ακριβωςsourmenetes έγραψε:Αστεία δημοσιεύματα.
Μία πωλείται στον έναν μια στον άλλον...
Ααααα...
Ξέχασα..
Φεύγει ο Σαββίδης από τον ΠΑΟΚ!
Τετοιου επιπέδου δημοσιεύματα!
Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Τα προηγούμενα χρόνια τον πίεζαν αγαρμπα να το δώσει και κυκλοφορούσαν γελοία δημοσιεύματα
Τώρα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να το δώσει και υπάρχουν κάποιοι ενδιαφερόμενοι, μερικοί εκ των οποίων έχουν ακουστεί
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι πολύ προχωρημένο
Κατά τη γνώμη μου δεν έπρεπε να έχει ασχοληθεί ποτέ, πέταξε 100+ εκατομμύρια στα σκουπίδια
Τώρα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να το δώσει και υπάρχουν κάποιοι ενδιαφερόμενοι, μερικοί εκ των οποίων έχουν ακουστεί
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι πολύ προχωρημένο
Κατά τη γνώμη μου δεν έπρεπε να έχει ασχοληθεί ποτέ, πέταξε 100+ εκατομμύρια στα σκουπίδια
Aπο αυτά που βλέπετε πιστέψτε στα μισά και από αυτά που ακούτε μην πιστεύετε τίποτα . 

Equalizer έγραψε: Τώρα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να το δώσει και υπάρχουν κάποιοι ενδιαφερόμενοι, μερικοί εκ των οποίων έχουν ακουστεί
Οτι αυτή την φορά όντως σκεύτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να πουλήσει το κανάλι απο που προκύπτει;Patron έγραψε:Δεν ξέρω αν το κανάλι το έχει για πώληση ο Ιβάν, αλλά γεγονός είναι ότι δέχεται ευγενικές κ μη οχλήσεις να το δώσει. Τις οποίες τις συζητάει, δεν τις ξεκόβει.
-
egrapsesgiapas έγραψε:Κι όμως φίλε , εγώ ευχαριστώ το Σαββίδη που απέχει από όλο το πανηγύρι των τρελών.
Κι αν ήταν ή δεν ήταν πέναλτυ στον Οτο , έτσι είναι η μπάλα. Μέσα είναι όλα.
Ο ΠΑΟΚ με την υπεύθυνη στάση του βάζει τα γυαλιά σε όλους πως πρέπει να συμπεριφέρονται για να πάει η μπαλίτσα μπροστά στην Ελλάδα.
Άλλο παιχνίδι παιζόταν στην Ευρώπη όταν ο Ιβάν αγόραζε ομάδα, κανάλι και έκανε χάρες στην κυβέρνηση πριν μερικά χρόνια και άλλο παιχνίδι παίζεται τώρα. Συνεχίζει να επενδύει σε υποδομές όπως λιμάνια, φαίνεται να κρατάει τον ΠΑΟΚ και βάζει μεγάλο μέρος του πλούτου του στον τουρισμό. Ποδόσφαιρο μπορεί να μην ξέρει, αλλά βλάκας δεν είναι. Αν εγώ κι εσείς έχουμε μία εικόνα για το ποιον του Μαρινάκη, ο Ιβάν ξέρει πολύ πολύ καλύτερα τι παίζεται. Λεφτά στον ΠΑΟΚ να βάζει, τίτλους να παίρνουμε, την αξιοπρέπεια μας να έχουμε και ας κάνει ότι γουστάρει στις άλλες μπίζνες του. Σιγά μην μας ρωτήσει κι όλας.
- Μπαρκαρούτσος
Διαφωνώ εδώ. Πιστεύω ότι άξιζε 100%, για δύο λόγους:Equalizer έγραψε:Κατά τη γνώμη μου δεν έπρεπε να έχει ασχοληθεί ποτέ, πέταξε 100+ εκατομμύρια στα σκουπίδια
Το Κόκκινο Ποτάμι
Ντουέτα + φιλί στο στόμα Βίσσης με Βανδή.
Και ένας μη ΠΑΟΚτσης λέει ότι δεν θα έπρεπε ποτέ να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ και ότι πέταξε τσάμπα 300 εκατομμύρια
Τελειωστε τον Τσαγκαράκη.
Πόσα ματς πρέπει να τον φάμε στη μαπα;
Φτάνει αυτό το πράγμα.
Σαν τα πρόβατα στη σφαγή.
Πόσα ματς πρέπει να τον φάμε στη μαπα;
Φτάνει αυτό το πράγμα.
Σαν τα πρόβατα στη σφαγή.
- Μπαρκαρούτσος
Πως το είπε ο φίλος giapas να δεις
Πήγε πολύ μπροστά σήμερα η "μπαλίτσα" στην Ελλάδα.Ο ΠΑΟΚ με την υπεύθυνη στάση του βάζει τα γυαλιά σε όλους πως πρέπει να συμπεριφέρονται για να πάει η μπαλίτσα μπροστά στην Ελλάδα.
- George Best
Ε τώρα που τα γράψατε θα κάνει ενα Skype call από το Ροστοφ.
Σε λάθος νήμα γράφετε.
Σε λάθος νήμα γράφετε.

VfB v2 έγραψε:Πως το είπε ο φίλος giapas να δεις
Πήγε πολύ μπροστά σήμερα η "μπαλίτσα" στην Ελλάδα.Ο ΠΑΟΚ με την υπεύθυνη στάση του βάζει τα γυαλιά σε όλους πως πρέπει να συμπεριφέρονται για να πάει η μπαλίτσα μπροστά στην Ελλάδα.