Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Έβγαλε και το ΠΑΟΚομετρο ο θαυμαστής των παιχτών του ποκ.Καθημερινη επαναλαμβανομενη τοξικότητα για κάτι που υποτίθεται αγαπαει και θαυμασμός για τα ταγαρια των αλλων.Καμαρωστε έναν...ΠΑΟΚτση.
- ΑποστόληςΑ
adman έγραψε:...Προφανώς θέλουμε καλύτερο, αλλά αν μας πουν τον Γουέλτον ή κανέναν, ε τον Γουέλτον.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Σε εμένα αναφέρεσαι φίλε μου;joshua έγραψε:Αν αυτος ειναι παοκτσης...
Σε εσενα λες να αναφερομαι? Ο αλλος μας εβγαλε υπερπληρες το ροστερ...boogeyman77 έγραψε:Σε εμένα αναφέρεσαι φίλε μου;joshua έγραψε:Αν αυτος ειναι παοκτσης...
- ΑποστόληςΑ
Θα πάρουμε τον José Córdoba της Λέφσκυ;
Δηλαδή θα έχουμε 4 (!!) αριστεροπόδαρους στόπερς σε μια ομάδα που παίζει με 2 στόπερς...
Ο Βραζιλιάνος Welton ακούγεται πιο λογικό, αν και αυτός δεν βλέπω να έχει πολλές πιθανότητες.
Δηλαδή θα έχουμε 4 (!!) αριστεροπόδαρους στόπερς σε μια ομάδα που παίζει με 2 στόπερς...
Ο Βραζιλιάνος Welton ακούγεται πιο λογικό, αν και αυτός δεν βλέπω να έχει πολλές πιθανότητες.
-
Maezono Masakiyo
beyes4 έγραψε:Εντάξει, δεν μπορούμε να πληρώνουμε 6 φορ για να έχουμε σε περίπτωση τραυματισμού του ενός.Αλλά και να ειχαμε, πάλι άχρηστους θα τους βγαζαμε όπως τα εξτρέμ και τα σέντερ μπακ.Πουθενα δεν πιανομαστε!boogeyman77 έγραψε:Τόσο υπερπλήρεις που σε ευρωπαικο αγώνα κατεβήκαμε με φορ Κούτσια και στον επαναληπτικό με Narey!!!!!!!!! ούτε μισό καθαρόαιμο εξτρέμ, εξτρέμ το τονίζω, όχι σαν εξτρέμ......Και βασικό τον...Κάργα που έδιωξε με τις κλωτσιές η Levski. Αν θεωρεις πως με αυτό το ρόστερ κάνεις πρωταθλητισμό, πάω πάσο!
Ο Καργας είναι πολύ καλός παιχτης.Το έδειξε πέρυσι με τον Πας.
Με τον Λουτσεσκου και αυτο το ρόστερ που τους απαξιώνετε όλοι,θα σηκώσουμε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Αήττητο όπως το 2019
- black_star_ninja
4 χαρτιά έδωσε η πόρτο για αντρε φρανκο (κράτησε 10% η Εστορίλ).. αυτόν τον θέλαμε κ εμείς..
Είδαμε και τα χάλια των άλλων με νορμαλ ομάδες σήμερα .3 παικταράδες ρε κιοραταδες και θα μυρίσει Νταμπλ από εδώ μέχρι την Κρήτη . Τελειώνετε λέμε !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Για μένα βαλε νταντας σοαρεςjoshua έγραψε:Αλήθεια αν φύγουν Κουρτιτς,Αγκουστο,ποιο θα ειναι το διδυμο στα χαφ αν δεν ερθει καποιος;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και σαν γραφικός θα ξαναπώ....
Έστω τον Φερνάντες του Μπεου.
Αυτή την στιγμή πάντως τέτοιο 10 δεν έχει η ομάδα
Έστω τον Φερνάντες του Μπεου.
Αυτή την στιγμή πάντως τέτοιο 10 δεν έχει η ομάδα
Νταντάς Τσιγγαρα Σοαρες . 3αδα κέντρο .Τρέξιμο από Χαρη Σοαρες και μπαλα από Νταντάς . Αλλαγή Σβαμπ και μεταγραφή στη θέση Κουρτιτς Αουγκουστο
Πάντως, οι πολυδιαφημισμένοι αντίπαλοι μας στη Σουπαλιγκ, ούτε γκολ έχουν βάλει ως τώρα. Μόλις βρήκαν απέναντι τους σοβαρές ομάδες....
Φέρτε 3 παίχτες ρεεεεε
Φέρτε 3 παίχτες ρεεεεε
Μαλλον δεν πρέπει να χαιρομαστε ιδιαιτερα που ολοι μα ολοι κανουν κλαρινα. Δειχνει το επιπεδο του πρωταθλήματος, και μαλλον δειχνει πως το να ξεκιναει τοσο αργα το πρωταθλημα περισσοτερο κακο κανει παρα καλο.
Αν συνεχισουμε ετσι θα βγαζουμε ομαδα μονο στο κονφερενς
Τραγικη κατασταση. Καταντια
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν συνεχισουμε ετσι θα βγαζουμε ομαδα μονο στο κονφερενς
Τραγικη κατασταση. Καταντια
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να με συγχωρείς αλλά επειδή μια εβδομάδα με πέρασαν πριονοκορδελα όλα τα περισπουδαστα σάιτ και οι ειδήμονες δημοσιογράφοι (δικαίως) και έκαναν συγκρίσεις στην θεωρία με τους υπόλοιπους όχι απλά χαίρομαι, γελάει όλο μου το είναι.