Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Η ομάδα βασίζει τη χρονιά της στα 50 σύνολικα 90 λεπτά του Ελ Καντουρι.
Μπορεί και όχι, υπομονή.
Μπορεί και όχι, υπομονή.
Από τη στιγμή που δεν υπάρχει διάθεση (αν υπάρχει η δυνατότητα) να πληρώνεις όχι μεγάλα, αλλά ούτε μεσαία συμβόλαια, πως θα τον ανανεώσεις?renegade έγραψε:Βρείτε τον παίκτη του ΠΑΟΚ που του χρόνου τέτοιον καιρό θα πωληθεί στα δύο εκατομμύρια γιατί θα μπαίνει στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του
Για να εξοικονομηθεί οικονομικός χώρος (ίσως και "αγωνιστικός" χώρος) πιστεύω ότι τον Μπίσε θα τον πάνε κουβαλητό και με φιλαρμονική στην αραπιά τις επόμενες μέρες.
Επίσης βλέπω γενικότερη δυστοκία σε πολλές ομάδες να "διώξουν" παίχτες. Ίσως τις επόμενες μέρες οι ελεύθεροι να απαρτίζουν τάγμα.
- thanos-xanthi
εσυ φιλαρακι πουλησες πολυ παπα τις τελευταιες μερεςMattias_g4 έγραψε:Τζαλμα έκλεισε πριν λίγο μαριτιμο Μακ στην φερεντσβαρος τουλάχιστο αυτοί που έφυγαν πάνε σε μικρότερες ομάδες και μας δίνει αισιοδοξία ότι καλώς έφυγαν και πάμε για κάτι καλύτερο.
στη θεση σου θα κουρνιαζα δε θα ελεγα πολλα πολλα, ειναι τα νευρα τσιτωμενα με την αδυναμια μας να κανουμε στοχευμενες κινησεις
για μπαν εισαι με τοσο παραμυθι και σιγουρια
ο Λουμ που ειναι, ερχεται με τη βραδυνη πτηση?
σαν τον Μπρεθγουειτ του πορκυ
Ποιος είπε ότι η ομάδα είναι πλήρης;Μην παραφραζετε τα λόγια των συμφορουμιτων σας για να δημιουργείτε εντθοωσεις. Σαφώς και χρειάζεται ένας ακόμα παίχτης στα χαφ και γίνεται προσπάθεια και μεγάλη μάλιστα για να καλυφθεί.
Να δούμε τι θέλει να παίξει ο ΠΑΟΚ, τι χαρακτηριστικά αγοράζει, και μετά να μιλήσουμε για ποιότητα και αν έχει πλάνο η παε.
Αλλά εδώ νομίζουμε ότι μια μέρα ήρθε πρόταση για πελκα και απλά μας κουβάλησαν το μουργο τα γραφεία του κουτσο... Τζάμπα συζητάμε.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να δούμε τι θέλει να παίξει ο ΠΑΟΚ, τι χαρακτηριστικά αγοράζει, και μετά να μιλήσουμε για ποιότητα και αν έχει πλάνο η παε.
Αλλά εδώ νομίζουμε ότι μια μέρα ήρθε πρόταση για πελκα και απλά μας κουβάλησαν το μουργο τα γραφεία του κουτσο... Τζάμπα συζητάμε.
Στον βολο ελειψαν τα 2 σου χαφ και η γιομα πηγε συννεφο,ποια ακριβως η υπερβολη?trouman έγραψε:Μια χαρά τα λέει ο Sera,
άλλος για να κρίνει την ποιότητα επικαλείται το ματς νε τον Βόλο. Ο ΠΑΟΚ όμως που θα παίζει βασικός είναι πιο κοντά σε αυτό που είδαμε Ευρώπη, όπου υπήρξαν επιτυχίες, μη αναμενόμενες κιόλας.
Τώρα αλλάζει η κατάσταση, φεύγουν έεχονται βασικοί παίχτες , ίσως δούμε κάτι άλλο.
Μιλάτε οι περισσότεροι με βάση υποθέσεις, ως συνήθως, χωρίς να ξέρουμε ακόμα το είστε και φυσικά θεωρώντας ως δεδομένη κάθε παπαδιά που γράφουν αυτοί λέτε σε λαϊκή στιγμή σε.
Εντάξει, είμαστε μεγάλη ομάδα και αυτό παει πακέτο και με τη μίρλα, έλεγε προχθές κάποιος εδώ , αλλά να ξέρουμε τι λέμε.
Ανάγκες υπάρχουν, ας δούμε κατά πόσο θα καλυφθούν και θα υπάρχει εικόνα καλύτερη.
Φέρτε ένα χαφ ρε γαμω το κεφάλι σας,οκ κατανοητό ότι υπάρχουν ο Αγκουστο και ο Εσιτι αλλά ο Νινουα που ουσιαστικά καλύπτει την θέση του Μίσιτς δεν είναι έτοιμος να πάρει 90λεπτα.
Να δεχτώ ότι ο Γεωργιανός (εξελίσσεται στο μεγαλύτερο λάθος του σχεδιασμού,από οποία πλευρά και να το δει κανείς) έχει τα στοιχεία να εξελιχθεί σε σημαντική μονάδα,αυτή τη στιγμή που μιλάμε όμως δε μπορεί να σταθεί με αξιώσεις.
Οκ για μπροστά,έγιναν δύο κινήσεις,έφυγε ο Μήτσος,έβαλε και δύο γκολακια ο Πολωνός να πάρει λίγο επάνω του ψυχολογικά, θα δούμε πως θα πάει το πράγμα,στο κέντρο όμως υπάρχει θέμα.
Δε πιστεύω ότι είναι τόσο δύσκολο να έρθει ένας κανονικός παίχτης στο κέντρο, χωρίς ιδιαίτερα μεγάλο κόστος.
Ευτυχώς που τελικά δεν καταλήξαμε με πολλούς δανεικούς,είναι το χειρότερο μου,να μη ξανά γράφω τα ίδια.
Αλλιώς θα μιλάγαμε τώρα,αν ήταν όλα καλά με Γιοζιπαρο,κριμα.
Τουλάχιστον να πάνε όλα καλά στο παλικάρι και όλα τα άλλα θα τα βρούμε.
Υ.Γ Αυτός ο Κρίστο,τουλάχιστον να προσφέρει ανταγωνισμό στις προπονήσεις και να δίνει κίνητρο στους παίχτες που μας ανήκουν να προσπαθήσουν περισσότερο, εμένα αυτό μου αρκεί,από τον άλλο όμως περιμένω πολλά περισσότερα,μπαλαδοφατσα μεγάλη μου φαίνεται.
Να δεχτώ ότι ο Γεωργιανός (εξελίσσεται στο μεγαλύτερο λάθος του σχεδιασμού,από οποία πλευρά και να το δει κανείς) έχει τα στοιχεία να εξελιχθεί σε σημαντική μονάδα,αυτή τη στιγμή που μιλάμε όμως δε μπορεί να σταθεί με αξιώσεις.
Οκ για μπροστά,έγιναν δύο κινήσεις,έφυγε ο Μήτσος,έβαλε και δύο γκολακια ο Πολωνός να πάρει λίγο επάνω του ψυχολογικά, θα δούμε πως θα πάει το πράγμα,στο κέντρο όμως υπάρχει θέμα.
Δε πιστεύω ότι είναι τόσο δύσκολο να έρθει ένας κανονικός παίχτης στο κέντρο, χωρίς ιδιαίτερα μεγάλο κόστος.
Ευτυχώς που τελικά δεν καταλήξαμε με πολλούς δανεικούς,είναι το χειρότερο μου,να μη ξανά γράφω τα ίδια.
Αλλιώς θα μιλάγαμε τώρα,αν ήταν όλα καλά με Γιοζιπαρο,κριμα.
Τουλάχιστον να πάνε όλα καλά στο παλικάρι και όλα τα άλλα θα τα βρούμε.
Υ.Γ Αυτός ο Κρίστο,τουλάχιστον να προσφέρει ανταγωνισμό στις προπονήσεις και να δίνει κίνητρο στους παίχτες που μας ανήκουν να προσπαθήσουν περισσότερο, εμένα αυτό μου αρκεί,από τον άλλο όμως περιμένω πολλά περισσότερα,μπαλαδοφατσα μεγάλη μου φαίνεται.
Με τι να καλυφθεί και ΠΟΤΕ ακριβώς;Sera4 έγραψε:Ποιος είπε ότι η ομάδα είναι πλήρης;Μην παραφραζετε τα λόγια των συμφορουμιτων σας για να δημιουργείτε εντθοωσεις. Σαφώς και χρειάζεται ένας ακόμα παίχτης στα χαφ και γίνεται προσπάθεια και μεγάλη μάλιστα για να καλυφθεί.
-
Jack_riper
Με το σχημα που παίζει ο φερειρα για μπροστα ειναι 3!ολοι αυτοι μονο 3αδα μπορουνε να παιξουνε.εχεις τζολη,ζιφκο,τσολακ,σφι,μπισε,ζαμπα,κουτσια,μουργκ.8 παικτες για 3 θεσεις.ο 9ος που χρειαζεται δεν μπορω να καταλάβω.joshua έγραψε:Tι σχεση εχει ο Ισπανος με τον Μπισε,ακομα και με τον Ζαμπα? Ο Μουργκ εχει μεγαλυτερη.Jack_riper έγραψε:Τον ισπανο για ποιον λογο να τον παρεις αφου εμεινε ο ζαμπα και ο μπισε?
Σοβαρά τώρα ανέβηκε άρθρο μεταγραφές από τα Lidl?
Δηλαδή αυτό τώρα αντιπροσωπεύει εικόνα του λαού του ΠΑΟΚ? σήμερα όπως και πολλές άλλες ημέρες ήμουν μέσα όλη μέρα ,αντί να δουλεύω.Να ενημερωθώ,να γράψω την άποψη μου και ξαφνικά βλέπω άρθρο με αυτόν τον απαίσιο τίτλο.
Το ότι δεν πήγαν τα πράγματα όπως ήθελαν οι περισσότεροι εδώ μέσα σημαίνει ότι θα συνεισφέρει το forum σε αυτή τη μιρλα?
Είναι όλοι σύμφωνοι με αυτό?
Δηλαδή αυτό τώρα αντιπροσωπεύει εικόνα του λαού του ΠΑΟΚ? σήμερα όπως και πολλές άλλες ημέρες ήμουν μέσα όλη μέρα ,αντί να δουλεύω.Να ενημερωθώ,να γράψω την άποψη μου και ξαφνικά βλέπω άρθρο με αυτόν τον απαίσιο τίτλο.
Το ότι δεν πήγαν τα πράγματα όπως ήθελαν οι περισσότεροι εδώ μέσα σημαίνει ότι θα συνεισφέρει το forum σε αυτή τη μιρλα?
Είναι όλοι σύμφωνοι με αυτό?
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Δεν κακός!!!!!
[youtube]7yVf8um0cl8[/youtube]
[youtube]7yVf8um0cl8[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mattias_g4 την Δευ 05 Οκτ 2020, 21:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
mbison
Κινητρο, ανταγωνισμο στο ποιος θα βγαλει την καλυτερη γκομενα. Αυτος θα χαλασει κ τους υπολοιπους.obanebane έγραψε:
Πλακιτσα κανω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Δευ 05 Οκτ 2020, 21:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Τον Μουργκ πιστεύω τον πήραμε για δεξί μπακ χαφ αφού είδανε ότι ο Αφρικανός θέλει τον χρόνο τουJack_riper έγραψε:Με το σχημα που παίζει ο φερειρα για μπροστα ειναι 3!ολοι αυτοι μονο 3αδα μπορουνε να παιξουνε.εχεις τζολη,ζιφκο,τσολακ,σφι,μπισε,ζαμπα,κουτσια,μουργκ.8 παικτες για 3 θεσεις.ο 9ος που χρειαζεται δεν μπορω να καταλάβω.joshua έγραψε:Tι σχεση εχει ο Ισπανος με τον Μπισε,ακομα και με τον Ζαμπα? Ο Μουργκ εχει μεγαλυτερη.Jack_riper έγραψε:Τον ισπανο για ποιον λογο να τον παρεις αφου εμεινε ο ζαμπα και ο μπισε?
trouman έγραψε:Μια χαρά τα λέει ο Sera,
άλλος για να κρίνει την ποιότητα επικαλείται το ματς νε τον Βόλο. Ο ΠΑΟΚ όμως που θα παίζει βασικός είναι πιο κοντά σε αυτό που είδαμε Ευρώπη, όπου υπήρξαν επιτυχίες, μη αναμενόμενες κιόλας.
Τώρα αλλάζει η κατάσταση, φεύγουν έεχονται βασικοί παίχτες , ίσως δούμε κάτι άλλο.
Μιλάτε οι περισσότεροι με βάση υποθέσεις, ως συνήθως, χωρίς να ξέρουμε ακόμα το είστε και φυσικά θεωρώντας ως δεδομένη κάθε παπαδιά που γράφουν αυτοί λέτε σε λαϊκή στιγμή σε.
Εντάξει, είμαστε μεγάλη ομάδα και αυτό παει πακέτο και με τη μίρλα, έλεγε προχθές κάποιος εδώ , αλλά να ξέρουμε τι λέμε.
Ανάγκες υπάρχουν, ας δούμε κατά πόσο θα καλυφθούν και θα υπάρχει εικόνα καλύτερη.
Επειδή έχουμε κουραστεί να ακούμε τα ίδια κ τα ίδια με μηδέν ποδόσφαιρικα επιχειρήματα.
Λες κ ολοι οι υπόλοιποι ζητάμε παικτες από καπρίτσιο.
Σε περιμένω να κάτσουμε να βάλουμε κάτω 25 παίκτες κ ανάλυση για όλους τους τ αγώνες, πως θα παίζει η ομάδα και τι χαρακτηριστικά χρειάζεται. Κ αν έχει αποδυναμώθει η όχι.
Ολοι το ποδοσφαίρο το παίζουμε στα δάκτυλα, ας το δείξουμε με στοιχεία λοιπόν. Γιατί μας κούρασατε με τα μηδέν επιχειρήματα όπως αντίστοιχα κ εμείς με τη γκρίνια.
Θέλω να μου αποδείξεις αυτό που λες, και αντίστοιχα εγώ με επιχειρήματα.
Όταν είσαι έτοιμος να ξεκινήσουμε να αναλύουμε το σύστημα που παίζει ο Φερειρα κ αν με βάση το τρόπο παιχνιδιού του ανέβηκε η ποιότητα η όχι.
Ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο κοντά στην Ευρώπη ενώ θα παίζει με ομάδες που περιμένουν στο μισό.
Δεν γίνεται παίδες να έχετε αντίάποψη με μηδέν ποδοσφαιρική ανάλυση. Συγγνώμη.
Όποιος θεωρεί ότι το κατέχει, ας ξεκινήσει επιτέλους μια σοβαρή ποδόσφαιρικη ανάλυση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Δευ 05 Οκτ 2020, 21:49, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Ο αλλος καταλαβε οτι ξεχασε τον Μισιτς και το εσβησε στο τσακ μπαμ...