Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
- NapolitanosG4
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Οντως ο Τουρκος των παραλιων δεν ψηφιζει Σουλτανο αλλα το δευτερο κομμα των Κεμαλιστων. Περα απο το τι αντιπροσωπευει ο Κεμαλ για εμας τους Ελληνες ο αρχηγος του εν λογω κομματος Kilicdaroglu πριν λιγους μηνες μιλουσε για 18 ελληνικα νησια που τους ανηκουν. Δεν ξερω οντως 100% τις αποψεις του καθε απλου τουρκου, απλα κρινοντας την ρητορικη των δυο μεγαλυτερων κομματων τους μπορω να βγαλω καποια συμπερασματα. Σαφως υπαρχουν αντιστοιχα σκηνικα και εδω αλλα σιγουρα σε πολυ μικροτερη κλιμακα.pgetsos έγραψε: Όταν λέμε μέσο τούρκο, ΠΆΝΤΑ λέμε για τον μέσο τούρκο στα παράλια. Μη μου συγκρίνετε τότε αμόρφωτος κυριολεκτικά Στα βάθη, που Από κει κιόλας βγαίνει ο...Σουλτάνος τόσο άνετα. Πήγε φίλη στη Καππαδοκία Και δε καταλάβαιναν εκεί πως υπάρχει γλώσσα εκτός από τα τούρκικα!
Αλήθεια θα ρωτήσω, έχετε πάει Τουρκία εσείς με την τόσο αρνητική άποψη;
Τελος, εχει μεινει ο ξαδερφος μου Τουρκια για ενα διαστημα και οντως γνωρισε πολυ αξιολογους και φιλικους ανθρωπους, οπως μου ειπε αλλα δεν μπορω σε καμια περιπτωση να θεωρησω το γεγονος αυτο σαν δεδομενο για την πλειοψηφια τους.
Στην τελικη απο την θανασιμη εχθρα μεχρι την φιλια και τις "αδερφοποιησεις" υπαρχει και η απλα ειρηνικη συνυπαρξη και γειτονια. Ας διασφαλισουμε αρχικα αυτο και μετα κοιταμε παρακατω.
Οσο για τον γαυρο, για να ειμαι ον τοπικ, αφου φαει μια ξυγυρισμεμη τσαπου εδω μεσα, μετα ας παει να μαζεψει μερικους βαθμους για την Ελλαδα. Θα ειναι κριμα του χρονου που θα παρουμε το πρωταθλημα να πρεπει να παιζουμε προκριματικα. Το βασικο στην ευρωπη ειναι να μην τσεπωνουν τα φραγκα του Τσου Λου, καναν βαθμουλακο ας φερνουν. Πως καναμε εμεις το ιδιο για αυτους τοσα χρονια...
στα τέτοια μου και εσύ και τα ΠΑΟΚόμετρα σου .adidas1926 έγραψε:Οταν φαει πουτσ@ η ομαδα που υποστηριζεις στη συγκεκριμενη σειρα σταματα να αποκαλεισαι ΠΑΟΚτσης και τραβα γινε εθνικη ελλαδος,εσυ και ολοι οι ομοιοι σου αντε γιατι και η υπομονη εχει και τα ορια της με αυτα που διαβαζουμε εδω και εκει ολη μερα.alp920 έγραψε:ο καθένας ότι γουστάρει.
εγώ όμως τούρκικη ομάδα δεν μπορώ να υποστηρίξω.Από την στιγμή που δεν γίνεται να αποκλειστούν και οι δυο θα είμαι με τον γαύρο στην συγκεκριμένη σειρά.Απλά δεν θα τρελαθώ και από την χαρά μου αν προκριθεί.
ΝΑΙ εβαλα ΠΑΟΚομετρο και δυστυχως ολοι εσεις ψευτοοπαδοι του ΠΑΟΚ που θα πανηγυρισετε γκολ(αν βαλει) του γαυρου κοβεστε.
Δεν θα μου πεις εσύ τι θα κάνω ούτε θα με πεις ψευτοοπαδό.Μάθε πρώτα να μιλάς και να μην φέρεσαι σαν σκουπίδι.
όσο για το αν η υπομονή σου εξαντλήθηκε από την άποψη μου,πάλι στα τέτοια μου.
Γελοίε που θα με πιάσεις και στο στόμα σου
Σιγουρα δεν μας βολευει, αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση ακομα και σε αυτο υπαρχει μεγαλη διαφορα ποιοτητας και ουσιας με τη γειτονα. Ναι, βγαζουμε συνεχεια κατι απατεωνες, λαμογια αλλα ΕΥΤΥΧΩΣ δεν βγαζουμε αιμοσταγεις δολοφονους που θελουν να σφαξουν τους απιστους και να κατακτησουμε την Σικελια και την Κατω Ιταλια. Οι αντιστοιχοι δικοι μας, μολις προσφατα ξεμυτισαν απο την ανυπαρξια και ειμαι σιγουρος πως συντομα θα επιστρεψουν εκει. Οι γειτονες ομως τους εχουν κυβερνηση απο παντα.pgetsos έγραψε:Για ποσοστά εκλογών ας μην μιλάμε καλύτερα βέβαια... Δε νομίζω ότι μας βολεύει σαν Έλληνες...
Μιλας για μεσο Τουρκο αλλα λες να κοιταμε μονο στα παραλια. Μηπως το τσουβαλιασμα για το οποιο "κατηγορουνται" οι μη συμπαθουντες, τελικα γινεται απο την αλλη πλευρα; Επειδη γνωρισες 5 ωραιους τυπους στα παραλια, τσουβαλιαζεις οτι ο μεσος Τουρκος ειναι ωραιος τυπος; Μηπως οι 5 ωραιοι τυποι που αναφερεις ειναι η εξαιρεση και οχι ο μεσος Τουρκος τελικα;
Οπως ειπε ο Josey Wales, οι Τουρκοι ειναι οι γειτονες που ολος ο κοσμος θα ευχοταν να μην ειναι διπλα του. Δεν θεωρω πως ισχυει το ιδιο για τους Ελληνες. Οσο μαλακες κι αν ειμαστε σε πολλα, εχθρικοι και επεκτατικοι και καταπατητες ανθρωπινων δικαιωματων ΔΕΝ ειμαστε. Ας μη τσουβαλιαζουμε τοσο ευκολα λοιπον για να μην μας πουν haters. Τα του καισαρος τω καισαρι. Δεν λεω οτι ειμαστε οι καλυτεροι του χωριου, αλλα ειναι αδιαμφισβητητο οτι ιστορικα και πολιτιστικα ο λαος αυτος δεν εχει προσφερει τιποτα στην ανθρωποτητα και συνεχιζει μεχρι σημερα να ειναι επιθετικος. Αυτο δεν αναιρειται απο το γεγονος οτι γνωρισες ωραιους τυπους στην Τουρκια.
ΥΓ: Το οτι οι Τουρκοι επιβουλευονται τη Θρακη δεν μπορει να εξομοιωθει με το οτι καποιοι Ελληνες επιβουλευονται την Πολη. Αν θελαμε να κανουμε μια παρομοιωση για να το αντιστοιχισουμε, αυτη θα ηταν με Ελληνες οι οποιοι επιβουλευονται τη Σικελια και την Κατω Ιταλια πχ. ή την Αιγυπτο. Βλεπεις, η Πολη και η Μικρα Ασια, ειναι περιοχες οπου ζουσαν Ελληνες επι χιλιαδες χρονια και μεχρι πολυ προσφατα και εκδιωχθηκαν απο εκει δια της βιας απο εναν λαο που ουδεμια σχεση ειχε με την περιοχη. Δεν μπορω να καταλαβω πως καποιος μπορει να τα εξομοιωνει στο βωμο της "ανεκτικοτητας" και του "πολιτισμου". Στο τελος θα πουμε και χαλαλι τους η Κυπρος. Επισης τεραστια διαφορα εχει το γεγονος οτι οι συγκεκριμενες επιθετικες τασεις εκφραζονται απο το επισημο κρατος τους ΔΙΑΡΚΩΣ ανα τους αιωνες και μεχρι σημερα και οχι απλα απο καποιες συμμοριες φασιστων.
- Kostomanolis
Συμφωνω με το Φαντασμα.Φαντασμα έγραψε:Δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει τι πιστευει ο καθενας αλλα υποθετω οτι ειστε μεγαλοι ανθρωποι και καλα θα ηταν να διαβασετε λιγη ιστορια πριν ανασκευασετε την πραγματικοτητα ωστε να ταιριαζει σε υποκειμενικες αντιληψεις. Η κατακτηση (που ηταν και παραμενει ο κυριαρχος τροπος επεκτασης πορων και πληθυσμων της ανθρωποτητας) αφησε αλλες φορες τον κοσμο "λιγοτερο" και αλλες "περισσοτερο". Στην νοτια ιταλια περηφανευονται γι την ελληνικη τους καταγωγη, στο αφγανισταν υπαρχουν ανθρωποι που δηλωνουν περηφανοι που ειναι απογονοι του Μεγαλεξανδρου και ενας Θεος ξερει ποσα (αμετρητα) χρωσταει ΟΛΗ η ανθρωποτητα στους προγονους μας (οχι σε εμας, στου προγονους). Ειναι αστειο και το επιχειρημα και αυτος που το φερνει οταν λεει και εξισωνει τους μαμελουκους, τους τουρκους, τα γοτθικα βαρβαρικα φυλλα με τους ελληνες τους ρωμαιους και τους βυζαντινους στους οποιους βασιζεται τουλαχιστον το 80% του συγχρονου δυτικου πολιτισμου. Ειναι αφελες να συνταιριαζεις ανθρωπους που δημιουργησαν και μοιραστηκαν εναν ολοκληρο πολιτισμο με εκεινους που εκαψαν σκοτωσαν εσφαξαν κυνηγησαν βιασαν γυναικες και παιδια και γερους και ιερεις ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που ειχαν την ευκαιρια. Η ιστορια των τουρκων ειναι σφαγη και μηδεν, ΜΗΔΕΝ πολιτισμος. Δεν εφτιαξαν απολυτως τιποτα ποτε παρα μονο χαμαμ και χαρεμια οπως και αλλοι λαοι. Ολη τους η "αυτοκρατορια" ηταν σφαγες, τεμπελια και βιασμοι. Δεν ειναι ρατσισμος ο φυλετισμος, φυλετισμος ειναι η παρατηρηση των φυλων η εξελιξη και τα χαρακτηριστικα τους. Δεν εισαι ρατσιστης οταν βλεπεις την αληθεια και μαλιστα κατω απο την ιστορικη πραγματικοτητα. Δεν ειναι λαθος να πεις οτι οι ελληνες ειμαστε επιρρεπεις στην διχονοια, την πολυγνωμια, την κολακεια και την αχαριστια. Το εχουμε αποδειξει πολλακις. Η ταυτοτητα μας ως εθνος δεν δημιουργηθηκε χτες, βασιστηκε σε ποταμια αιμα και θυσια για να ειμαστε εμεις ελευθεροι σημερα και δεν εχει κανενας το δικαιωμα να μπερδευει τα λουλουδια με τα σκατα επειδη ζουμε σε ευκολα χρονια και ολοι ξαφνικα απεκτησαν ξεκουραστη αποψη για οσα ματωμενα καταφεραν οι παλαιοτεροι. Μπορειτε να αγαπατε οποιον θελετε, μπορειτε να πιστευετε σε οτι θελετε (ελευθεροι ανθρωποι ειμαστε) αλλα στην θεση σας ως ενηλικας θα ημουν πολυ πολυ προσεκτικος στο τι λεω και με ποιον εξισωνω την καταγωγη μου...την οποια μπορει καποιος να αποποιειται η να μην παιρνει τοις μετρητοις...αλλα δεν του δινει το δικαιωμα να μπερδευει την πραγματικοτητα με την υποκειμενικη του αντιληψη.
Αυτα και να με συγχωρειτε αν ενοχλησα κανεναν αλλα διαβασα καποια αστεια πραγματα.
Και προσθετω οτι αυτη η νεοφιλελευθερη αποψη του στυλ οι τουρκοι ειναι φιλοι μας η ο μεσος τουρκος και τετοια να με συγχωρειτε αλλα εγω τετοιον δεν εχω γνωρισει. Θα τριζουν τα κοκαλα του Κολοκοτρωνη και των αλλων αγωνιστων που πεθαναν για την ιδεα της πατριδας και την ελευθερια ΜΑΣ. Παρομοιως των προγονων σας που εκδιωχθηκαν απο τις πατρογονικες τους εστιες μετα απο χιλιαδες χρονια (δεν εχω καταγωγη απο Ποντο η Μικρα Ασια). Τωρα το οτι κλαιγαν οταν φυγαν οι γειτονες του απο την Πολη κλαιγαν για τους συγκεκριμενους και οχι για το συνολο του ελληνισμου. Και Πετραν επειδη ο παππους σου σωθηκε απο Τουρκο, ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα. Ρωτα και αυτους που οι παππουδες τους πεσαν απο χερι Τουρκου. Αλλα οκ στην Σμυρνη απλα υπηρχει συνωστισμος στο λιμανι...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- Kostomanolis
Οσο για το.ψευτοδιλημμα γαβροι η τουρκοι η απαντηση για μενα ειναι κανενας...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Πολύ σωστός αδερφέAsimos έγραψε:Νομίζω πως μπαίνουμε σε νέα φάση που δεν την έχουμε αντιληφθεί ακόμη.
Υπολογίζοντας την Ελληνική παραγοντική νοοτροπία αιώνων που σταματά να υπάρχει με τη λήξη των ντέρμπι και τις αλλαγές στην ΟΥΕΦΑ βλέπω πως αρχίζουν να γίνονται κάποιες καλές κινήσεις.
Η μείωση των χωρις νόημα ομάδων δορυφόρων από το Εθνικό πρωτάθλημα που εξασφάλιζαν το μαξιλάρι ασφαλείας στον πουστογαυρο δύο δεκαετίες και τα PO έξι ομάδων με τον ψευτοπρωταθλητη μέσα θα κάνει τις 12 ή 14 πιο δυνατές ώστε να μαζέψουμε κανένα πόντο στην Ευρώπη, ώστε να έχουμε παρουσία κάποια στιγμή ξανά ως χώρα.
Μπορεί να κελαιδαμε να περιμένουμε 3-4 ματς την σαιζόν για χαβαλε αλλα το χτίσιμο ευρωπαϊκού προφίλ τα τελευταία χρόνια για μας είναι ίσως μεγαλύτερη επιτυχία από δύο κούπες μαστραπαδες.
Τα παραπάνω θα φανούν στους εξαφανισμένους πρασινοκιτρινους που με τρεις προκριματικούς θα είναι θαύμα να μπούνε σε όμιλο που θα φέρει έσοδα. Ο ψιλιασμενος Τάιγκερ άφησε τη Κούλα γυμνή και δεν άνοιξε ρουθούνι σε σχέση με τον Αλαφούζο που μάτωσε με το τσίρκο στραματσονι και το all in του 2016 θα γίνει το 2017 all out.
7 μύρια μπάτζετ διαβάζω όταν μία ομάδα που παλεύει τον υποβιβασμό έχει κάπου στα 2.
Καλώς ή κακώς τα τελευταία χρόνια εμείς κι ο γκέι φέραμε βαθμούς (δεν ξέρω ποιος έφερε περισσότερους ή ποιοτικότερους) αλλά το μόνο βέβαιο είναι πως το ποδόσφαιρο μας θέλει πολλές και δομικές αλλαγές για να μπορέσει να υπάρξει ξανά.
Διαχρονικά η μεγαλύτερη απειλή μας είναι η Τουρκία. Στις προσωπικές μας επαφές στα παράλια της γνώρισα έξυπνους ανθρώπους με τους οποίους έχουμε πολλά κοινά (όπως και με βαλκανιους). Αυτό δεν αναιρεί την απειλή της καθώς και την επεκτατικη πολιτική που εφαρμόζει με επιμονή και σχέδιο.
Τώρα ο γαυρος είναι η μοναδική ομάδα της Ελλάδας που θέλω να χάσει όταν παίζει με τουρκική.
Αυτό αποτελεί επίτευγμα τους.
Τώρα ο γαυρος είναι η μοναδική ομάδα της Ελλάδας που θέλω να χάσει όταν παίζει με τουρκική.
Αυτό αποτελεί επίτευγμα τους.
Πιο ευκολα κυκλοφορεις Πολη με μπλουζα Παοκ παρα πειραια.
-
adidas1926
alp920 έγραψε:στα τέτοια μου και εσύ και τα ΠΑΟΚόμετρα σου .
Δεν θα μου πεις εσύ τι θα κάνω ούτε θα με πεις ψευτοοπαδό.Μάθε πρώτα να μιλάς και να μην φέρεσαι σαν σκουπίδι.
όσο για το αν η υπομονή σου εξαντλήθηκε από την άποψη μου,πάλι στα τέτοια μου.
Γελοίε που θα με πιάσεις και στο στόμα σου

Εσυ νομιζεις γνωρισα 5. Δε γνωρισα 5 ομως, γνωρισα πολυ πολυ παραπανω. Δεν εχω παει μονο μια φορα εξαλλου και σαν πολη την λατρευω προσωπικα... Στα παραλια νταξει μια φορα μονο οντως εχω παει αλλα και κει δε γνωρισα 5 ωραιους. Τελος, η Μπεσικτας ειναι απο τα παραλια τελευταια φορα που κοιταξαsic-4 έγραψε:Μιλας για μεσο Τουρκο αλλα λες να κοιταμε μονο στα παραλια. Μηπως το τσουβαλιασμα για το οποιο "κατηγορουνται" οι μη συμπαθουντες, τελικα γινεται απο την αλλη πλευρα; Επειδη γνωρισες 5 ωραιους τυπους στα παραλια, τσουβαλιαζεις οτι ο μεσος Τουρκος ειναι ωραιος τυπος; Μηπως οι 5 ωραιοι τυποι που αναφερεις ειναι η εξαιρεση και οχι ο μεσος Τουρκος τελικα;pgetsos έγραψε:Για ποσοστά εκλογών ας μην μιλάμε καλύτερα βέβαια... Δε νομίζω ότι μας βολεύει σαν Έλληνες...
Κοσταμανωλη, ειχα συγγεννεις και στη Σμυρνη το 21-22' με πολλες ιστοριες... Αλλα δεν ηταν αρνητικες για τους Τουρκους γειτονες τους στη Σμυρνη
3-0 ο Πλατανιάς που πάει στους 35 βαθμούς και παίζει για τα πλει-οφ