Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimg4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εδειξαν στον Ρεμπε το ματς του Πασχα με Μπενφικα
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Επειδή έγινε εχθές μια συζήτηση για τα συστήματα και τις ομάδες που παίζουν με τριάδα, δείτε τι ωραία που δουλεύει η Λειψία αυτό που ήθελε να παίξει ο αμπελ...τριάδα σε φάση ανάπτυξης η οποία γίνεται τετράδα όταν η Ατλέτικο κατεβάζει αρκετούς ποδοσφαιριστές.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sic-4 έγραψε:
rade paprica έγραψε:
ace.79.gr έγραψε: Ο αμυντικος της μπεσικτας με αυτογκολ :lol: :lol:
Όπως είπα, όλες οι απαντήσεις δεκτές :D
Gospi έγραψε:Πιο πιθανο μου ακουγεται να δωσαμε ενα καλο ποσοστο μεταπωλησης (30%) παρα 700.000.
Οι γεωργιανοι προφανως τον πιστευουν τον παιχτη, και αν καταφεραμε και αποσπασαμε την υπογραφη του απο τωρα για τον Γεναρη, το βρισκω πολυ πιθανο να δεχθηκαν να παρουν μονο ποσοστο και τπτ ψιχουλα.
Σιγα μη δωσαμε 700.000 για παιχτη π μπορουσαμε να τον αφησουμε εκει ολο το εξαμηνο και να μας ερθει τζαμπα μετα...
Αυτό είναι και λογικό και έξυπνο, μακάρι να ισχύει

Η εξηγηση που βλεπω στα παραπανω (αν ισχυει η προσφορα Μπεσικτας), ειναι οτι η προσφορα τους ειχε ακριβως αυτο το νοημα. Δηλαδη, μενει ελευθερος σε 6 μηνες; Παρε 700 και δωστον μου τωρα για να μην τον φαει αλλος ελευθερο. Οποτε παει σε δημοπρασια και τον κλεινει οποιος κανει καλυτερη προσφορα, αντι να χαθει ελευθερος. Το να περιμενεις να μεινει ελευθερος για να τον κλεισεις θα ισχυε αν ο παικτης ειναι παλτο και δεν εχει αλλες προτασεις.
όταν λήγει το συμβόλαιο σε έξι μήνες ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να υπογράψει με οποιαδήποτε ομάδα θέλει συμβόλαιο πριν να μείνει ελεύθερος. Δεν είπα να περιμένουμε να μείνει ελεύθερος και μετά να τον υπογράψουμε. εγώ θεωρώ ότι αποσπάσαμε την υπογραφή του παίκτη και δεν πήγαν σε κανέναν πλειστηριασμό απολύτως.
πήγαμε μετά κύριοι στην ομάδα του και τους είπαμε "ο παιχτης θα ρθει το Γενάρη σε μας θέλετε δεν θέλετε. Ποσα θέλετε για να τον παρουμε τώρα?"

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

DimitrisS έγραψε:Και επειδη ειμαι περιεργος, εκατσα και ειδα το περσινο Καμπαλα - Ντιναμο Τυφλιδας.

1. Ο τυπος δεν ειναι καθολου αργος. Γρηγορο θα τον ελεγα με βαση το υψος του. Για να δωσω και ενα παραδειγμα αναλογιας υψους/ταχυτητας ειναι κατι σαν τον Μισιτς.

2. Ηταν ο πρωτος που ερχοταν διπλα στα στοπερ να παρει την μπαλα και να ξεκινησει τις επιθεσεις, εβγαινε συχνα πλαγια για αυτο τον λογο, ωστε να βρει περισσοτερο χωρο.

3. Στο συγκεκριμενο παιχνιδι τουλαχιστον, δεν ανεβαινε τοσο πολυ προς την αντιπαλη περιοχη.

4. Εννοειται οτι πηρε ολα τα στημενα της ομαδας του. Πολυ γλυκο αριστερο εχει ο τυπος.

5. Πολυ σημαντικο για την θεση του σχεδον, τελειος στις πασες του ελαχιστα λαθη και κοιταει μπροστα και αρκετες φορες καθετα.

Προσωπικα πιστευω οτι θα τριβουμε τα ματια μας. Πολυ κοντρολαρισμενος και πολυ ωριμος για την ηλικια του απο αυτο που ειδα εγω προκειται για ενα αμυντικο χαφ, με καλη τεχνικη, με καλη ταχητυτα, που βλεπει γηπεδο και του αρεσει να εχει την μπαλα στα ποδια για να φτιαξει το παιχνιδι. Δεν ειναι προφανως το σκυλι που θα πνιξει τον αντιπαλο και νομιζω οτι δεν χρειαζομαστε καν κατι τετοιο.

Ενα συγχρονο αμυντικο χαφ.
Μακαρι να εγκληματιστει γρηγορα και να δουμε ωραια πραγματα.
Αν θελεις δες και το παιχνιδι με την φεγενορντ μεσα στη Γεωργια και πες μου αν θα βγαλεις τα ιδια συμπεράσματα.
Σε ολοκληρο το ματς δεν εκανε τπτ απο ολα αυτα π περιγραφεις.
Μακαρι το παιχνιδι που ειδες να ειναι πιο κοντα στην πραγματικότητα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Demir

Δημοσίευση από Demir »

δηλαδη πιστευεις ειναι αντιπροσωπευτικο ενα παιχνιδι φεγενορτ-ντιναμο για να βγαλεις εστω μισο συμπερασμα??
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

renegade έγραψε:Επειδή έγινε εχθές μια συζήτηση για τα συστήματα και τις ομάδες που παίζουν με τριάδα, δείτε τι ωραία που δουλεύει η Λειψία αυτό που ήθελε να παίξει ο αμπελ...τριάδα σε φάση ανάπτυξης η οποία γίνεται τετράδα όταν η Ατλέτικο κατεβάζει αρκετούς ποδοσφαιριστές.
Αυτά λαστ γιαρ.

Πλεον η τριάδα είναι και σε ανάπτυξη και σε άμυνα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Demir έγραψε:δηλαδη πιστευεις ειναι αντιπροσωπευτικο ενα παιχνιδι φεγενορτ-ντιναμο για να βγαλεις εστω μισο συμπερασμα??
Τι το κουράζετε ρε παιδιά;;

Ο παίκτης θα μπει θα τον δούμε και θα τον κρίνουμε...

Αναλωθηκαμε μισή μέρα να φαγωνομαστε για το Νινουα. Θα τον δούμε και θα τον κρίνουμε.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Δεν ειδα το παιχνιδι με την Φεγενορντ για αυτον ακριβως τον λογο.

Ξεκινησα να το δω και καταλαβα οτι η Ντιναμο επαιζε τοσο κλειστα και τοσο αμυντικα, με πολυ μικρο ποσοστο κατοχης, που δυσκολα θα εβλεπα αυτα που μπορει να κανει με την μπαλα στα ποδια ο Νινουα.

Για αυτο επελεξα να δω ενα ματς που ειχε την κατοχη η ομαδα του.
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

sic-4 έγραψε:
Η εξηγηση που βλεπω στα παραπανω (αν ισχυει η προσφορα Μπεσικτας), ειναι οτι η προσφορα τους ειχε ακριβως αυτο το νοημα. Δηλαδη, μενει ελευθερος σε 6 μηνες; Παρε 700 και δωστον μου τωρα για να μην τον φαει αλλος ελευθερο. Οποτε παει σε δημοπρασια και τον κλεινει οποιος κανει καλυτερη προσφορα, αντι να χαθει ελευθερος. Το να περιμενεις να μεινει ελευθερος για να τον κλεισεις θα ισχυε αν ο παικτης ειναι παλτο και δεν εχει αλλες προτασεις.
Ώπα, σόρρυ, μάλλον εγώ κατάλαβα λάθος. Νόμιζα ότι ο παίκτης μπορεί ήδη να υπογράψει ως ελεύθερος απλά το συμβόλαιο του έληγε το Γενάρη, οπότε και θα ερχόταν σε εμάς αλλά δώσαμε λεφτά για να τον πάρουμε από τώρα

Εσύ μάλλον λες ότι το Γενάρη θα μπορούσε να υπογράψει σαν ελεύθερος και να ερχόταν το καλοκαίρι. Αλλά τότε λογικά κάτι θα δώσαμε και η προσφορά μας θα πρέπει να ήταν καλύτερη από της Μπεσίκτας, έτσι δεν είναι;
Demir

Δημοσίευση από Demir »

DimitrisS έγραψε:Δεν ειδα το παιχνιδι με την Φεγενορντ για αυτον ακριβως τον λογο.

Ξεκινησα να το δω και καταλαβα οτι η Ντιναμο επαιζε τοσο κλειστα και τοσο αμυντικα, με πολυ μικρο ποσοστο κατοχης, που δυσκολα θα εβλεπα αυτα που μπορει να κανει με την μπαλα στα ποδια ο Νινουα.

Για αυτο επελεξα να δω ενα ματς που ειχε την κατοχη η ομαδα του.
link απο το ματς?
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

[youtube]GkH6Cm6zBsk[/youtube]
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Δυστηχως αυτο ειναι το κακο της ομάδας. Βγαινει ο καθε τυχαίος κρίνει μεταγραφές που αναθεμα αν έχει ιδέα από μπαλα.
Έχετε κακομάθει μαλλον να σας φέρνουν παιχτες απο ρεαλ κ Juve.
Κρίνεις εναν παιχτη χωρις να τον ξερεις κ μου λες ότι θα βγω κ 4ος.
Δεν ειμαι σκουλικι μεγάλε εσυ ομως ταιριάζει πιο πολυ στη φιλοσοφία τους.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

DimitrisS έγραψε:Και επειδη ειμαι περιεργος, εκατσα και ειδα το περσινο Καμπαλα - Ντιναμο Τυφλιδας.

1. Ο τυπος δεν ειναι καθολου αργος. Γρηγορο θα τον ελεγα με βαση το υψος του. Για να δωσω και ενα παραδειγμα αναλογιας υψους/ταχυτητας ειναι κατι σαν τον Μισιτς.

2. Ηταν ο πρωτος που ερχοταν διπλα στα στοπερ να παρει την μπαλα και να ξεκινησει τις επιθεσεις, εβγαινε συχνα πλαγια για αυτο τον λογο, ωστε να βρει περισσοτερο χωρο.

3. Στο συγκεκριμενο παιχνιδι τουλαχιστον, δεν ανεβαινε τοσο πολυ προς την αντιπαλη περιοχη.

4. Εννοειται οτι πηρε ολα τα στημενα της ομαδας του. Πολυ γλυκο αριστερο εχει ο τυπος.

5. Πολυ σημαντικο για την θεση του σχεδον, τελειος στις πασες του ελαχιστα λαθη και κοιταει μπροστα και αρκετες φορες καθετα.

Προσωπικα πιστευω οτι θα τριβουμε τα ματια μας. Πολυ κοντρολαρισμενος και πολυ ωριμος για την ηλικια του απο αυτο που ειδα εγω προκειται για ενα αμυντικο χαφ, με καλη τεχνικη, με καλη ταχητυτα, που βλεπει γηπεδο και του αρεσει να εχει την μπαλα στα ποδια για να φτιαξει το παιχνιδι. Δεν ειναι προφανως το σκυλι που θα πνιξει τον αντιπαλο και νομιζω οτι δεν χρειαζομαστε καν κατι τετοιο.

Ενα συγχρονο αμυντικο χαφ.
Μακαρι να εγκληματιστει γρηγορα και να δουμε ωραια πραγματα.
Το είδα και εγώ σε αυτό το παιχνίδι.
Στον αγώνα Dinamo Tbilisi 1 - 1 Feyenoord δεν ήταν καλός .Είχαν χάσει 4-0 όμως τον πρώτο αγώνα και δεν πίστευαν την ανατροπή .
Στο Καμπαλα - Ντιναμο Τυφλιδας 0-2 ήταν όπως τα περιγράφεις .
Δεν είναι το τρεχαντήρι , κάποιες φορές όμως που χρειάστηκε έκανε κάποια σπριντάκια.
Οι πάσες του καλές και δεν ήταν οι κλασικές σίγουρες πάσες.
Όταν προσαρμοστεί ,πιστεύω θα βοηθήσει .
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Και στα δυο παιχνιδια με την Καμπαλα, ειναι με μεγαλη διαφορα απο τον δευτερο, αυτος που εχει τις περισσοτερες επαφες με την μπαλα. Το σημειο αναφορας της ομαδας, τον εψαχναν συνεχως ακομα κι αν βρισκοταν πιο πισω.

Σε αυτο βοηθαει οτι κινουνταν συνεχως στους κενους χωρους για να παρει την μπαλα.

Τελος παντων για να μην κουραζω. Εγω δεν λεω οτι ειναι ο παικταρας.
Ομως με βαση αυτα που ειδα λεω οτι ειναι στοχευμενη και καλη κινηση ενος ποδοσφαιριστη που ακομα εξελισεται.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

O ΠΑΟΚ αγόρασε καλή πρώτη ύλη, στο χέρι του είναι αυτή την πρώτη ύλη να την πλάσει και να την φτιάξει σε κάτι πολύ καλό.
Είναι αφελές να πιστεύουμε ότι ένα παιδί 21 χρόνων που έρχεται από ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της γεωργίας ότι θα μπει με το καλημέρα και θα παίξει σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”