Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από gika »

seaman έγραψε:Το θέμα είναι ο Τούρκος είναι μύθος ή ψάχνουμε αντί Ζίφκοβιτς?
Γιατί ο παλιός καλός Malli ήταν ένας ποιοτικότερος Αντρίγια με ευχέρεια χειρισμού της μπάλας και με τα δύο πόδια.
Και γράφανε ότι ο Λουτσέσκου του ράβει ρόλο για πίσω από τον φορ, που είναι καθρέφτης του Γερμανοτούρκου του οποίου η πορεία έχει τρομερή κατηφόρα.
Σαν να περιγράφεις τον Μουργκ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

barlow4 έγραψε:ρε παιδια, μπορει καποιος αλλος να βρει τα νηματα απο τη φετινη σεζον η μονο σε εμενα εμφανιζει προβλημα?
ουτε στο ροστερ μπορω να μπω ουτε πουθενα στη φετινη σεζον.
Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη!
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

boogeyman77 έγραψε:
Shivaspace έγραψε:
seaman έγραψε:Το θέμα είναι ο Τούρκος είναι μύθος ή ψάχνουμε αντί Ζίφκοβιτς?
Γιατί ο παλιός καλός Malli ήταν ένας ποιοτικότερος Αντρίγια με ευχέρεια χειρισμού της μπάλας και με τα δύο πόδια.
Και γράφανε ότι ο Λουτσέσκου του ράβει ρόλο για πίσω από τον φορ, που είναι καθρέφτης του Γερμανοτούρκου του οποίου η πορεία έχει τρομερή κατηφόρα.
αδερφέ εάν κρίνουμε από κάτι πόστ του rain, τότε μάλλον μας τελείωσε κι ο Αντρίγια :mrgreen:
Αν κάνουν και τέτοια πατάτα μετά του Βραζιλιάνου.....βλεπω να είμαστε η πρώτη ομάδα παγκοσμίως που η Β' ομάδα της θα έχει μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου από την πρώτη!
αραξτε μαγκες καταρχην ο αντριγια εχει συμβολαιο μην βγαζουμε πραγματα απο την κεφαλα μας...απο τον παπα των τουρκων καναμε συνειρμο και καταληξαμε οτι φευγει ο αντριγια....καλα ειπε ο αλλος για καργιοτακη τοσο αρνητικοτητα που βγαζουμε
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Shivaspace έγραψε: αδερφέ εάν κρίνουμε από κάτι πόστ του rain, τότε μάλλον μας τελείωσε κι ο Αντρίγια :mrgreen:

Γουατ;

Είπα εγώ τίποτα σχετικό;

Από το Σεπτέμβρη την ίδια άποψη έχω για τον ζιφκο. Τσαλαβούτα τον αποκάλεσα τότε, το ίδιο και τώρα.

Δηλαδή κάθε φορά που εκφραζομαστε σημαίνει ότι "περνάμε κάποια γραμμή;"
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

ρε παιδιά χαβαλέ κάνουμε, αν και μερικές αναρτήσεις σου rain είναι κάπως ανησυχητικές..
εδώ απ τον λεβέντη φέραμε τον οζίλ στην Τούμπα.. τι να κάνουμε μέχρι η διάρκεια της ημέρας να ξαναπάρει την κατιούσα μπάς και δούμε καμιά μεταγραφή :mrgreen: γιατί για να θεραπευτεί η τρέλα μας δεν υπάρχει περίπτωση, οπότε.. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

rainmaker έγραψε:
Shivaspace έγραψε: αδερφέ εάν κρίνουμε από κάτι πόστ του rain, τότε μάλλον μας τελείωσε κι ο Αντρίγια :mrgreen:

Γουατ;

Είπα εγώ τίποτα σχετικό;

Από το Σεπτέμβρη την ίδια άποψη έχω για τον ζιφκο. Τσαλαβούτα τον αποκάλεσα τότε, το ίδιο και τώρα.

Δηλαδή κάθε φορά που εκφραζομαστε σημαίνει ότι "περνάμε κάποια γραμμή;"
μα καλά ρε rain πάμε να φτιάξουμε επίθεση γραφείο τελετών για τις αντίπαλες άμυνες και εκφράζεσαι έτσι για το πρώτο βιολί μας ??
Pater

Δημοσίευση από Pater »

Εγώ δεν θέλω κανέναν Τουρκο στον μεγάλο ΠΑΟΚ της προσφυγιας. Είναι σαν να μαγαριζουμε τους ιδρυτες του συλλογου.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

PAOK_Antarctica έγραψε:
dragon έγραψε:Θυμίζει Πρέβεζα από Καρυωτάκη η φάση
Θάνατος οι παπάδες που αγνοούνται
από γκαζετα και λοιπά σκουπίδια
Θάνατος τα χαφ που ξεπουλιουνται
κι εμείς που αναλωνομαστε στα ίδια.

Κοιτώντας αργά την ειδησεογραφία
"Θα'ρθει φορ" λες, για να ανακουφιστείς
Κάποιος είδε τον Κόλκα στο "Μακεδονία"
Μάλλον έρχεται ο Τεχνικός Διευθυντής.
Ποσο επιπεδο να αντεξει το φορουμ;
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Pater έγραψε:Εγώ δεν θέλω κανέναν Τουρκο στον μεγάλο ΠΑΟΚ της προσφυγιας. Είναι σαν να μαγαριζουμε τους ιδρυτες του συλλογου.
έλα ρε Πάτερ κι εσύ τώρα.. Ιμπραήμ Κουτλουάι ντισλάικς δις πόστ.

οι ιδρυτές σίγουρα ήταν πολύ μεγάλα τσακάλια που έβλεπαν εκατοντάδες χρόνια μπροστά..έναν ΠΑΟΚ με προσφυγική καταγωγή ν απλώνει τα φτερά του σ ολόκληρο τον κόσμο..τώρα δεν ξέρω αν είχαν προβλέψει την περίπτωση που ο πρόεδρος θα ήταν πόντιος.. άλλο οι Κωνσταντινουπολίτες και άλλο οι πόντιοι ή έχω λάθος ? :mrgreen:
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Pater έγραψε:Εγώ δεν θέλω κανέναν Τουρκο στον μεγάλο ΠΑΟΚ της προσφυγιας. Είναι σαν να μαγαριζουμε τους ιδρυτες του συλλογου.
++++++
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

:idea:
++++++++
Grouchopoulos4

Δημοσίευση από Grouchopoulos4 »

Εγώ πάλι προτιμώ μερικούς Τούρκους παίκτες στον ΠΑΟΚ από κολλημένους οπαδούς που νομίζουν ότι ένας 29χρονος Τούρκος χαφ έσφαξε την προγιαγιά τους. Έλεος.
Pater

Δημοσίευση από Pater »

Και στο ποδόσφαιρο είχαμε επί γουμενου έναν περίεργο για έξι μήνες. Δεν πιστεύω ότι είναι συμβατη η παρουσία Τουρκου στον μεγάλο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Woodman73 έγραψε:
++++++
Οι ιδρυτές του συλλόγου μας δεν είχαν προβλημα με τον λαό τής τουρκιας ίσα ίσα χρονια ζουσαν αρμονικά μαζί. Με τους ηγέτες εκατέρωθεν είναι το προβλημα του συλλόγου μάς αλλά κ των λαών
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

akiel επαιξε καποια ματς και εξαφαναστικε καλο μπακ ηταν ...σε ενα φιλικο με την αεκ στην τουμπα το θυμαμαι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”