Ιβάν Σαββίδης ΙV
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Πρώτα από όλα , ξέρω που απεύθυνα την ερώτηση. Στο jibbie. Ούτε σε σένα ούτε στον καρπουζα. Που ο άνθρωπος ο τζιμπι απάντησε αυτό που πιστεύεις εσύ , χωρίς να με πει ανώμαλο και ηλίθιο ή να κάνει κήρυγμα ή να γράφει πίπες για πρωταθλήματα πρεσπών όπως βλακωδώς έγραψε ο καρπουζας. Εμφανής διαφορά αντίληψης και επιπέδου.
Τέλος ότι το έγραψες επίτηδες το ξέρω , κι εγώ επίτηδες έγραψα την απάντησή μου.
Που κακώς κιόλας διόρθωσα τη πρώτη βερσιον της.
Τέλος ότι το έγραψες επίτηδες το ξέρω , κι εγώ επίτηδες έγραψα την απάντησή μου.
Που κακώς κιόλας διόρθωσα τη πρώτη βερσιον της.
Γιαπα, στον Γκίκα μίλησα.
Και δεν απευθυνθηκα σε εσένα προσωπικά, ούτε καν.
Μίλησα γενικά και είναι ξεκάθαρο απ το ποστ μου.
Αν τώρα σε μέρα ντέρμπι, ενώ το θέμα αυτό συζητειται για μήνες και ενώ έγραψα ότι δεν είδα όλη τη συζήτηση, θέλεις να σκαλωσεις επί προσωπικού, οκ σόρρυ.
Δεν θα σφαχτουμε κιόλας.
Και δεν απευθυνθηκα σε εσένα προσωπικά, ούτε καν.
Μίλησα γενικά και είναι ξεκάθαρο απ το ποστ μου.
Αν τώρα σε μέρα ντέρμπι, ενώ το θέμα αυτό συζητειται για μήνες και ενώ έγραψα ότι δεν είδα όλη τη συζήτηση, θέλεις να σκαλωσεις επί προσωπικού, οκ σόρρυ.
Δεν θα σφαχτουμε κιόλας.
Το θέμα είναι όμως Rain να μην την πληρώσει ο ΠΑΟΚ. Στα παπάρια μου ο κάθε Σαββίδης. Ούτε θα πανηγυρίσω αν αγοράσει άλλο ένα ξενοδοχείο, ούτε αν αγοράσει άλλη μία ομάδα. Όπως και στα παπάρια μου ο κάθε Rain, και ο κάθε Gika. Ο ΠΑΟΚ με νοιάζει. Το αν θα θεωρήσουν ματωμένα ρούβλια τα πουρμπουάρ του σε ταβέρνα της Λαμίας με αφήνει παγερά αδιάφορο, εκτός και αν αυτό επισύρει μείον -3 βαθμούς στον ΠΑΟΚ. Τα οικονομικά πάρε-δώσε με ιδιοκτήτη άλλης ομάδας, με το background που αυτός έχει, είναι κάτι που αν στραβώσει θα το πληρώσει ο ΠΑΟΚ. Και κοίτα να δεις που στράβωσε, είτε γιατί κάνανε λάθος τα τζιμάνια μας, είτε γιατί παίζαμε με συμμαδεμένη τράπουλα και δικούς τους κανόνες.
Ανυπομωνώ για την απόφαση, πολύ περισσότερο από το σημερινό αποτέλεσμα. Και πολύ φοβάμαι ότι μπορεί να σκάσει από λεπτό σε λεπτό, γιατί τέτοιοι είναι. Αν όλα πάνε καλά, θα υπάρχει χρόνος για τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη να πάρει το αίμα του πίσω για τα φετινά, ασχετα από ffp και χαζομάρες.
Ανυπομωνώ για την απόφαση, πολύ περισσότερο από το σημερινό αποτέλεσμα. Και πολύ φοβάμαι ότι μπορεί να σκάσει από λεπτό σε λεπτό, γιατί τέτοιοι είναι. Αν όλα πάνε καλά, θα υπάρχει χρόνος για τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη να πάρει το αίμα του πίσω για τα φετινά, ασχετα από ffp και χαζομάρες.
- abc_o_ karpouzas
giapas έγραψε:.....
....
Δε νομίζω ότι μπορούμε να συζητήσουμε κάτι μεταξύ μας.

γιατι??
επιδη προσπαθω να σου πω οτι αυτο
....Η αγορά έγινε για λόγους επένδυσης η επιρροής κατά τη γνώμη σου;....
ειναι ενα ερωτημα που δεν εχει καμια σχεση με τον ΠΑΟΚ και ειναι ενα σημειο που το πηρε ο γαυρος και το εκανε σημαια...
τελος παντων....εχεις δικαιο σε οσα λες
Σταματα να δινεις εστω και μισο ευρω σε οποιαδηποτε Ελληνικη ομαδα. Δεν χρειαζομαστε κανεναν Μελιοπουλο, κανεναν Φασιδη, κανεναν Μιχαι. Αποψιλωση μονο οταν βαρανε κανονι. Τσιμπας ελευθερους και δεν ρωτας κανεναν. Τελος τα κυμπαριλικια.
- Maximus
Έχω πει αρκετές παπαριές, αλλά αυτό το είχα πει από 30 Γενάρη αγαπητέ Ιβάν...Maximus έγραψε:Μικροί και ανίσχυροι...
Αυτό θέλουμε να πιστεύουμε...
Ο τίγρης σαν καλή μουσιτσα δεν μιλάει και περιμένει να πάρει επο, αλλά και την δεύτερη θέση του Τσου Λου!
ΠΟΚ ενωμένο βγάζει Τσου Λου...
Λογικά ο πιο πεισματάρης άνθρωπος του πλανήτη. Οποιοσδήποτε άλλος στην θέση του θα τα είχε παρατήσει.
Σαν πρόβατο στη σφαγή. Μια χαψιά τον κάνανε οι πειρατές, με την δικιά μας συμβολή. Ούτε τηλεοπτικό, ούτε γήπεδο, ούτε λιμάνι, ούτε και μετρό θα δει αυτή η κωλοπόλη με αυτή την κυβέρνηση. Και δυστυχώς αυτό μας αξίζει και τίποτα περισσότερο.
- Mauricio-8-
Ιβάν παρε την ομάδα και φυγε απο το Πρωτάθλημα! Να δημιουργήσουμε ένα δικό μας Πρωτάθλημα και οποίες ομάδες θέλουνε ας ακολουθησουνε.
Ελπίζω, κάποτε, κάποιος συγγενής του, μέχρι 3ο βαθμό, να αποφασίσει να επενδύσει σε διατηρητέα κτίρια και να αγοράσει, πρώτο πρώτο, αυτό της Βο(υ)λής, στο Σύνταγμα, ώστε να κοιμόμαστε ήσυχοι ότι δεν θα μας κλέβουν...
Αν δεν το ξέρατε δηλαδή:
Λοιπόν, Ιβάν, ως οπαδός αυτής της ομάδας και ως υποστηρικτής του ότι έχεις ευθύνη για τη σημερινή τιμωρία, όχι γιατί έκανες κάποιο έγκλημα αλλά γιατί τους άφησες να στήσουν όλο αυτό το πανηγυράκι, θέλω να πάρεις φόρα και να τους πηδήξεις εντός εκτός και επί ταυτά των 4 γραμμών του γηπέδου.
Κάνε τους να το μετανιώσουν όπως την τελευταία φορά που το προσπάθησαν. Για αρχή, δώσε πριμ 200 χιλιάρικα στον κάθε παίκτη μας, μέσω της Vialand να μην έχουμε και θέμα φφπ, σε περίπτωση νίκης μέσα στο Καραισκάκη με διαφορά τερμάτων πάνω από 3 γκολ. Και δώρο πληρωμένες διακοπές στο σαλέ στην Ξάνθη σε όλη την ομάδα.
Στήνουν στον τοίχο τον Ιβάν: Δεκάδες μηνύματα αγανακτισμένων ΠΑΟΚτσήδων για την ενοχή της ομάδας τους (pics)
Ξεσηκωμός στον κόσμο του ΠΑΟΚ εναντίον της διοίκησης μετά την απόφαση για αφαίρεση βαθμών και τη... σφραγίδα του σκανδάλου με τον ΠΑΟΚ. Δεκάδες τα μηνύματα αγανακτισμένων οπαδών της ομάδας στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο Facebook. Κορυφώνονται οι αντιδράσεις.

Λοιπόν, Ιβάν, ως οπαδός αυτής της ομάδας και ως υποστηρικτής του ότι έχεις ευθύνη για τη σημερινή τιμωρία, όχι γιατί έκανες κάποιο έγκλημα αλλά γιατί τους άφησες να στήσουν όλο αυτό το πανηγυράκι, θέλω να πάρεις φόρα και να τους πηδήξεις εντός εκτός και επί ταυτά των 4 γραμμών του γηπέδου.
Κάνε τους να το μετανιώσουν όπως την τελευταία φορά που το προσπάθησαν. Για αρχή, δώσε πριμ 200 χιλιάρικα στον κάθε παίκτη μας, μέσω της Vialand να μην έχουμε και θέμα φφπ, σε περίπτωση νίκης μέσα στο Καραισκάκη με διαφορά τερμάτων πάνω από 3 γκολ. Και δώρο πληρωμένες διακοπές στο σαλέ στην Ξάνθη σε όλη την ομάδα.
Συγχαρητήρια στους συνοπαδούς μας που ψήφισαν και νομιμοποίησαν τον μεγαλύτερο πολέμιο του ΠΑΟΚ στην ιστορία. Τον γιο του Τέρυ που λειτουργεί σαν πιόνι της πρέζας.
Ιβάν είπες ότι θα μας απαλλάξεις από τα χρέη και το έκανες.
Είπες ότι θα καθαρίσεις την ΕΠΟ και το έκανες.
Είπες ότι θα φέρεις τη χαρά στην Τούμπα και το έκανες.
Νομίζω ότι η επόμενη κίνηση σου θα πρέπει να αφορά την πολιτική σκακιέρα.
Πήδα τους.
Ιβάν είπες ότι θα μας απαλλάξεις από τα χρέη και το έκανες.
Είπες ότι θα καθαρίσεις την ΕΠΟ και το έκανες.
Είπες ότι θα φέρεις τη χαρά στην Τούμπα και το έκανες.
Νομίζω ότι η επόμενη κίνηση σου θα πρέπει να αφορά την πολιτική σκακιέρα.
Πήδα τους.
Γινεται δουλιτσα απο τα ραδιοφωνα της πολης. Και τον Κουλη βγαλαν πρωτο κομμα, και τον μεσο ΠΑΟΚτση τον αποβλακωσαν. Ειχαν σχεδιο.gika έγραψε:Αν δεν το ξέρατε δηλαδή:
Στήνουν στον τοίχο τον Ιβάν: Δεκάδες μηνύματα αγανακτισμένων ΠΑΟΚτσήδων για την ενοχή της ομάδας τους (pics)
Ξεσηκωμός στον κόσμο του ΠΑΟΚ εναντίον της διοίκησης μετά την απόφαση για αφαίρεση βαθμών και τη... σφραγίδα του σκανδάλου με τον ΠΑΟΚ. Δεκάδες τα μηνύματα αγανακτισμένων οπαδών της ομάδας στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο Facebook. Κορυφώνονται οι αντιδράσεις.
- PAOK_Antarctica