βόλου στην αντεπίθεση που έγινε 2-1. Ένα απλό παράδειγμα. Για αυτό η αεχ έχει πόσους βαθμόυς μετα το 90
geobila

Δημοσίευση από geobila »

αγαπητέ @marsantos
Επειδή ο οργανισμός έχει έλλειψη εμπιστοσύνης στις δυνατότητες του, ενώ υπάρχει και μοτίβο αποτυχίας σε τακτικές/στρατηγικές κινήσεις, του χρόνου οι πιθανότητες να πάρουμε το πρωτάθλημα είναι ίσες με το να επαναληφθεί το χαμένο ΤσουΛου με Μάλμε.
These users thanked the author geobila for the post:
marsantos
Odi44

Δημοσίευση από Odi44 »

Parolos έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:14
Odi44 έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:04 οικογενειακό περίπτερο μια επιχείρηση που διοικείται από πατέρα, δύο γιους και έναν γαμπρό;

Δηλαδή μην ξεφύγουμε πια τόσο. Εσύ είσαι δηλαδή ικανοποιημένος με όλα ε ; Στον πλανήτη ΠΑΟΚ όλα καλά πάνε.
Δηλαδή η εταιρεία έχει μέσα 4 άτομα και το Μαράκι. Εντάξει, ας βάλει ένας την κάρτα να δούμε τί μισθοδοσίες και πόσους εργαζόμενους έχει. Ε μα νταξει.

Ειδικά για την επιλογή παιχτών , που ίσως αυτό μας καίει εργάζονται πάνω από 15 άτομα χωρίς τους εξωτερικούς.

Και για να απαντήσω και να φεύγουμε σιγά σιγά, φυσικά και δεν γίνεται να είναι όλα καλά σήμερα, πολλά πρέπει να αλλάξουν , αλλά περίπτερο και ρδελομπου δεν είναι πως να το κάνουμε.

Εσύ τί θα άλλαζες πρώτα πρώτα.
Θα ήθελες ΤΔ θα μου πεις, όμως μέχρι πέρυσι ο κόσμος έλεγε δώσε τα κλειδιά στον προπονητή..
Και αυτό έγινε.

Τώρα θέλουμε πάλι ΤΔ.

Προς το παρόν ο ΤΔ θα είναι αχρειαστος, περισσότερα κακά θα φέρει παρά καλά. Άτομα σαν το Βιερίνια θες μέσα.
Ποιοι διοικούν έγραψα, όχι πόσοι εργάζονται.

Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει βρει σταθερό μοντέλο λειτουργίας, ούτε καν έχει πλησιάσει κοντά σε αυτό.

Δεν είναι κακό να το επισημαίνουμε αυτό. Αν δεν δει κάποιος τις αδυναμίες του, πώς θα τις διορθώσει;
These users thanked the author Odi44 for the post (total 2):
Γερασίμου, Logistis
tutuyo

Δημοσίευση από tutuyo »

δεν ειχαμε βουνο, δεν ειχαμε παικτες
εχουμε βουνο, παλι δεν εχουμε παικτες

ποτς γενετ αυτο?
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ιβάν, πρέπει για πρώτη φορά να γίνει αυστηρή αυτοκριτική. Αποτυχία η φετινή σεζόν. Έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί.
Μην κρύψετε κάτω από το χαλάκι των τραυματισμών, την φετινή αποτυχία.
Ανασυνταχθείτε, πάρτε τις αποφάσεις που πρέπει και κάντε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή ξανά.
Απλά ίσως για πρώτη φορά, καλείσαι να πάρεις γενναίες και μεγάλες αποφάσεις σε όλα τα επίπεδα.
Γράψτε σε κάθε τοίχο της Τούμπας, πως φέτος αποτύχαμε. Γιατί, αν δικαιολογηθούμε, το φετινό θα είναι απλά η αρχή.

Πείσμωσέ τους, να πάρουν τη 2η θέση και οργανώστε τον ΠΑΟΚ ΣΕ ΟΛΑ τα επίπεδα!
These users thanked the author PAOKevolution for the post:
Γερασίμου
geobila

Δημοσίευση από geobila »

PAOKevolution έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 07:35 Ιβάν, πρέπει για πρώτη φορά να γίνει αυστηρή αυτοκριτική. Αποτυχία η φετινή σεζόν. Έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί.
Ανασυνταχθείτε, πάρτε τις αποφάσεις που πρέπει και κάντε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή ξανά.
Απλά ίσως για πρώτη φορά, καλείσαι να πάρεις γενναίες και μεγάλες αποφάσεις σε όλα τα επίπεδα.
Γράψτε σε κάθε τοίχο της Τούμπας, πως φέτος αποτύχαμε. Γιατί, αν δικαιολογηθούμε, το φετινό θα είναι απλά η αρχή.

Δεν θεωρώ ότι η σεζόν είναι αποτυχία βάση σχεδιασμού.
Αν έγιναν λάθος αποφάσεις σε αθλητικά θέματα εκγύμνασης τότε δεν ευθύνεται ο Ιβάν. Αν θεωρείς ότι έπρεπε να φέρει άλλες μεταγραφές το Γενάρη είναι συζητήσιμο αλλά όχι απαραίτητα ο λόγος που η σεζόν έκλεισε με αποτυχία
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

geobila έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 08:33
PAOKevolution έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 07:35 Ιβάν, πρέπει για πρώτη φορά να γίνει αυστηρή αυτοκριτική. Αποτυχία η φετινή σεζόν. Έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Δεν θεωρώ ότι η σεζόν είναι αποτυχία βάση σχεδιασμού.
Αν έγιναν λάθος αποφάσεις σε αθλητικά θέματα εκγύμνασης τότε δεν ευθύνεται ο Ιβάν. Αν θεωρείς ότι έπρεπε να φέρει άλλες μεταγραφές το Γενάρη είναι συζητήσιμο αλλά όχι απαραίτητα ο λόγος που η σεζόν έκλεισε με αποτυχία
Συγνωμη που ειδες εσυ σχεδιασμο γενικα? Γιατι θα χαζέψω. Σχεδιασμός ειναι οταν στήνεις την ομαδα βαση αναγκών ειτε ευρωπαϊκών αγώνων ειτε για να πάρεις το πρωτάθλημα. Οχι να τρεχεις τελευταια στιγμη να βρεις παιχτες για τη βασική 11 αδα. Αυτο ειδα εγω φετος.
Ας μάθουμε απο τα συνεχόμενα λαθη κ ας το γυρίσει αυτο να παμε ετοιμοι φετος σε ολους τους τομεις
These users thanked the author WestBlock4 for the post (total 3):
Γερασίμου, Logistis, st4this
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Δηλαδή ο σχεδιασμός ήταν πετυχημένος για 3 διοργανώσεις?
These users thanked the author van rooy for the post (total 3):
Γερασίμου, st4this, smoothcriminal1926
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

smoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 00:27 Μπουρδολογίες... Άφησες τον κλοουν να πουλάει τρελα για ''μάγκικο'' και ξερίζωση διαπλοκής λολ

Που τα τελευταία 5 χρόνια, όλες οι σεζόν είναι καταστροφικές με εξαίρεση το 24 όπου η ομάδα το άξιζε και το πήρε διακαιότατα. Αλλά και εκεί δεν την βοήθησες με τις κατάλληλες προσθήκες ούτε τον Γενάρη. Τι να λέμε τώρα; Και το μοτίβο δεν αλλάζει, ακριβώς το ίδιο μπας και πετύχουμε να κάνουμε κανένα πιο μάγκικο απο του 24. Όλη η ευθύνη στον πρόεδρο, αυτός είναι και ο μόνος που μπορεί να το γυρίσει. Στο χέρι του είναι. Να κάνει πράξεις και να αφήσει τα ''θαύματα''. Άκου εκεί θαύματα να πάρεις το πρωτάθλημα φέτος... Που απλά απαιτούσε να κάνεις τα βασικά...

Ας γίνουμε κυνικοί ρε φίλε, αυτό χαρακτηρίζει τις μεγάλες ομάδες. Και η δίψα για τρόπαια. Η πραγματική δίψα. Όχι αυτό το ναι μεν θέλουμε , αλλά δεν κάνουμε ότι μπορούμε για να τα πάρουμε... Ας απογειωθούμε επιτελούς... Μπορούμε... Δισεκατομμυριούχο πρόεδρο έχω γαμώ το φελέκι μου...

Έχεις το μαχαίρι και το καρπούζι. Μπορείς να το αλλάξεις... Θες όμως;
Εγω σ λεω οτι θελει...ΜΠΟΡΕΙ??
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

giapas έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 00:28 Μαρσαντε σε παρακαλώ στείλε μου από αυτά που πίνεις, είναι δύσκολη στιγμή και τα χρειάζομαι.

Τρέχω να παίξω του χρόνου πρωταθλητη τον ΠΑΟΚ. Pole position εξασφαλίσαμε όχι αστεία.

Ιδίως το ότι μαεστρικα παγιδεψαμε την αεκ να πάρει το πρωτάθλημα ώστε του χρόνου να είναι κουρασμένη στην Ευρώπη, είναι τακτική κίνηση μεγάλου παικτου
:lol: :lol: :lol:
Καλό.
Όχι δεν πίνω τίποτα. Ούτε αλκοόλ ούτε ουσίες.. :mrgreen:
Το καλοκαιράκι μόνο πολύ παγωμένη μπυρίτσα..
Επειδή σε διαβάζω και καταλαβαίνω πως είσαι αγνο ΠΑΟΚτσάκι να σε ρωτήσω κάτι.
Όταν το διάστημα που παίζαμε σερί αγώνες αγώνες ήμουν στα κάγκελα με τους τραυματισμούς και έκανα τους υπολογισμούς και έλεγα συνεχώς για το πως ξεσκίστηκε ένα δικό μας πρωτάθλημα γιατί τότε δε με ρώτησες τι πίνω που ήμουν μέσα στη μαυρίλα; Όπως κι εσύ είσαι στα κάγκελα τώρα, έτσι ήμουν και εγώ πριν 2 μήνες. Το ότι πρόλαβα, χώνεψα και συνειδητοποίησα την απώλεια και τώρα είμαι πιο ήρεμος δε σημαίνει πως δεν πέρασα κι εγώ τη φάση του ξενερώματος.
Όταν πάντως εγώ ήμουν στα κάγκελα και έβλεπα πως εξελίσσεται η χρονιά δεν ρώτησα κανέναν τι πίνει και είναι τόσο χαλαρός;
Τι να κάνουμε, εγώ αγανάκτησα όταν το γάλα φούσκωνε μέσα στο μπρίκι, τώρα οι περισσότεροι γκρινιάζουν γύρω από το χυμένο γάλα.

Υγ.Αν θυμάμαι καλά είχαμε μια κουβέντα μεταξύ μας που εξηγούσα πως το παιχνίδι με τον άρη ήταν μισό πρωτάθλημα και νομίζω μου είχες απαντήσει πως η αξία του αγώνα με τον άρη είναι όση με των υπολοίπων αγώνων. Ότι δλδ αν υπολείπονται Χ αγώνες η αξία τους είναι 1/Χ. Μπορεί να κάνω λάθος και να μην ήταν με σένα αυτή η στιχομυθία.
These users thanked the author marsantos for the post (total 4):
Maklaz, Γερασίμου, Andrew R, Apil44
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Καλημέρα φίλε marsantos.

Το θέμα είναι ότι όλους τους παγιδεύουμε και στο τέλος πέφτουμε εμείς μέσα στη παγίδα. :mrgreen:
These users thanked the author van rooy for the post:
marsantos
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”