Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
paliotomaros

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από paliotomaros »

Υπο την δαμόκλειο σπάθη του financial lair play της uefa και τον κίνδυνο προστίμων και απαγόρευσης μεταγραφών ήταν επιβεβλημένη η απαλλαγή των μεγάλων συμβολαίων για την ομάδα καθώς δεν υπάρχουν εξασφαλισμένα έσοδα απο εισιτήρια διαρκείας και ομίλους europa. Σωστά σκεπτόμενος ο arnesen εξασφαλίζει περίπου 5 εκ € από την πώληση νομπόα, λούκας και την αποδέσμευση ρατς, μαρτενς, φακουντο και γκολασα. Αν πάνε όλα καλά θα ακολουθήσουν και μαντούρο - σαλπιγγίδης. Σταδιακά ανοίγει ο δρόμος για μεταγραφές ουσίας , σε καλή ηλικία και μεταπωλητική αξία για το σύλλογο. Δυστυχώς πληρώνουμε τις λανθασμένες επιλογές τσιστιακόφ - βρύζα. Ο γκέυ λόγω του ch l. έχει άνεση στις μεταγραφές του , εμείς όχι ακόμη. Το έχει πεί και ο αγγελίδης και ο άρνεσεν. Μην μπερδεύεται το football manager με την πραγματικότητα. Υπομονή λοιπόν.......
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Σαπακια οι παικτες του ΠΑΟΚ ΜΑΣ και μετα λες "ΠΑΟΚαρες μου" ειρωνικα... ωραια πραγματα
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

mpouJr έγραψε:Σαπακια ξεσαπακια φορανε τον Δικεφαλο στο στηθος κ θα επρεπε να κανεις προετοιμασια με γαργαρες για να πας στο γηπεδο να ΦΩΝΑΞΕΙΣ οσο πιο δυνατα μπορεις ωστε αυτα τα σαπακια να κερδιζουν σε ΚΑΘΕ ματς
οταν λες για να κραταει τζαβελα και σαλπι κατι παραπανω ξερει απο εμασ δεν ειναι μια καραμελα?

ειδικα οταν ο σαλπι φαινεται να συμπρηρωνει τα παιδια στην κερκιδα?

υπαρχουν σαπακια και σαπακια

υπαρχουν σαπακια νεαρα που προσπαθουν σαπακια που τοσο μπορουν τοσο παιζουν
σαπακια που δνε κοστιζουν πολλα

αυτα τα σαπακια αν δεν μπορουμε να εχουμε αλλουσ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ
τα αλλα σαπακια οχι
Darkphobia

Δημοσίευση από Darkphobia »

Ο νεοπλουτισμός είναι μεγάλη αρρώστια.
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Μη βγαζεις ομως μονο μιζερια ρε «μεγαλε» (σε καθε ποστ ομως).........ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ Κ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΟΥ , ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΕΣΥ;...ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ;

Τα δεδομενα ειναι αυτη τη στιγμη....

μεγαλομετοχος Ιβαν
προεδρος Αγγελιδης
ΤΔ Αρνεσσεν
Προπονητης Τουντορ

Πες μας λοιπον....

1.με ποιους τα εχεις για το «χαλι» μας...
2.τι θα εκανες εσυ αν ειχες το μαγικο ραβδακι και λογος σου περνουσε την ιδια στιγη. Ποιος θες να φυγει απο αυτους; Ακουμε...

Και μη μου πεις...«δεν ειναι εμενα ο ρολος μου να κανω κατι...εγω ως οπαδος περιμενω να δω εργα»....ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ - ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑΤΑ ΠΟΣΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, αρα ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΑΔΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΘΕΟΣ.......ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Ποιος δεν σου κανει λοιπον;

Λογικα, αφου το βασικο σου προβλημα ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ (γιατι κατα τη διαρκεια της χρνιας σου φταινε κι αλλα) ειναι το ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ τοτε ο κυριος εκφραστης της δυσαρεσκειας σου αυτη τη στιγμη ειναι Ο ΑΡΝΕΣΣΕΝ! Σωστα;

Ελα....βγες και φωναξε το λοιπον στα ισια «παλικαρι» μου..........ΑΡΝΕΣΕΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ.
Αιντε λοιπον πουλι μ'........βγαλτο απο μεσα σου!!!
Γινε ο ΠΡΩΤΟΣ που θα το ξεστομισει!!! Μπορεις!!!!!!
«ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΑΡΝΕΣΣΕΝ» (επειδη δεν μου εχει κανει 5 μεταγραφες ηδη που μετα θα τις εχω σημαια για να τον κραζω παλι τον Οκτωβρη...!!!!!!
(και μην πεις...«δε θελω να φυγει, να ξυπνησε θελω..να κανει σωστα τη δουλεια του θελω....»
Αυτο ακριβως κανει. Οποτε η το δεχεσαι και τον αφηνεις να δουλεψει με τον τροπο που ξερει και μπορει....ή δεν το δεχεσαι, τον θεωρεις αχρηστο και λες οτι δεν σου κανει...

Και μην φοβηθεις οτι ειναι πολυ νωρις για να το πεις.......μην περιμενεις καποιον αλλο να κανει την αρχη......Αλλωστε ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ για εναν «ΕΛΛΗΝΑΡΑ» (ως απαντηση προς το «ΠΑΟΚΑΡΑΣ») ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ...ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΙΚΟ... ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ (ΟΠΩΣ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ) ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΙΣΙΟ ΔΡΟΜΟ......
ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ 41 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Dimg4 έγραψε:Σαπακια οι παικτες του ΠΑΟΚ ΜΑΣ και μετα λες "ΠΑΟΚαρες μου" ειρωνικα... ωραια πραγματα
Μα τω Θεό, δε θυμάμαι ούτε ένα (1) θετικό η έστω ΜΗ ΑΡΝΗΤΙΚΌ μήνυμα από τον τσιριγωτη

Όσο καιρό βρίσκεται στο φόρουμ, όλα πάνε κατά διαόλου, όχι μόνο στην ΠΑΕ αλλά σε όλα τα τμήματα του οργανισμού

Μόνιμα γκρίνια γκρίνια γκρίνια. Νταμπλ στο βόλεϊ, επί ένα μήνα γκρίνια για τη διάλυση της ομάδας

Ε φτάνει. Επαναλαμβάνεται κιόλας ανά δύο μέρες, δε τα λέει μια φορά κιόλας
marley 4

Darkphobia έγραψε:Ο νεοπλουτισμός είναι μεγάλη αρρώστια.

η καραμελα περι νεοπλουτισμου δνε ελιωσε?

ποιος ζητησε καμια επιδειξη χρηματων?
που σκορπισαμε λεφτα?

δηλαδη οταν δεν εχουμε λεφτα οκ δεν εχουμε εχουμε

οταν εχουμε δεν πρεπει να αλλαξει και κατι?

και επεισης φιλε μου αλλο ξοδευω καλα και αλλο αλογυστα
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

απογοήτευση για το κατάντημα είναι[/quote]
ΑΣΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΝΟΛ ΚΑΙ ΣΑΛΜΟΝ ΗΣΟΥΝΑ
ΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ Η ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΩΧΕΥΣΑΜΕ
ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ[/quote]

+1926[/quote]
φάτε τα σαπακια στη μάπα λοιπόν. ΠΑΟΚΑΡΕ Σ ΜΟΥ

Κοψε το αυστηρο υφακι.Εμεις που ειμαστε ΠΑΟΚ θα τα φαμε.Τον εαυτο σου τον βγαζεις απο εξω??
sourmenetes
[/quote]
τον εαυτό μου δεν τον βγάζω απέξω γιατί και εγώ άρρωστος με την ομάδα είμαι και δε με νοιάζει τι πιστεύει ο καθένας για αυτό. Αλλά δεν πρέπει να τα ωραίοποιειτεολα .έλεος με τζαβελλα,τζιολη και σαλπι είναι ακόμα η ομάδα. είσαι ευχαριστημενος;με τζαβελλα βασικό. είσαι ευχαριστημενος;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

τσιριγώτης έγραψε:Δεν είναι ειρωνεία, που την είδες; απογοήτευση για το κατάντημα είναι
Δηλαδή είμασταν καλά και καταντησαμε τώρα;
Darkphobia

Δημοσίευση από Darkphobia »

3 χρόνια τώρα δεν έχει γίνει υπερσπατάλη? Κοροϊδευόμαστε μου φαίνεται.

Όλο βάζει λεφτά ο Ιβάν κι όλοι σαπάκια καταλήγουν/τους καταλήγουμε. Τώρα που πάει να γίνει κάτι πιο συγκροτημένα και προσεκτικά, υπάρχει κράξιμο για καθυστέρηση. Απλά δε μπορείς να κερδίσεις σ'αυτήν την κατάσταση.

Κράζουμε για να κράζουμε. Αυτό έχω να πω.
marley 4

eorptol έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:Δεν είναι ειρωνεία, που την είδες; απογοήτευση για το κατάντημα είναι
οχι

αλλα καποιοι ελεγαν πχ με σπυροπουλο δεν πασ πουθενα
και εσυ ελεγεσ πας και παραπασ και αλλα

καταλαβες την διαφαρα?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Κάποιοι είναι μιρλες ότι και να γίνει θα φύγουν σαλπι τζαβελας και θα γκρινιάζει για τον ροντριγκεζ μετά για τον ολσεν και πάει λέγοντας
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Μαγκες, 1 μηνας εμεινε για να τελειωσει η μεταγραφικη περιοδος. Τους 2 τους φαγαμε και εμεινε ο ενας.

Υπομονη. Αν 1 Σεπτεμβριου ειμαστε με αυτο το ροστερ κραξτε ελευθερα. Αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ειμαστε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

marley 4 έγραψε:
eorptol έγραψε:
οχι

αλλα καποιοι ελεγαν πχ με σπυροπουλο δεν πασ πουθενα
και εσυ ελεγεσ πας και παραπασ και αλλα

καταλαβες την διαφαρα?
Εγώ καταλαβαίνω ότι η μιρλα σε όποια κατάσταση χωρίς ποτέ να βρίσκεις κάτι καλό, είναι αρωστεια αυτό καταλαβαίνω
marley 4

eorptol έγραψε:Κάποιοι είναι μιρλες ότι και να γίνει θα φύγουν σαλπι τζαβελας και θα γκρινιάζει για τον ροντριγκεζ μετά για τον ολσεν και πάει λέγοντας
αν γκρινιαζει κανεις για τον ολσεν ναι ειναι μιρλασ

αλλα 3 χρονια τωρα καποιοι εκαναν παρτυ με τα λεφτα του σαββιδη ναι η οχι?
του πουλησαν δεκαδεσ αντυπασ αντι για adidas ναι η οχι

αυτοσ-αυτοι που ελεγαν ολα καλα αυτοι εφεραν σε μαυρο χαλι την ομαδα

και ξαναλεω τα χρεη οι ποροσφυγες εχουν ονοματα
και ξαναλεω εχουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετα τον σαντος ανθρωπους που μπορουμε να εμπιστευτουμε

εγω παλι καταλαβαινω οτι το να μην βλεπεισ το αληθεια και να ζεισ σε ενα παραλληλο συμπαν με αα προπονητη ζβ προεδρο κα και σπυρο ειναι για μελετη (οχι ελεωνορα)

στηριξη ναι γιατι αξιζουν μολισ φυγουν και τα τελευταια σταγονιδια ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marley 4 την Πέμ 30 Ιούλ 2015, 16:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”