Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από JohnDag »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
JohnDag έγραψε:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Αφού σας χαλάει ο ΠΑΟΚ, σας χαλάει ο Ιβάν, σας χαλάει ο Μπότο, σας χαλάει ο αέρας, σας χαλάει η υγρασία, σας χαλάει η ζέστη.....αλλάξτε ομάδα βρε...
Γίνετε γάβροι που κάνουν μεταγραφές του κώλου, και χανούμια.
Αλλά ΠΑΟΚ μην λέτε ότι είστε όσοι από το πρωι μέχρι το βράδυ δηλητηριάζετε με τη σεναριολογία και την δήθεν έξυπνη και ταχα ψαγμένη συνωμοσιολογία σας.
Αρκετά πια.
Αηδία σκέτη
Ξέχασες τον Λουτσεσκου.

Κατα λάθος φαντάζομαι, σου ξέφυγε...

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα νικήσουμε τον ΟΦΗ ?
ΤΙ λές ?
Τα μπέρδεψες λίγο μέσα στο κεφάλι σου.

Πάμε από την αρχή.

Ο ΠΑΟΚ έχει τον καλύτερο προπονητή της Λίγκας. Με διαφορά από τον δεύτερο.

Με αυτόν προπονητή η ομάδα θα είναι σε κάποια συγκεκριμένα standard.

Η ομάδα όμως έχει και ποιοτικά κενά τα οποία βγάζουν ματιά. Και αυτά θα φανούν προϊόντος του χρόνου και όσο δυσκολεύουν τα παιχνίδια.

Ο Ραζβαν δεν είναι μάγος. Και το βλέπει να έρχεται.

Ε, λοιπόν, δεν θα γίνει αυτός ασπίδα για να απορρόφησει τους κραδασμούς των αποφάσεων Μποτο και Ιβαν.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Τετ 14 Σεπ 2022, 18:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Δεν απάντησες
Στην Κρήτη θα πάρουμε τρίποντο ώστε να υποδεχτούμε βάζελο για την πρώτη θέση μετά ?
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Μια χαρά απάντησα.

Απάντησε μου κι εσύ γιατί στην επίκληση σου ως ΠΑΟΚαρχης ανέφερες τους πάντες εκτός από τον Ραζβαν τώρα.

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αρκετα νευρα εχουμε john pls μην το κανεις αυτο...
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Πολύ σωστός nunies. Να βγουν να μιλήσουν να ξεκαθαρίσουμε τις θέσεις μας. Δε θα πεθαίνουμε εμείς και δεν θα ακούμε κουβέντα από ανθρώπους που στο κάτω κάτω τους αγαπάμε. Ιβάν βγες με skype, με tiktok, με Twitter, και ΜΙΛΑ στον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Έλα σταματήστε το
Κι διπλό θα πάρουμε
Και παίχτης θα έρθει !
Pagotatzis speaking
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

να ρωτησω κατι τωρα επι της ουσιας, ο μπανε που εξαφανιστηκε; τον ψαχνει ο giapas :mrgreen:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

JohnDag έγραψε:Μια χαρά απάντησα.

Απάντησε μου κι εσύ γιατί στην επίκληση σου ως ΠΑΟΚαρχης ανέφερες τους πάντες εκτός από τον Ραζβαν τώρα.

Τον Λουτσέσκου τον πληρώνει και μάλιστα πολύ καλά ο ΙΒΑΝ.
ΑΥτός τον εμπιστεύτηκε και τον εμπιστεύεται για να τον πληρώνει τόσο καλά.
Πείτε το ντε. Δεν τον πληρώνω εγώ και εσύ. Χάρη στα φράγκα του Ιβάν έχουμε όπως λες τον καλύτερο προπονητή της λίγκας
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

joshua έγραψε:Αρκετα νευρα εχουμε john pls μην το κανεις αυτο...

Δεν κατάλαβα ακριβώς τι έκανα.

Αλλα Οκ, σεβαστό. Σταματώ εδώ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εμένα με προβληματίζει πάρα πολύ όλο αυτό εκτός από την αγωνιστική σκοπιά και ως προς την επιχειρηματική.
Ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι έφαγε μια σφαλιάρα στην Ευρώπη που φρεναρε απότομα τα διαρκείας. Κάνε κάτι να ξαναζεστανεις τον μουδιασμενο κόσμο ρε εσύ.
Ο γαύρος πχ ρίχνει τα πυροτεχνήματα Μαρσέλο και Χάμες μπας και ζεστάνει πάλι τον κόσμο.
Προς Θεού δεν λέω να κάνεις μεταγραφές για τις εντυπώσεις. Αλλά διαολε....πάρε τους 2-3 ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ποδοσφαιριστές που έχει ανάγκη η ομάδα, που ζητάει και ο προπονητής, αλλά και για να ζεστάνεις και να ψησεις λίγο τον κόσμο.
Ούτε επιχειρηματικά δεν τους ενδιαφέρει;
Πάρα πολύ περίεργο
adman

Δημοσίευση από adman »

ΑποστόληςΑ έγραψε:σφίνα

Το “σίριαλ Πάολο Φερνάντες” πάει για ολοκλήρωση, με τν παίκτη του Βόλου να οδεύει προς την “Αγιά Σοφιά” του Μελισσανίδη, αφού ο ατζέντης του που μπήκε μπροστά, έπαιξε πολύ καλά το παιχνίδι που του είπαν να κάνει με τον ΠΑΟΚ!

Γιατί, πώς είναι δυνατόν να ζητάει εξγωήινο ποσό αμοιβής ο ίδιος για τη μεταγραφή του Πάολο Φερνάντες και φυσικά να μην του το δίνει ο ΠΑΟΚ και να πηγαίνει τον παίκτη στην ΑΕΚ; Μήπως ο Μελισσανίδης δίνει παραπάνω από τον ΠΑΟΚ και δεν το ξέρουμε;

Πώς τα βρίσκει με την ΑΕΚ και δεν τα βρήκε με τον ΠΑΟΚ; Μήπως λοιπόν όλη αυτή η ιστορία με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει μπροστά για να πάρει τον παίκτη, ήταν ένα “παιχνίδι” για να πάρει ο Μπέος δανεικό τον Κούτσια και στη συνέχεια να χαλάσει τη μεταγραφή του Φερνάντες δήθεν ο μάνατζερ και ο δήμαρχος να βγει απέξω, ενώ θα πάρει τα λεφτά από τον Μελισσανίδη;
Ιστορίες συνωμοσίας από μια αναξιόπιστη σελίδα. Προφανώς ο Κούτσιας θα πήγαινε ως αντάλλαγμα για Φερνάντες. Δεν θα ήταν δύο ξεχωριστές περιπτώσεις. Συμπεριλαμβάνονται στο ίδιο ντιλ. Δεν γίνεται να "πληρώσεις" για έναν παίκτη και να μην τον πάρεις.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Αρκετά με την μεταγραφολογία.
Μπορεί σε δύο αγωνιστικές να είμαστε πρώτοι με όλους από κάτω μας. Μαρτσέλους, χάμες, φερνάντεζ, αλαφούζους και λοιπούς
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Μα αδερφέ Γκουερινο δεν συζητάμε αυτό.
Εννοείται ότι μπορούμε γιατί έχουμε τον καλύτερο προπονητή στην Ελλάδα που ξέρει και μπορεί να παίρνει αυτό που θέλει. Ακόμα και αν τα μάτια μας πονάνε.
Δώστου ένα boost όμως να παλέψει με καλύτερους ορους. Ειδικά όταν το ζητάει δημόσια.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Λευκή πετσέτα και ξενέρωμα κλασικό μεταγραφικό
Παίξε τώρα με Αουγκουστο δεκαρι όλη τη χρονιά και να πανηγυρίζεις στο λευκό Πύργο τις νίκες με μισό μηδέν με τη Λαμία
Όλοι έχουν ευθύνες...
Ο Ιβάν με το παραμύθι ότι το ρόστερ δεν έκλεισε
Ο Μποτο με τη μεταγραφική ενίσχυση της πλάκας και με τα κενά στο ρόστερ
Ο Λουτσεσκου με τη στερεοφωνική σφαλιάρα από τους Βούλγαρους
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

nunies4 έγραψε:Εμένα με προβληματίζει πάρα πολύ όλο αυτό εκτός από την αγωνιστική σκοπιά και ως προς την επιχειρηματική.
Ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι έφαγε μια σφαλιάρα στην Ευρώπη που φρεναρε απότομα τα διαρκείας. Κάνε κάτι να ξαναζεστανεις τον μουδιασμενο κόσμο ρε εσύ.
Ο γαύρος πχ ρίχνει τα πυροτεχνήματα Μαρσέλο και Χάμες μπας και ζεστάνει πάλι τον κόσμο.
Προς Θεού δεν λέω να κάνεις μεταγραφές για τις εντυπώσεις. Αλλά διαολε....πάρε τους 2-3 ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ποδοσφαιριστές που έχει ανάγκη η ομάδα, που ζητάει και ο προπονητής, αλλά και για να ζεστάνεις και να ψησεις λίγο τον κόσμο.
Ούτε επιχειρηματικά δεν τους ενδιαφέρει;
Πάρα πολύ περίεργο
Ο Μαρσέλο και ο Χάμες μπορεί να είναι όντως πυροτεχνήματα. Δεκτό.
Πόση βάση έχει όμως να το λέμε αυτό εμείς, που σε αυτές τις δυο θέσεις έχουμε Τσαούση και Ντόουγκλας;
Δίνεις δηλαδή τη δυνατότητα επιλογής σε χίλιους ΠΑΟΚτσήδες.
Θέλετε Τσαούση και Ντόουγκλας ή Μαρσέλο και Χάμες; Τι λες να διάλεγαν;

Εγώ θα το πω όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ. Με μισό πόδι και 90 κιλά να έρθει ο Χάμες, από τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, 100 φορές να ζούσα, 100 φορές θα τον διάλεγα.

Είναι άλλο πράγμα να κρίνουμε αυτούσιες τις μεταγραφές και άλλο πράγμα σε σύγκριση με το δικό μας ρόστερ.
Όπως έγραψαν ορισμένοι πως ο Βέρμπιτς δεν είχε νούμερα πέρσι. Ακόμα γελάει το δικό μας αριστερό εξτρέμ που σε 51 ματς πέρσι έβαλε... 2 γκολ.
Ναι μακάρι να έρχονταν ο Βινίσιους, αλλά αν ήταν να διαλέξω ανάμεσα σε Μπίσε και Βέρμπιτς, η επιλογή είναι ξεκάθαρη νομίζω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”