Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Azrael

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από Azrael »

τι φαση με τον Κλατεπαπαρα; υποτιθεται οτι δεν πρεπει να συμφωνουν ολοι για αυτο;
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

gpap έγραψε:δηλαδή τι έγινε με τον Γιώργη στο ΟΑΚΑ και ο τύπος παραπάνω βγάζει τέτοιο μένος;
ηταν ακομβιωτος...
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Το Σάββατο επιβεβαιώθηκε με μεγαλύτερη ένταση ότι το κράτος του λεκανοπεδίου μας αντιμετωπίζει ως ομάδα όχι άλλης πόλης αλλά άλλης χώρας.
Η κατάσταση αυτή απαιτεί πλήρη συσπείρωση όλων όποιες επιμέρους απόψεις κι αν έχουμε.
Μας θεωρούν ξένους, τους έχουμε εχθρούς.
MrSam1926apc

Δημοσίευση από MrSam1926apc »

alp920 έγραψε:Αγανακτισμένοι είμαστε όλοι μετά τα γεγονότα του Σαββάτου και την σαπιλα που είδαμε.
Σκέφτηκα να κάτσω να γράψω μια μηνυτήρια αναφορά για όσα είδα εγώ προσωπικά το Σάββατο, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι πιθανότατα δεν θα οδηγήσει πουθενά, έτσι απλά για το γαμωτο,για τον απλό κοσμακη που έφαγε τα σκατα το Σάββατο και ήταν απροστάτευτος από μια ανύπαρκτη ΠΑΕ,της οποίας στελέχη έφαγαν ξύλο και δεν έκαναν ούτε μια μήνυση ,,για τα μάτια του κόσμου ρε αδελφέ.
Αυτό όμως που με κρατάει το χέρι και δεν κάθομαι να γράψω την αναφορά,με απώτερο στόχο την επιβολή πειθαρχικών και ποινικών κυρώσεων σε όλα τα κοπρόσκυλα που έπαιξαν με επιτυχία τον ρόλο τους σε βάρος της ομάδας, είναι τελικά ο ίδιος ο οργανισμός ΠΑΟΚ. Και εξηγουμαι.
Αυτήν την περίοδο διεξάγεται στο μικτό Ορκωτό του Κιλκίς σε πρώτο βαθμό η δίκη των πιστολέρο υπαλλήλων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ,οι οποίοι πυροβόλησαν μέρα μεσημέρι στο κέντρο της πόλης συνοπαδους μας τραυματίζοντας τους στα πόδια.Σε βάρος τους είχε ασκηθεί δίωξη για το αδίκημα της βαριάς σκοπουμενης σωματικής βλάβης ( ούτε καν για απόπειρα ανθρωποκτονίας!!!) από μια Εισαγγελέα που φημίζεται για την αυστηρότητα της. Ήδη πάντως από ότι έμαθα έχει ζητηθεί από την εισαγγελέα της έδρας να μετατραπεί η κατηγορία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Οι κατηγορούμενοι,ενας εκ των οποίων κάθησε σίγουρα στον πάγκο του Άρη σε αγώνα πρωταθλήματος, εκπροσωπούνται από δύο δικηγόρους,ο ένας καθηγητής πανεπιστημίου.
Ψάξτε να βρείτε αναφορές για την δίκη.Εγω όσο και αν προσπάθησα δεν βρήκα πουθενά, μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα τουλάχιστον.
Γιατί δεν αναπαράγεται από τα μέσα μας? Γιατί δεν διαρρέεται από την ΠΑΕ? Γιατί το κάνουν γαργαρα όλοι,σε μια εποχή που εάν κλάσει στραβά δικός μας οπαδός γίνεται της τρελής στα sites?
Μήπως γιατί ισχύουν όσα άκουσα ότι οι παθόντες οπαδοί μας εμφανίστηκαν με συνήγορο και είπαν ότι έγινε παρεξήγηση και τα έχουν βρει με τους κατηγορουμένους? Τι ακριβώς βρήκαν, σφαίρες έφαγαν,και μάλιστα ο ένας ήταν πολύ τυχερός που δεν πέθανε.
Παρόλα αυτά το βέβαια δικαστήριο συνεχίζει να δικάζει κανονικά.
Γιατί όμως τέτοια μυστικοπάθεια από όλους,ΠΑΕ, μέσα και οπαδούς?
Τι είναι αυτό που τους κρατάει πίσω?

Γιατί εμείς σαν οπαδικό κίνημα έχουμε κάτι @@ μέχρι το πάτωμα!
Καθίσαμε και είδαμε το ξέπλυμα της παρεούλας του Αλκη… τεσπα δεν θέλω να γίνω τοξικός και να πω πράγματα που δεν πρέπει αλλά αμα ξέρατε την ιστορία και εσείς θα υποστηρίζατε το πανί που έλεγε Αδέρφια κρατάτε γερά… (όχι αγαπητοι δεν έλεγε λευτεριά στα αδέρφια μας, έχει μεγάλη διαφορά το ένα με το άλλο)
gpap

Δημοσίευση από gpap »

δεν μας το εξηγείς και σε εμάς που δεν καταλάβαμε το βαθύ νόημα, που δεν διαβάσαμε "πίσω" απο τις λέξεις, που δεν αντιληφθήκαμε το "κρυφό" μήνυμα;
MrSam1926apc

Δημοσίευση από MrSam1926apc »

gpap έγραψε:δεν μας το εξηγείς και σε εμάς που δεν καταλάβαμε το βαθύ νόημα, που δεν διαβάσαμε "πίσω" απο τις λέξεις, που δεν αντιληφθήκαμε το "κρυφό" μήνυμα;
Αν πάει σε εμένα το ερώτημα σου, πες μου τι δεν κατάλαβες να σου εξηγήσω!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Aυτο το radar.gr τι φρουτο ειναι παλι που περιλαμβανει τον Ιβαν στην επομενη λιστα κυρωσεων και τον υποχρεωνει σε πωληση για αλλη μια φορα του ΟΛΘ?
WOLFMANN

Δημοσίευση από WOLFMANN »

Μην ασχολείσαι. Του ντροχού.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Ευσεβείς πόθοι.
Εντός και εκτός.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αν ρε παιδί μου σπάσει ο διάολος το πόδι του και σε τρία χρόνια ο Ιβάν δεν έχει φύγει απ' την Ελλάδα, με την ίδια ή άλλη κυβέρνηση, και έχει ακόμα κάποια σημαντικα περιουσιακά στοιχεία στην κατοχή του, όλοι αυτοί που από το 2017 ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ (χωρίς καν να κρατάνε μια πισινή) ότι φεύγει, πουλάει, ξεπουλαει, παρατάει κλπ , τι σκατα θα πούνε στο κοινό τους;

Θα έχει κανείς τα μούτρα να ομολογήσει ότι απλά έγραφαν στημένα δημοσιεύματα;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Εννοειται οχι, καταπινει αμασητο σανο καθε νοικοκυραιος και εχουν την ικανοτητα με πλατες της κυβερνησης να δημιουργουν κλιμα. Η χωρα ολη τους πιστευει γιατι ζει το συνδρομο της στοκχολμης να ευλογει τον καθε δυναστη. Τυχαιοι ραντομαδες συγγενεις μου και ακυροι γνωστοι μου λεγανε για Ιβαν χαλιφη, για ρουβλια, για την συνιδιοκτησια. Ειπαν συγγνωμη οταν αθωωθηκαμε απο το CAS? Εγω παντως το καντηλι μου τους το εριξα αλλα η ζημια ειχε γινει. Βαζελια χανουμια λεγανε καλυτερα οι γαυροι παρα ο βουλγαρος, το ειδαμε ξανα το εργο στον τελικο κυπελλου με τα σιχαματα. Εδω αρχισαν αφηγημα για δολοφονους με τον τακουνακια πρωταγωνιστη και την κυβερνηση οργανωτη. Δεν μας δινουν γηπεδο για να φαει ψωμακι η β. Ελλαδα και την ιδια ωρα το παιζουν μαστερ CEO του καπιταλισμου που βοηθανε την χωρα με επενδυσεις. Τους εκατσε και η φωτο με το κουμπουρι και τον ξεσκισαν τον προεδρο. Σιγα μην ζητησουν και συγγνωμη. Ο Ιβαν πρεπει να γυρισει στην μπανανια οταν το επιτρεπουν οι συνθηκες και να μπει θριαμβευτης στο νεο γηπεδο. Εκει θα κρυφτουν οι κατσαριδες

Σορι για το σεντονι
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Ευτυχώς
Που τον στηρίζουμε εδώ μέσα, συντασσομενοι Μ αυτόν που τα έχει έτοιμα όλα, από τον Σεπτέμβριο παρακαλώ και περιμένει τον επενδυτή για το γήπεδο.
WOLFMANN

Δημοσίευση από WOLFMANN »

Όταν φάνε το μαύρισμα του αιώνα στη Βόρειο Ελλάδα και τη Μακεδονία, οι ορντινάτσες του γκουρλομάτη και ο ίδιος, απλά δεν θα πιστεύουν τα μάτια τους.

Περίμενετε και θα δείτε. Για τη χαβούζα δεν ξέρω, αλλά πάνω, θα πάθουν μεγάλο κοκομπλόκο.

Το τι λένε τα payroll και τα jukebox, μικρή σημασία έχει, για το υπόγειο κλίμα δυσαρέσκειας που θα εκδηλωθεί την κατάλληλη στιγμή.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

ε,και? αν δεν τους βγαίνει θα φτιάξουν μια κυβ.συνεργασίας με τον άλλο και όλα καλα...
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Έρχεται Ελλάδα αρχές Ιουλίου, ο πρόεδρος. Μήπως οι σύνδεσμοι να ετοίμαζαν μια υποδοχή του λαού?
https://www.metrosport.gr/arches-ioylio ... ada-585463
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”